ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02-15:00, NS2HD
Re: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02, 15:00, NS2
Ας μη νομίζει ότι μας δουλεύει στη μάπα μας και ότι είναι έξυπνος. Τέλοσπαντων...
Όσο για τον αγώνα, μόνο νίκη με οποιοδήποτε σκορ(προφανώς) αν και θα μου άρεσε ένα επιβλητικό 0-3. Ελπίζω να δούμε επιτέλους Αζεβέντο.
Όσο για τον αγώνα, μόνο νίκη με οποιοδήποτε σκορ(προφανώς) αν και θα μου άρεσε ένα επιβλητικό 0-3. Ελπίζω να δούμε επιτέλους Αζεβέντο.
- john4serres
Ο Πέλκας θα παίξει κομβικό ρόλο σε αυτό το ματς!
Κάτι χρωστάει που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο!

Κάτι χρωστάει που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αναμενω πολύ λαό στους παγουραδες! Πολυ θα ήθελα να ξεκινήσει οαζεβεντο και να πάει μπροστά ο αντρε.
παλι το @ τον αλεξεα βαλανε εποπτη..
Αλεξέας (γνωστος και μη εξαιρετεος, ειδικων αποστολων. Τελευταια, το γκολ ιντεγιε στο ταψι και φυσικα, στο σημαντικοτατο ματς πλει οφ με κουλα στο οακα που εδωσε μουφα οφσαιντ, δεν ειδε ποτε κλωτσια σιμοες στην περιοχη, ουτε τη 2η κιτρινη μανταλου σε μαρκαρισμα στον ενρικε που εγινε μπροστα του, ουτε το χερι κολοβετσιου στο τελος)
Και τέταρτο τον Κο(προ)μίνη παρακαλώ
...Ε ρε και να πάθει κάνα τράβηγμα ο Κουτσιαύτης...

Το φόρουμ αυτό έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι ανοιχτό. Κανείς δεν γράφεται αν όντως δεν θέλει κουβέντα. Πού και πού θυμάμαι κάτι ανεκδιήγητους οπαδούς της Λάρισας ή των βρικολάκων να πιάνουν κουβέντα για να μάθουν πού θα μαζευτούμε και πώς αλλά αυτοί συνήθως το έπαιζαν και ΠΑΟΚτσήδες. Τι περιμένει κανείς να αποκομίσει από αυτή την κουβέντα είναι μια άλλη ιστορία, πάντως προσωπικά δεν το βρίσκω κακό να γράφουν εδώ οπαδοί άλλων ομάδων εκτός από αυτούς που φανερά έχουν χοντρό θέμα μαζί μας (ΠΟΚ και οι δύο καταπιεσμένες μειονότητες περιοχών της Θεσσαλονίκης σίγουρα). Γεγονός είναι πάντως ότι στη Δυτική Ελλάδα έχουμε το μικρότερο ποσοστό φιλάθλων. Αν θυμάμαι καλά την έρευνα που είχε κάνει το sdna πριν κάποια χρόνια, μόνο στη Δυτική Ελλάδα ήμασταν 1% και κάτω. Ίσως αυτό αλλάζει αλλά και πάλι στην Πελοπόννησο έχουμε περισσότερο κόσμο απ' ό,τι εκεί.
Θυμάμαι τους φίλους του ΠΑΣ να έρχονται Τούμπα και μάλιστα να κάνουν και καλή κερκίδα. Τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει κάπως αυτή η αλληλοεκτίμηση αλλά προσωπικά δεν μπορώ ποτέ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι κάποιον που διαλέγει ομάδα από αγάπη για το άθλημα ή τον τόπο του και κάποιον που διαλέγει ομάδα γιατί του γυάλισαν οι τίτλοι...
Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν σκέφτηκε τι έγινε σχεδόν ακριβώς 8 χρόνια πριν στην ίδια έδρα, αν και για το κύπελλο, τότε που τρέχαμε ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα κι εξακολουθήσαμε να το τρέχουμε για μερικές αγωνιστικές ακόμα. Αντί να μας θυμώνει αυτό, ας είναι μια καλή υπενθύμιση ότι δεν υπάρχει λόγος να υποτιμούμε κανέναν και να υπολογίζουμε μόνο τα παιχνίδια με κόκκινους και κίτρινους ενώ έχουμε τόσες, δύσκολες εξόδους (Γιάννενα, Τρίπολη, Περιστέρι). Μας πειράζει όταν οι κίτρινοι της Β-Γ Εθνικής και οι κόκκινοι που θα ήταν Αχαρναϊκός αν ο Αχαρναϊκός έπαιρνε τα πρωταθλήματα αλληλοϋπολογίζονται χωρίς να λογαριάζουν τον ΠΑΟΚ. Στην πραγματικότητα, έχει πλάκα που και οι δυο τους νομίζουν ότι αυτό είναι δείγμα... ανωτερότητας και όχι αρχοντοβλαχιάς. Ε, ας μην κάνουμε το ίδιο. Όλοι έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται ότι θα νικήσουν τον ΠΑΟΚ (αν και δεν ξέρω γιατί να θέλει κανείς να το γράψει σε ένα φόρουμ φίλων του ΠΑΟΚ), το θέμα είναι να μην το καταφέρνουν.
