Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από tolis01 »

theo-drama έγραψε:
Kourdos έγραψε:
The_Stalker έγραψε:Ας παίξω σαν τη Βραζιλία του 82, έχω καλύτερο τερματά και καλύτερο φορ σε σχέση μ' αυτή και θα τα πάρω όλα.
Διαβάζω τώρα 1000 ποστς μαζεμένα και έως τώρα ξεχωρίζω αυτό.
Βαλντιρ Περεζ και Σερτζινιο με Ισιντορο Παουλο.Καλα θυμαμαι;
Για εκεινη την Μπραζιλ ειχα κλαψει.Πολυ χωνι ομως και η αμυνα που επαιζε πολυ ψηλα.

Φίλε κι εγώ είχα κλάψει. Καλά θυμάσαι, οι δύο πρώτοι ήταν οι άμπαλοι, ο Πάουλο Ισιντόρο ήταν παικτάρα, αλλά έπαιζε στα πλάγια.
######################
Tι με θυμίζετε; :cry: :cry: :cry:
Πολύ κλάμα.. Σε εκείνο το μουντιάλ είχα δει 1η φορά τη σελεσάο και θυμάμαι είχα μείνει παγωτό. Το 78 με είχαν αφήσει να δω μόνο τον τελικό.
Πολύ κλαμα εκείνο το μεσημέρι. Τι ΓΚΟΛΑΡΕΣ είχαν βάλει ο ¨ασπρόμαυρος¨ Σόκρατες και ο Φαλκάο και τι κωλογκολ η Ιταλία.
Αφού εξαιτίας εκείνου του αγώνα μισούσα την Ιταλία μέχρι το Γιούρο του 2000 (ασχέτως αν ο πανηγυρισμός του Μάρκο Ταρντέλι στο 3-1 του τελικού μου έβγαζε κάτι οικείο).
αααααχ, πως πήγε η κουβέντα εκεί όμως;
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

theo-drama έγραψε:
Kourdos έγραψε:
The_Stalker έγραψε:Ας παίξω σαν τη Βραζιλία του 82, έχω καλύτερο τερματά και καλύτερο φορ σε σχέση μ' αυτή και θα τα πάρω όλα.
Διαβάζω τώρα 1000 ποστς μαζεμένα και έως τώρα ξεχωρίζω αυτό.
Βαλντιρ Περεζ και Σερτζινιο με Ισιντορο Παουλο.Καλα θυμαμαι;
Για εκεινη την Μπραζιλ ειχα κλαψει.Πολυ χωνι ομως και η αμυνα που επαιζε πολυ ψηλα.

Με ελευθερους εως ποτε ειναι η μεταγραφικη περιοδος;
Αλλοι κλαψαμε απο χαρα για την παναξια πρωταθλητρια των παολο ροσι, μαρκο ταρντελι, γκαιτανο σιρεα, καμπρινι, αλεσαντρο αλτομπελι, μπεργκομι, τζοφ, τζεντιλε, κοντι

Μεγαλες ρομαντικες εποχες κι ενας αργεντινος κοχονατος εσκαγε μυτη (γατακι μεσι... Ντιεγκο δε θα γινεις ποτε)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Petros1988 έγραψε:Ο Μουλιν βλέπω χρισημοποιει και τα δύο πόδια.
Όταν περπατάει, ισχύει.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Μουλίν, Μουλέν, Μουλάν.... μόνο Μουλόν δεν τον είπαμε. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Όταν περπατάει, ισχύει.
:lol: :lol:
ωραιος Αποστόλη
να μεταφερθει στα ανεκδοτα
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Η ξενερα που νιωθω ειναι απιστευτη. Δωσαμε 2 παιχτες μας και ειδικα την ταλενταρα τον Μυστακιδη στον σιχαμενο βαζελο που μας γαμουσε (και δεν ζηταω συγγνωμη για την εκφραση διοτι αυτη η εκφραση αρμοζει) επι τοσες και τοσες συναπτες δεκαετιες και θα το ξανακανει στο μελλον(πισω εχει η αχλαδα την ουρα) με καθε θεμιτο και αθεμιτο μεσο.

