Χαχαχα και εγώ τοίδιο αδερφέ. Και νόμιζα ότι πατουσα κάτι λάθος και το έγραψα άλλες 2 φορές, αλλά τπτ. Λαμόγια ΑΡΔefthimis_paok έγραψε:Έχω γράψει ρε φίλε εδώ και 20 λεπτά στο chat to SDNA για τον Κωνσταντινίδη και μπρεσια και ο Μηλιός δεν περνάει το σχολιο μου μέχρι να τα ανεβάσει πριν από λίγο στο in ΠΑΟΚ σαν αποκλειστικότητα σιχτίρια
Μεταγραφές Χειμώνα II
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Χεστο τον κωλογαβρο, μια σύγκριση σε κορμιά και ταχυδυναμη έκανα. Δεν ειναι το θέμα.desperando έγραψε:Τολαρε 6αρι στοπερκ και φορ θέλαμε εμείς, ο προπονητής μίλησε μόνο για Αρ Μπακ και για παίκτη με τα χαρακτηριστικά του τσιμιροτTolaros έγραψε:Εγώ ξέρω ο ΠΑΟΚ ήθελε ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ ένα 6αρι, μπακ και φορ.
Και πήγε και πήρε ένα 8αρι, καθώς το μπακ δεν ειναι για φέτος και αποκλείεται να προηγείται του Μαλεζά.
Παράνοια.
Το να μη μιλάμε γτ είμαστε πρώτοι μη μας γυρίσει μπούμερανγκ. Να δω πόσο ακόμα θα μαλώνουμε με τη λογική, μην πω ακριβώς τι την κάνουμε.
Όσο και να βγάζετε αφρούς με τον Κουρμπελη λόγω βαζέλας, ήταν ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ που μας έλειπε. Ένα δυνατό ψηλό κορμί που τρέχει ακατάπαυστα με υποφερτή τεχνική. Θα πάει σε καμία κούλα τζάμπα το καλοκαίρι με τα μισά λεφτά του Κάνιας.
Τώρα να έρθουν οι ανθρωποφαγοι του γκέι Ρομαο Ζιλε και Οτζιτζες και μεις να πάμε με το φάντασμα του Μαουριτσιο, Κάνιας και ΜουλενΚαντουροΠελκα. Εδώ και με Τσιμι μπορεί να το χάναμε το κέντρο. Δε θα παίζουμε μόνο με Λαμίες να μας περιμένουν στο μισό γήπεδο.
Ελπίζω μέχρι και τελευταία στιγμή σε Μαντσον ή κάτι αντίστοιχο.
Πήραμε αζεβεντο και μολιν ο οποίος είναι πολύ κοντά σε αυτά που έδινε ο τσιμιροτ
Αν δεν είμαστε άτυχοι δεν θα έχουμε πρόβλημα
Και να χαρείς μη μου γράφεις για τον γαβρο, μια χαψια θα τοθς κανω τους ανθρωποφάγους το
Δε μου δίνει την εντύπωση ο Μουλεν οτι είναι κοντά στον Τσιμιροτ.
efthimis_paok έγραψε:Έχω γράψει ρε φίλε εδώ και 20 λεπτά στο chat to SDNA για τον Κωνσταντινίδη και μπρεσια και ο Μηλιός δεν περνάει το σχολιο μου μέχρι να τα ανεβάσει πριν από λίγο στο in ΠΑΟΚ σαν αποκλειστικότητα σιχτίρια
kai ton eixa se ektimish... mono sto foroum - png k metro MONO ton peraia...

Kοιτα να δεις που θα πουλησουμε τον ανενεργο εδω και ποσους μηνες Κων/νιδη ρε.
4-4-2 παίζουμε τωρα, να το πουμε 4-2-3-1 για να φαινομαστε ψαγμενοι, αλλα στην ουσια πελκας παιζει δευτερος επιθετικος, οχι κλασικο δεκαρι, δηλαδη 4-4-1-1, αρα μια χαρα παιζει και ο μακ δευτερος επιθετικος. απλα αυτη τη στιγμη δεν εχουμε αλλες λυσεις για τα πλαγια, οταν μπει ο azevedo και παει μπροστα ο vierinha ισως παιξει εκει αν χρειαστει ο makriegel έγραψε:Αυτό για τον Μακ σαν επιθετικό πόσο καιρό θα το ακούμε ακόμα;
Ο Μακ έπαιζε 2ος επιθετικός στο 3-5-2 πίσω από τον Κλαους. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταθέι σαν επιθετικός στο σύστημα που παίζουμε τωρα.
- sakis_the_fraud
Τι παει να γινει με λαγο ρε παιδια!
Πληρωμη με το ιδιο νομισμα;
Αυτον τον κοντε που λετε δεν τον εχω δει, αλλα οσο περναει η ωρα, με ψηνει μεταγραφη κοντε 5 κατοσταρικα + κατσε, μυστα δανεικους μονο και μονο για να να μεινει με τον.... κουρμπελη στο χερι ο βαζελος.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Πληρωμη με το ιδιο νομισμα;
Αυτον τον κοντε που λετε δεν τον εχω δει, αλλα οσο περναει η ωρα, με ψηνει μεταγραφη κοντε 5 κατοσταρικα + κατσε, μυστα δανεικους μονο και μονο για να να μεινει με τον.... κουρμπελη στο χερι ο βαζελος.
Sent from my E6653 using Tapatalk
- PAOKevolution
Το θεμα δεν ειναι να ανακοινωθουν οι οποιες φανερες ή μυστικες μεταγραφες.
Το θεμα ειναι να υπογραψουν.
Οι ανακοινωσεις ειναι για τον κοσμο.
Οποτε λαρωστε λιγακι
Το θεμα ειναι να υπογραψουν.
Οι ανακοινωσεις ειναι για τον κοσμο.
Οποτε λαρωστε λιγακι
-
Τον κοντε ούτε εγώ τον έχω δει, αλλά νομίζω τα στατιστικά του στον ΠΑΣ είναι σχεδόν ίδια με του Πρίγιο στον ΠΑΟΚ και με λιγότερες τελικές ο ΠΑΣ.
- efthimis_paok
Και εντωμεταξύ πουλάει τρέλα τώρα λέει κι αν σου πω ότι τη πληροφόρηση την πήρε από την Ελλάδα και τώρα μιλάς με αυτόν που του έδωσε την πληροφόρηση;Giorgos_Sketos έγραψε:Χαχαχα και εγώ τοίδιο αδερφέ. Και νόμιζα ότι πατουσα κάτι λάθος και το έγραψα άλλες 2 φορές, αλλά τπτ. Λαμόγια ΑΡΔefthimis_paok έγραψε:Έχω γράψει ρε φίλε εδώ και 20 λεπτά στο chat to SDNA για τον Κωνσταντινίδη και μπρεσια και ο Μηλιός δεν περνάει το σχολιο μου μέχρι να τα ανεβάσει πριν από λίγο στο in ΠΑΟΚ σαν αποκλειστικότητα σιχτίρια
Και γιατί δεν περνούσες τα σχόλια τότε ρε ηλίθιε κομπλεξικε;
ότι να ναι ρε φίλε ότιναναι.
Όταν πάρουμε επιθετικό.Dimitris_L4 έγραψε:Τι ωρα τελειωνουν οι μεταγραφες?