Το παιχνίδι είναι απαιτητικό αλλά, αν εκμεταλλευτούμε κάτι κενά διαστήματα που έχει ο ΠΑΣ στο παιχνίδι του καθώς και το γεγονός ότι σπάνια μπαίνει φέτος και πιάνει τον αντίπαλο από τον λαιμό, μπορούμε να βάλουμε ένα γκολ και να το ξεκλειδώσουμε.
Θυμάμαι τους φίλους του ΠΑΣ να έρχονται Τούμπα και μάλιστα να κάνουν και καλή κερκίδα. Τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει κάπως αυτή η αλληλοεκτίμηση αλλά προσωπικά δεν μπορώ ποτέ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι κάποιον που διαλέγει ομάδα από αγάπη για το άθλημα ή τον τόπο του και κάποιον που διαλέγει ομάδα γιατί του γυάλισαν οι τίτλοι...
Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν σκέφτηκε τι έγινε σχεδόν ακριβώς 8 χρόνια πριν στην ίδια έδρα, αν και για το κύπελλο, τότε που τρέχαμε ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα κι εξακολουθήσαμε να το τρέχουμε για μερικές αγωνιστικές ακόμα. Αντί να μας θυμώνει αυτό, ας είναι μια καλή υπενθύμιση ότι δεν υπάρχει λόγος να υποτιμούμε κανέναν και να υπολογίζουμε μόνο τα παιχνίδια με κόκκινους και κίτρινους ενώ έχουμε τόσες, δύσκολες εξόδους (Γιάννενα, Τρίπολη, Περιστέρι). Μας πειράζει όταν οι κίτρινοι της Β-Γ Εθνικής και οι κόκκινοι που θα ήταν Αχαρναϊκός αν ο Αχαρναϊκός έπαιρνε τα πρωταθλήματα αλληλοϋπολογίζονται χωρίς να λογαριάζουν τον ΠΑΟΚ. Στην πραγματικότητα, έχει πλάκα που και οι δυο τους νομίζουν ότι αυτό είναι δείγμα... ανωτερότητας και όχι αρχοντοβλαχιάς. Ε, ας μην κάνουμε το ίδιο. Όλοι έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται ότι θα νικήσουν τον ΠΑΟΚ (αν και δεν ξέρω γιατί να θέλει κανείς να το γράψει σε ένα φόρουμ φίλων του ΠΑΟΚ), το θέμα είναι να μην το καταφέρνουν.
Το παιχνίδι είναι απαιτητικό αλλά, αν εκμεταλλευτούμε κάτι κενά διαστήματα που έχει ο ΠΑΣ στο παιχνίδι του καθώς και το γεγονός ότι σπάνια μπαίνει φέτος και πιάνει τον αντίπαλο από τον λαιμό, μπορούμε να βάλουμε ένα γκολ και να το ξεκλειδώσουμε.
Αυτο θα ειναι εγκλημα αν δε γινει αφου ουτε καμπος υπαρχει για αυτο το μας. Αν παμε με λημνιο μακ εξτρεμ καλο πασχαΜαυρο Χιονι έγραψε:Αναμενω πολύ λαό στους παγουραδες! Πολυ θα ήθελα να ξεκινήσει οαζεβεντο και να πάει μπροστά ο αντρε.
Ουτε θα τολμουσες να βρισεις. Και αυτα περι 3αρας και οτι θεωρεις τα γιαννενα μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου ξεχασε τα εδω. Μπηκες σε οπαδικο φορουμ, οχι σε αθλητικο σαιτ οποτε για να παραμεινεις πρεπει να προσεχεις λιγο τις εκφρασειςRATM έγραψε:Αδερφε μπεσα για μπεσα το username απ το συγκρότημά το εβγαλα.Περυσι νομιζω ειχα κανει εγγραφή στο φόρουμ κι ειχα ξαναγράψει στο μεταξυ μας ματς. Οσο για το γαυρος που με αποκαλεσες εγω δε νομιζω να σε εβρισαHermann έγραψε:Ναι τους ξέρω από εκεί το βγάλανε και οι διάνοιες του red. Αλλά έλα τώρα, είναι ΠΑΣ και γράφτηκε στο παοκμανια και έχει username RATM αλλά θέλει να κάνει αθώες συζητήσεις και να μας ρίξουν καμιά τριάρα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Η ΕΜΥ πλεον δειχνει βροχη,την ωρα του αγωνα,αρα ισως και αλλαγη πλανων σε οτι αφορα τον καταρτισμο της ενδεκαδας.
Δυσκολο παιχνιδι,που οπωσδηποτε πρεπει να παρουμε τη νικη.
Δυσκολο παιχνιδι,που οπωσδηποτε πρεπει να παρουμε τη νικη.
