Μεταγραφές Χειμώνα II
- The_Stalker
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
1) Περί επιθετικού.
Ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν μη επιτακτική ανάγκη την απόκτηση επιθετικού, με δεδομένο όμως την παραμονή Μυστακίδη. Το δίδυμο φορ μας είναι Πρίγιο - Κουλουρης και κατά συνθήκη φορ μπορούν να θεωρηθούν Μακ και Μυστακίδης. Ο Κουλούρης έχει απογοητεύσει, ο Μυστακίδης δίνεται δανεικός και ο Μακ δεν χρησιμοποιείται από τον ρουμάνο σ' αυτή τη θέση. Όσο και να έχει υπερβάλλει σε αριθμό ποστ ο joshua για τον επιθετικό, στην ουσία έχει δίκιο. Και δεν είναι λογικό να βαφτίζουμε φορ τον Πέλκα ή να θεωρούμε ότι μπορεί να καλύψει τη θέση του πρώτου επιθετικού (για να το θέσω διαφορετικά).
2) Περί ποτού
Το πίνω από το "πίνω" έχει τεράστια διαφορά. Έχει να κάνει με το ΠΟΥ πίνω, ΠΟΣΟ πίνω, ΠΟΤΕ πίνω, ΠΩΣ πίνω. Ακόμα και με τι συνοδεύω το ποτό, δηλαδή με πόσα πακέτα τσιγάρα. Έχει να κάνει με το αν δεν μπορώ να σηκωθώ το πρωί απ' το μεθύσι, αν πάω κομμάτια το πρωί στη δουλειά μου, αν πάω απευθείας από το ξενύχτι, αν πάω με κεφάλι και στομάχι. Έχει να κάνει και με το πόσο συχνά συμβαίνουν αυτά. Λοιπόν, ας μην τα ανακατέψουμε γιατί βρομάνε.
Ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν μη επιτακτική ανάγκη την απόκτηση επιθετικού, με δεδομένο όμως την παραμονή Μυστακίδη. Το δίδυμο φορ μας είναι Πρίγιο - Κουλουρης και κατά συνθήκη φορ μπορούν να θεωρηθούν Μακ και Μυστακίδης. Ο Κουλούρης έχει απογοητεύσει, ο Μυστακίδης δίνεται δανεικός και ο Μακ δεν χρησιμοποιείται από τον ρουμάνο σ' αυτή τη θέση. Όσο και να έχει υπερβάλλει σε αριθμό ποστ ο joshua για τον επιθετικό, στην ουσία έχει δίκιο. Και δεν είναι λογικό να βαφτίζουμε φορ τον Πέλκα ή να θεωρούμε ότι μπορεί να καλύψει τη θέση του πρώτου επιθετικού (για να το θέσω διαφορετικά).
2) Περί ποτού
Το πίνω από το "πίνω" έχει τεράστια διαφορά. Έχει να κάνει με το ΠΟΥ πίνω, ΠΟΣΟ πίνω, ΠΟΤΕ πίνω, ΠΩΣ πίνω. Ακόμα και με τι συνοδεύω το ποτό, δηλαδή με πόσα πακέτα τσιγάρα. Έχει να κάνει με το αν δεν μπορώ να σηκωθώ το πρωί απ' το μεθύσι, αν πάω κομμάτια το πρωί στη δουλειά μου, αν πάω απευθείας από το ξενύχτι, αν πάω με κεφάλι και στομάχι. Έχει να κάνει και με το πόσο συχνά συμβαίνουν αυτά. Λοιπόν, ας μην τα ανακατέψουμε γιατί βρομάνε.
- Dimitris_L4
Ποιον ρε τρελε?proedros έγραψε:Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! ! ! ...ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!! ΑΝΤΕ ΦΟΡΤΣΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ...Dimitris_L4 έγραψε:ο μηλιος ειπε οτι εχει πληροφορια οτι ο ΠΑΟΚ θα κανει κ αλλη κινηση και περιμενει να το επιβεβαιωσει για να το μπομπουνισει...
Νομίζω δε το εννοεί έτσι:Dimitris_L4 έγραψε:ο μηλιος ειπε οτι εχει πληροφορια οτι ο ΠΑΟΚ θα κανει κ αλλη κινηση και περιμενει να το επιβεβαιωσει για να το μπομπουνισει...
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΗΛΙΟΣ: Όταν θα έχω μία πιο σίγουρη πληροφορία να ξέρεις θα τη μπουμπουνίσω. Προς το παρόν περιμένω
- Παλαιολόγος
ναι ρε ΝΑΙ!Dimitris_L4 έγραψε:ο μηλιος ειπε οτι εχει πληροφορια οτι ο ΠΑΟΚ θα κανει κ αλλη κινηση και περιμενει να το επιβεβαιωσει για να το μπομπουνισει...

