34. Βαγγέλης Γεωργίου

Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Δεν εχω αντιρηση για τον δανεισμο,αλλα οχι στον Ψωμιαδη ρε,ελεος.
Τοσες ομαδες τον θελουνε.Εκτος και αν το ηθελε ο ιδιος.....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Και να μην κοροιδευόμαστε...δεν θυμάμαι ποιός αποφάσισε για τον Σαλπιγγίδη ότι έπρεπε να πάει δανεικός αλλά όποιος και να ήτανε προφανώς δεν τον πίστευε....άλλο θέμα ότι βγήκε.
Γιατί κάποιον που τον πιστεύεις δεν τον δίνεις δανεικό,κάθεται ο προπονητής σου και δουλεύει μαζί του.
Εκτός αν έχεις τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή που πάει.Αλλά όλοι ξέρουμε ότι στην Β' εθνική-και στην Α'πολλές φορές- πολλές ομάδες αλλάζουν προπονητή κάθε 2-3 μήνες.Ειδικά οι ομάδες του Ψωμιάδη... ο Παπακώστας φέτος είναι ο 3ος που αλλάζει.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ευτυχως δοθηκε δανεικος.μακαρι να ειχαμε ακομα εναν επιθετικο και να διναμε και τον κλαους.
πολυ καλη επιλογη προπονητη.αυτος δουλεψε κ τους βοσκοπουλο,μανουσαριδη αφου τους εδωσε πολλα παιχνιδια και σιγουρα υπαρχει συνεργασια μαζι του.δεν θεωρω τυχαιο οτι ο διανεισμος του γεωργιου ανακοινωθηκε ταυτοχρονα με την προσληψη παπακωστα.

φιλε εαν ενας μικρος παικτης δεν παιξει και παιχνιδια μεσα απο τις προπονησεις δεν μπορει να γινει παικταρας..τον δουλεψε ενα χρονο ο σαντος,τον δυναμωσε,τον εμαθε τη θεση, κ τωρα εμεινε να παρει παιχνιδια..
μετα τις μεταγραφες γεναρη εδω δεν ειχε τυχη,αντικειμενικα,με τον κοσμο να,πιεζει για αποτελεσματα
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Θυμάμαι ότι είχαμε Οκκά και Γιασεμάκη,αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει?Δεν μπορεί ένα ταλεντάκι να φανεί άμα έχει μπροστά του άλλους 2-3 καλούς??ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Ο Μαλεζάς γιατί φάνηκε??
Και τεσπα σημασία δεν έχει τι λέω εγώ ή κάποιος άλλος αλλά η ιστορία,που έχει δείξει ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων οι δανεικοί χάνονται.Αμα σκεφτείς λίγο πόσους δώσαμε δανεικούς και χάθηκαν....Τον Βοσκόπουλο που αναφέρετε αν δεν κάνω λάθος τον παραχωρήσαμε ελεύθερο στις Σέρρες.
Και μην συγκρίνουμε τι γίνεται στην Αγγλία.Εχει μία διαφορά νομίζω....
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

το οτι χαθηκαν οσοι δοθηκαν δανεικοι δεν σημαινει οτι εφταιγε αυτο το γεγονος..κοιτα ποια πορεια ειχε η καριερα τους..οποιος αξιζει δεν χανεται.μη φοβασαι. κ κανενας προπονηης δεν ειναι χαζος να καταστρεψει παικταρα..
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Καλη σαν κινηση να παρει κανα παιχνιδι πανω του,αλλα και οτι θα εχει θα εχει τον συγκεκριμενο προπονητη.
Με χαλαει ομως πολυ ο προεδρος τους.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Γιατιί το λες αυτό??Είχες καμμιά πληροφορία ότι ο Γεωργίου κορόιδευε???
Τέσπα κρίνοντας και από το γεγονός ότι δεν πήρε σχεδόν καμμιά ευκαιρία απ' τον Σάντος και με δεδομένο την έλλειψη πλάγιων χαφ και την χρησιμοποίηση του-τραγικού για μένα-Κων/νίδη αντί του μικρού έστω και σαν λίγο,για μένα τουλάχιστο είναι δεδομένο ότι δεν τον πιστεύει.
Ελπίζω να διαψευστεί και αυτός και εγώ για αυτά που λέω για τους δανεικούς....και αυτό γιατί είναι λίγο σπάνιοι και ακριβοί στις μέρες μας παίκτες με τόσο γλυκό πόδι.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ο σαντος γιατι να διαψευθει ρε φιλε?σε ειπε ποτε οτι δεν κανει ο γεωργιου ή οτι δεν τον υπολογιζει?μηπως αυτος τον μετακινησε περσυ τετοιο καιρο απο τη β στην πρωτη ομαδα γιατι του αρεσε?
ισα ισα αν ο γεωργιου δειξει οτι αξιζει,ο πρωτος που θα επιβεβαιωθει θα ειναι ο σαντος που πιστεψε σε αυτον και τον δοουλεψε.
σταματηστε να ακουτε τους δημοσιογραφους και να πιστευετε τους παπαδες τους..
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