- ΑποστόληςΑ
Έλα ρε Ντίμι! Οπαδός είναι ο άνθρωπος και θεωρεί τη ομάδα του ως την καλύτερη του κόσμου! Αυτό είναι αναμενόμενο, όπως και το ότι θέλει να ρίχνει παντού τριάρες. ΟΚ. Από το ποθητό βέβαια μέχρι το εφικτό υπάρχει μεγάλη διαφορά, αλλά αυτό ισχύει σε όλους μας. Κι εγώ θα ήθελα να κοντράρομαι στα ίσια με την Barca, και να την ρίχνω τριάρες, αλλά προς το παρόν αυτό παραμένει ευσεβής πόθος.Dimg4 έγραψε:Ουτε θα τολμουσες να βρισεις. Και αυτα περι 3αρας και οτι θεωρεις τα γιαννενα μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου ξεχασε τα εδω. Μπηκες σε οπαδικο φορουμ, οχι σε αθλητικο σαιτ οποτε για να παραμεινεις πρεπει να προσεχεις λιγο τις εκφρασειςRATM έγραψε:Αδερφε μπεσα για μπεσα το username απ το συγκρότημά το εβγαλα.Περυσι νομιζω ειχα κανει εγγραφή στο φόρουμ κι ειχα ξαναγράψει στο μεταξυ μας ματς. Οσο για το γαυρος που με αποκαλεσες εγω δε νομιζω να σε εβρισαHermann έγραψε:Ναι τους ξέρω από εκεί το βγάλανε και οι διάνοιες του red. Αλλά έλα τώρα, είναι ΠΑΣ και γράφτηκε στο παοκμανια και έχει username RATM αλλά θέλει να κάνει αθώες συζητήσεις και να μας ρίξουν καμιά τριάρα.
- ΑποστόληςΑ
Ο καιρός είναι ευμετάβλητος και τα προγνωστικά μοντέλα δίνουν διαφοροποιημένες προβλέψεις μέρα με τη μέρα. Βροχή φαίνεται ότι θα πέσει βασικά το Σάββατο και ίσως λίγη πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής. Μετά όχι. Ίσως βρέξει και κατά τη διάρκεια του αγώνα, εδώ όμως οι προβλέψεις διχάζονται.theo-drama έγραψε:Η ΕΜΥ πλεον δειχνει βροχη,την ωρα του αγωνα,αρα ισως και αλλαγη πλανων σε οτι αφορα τον καταρτισμο της ενδεκαδας.
Ο Campos πάντως χθες βρέθηκε καθαρός, μετά την μαγνητική, οπότε λογικά θα αγωνιστεί.
Dimg4 έγραψε:Ουτε θα τολμουσες να βρισεις. Και αυτα περι 3αρας και οτι θεωρεις τα γιαννενα μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου ξεχασε τα εδω. Μπηκες σε οπαδικο φορουμ, οχι σε αθλητικο σαιτ οποτε για να παραμεινεις πρεπει να προσεχεις λιγο τις εκφρασειςRATM έγραψε:Αδερφε μπεσα για μπεσα το username απ το συγκρότημά το εβγαλα.Περυσι νομιζω ειχα κανει εγγραφή στο φόρουμ κι ειχα ξαναγράψει στο μεταξυ μας ματς. Οσο για το γαυρος που με αποκαλεσες εγω δε νομιζω να σε εβρισαHermann έγραψε:Ναι τους ξέρω από εκεί το βγάλανε και οι διάνοιες του red. Αλλά έλα τώρα, είναι ΠΑΣ και γράφτηκε στο παοκμανια και έχει username RATM αλλά θέλει να κάνει αθώες συζητήσεις και να μας ρίξουν καμιά τριάρα.
Δεν ειχα κανενα σκοπο να βρισω, αλλα νομιζω καταλαβαινεις πως το γραφω, ότι με εθιξε λέγοντας με γαυρο.
Εγω εγραψα οτι ο ΠΑΣ ειναι ικανος για ολα, μπορεί να φαει 3 μπορεί να ρίξει 3,αυτο εννοουσα.
Και πιστεύω στη νικη γιατί θεωρώ πως η ομαδα μου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, όπως λογικά θεωρεις κ εσυ τον ΠΑΟΚ.
Όσο για τον καιρό που γράφετε μην κοιτάτε κανενα σαιτ, για τα Γιάννενα δεν πέφτουν ποτε μεσα. Μπορεί να γράφουν βροχη κ να ξυπνας το πρωι με λιακαδα κ χωρις σύννεφα κ να σου λεει για ήλιο κ να ριχνει καρεκλες.
Το καλό φετος στους Ζωσιμάδες που δεν υπήρχε άλλα χρόνια ειναι πως το γηπεδο πλέον ειναι σχεδόν χαλί και όχι βοσκοτόπι όπου μέχρι να καταλάβουμε πως επρεπε να πατάμε χάναμε κάνα ημίχρονο.