και να με παραμυθιασετε δενε χω προβλημα,πουληστε με και τρελα μεχρι τελους
γουσταρω τετοιες ειδησεις
μεχρι τις 8
και για ροναλντο!
Για εσένα λέει Δημήτρη που δεν κατάφερες να μας φέρεις τον Κουρμπέλαρο στην ομάδα μας...

Πρέπει κάτι να γίνει να μη πέφτουν οι μεταγραφές πάνω στις εξεταστικές περιόδους πάντως...
-
Υπαρχει περιπτωση να κανει καποια ακομα μεταγραφη ο ΠΑΟΚ πεναν τους 2 που ξερουμε;
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΗΛΙΟΣ: Μικρή. Θα μας ξενυχτήσουν αυτοί απόψε
-
να παρεις πτυχιο να μην εχεις εξεταστικεςHermann έγραψε:Πρέπει κάτι να γίνει να μη πέφτουν οι μεταγραφές πάνω στις εξεταστικές περιόδους πάντως...

Εσένα εννοούσα φίλε, που μου είπες πως πάμε για παίκτη...Εγώ δεν γνωρίζω κάτι...Dimitris_L4 έγραψε:Ποιον ρε τρελε?proedros έγραψε:Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! ! ! ...ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!! ΑΝΤΕ ΦΟΡΤΣΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ...Dimitris_L4 έγραψε:ο μηλιος ειπε οτι εχει πληροφορια οτι ο ΠΑΟΚ θα κανει κ αλλη κινηση και περιμενει να το επιβεβαιωσει για να το μπομπουνισει...
Ελπιζουμε σε ανασταση Κανιας η' να καλυψει τη θεση του αμυντικου χαφ ο Μαουριτσιο.
Οι δηλωσεις Λου οτι δεν θελει cb να παιζει μπροστα απο cb ειναι κατι αλλο. Σημαινει πχ οτι δεν θελει εναν Εντοι, αλλα θελει ενα καλο χειριστη της μπαλας. Αυτος ειναι ο Μαουριτσιο για μενα.
Δλδ 6αρι ο Μαου κ 8αρ (πιο μπροστα ο Μουλαν).
Θα μουν πιο ησυχος αν ερχοταν ενα πιο καθαρο 6, με αμυντικες αρετες.
Δλδ τα τρεξιματα προς τα πισω για να κοψει αντεπιθεσεις ποιος θα τα κανει?
Οι δηλωσεις Λου οτι δεν θελει cb να παιζει μπροστα απο cb ειναι κατι αλλο. Σημαινει πχ οτι δεν θελει εναν Εντοι, αλλα θελει ενα καλο χειριστη της μπαλας. Αυτος ειναι ο Μαουριτσιο για μενα.
Δλδ 6αρι ο Μαου κ 8αρ (πιο μπροστα ο Μουλαν).
Θα μουν πιο ησυχος αν ερχοταν ενα πιο καθαρο 6, με αμυντικες αρετες.
Δλδ τα τρεξιματα προς τα πισω για να κοψει αντεπιθεσεις ποιος θα τα κανει?
- Dimitris_L4
Παρεξηγηση εγινε..δεν ειπα ποτε οτι παμε για παιχτη...μαλλον με μπερδευεις...
Θα σκασει κανας Κλαους και θα παμε στο τρελοκομειο ολοι μαζιDimitris_L4 έγραψε:Ποιον ρε τρελε?proedros έγραψε:Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! ! ! ...ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!! ΑΝΤΕ ΦΟΡΤΣΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ...Dimitris_L4 έγραψε:ο μηλιος ειπε οτι εχει πληροφορια οτι ο ΠΑΟΚ θα κανει κ αλλη κινηση και περιμενει να το επιβεβαιωσει για να το μπομπουνισει...
- Γιώργος Μάτζου 4