Ναι ξερω, θα μου πειτε οτι η παραχωρηση τους, αποτελει το επισφραγισμα της ανωτεροτητας μας κλπ κλπ. Οχι μαγκες δεν παει ετσι. Προσωπικα δεν γουσταρω ουδεμια σχεση με τον ΠΟΚ. Και αυτο θα πρεπει να απαιτησουμε συσσωμοι οι οπαδοι απο την ΠΑΕ.

Μαυρη κηλιδα στην συγχρονη ιστορια μας. Αυτα δεν ταιριαζουν στον ΠΑΟΚ μας και ο νοων νοειτο.

Υ.γ. ουτε τον ερχομο νεων παιχτων δεν μας αφηνουν να χαρουμε..
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Τι πανάξια; Με τους σημερινούς κανονισμούς θα παίζονταν 20 λεπτά παιχνίδι παραπάνω κ θα το ρούφαγε ο Ντίνο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Σχέσεις με ποκ μόνο σαν ισχυρότεροι όπως κάνουμε τώρα πρώτη φορά στην ιστορία μας..... Καμία μαύρη κηλίδα, μαύρη κηλίδα είναι ο διαχρονικός βιασμός μας με κάθε τρόπο επειδή είμασταν αδύναμοι από το ποκ, αυτά αλλάξανε και είναι πρωτοφανές αυτο, απίστευτο αυτό ρώτα τους βαζελους πως αισθάνονται.....μαύρη κηλίδα για τους βαζελους ναι.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 31 Ιαν 2018, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

tolis01 έγραψε:Τι πανάξια; Με τους σημερινούς κανονισμούς θα παίζονταν 20 λεπτά παιχνίδι παραπάνω κ θα το ρούφαγε ο Ντίνο
Παναξια εγραψα γιατί κέρδισε Βραζιλία. Γερμανια κ Αργεντινη νομιζω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

aspromaura ioannina έγραψε:Η ξενερα που νιωθω ειναι απιστευτη. Δωσαμε 2 παιχτες μας και ειδικα την ταλενταρα τον Μυστακιδη στον σιχαμενο βαζελο που μας γαμουσε (και δεν ζηταω συγγνωμη για την εκφραση διοτι αυτη η εκφραση αρμοζει) επι τοσες και τοσες συναπτες δεκαετιες και θα το ξανακανει στο μελλον(πισω εχει η αχλαδα την ουρα) με καθε θεμιτο και αθεμιτο μεσο.

Ναι ξερω, θα μου πειτε οτι η παραχωρηση τους, αποτελει το επισφραγισμα της ανωτεροτητας μας κλπ κλπ. Οχι μαγκες δεν παει ετσι. Προσωπικα δεν γουσταρω ουδεμια σχεση με τον ΠΟΚ. Και αυτο θα πρεπει να απαιτησουμε συσσωμοι οι οπαδοι απο την ΠΑΕ.

Μαυρη κηλιδα στην συγχρονη ιστορια μας. Αυτα δεν ταιριαζουν στον ΠΑΟΚ μας και ο νοων νοειτο.

Υ.γ. ουτε τον ερχομο νεων παιχτων δεν μας αφηνουν να χαρουμε..
Μαυρη κηλιδα επειδη τους καναμε ρεζιλι και τους μαμησαμε την ψωροπερηφανεια? Εγω καραγουσταρω, τους βρηκαμε διαλυμενους και με εξυπνη τακτικη τους απαξιωσαμε και πλεον ο καθε ΠΑΟΚτσης μπορει να αποκαλει την ζελα παραρτημα επισημως. Ξερεις τα μικρα ΠΑΟΚια στα σχολεια τι γουστα θα βγαλουν απο αυριο???
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Προλαβαίνουμε και για επιθετικό; Τι ώρα κλείνει, μεσάνυχτα;
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Dim και Eorptol
Δεν θελω και δεν εχω αναγκη κανενα παραρτημα . Κ α ν ε ν α. Γι αυτο εισαι ΠΑΟΚ γιατι αγωνιζεσαι απεναντι σε ολους κι ολα. Δεν συμμαχεις, δεν βοηθας, δεν αναπτυσσεις ουδεμια σχεση, γενικα ΔΕΝ με δαυτους. Ρεζιλι θα τους κανουμε αν παμε στο κωλοχανειο τους και τους ριξουμε 4αρα. Τοτε ναι.