gagas φίλε μου νομίζω δεν με ξέρεις για να λες ότι ακούω δημοσιογράφους και παπάδες.Οπότε please μην ανοίγεις το στόμα σου και όποιον πάρει ο χάρος.
Νομίζω ότι δικαιούμαι να έχω και δική μου γνώμη και νομίζω ότι είπα και που το στηρίζω, έτσι??
Αυτά....
Και το ίδιο ισχύει και για τον eorptol.Aλλωστε εδώ που μένω και να ήθελα ο Μύρτσος δεν ακούγεται....Και δεν ξέρω αν διαπιστώνω μια διάθεση κόντρας μαζί μου με αφορμή και το θέμα Γκαρσία ή μου φαίνεται??
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

φιλε πηρα την αφορμη απο το γεγονος οτι υποστηριζεις πως ο σαντος δεν ειναι ικανοποιημενος απο τον γεωργιου.αυτο δεν εχει φανει πουθενα,μονο καποιοι παραγωγοι που δεν εχουν ιδεα απο ρεπορταζ ομαδας και εχουν αναγκη απο sms τα υποστηριζουν αυτα.αλλα αφου ειναι δικη σου αποψη τοτε σορυ..
ειναι γνωστο ομως οτι ο σαντος σε κρισιμες περιοδους που η ομαδα έχει αναγκη τα αποτελεσματα και εχει ελλειωεις,προτιμαει εμπειρους παικτες..
παντως δεν νομιζω να σε πηρε και ο χαρος με αυτο που ειπα.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

konstantin έγραψε:
milhouse777 έγραψε:καλη κινηση,μακαρι να παει και ο αθανασιαδης καποια στιγμη να ψηθουν τα ποδια του.
στα χωραφια της β' θα μαθει να στεκεται στα ποδια του και θα δυναμωσει
δειτε παιχτες οπως ο σαλπιγκιδης που μετα απο μια τριετια σε β' και γ' τι εξελιξη ειχε
οταν ο σαντος ηθελε απο περυσι να τους δωσει δανεικους ολοι βγαινανε και κραζανε ενω αν ειχαν παει περυσι τον γεναρη τωρα θα ειχαν φτασει 30 εμφανισεις εως το τελος της χρονιας αθανασιαδης και γεωργιου
Συμφωνώ με την άποψη σου..
Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε τι θέλουμε..
Δυστυχώς, ο Σάντος πέρυσι ήρθε Σεπτέμβρη και δεν πρόλαβε να κάνει προετοιμασία την ομάδα..

Φέτος το καλοκαίρι, ο Πορτογάλος πήρε μαζί του στην προετοιμασία Αθανασιάδη και Γεωργίου γιατί τους πίστευε.

Ηξερε τις δυνατότητες τους και δούλεψε μαζί τους. Ηθελε να τους ενδυναμώσει περισσότερο και να τους βοηθήσει να μπορούν να σταθούν άνετα στην ομάδα. Ο Κλάους τα κατάφερε και τον δικαίωσε όποτε ο Σάντος τον επέλεξε.. Ο Βαγγέλης όμως, διότι αγωνίζεται σε μια δύσκολη θέση όπου χρειάζονται πολλά πράγματα, δεν είχε την εμπιστοσύνη από τον Σάντος.

Εκεί ο προπονητής θέλει εμπειρία, ταχύτητα, γνώση της θέσης, συνεργασία με τους συμπαίκτες και φυσικά, πολλές αντοχές.

Αυτά, νομίζω ότι τα έχει όλα ο Γεωργίου, πλην των εμπειριών (που, ναι μεν τις παίρνεις από τη συμμετοχή, όμως όταν εμείς πιέζουμε για το αποτέλεσμα, τότε και ο παίκτης θα καεί και το αποτέλεσμα δε θα 'ρθει..)

