Ksenitemenos4 έγραψε:Ποιο ειναι το αγαπημενο σου μελος στο μανια?
19:57
S
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΗΛΙΟΣ: Τι εννοείς ρε φίλε;
![]()
![]()
![]()

Ksenitemenos4 έγραψε:Ποιο ειναι το αγαπημενο σου μελος στο μανια?
19:57
S
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΗΛΙΟΣ: Τι εννοείς ρε φίλε;
![]()
![]()
![]()
Το αυτο.skalon έγραψε:Εγώ που είμαι λίγο άσχετος, ρωτάω:
Μήπως αυτό το αμυντικό χαφ (δηλαδή 6άρι) που θέλουμε είναι ο Μιχόγιεβιτς?
(Το θέμα της ηλικίας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα, αν όντως ο παίκτης είναι καλός)
Στα βίντεο που βλέπω, πιο πολύ χαφ παίζει, παρά στόπερ. Άσε που έχει και νούμερα που παραπέμπουν σε χαφ.
Μπορεί να μας πει κάποιος σίγουρα?
E και? 32, οχι 42. Με 30+ ειχαμε την καλυτερη ομαδα πριν λιγα χρονιαΑποστόληςΑ έγραψε:32 ετών θα είναι το καλοκαίρι.Dimg4 έγραψε:O Πριγιο θα πουληθει το καλοκαιρι ρε μαγκες και αν παρθει ο Μπεργκ απο τωρα ειναι απολυτα λογικο. Και φορτσαρεις για πρωταθλημα αλλα και εχεις φορ πρωτο βιολι για μετα τ καλοκαιρι
Χωρίς παρεξήγηση φίλε, αυτό το high class για τον Κωνσταντινίδη είναι αποκλειστικά δικοί μας ευσεβείς πόθοι. Το παιδί δεν έχει δείξει ποτέ κάτι τέτοιο πάρα την αβάντα του Κόλκα και των συν αυτώ. Δηλαδή θα μπορούσε ποτέ να φτάσει στο επίπεδο του Μάτος; Που κι αυτός είναι high class για τα χάλια της λίγκας μας δηλαδή... Τέλος πάντων, είμαι και off topic, καλά να είναι το παιδί.mbison έγραψε:Αν επανελθει ειναι high class, επιθετικά όμως μονοDimitrisS έγραψε:Kοιτα να δεις που θα πουλησουμε τον ανενεργο εδω και ποσους μηνες Κων/νιδη ρε.