Υ.γ. Με αυτον τον τροπο θα κανουμε περηφανα και τα ΠΑΟΚτσακια στο σχολειο. Με 4αρες.

Υ.γ.2 Δεν θα μαλωσω με κανεναν αδερφο με αφορμη ΑΥΤΟΥΣ. Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση αρνουμαι να αλλαξω την αποψη μου, διοτι τους μισω θανασιμα.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Όταν περπατάει, ισχύει.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

aspromaura ioannina έγραψε:Dim και Eorptol
Δεν θελω και δεν εχω αναγκη κανενα παραρτημα . Κ α ν ε ν α. Γι αυτο εισαι ΠΑΟΚ γιατι αγωνιζεσαι απεναντι σε ολους κι ολα. Δεν συμμαχεις, δεν βοηθας, δεν αναπτυσσεις ουδεμια σχεση, γενικα ΔΕΝ με δαυτους. Ρεζιλι θα τους κανουμε αν παμε στο κωλοχανειο τους και τους ριξουμε 4αρα. Τοτε ναι.

Υ.γ. Με αυτον τον τροπο θα κανουμε περηφανα και τα ΠΑΟΚτσακια στο σχολειο. Με 4αρες.

Υ.γ.2 Δεν θα μαλωσω με κανεναν αδερφο με αφορμη ΑΥΤΟΥΣ. Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση αρνουμαι να αλλαξω την αποψη μου, διοτι τους μισω θανασιμα.
Η ντροπη που ενιωσα οταν μας εδωσαν δανεικους ξεπλυθηκε σημερα. Εγω ετσοι νιωθω οποτε ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε. Οσον αφορα τις 4αρες, αυτονοητο ειναι. Αλλα τωρα αναφερθηκαμε στους δανεισμους
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ντάξει κι εγώ δεν ήθελα κανέναν παίκτη στη ζέλα του αφραγκούζου. Θέλω κάθε αγωνιστική να τρώνε φάπα και να βουλιάζουν πιο βαθιά. Βαθμούς δύσκολα να κόψουν από ΑΕΚ ή γαύρο έτσι όπως είναι και ειδικά εκτός έδρας.
Τέλος πάντων, αυτά είναι δευτερεύοντα. Το θέμα είναι να δούμε αν ενισχυθήκαμε τελικά επί της ουσίας.
Με σιγουριά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να πάρει θέση.
Προσωπικά στα σέντερ μπακ είμαι καλυμμένος. Η άμυνα είναι δεμένη, έχει χημεία και η προσθήκη που έγινε είναι συμπληρωματική και δε με χαλάει.
Στα χαφ το ερωτηματικό μεγάλο. Δεν έχω εικόνα του παίκτη, οπότε θα δούμε στο γήπεδο τι καπνό φουμάρει και αν μπορεί να αντικαταστήσει τον Τσίμιροτ.
Στο αριστερό άκρο, πήραμε ανέτοιμο παίκτη, αλλά δεν μας έχει κοστίσει. Μακάρι να αποδώσει ο Αζεβέντο και να πάει και ο Βιεϊρίνια στα εξτρέμ, που έχουμε θεματάκια.
Φορ απ' ότι φαίνεται δε θα πάρουμε. Εκεί θα ήθελα κάτι. Μια δευτεράντζα, με διαφορετικά στοιχεία από Πρίγιο, σε στυλ Περέιρα.
Άντε να δούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”