Καλή δύναμη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και σύντομα πίσω στον ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Οχι δεν με πήρε και ο χάρος αλλά είναι εκνευριστικό....
Και είναι εκνευριστικό όταν κάποιος που τουλάχιστον είπε κάτι με 2-3 επιχειρήματα και επειδή διαφωνούμε να λέμε ότι δεν έχει δική του γνώμη και τρώει παπά ή σε άλλες περιπτώσεις να λέμε ότι κάνει κακό στην ομάδα και ότι είναι αχάριστος κ.λ.π. κ.λ.π.
Εγώ τουλάχιστο μόνο σ'αυτό το συμπέρασμα μπορώ να καταλήξω. Ο Κων/νίδης σ΄όσα παιχνίδια έπαιξε έκτός του ότι ήταν ανύπαρκτος, χάλασε και επιθέσεις(βλ. ευκαιρία με ΑΕΚ).Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο χειρότερος θα ήταν ο μικρός για να μην πάρει ούτε μία ευκαιρία.Αρα ο Σάντος δεν τον πιστεύει για μένα-και μπορεί αυτός να ξέρει και κάτι παραπάνω και να έχει και δίκιο.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

εγω παλι ειμαι της αλλης λογικης.
εμπιστευομαι τον προπονητη της ομαδας και πιστευω οτι μπορει να κρινει ποιος ειναι πιο καταλληλος για να παιξει σε μια θεση,γιατι αυτος ξερει τι απαιτησεις εχει..κ σιγουρα αυτος που μπορει να κρινει πιο καλα απο ολους μας τον προπονητη ειναι ο προεδρος και ο τεχνικος διευθυντης..

η γνωμη μου ειναι οτι καποια στιγμη εμας τους οπαδους πρεπει να μας γινει βιωμα η εμπιστοσυνη στον προπονητη.οχι στον σαντος,ουτε στον παρασχο,ουτε στον φριγκερ αλλα στον προπονητη που επελεξαν ο θοδωρης ζαγορακης και ο ζησης βρυζας.σιγουρα υπαρχουν οπαδοι που διαφωνουν. και τους καταλαβαινω..απλα κ εγω γραφω την γνωμη μου.
δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το κερδος για την ομαδα μας,οταν εχοντας μια τοσο καλη συγκομιδη βαθμων,βγαινουμε και μιλαμε ετσι για τον προπονητη μας..(δεν μιλαω για σενα προσωπικα και δεν εχω ιδεα για την δικη σου αποψη για τον σαντος,μαλιστα διαβασα ενα πολυ καλο σου ποστ πριν απο λιγο).
και πιστεψε με, εσυ αποτελεις μια εξαιρεση,αλλα μεγαλο ποσοστο των οπαδων μας ειναι αυτοι για τους οποιους μιλαει ο κολκας στο μπλογκ του..δυστυχως.εχουν αλλαξει ολα στο αγωνιστικο τμημα.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Κ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!

και για να μην παρεξηγηθω,προτιμω να κανουμε ενα σωρο αλλες παρατηρησεις στη διοικηση,οπως για τα τουρνικε,τους τζαμπατζηδες,τα ακριβα εισιτηρια,την ανοργανωσια του γηπεδου,την φανελα,την μπουτικ,το οικονομικο κομματι,την θωρακιση της ομαδας απεναντι σε διαιτητες,τα κυλικεια,την αποδοση τιμων σε πρωην ποδοσφαιριστες, ακομα και τις σχεσεις της με αλλες ομαδες κτλ κτλ που θα βοηθησουν την ΠΑΕ να βελτιωσει την εικονα της ομαδας μας,να οργανωθει καλυτερα και να φερει περισσοτερο κοσμο στο γηπεδο,παρα να μιλαμε για αγωνιστικα θεματα,αφοριζοντας θεσμους,χωρις να εχουμε ουσιαστικες γνωσεις στο αντικειμενο.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δεκτή φυσικά η γνώμη σου αλλά εγώ νομίζω ότι όταν κάποιος εκφράζει τη γνώμη του με επιχειρήματα και κυρίως καλοπροαίρετα-και νομίζω φαίνεται εύκολα ποιός είναι καλοπροαίρετος- αποκλείεται να κάνει κακό στην ομάδα του.
Αλλωστε είναι ένα οπαδικό site και αν δεν πούμε τη γνώμη μας ακόμη και αν είναι αρνητική,αναρωτιέμαι τι άλλο θα μπορούσαμε να λέμε.Αυτά που είπες για τις βελτιώσεις και τις προτάσεις δεκτά και πρέπει να γίνονται αλλά αν μέναμε μόνο σ΄αυτά,νομίζω θα ήταν ένα βαρετό και μονότονο site.
Και κάτι ακόμη.Σίγουρα ένας προπονητής ξέρει περισσότερα από ένα φίλαθλο,αλλά αυτό δεν τον κάνει αλάθητο.Ούτε φιλοδοξώ,ούτε και μπορώ φυσικά να κάνω τον προπονητή,απλώς τον κρίνω με όσα ξέρω.
Και πίστεψε με δεν είμαι ούτε απ'τους ανθρώπους που ενθουσιάζονται εύκολα αλλά ούτε και απογοητεύονται και αποδοκιμάζουν και θεωρώ πως όπως σχεδόν όλα τα πράγματα στη ζωή,έτσι και ο Σάντος δεν είναι άσπρο-μαύρο.Αφού λες ότι διάβασες στο τόπικ για τον Σάντος,πιστεύω να καταλαβαίνεις τι λέω.....
Πανθεσσαλονι

Δημοσίευση από Πανθεσσαλονι »

Νομιζω οτι ο δανεισμος δεν ηταν σωστη επιλογη.Δυστυχως δεν ειναι και η μονη.Αν ηθελαν να αδειασουν τον χωρο απο την αριστερη πλευρα εχω μια πολυ καλυτερη λυση.Τον δανεισμο του σβουρα που μας εχει κουραση και δεν μπορει να βγαλει ουτε ημιχρονο.Τα περι εμπειριων με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Αν ο λογος που πηραμε τον Λινο ηταν να διωξουμε τον πιτσιρικα λυπαμαι.Επισης αμφιβαλω το κατα ποσο καλυτερος ειναι ο Δαρλας απο τον μικρο.Μαθαμε το παραμυθακι του ψησιματος.Εσυ κυριε πορτογαλε με τις σαρδελες τι ηρθες να κανεις?Οταν πρωτοηρθες ολοι μιλουσαν για ενα δασκαλο που δουλευε με τους μικρους.Πως?Στελνοντας τους στα κατσικοχωρια?Εσυ δηλαδη τι θα προσφερεις στους μικρους?

Καποιος μιλησε για τον Αθανασιαδη οτι προτιμηθηκε γιατι επεισε.Σοβαρα μιλατε ρε παιδια?Επαιξε το παιδι μια φορα 3 λεπτα και τον ξελασπωσε και μετα τον εφαγε η μαρμαγκα.Προτιμησε μαλιστα να φερει εκεινον τον απιστευτο Φρουνζα περσι απο το να βαλει τον Αθανασιαδη εστω και 10 λεπτα.Ή μηπως ηταν οι ευκαιριες που εδωσε στον Ηλιαδη?Μονο τερματοφυλακα δεν τον εχει βαλει.Τα παντα εκτος απο αμυντικο χαφ.Γιατι αν τον βαλει και γεμισει το κεντρο με καποιον που μπορει να τρεξει θα φανει λαθος και η μεταγραφη του Γκαρσια.Για να μη σχολιασω τα 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ που τον εβαλε να παιξει την Κυριακη.Ο μοναδικος που βελτιωθηκε και παιζει ειναι ο Μαλεζακος και αυτος γιατι οταν επιχηρησε ο Μουρινιο να βαλει τον Μπιζερα(3 Χρονια συμβολαιο αν δεν κανω λαθος) γελουσαν και τα τσιμεντα της Τουμπας.

Οταν τα γεροντοπαληκαρα πηραν τις θεσεις των νεοτερων ολοι ελεγαν πως θα μαθουν διπλα σε εμπειρους παικτες.Πως θα μαθουν?Απο την Καβαλα τις Σερρες και οπου αλλου?Πρωτα θα δω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βελτιωση στην ομαδα που θα οφειλεται στον πορτογαλο και οχι απλα στο οτι εχουμε καλυτερους παικτες απο περσι και επειτα θα αρχισω να εμπιστευομαι και τις αλλες επιλογες του.Μεχρι τοτε ας τα "ακουει" και απο καποιους δεν πειραζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”