Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Εκτός τη συμφωνία για 3,5 χρόνια με Μουλέν, για 4,5 χρόνια με Μιχόγιεβιτς και για 3 χρόνια (απ' την 01/07/2018) για Χατσερίδη, υπάρχει σαφώς η περίπτωση για το κόλπο γκρόσο για 2,5 χρόνων συμβόλαιο με Κόντε του ΠΑΣ, αλλά κάτι ψιλομαθαίνω και για μια ακόμη τεράστια κίνηση στη θέση '6'..! Αν όντως ευσταθεί, θα -τελειώσουμε' τους ΠΟΚατζήδες οριστικά, όχι μόνο για φέτος, αλλά θα βάλουμε έτσι τις βάσεις και για του χρόνου...!!!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

desperando έγραψε:
proedros έγραψε:
Όταν δώθηκε ο Πρίγιοβιτς οι Πολωνοί γελούσαν γιατί πίστευαν πως έκαναν ένα πάρα πολύ καλό ντιλ...Πότε δεν πίστεψαν ότι θα μπορούσε να ανέβει...Επίσης θα πρέπει να μας πεις ποια χρονιά τον είδες!!Γιατί αν τον είδες φέτος, οι Πολωνοί λένε πως δεν ήταν τόσο καλός γιατί ήθελε να φύγει από το καλοκαίρι....
Σόρρυ αλλά κλεγανε οι Πολωνοί και γινόταν φασαρίες παντού
Παντού γραφόταν ποιος είναι αυτός ο ΠΑΟΚ για τον οποίο μας αφήνει κτλ
Εγώ άλλα ξέρω φίλε...Δεν πίστευαν καν ότι θα το καλέσουν εθνική...Εξάλλου ποτέ δεν ήταν ο Πρίγιοβιτς πρώτο βιολί της επίθεσης της Λέγκια...Ο Νίκολιτς ήταν...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παλι καλα που εχει παιξει επιθετικος ο Μακ και ο Πελκας και δεν εχει βαση οτι ο δανεισμος Μυστακιδη αφαιρει μια λυση απο την επιθεση...
Άβαταρ μέλους
bicii82

Δημοσίευση από bicii82 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Εκτός τη συμφωνία για 3,5 χρόνια με Μουλέν, για 4,5 χρόνια με Μιχόγιεβιτς και για 3 χρόνια (απ' την 01/07/2018) για Χατσερίδη, υπάρχει σαφώς η περίπτωση για το κόλπο γκρόσο για 2,5 χρόνων συμβόλαιο με Κόντε του ΠΑΣ, αλλά κάτι ψιλομαθαίνω και για μια ακόμη τεράστια κίνηση στη θέση '6'..! Αν όντως ευσταθεί, θα -τελειώσουμε' τους ΠΟΚατζήδες οριστικά, όχι μόνο για φέτος, αλλά θα βάλουμε έτσι τις βάσεις και για του χρόνου...!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΡΚΑΡΕ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Εκτός τη συμφωνία για 3,5 χρόνια με Μουλέν, για 4,5 χρόνια με Μιχόγιεβιτς και για 3 χρόνια (απ' την 01/07/2018) για Χατσερίδη, υπάρχει σαφώς η περίπτωση για το κόλπο γκρόσο για 2,5 χρόνων συμβόλαιο με Κόντε του ΠΑΣ, αλλά κάτι ψιλομαθαίνω και για μια ακόμη τεράστια κίνηση στη θέση '6'..! Αν όντως ευσταθεί, θα -τελειώσουμε' τους ΠΟΚατζήδες οριστικά, όχι μόνο για φέτος, αλλά θα βάλουμε έτσι τις βάσεις και για του χρόνου...!!!

ΠΟΡΚΥ στο προσκηνιο και παλι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

καλως τονε κι ας αργησε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Τετ 31 Ιαν 2018, 17:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

joshua έγραψε:Παλι καλα που εχει παιξει επιθετικος ο Μακ και ο Πελκας και δεν εχει βαση οτι ο δανεισμος Μυστακιδη αφαιρει μια λυση απο την επιθεση...
22 γκολ σε έβαλε φίλε ο Μακ σαν επιθετικός.ξεχνατε εύκολα.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Ρε αγορίνα που βρίσκεις τα κουράγια, αληθεια τωρα!
proedros

Πόρκυ δεν είναι ώρα για να κάνουμε πλάκα...Αν ξέρεις κάτι χειροπιαστό, ΠΕΣ ΤΟΟΟΟ.....
proedros

paokpantou έγραψε:
joshua έγραψε:Παλι καλα που εχει παιξει επιθετικος ο Μακ και ο Πελκας και δεν εχει βαση οτι ο δανεισμος Μυστακιδη αφαιρει μια λυση απο την επιθεση...
Και ο Κλάους 100...
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Περι Κουρμπέλη....
Δεν πρόλαβα το πρωί να γράψω λόγω δουλειάς,ανέφερα στο τσατ ότι θα επανέλθω το απόγευμα..Το λοιπόν...ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....
Η πηγή μου μου ανέφερε πριν την διάψευση ότι είναι πολύ δύσκολο να έρθει (χλωμό μου είπε) την 'ωρα που όλη η ενημέρωση ήταν η αντίθετη...καράφλιασα (και δεν μου περρισευουν κιόλας μαμώ) και ζήτησα λεπτομέρειες...
Δεν υπήρξε ποτέ επιλογή από τον παίκτη ούτε απ τον μανατζερ του για το θέμα Σαμπντόρια.....Ο παίκτης είναι άβουλος στο θέμα μετακίνησης δεν έδειξε προτίμηση πουθενά ιδιαίτερα και το όλο θέμα ήταν η υπογραφή...του Αφραγκούζου......σας θυμίζει κάτι??μάλιστα...πολλά κοινά στοιχεία με την υπόθεση Μολέντο...συγκεκριμένα μου είπε ''υπόθεση Μολέντο Νο2 είναι,επανάληψη..''Θεωρεί δεδομένο ότι ο κοντός πάει να τους τελειώσει με άμεσο συνεργάτη του στις αποφάσεις τον χοντρό...Ο ΠΑΟΚ ήταν ψυλλιασμένος ότι μπορεί να ξαναγίνει το ίδιο κι αποσύρθηκε χωρίς βέβαια να απορεί ή να μην έχει δει αυτή την φορά και για άλλον παίκτη(εξου και ο Γαλλος).
Οι λόγοι για το χέρι βοηθείας είναι καθαρά πολιτικοί αλλά και οι λόγοι που θέλουν οι άλλοι να διαλύσουν το βάζελο είναι πάλι πολίτικοι.Μπορεί να μην μας αρέσει αυτό ότι μπήκαμε σε τέτοια παιχνίδια,αλλά...συμβαίνει..η κρίση είναι του καθενός..

Υ.Γ. Η πηγή μου είναι αξιόπιστη,αδιαπραγμάτευτη για τα γεγονότα και δεν εξυπηρετεί συμφέροντα καμίας πλευράς (ΠΑΟΚ,βαζελου,παικτη,μανατζερ..κτλ)
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εγώ ξέρω ο ΠΑΟΚ ήθελε ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ ένα 6αρι, μπακ και φορ.
Και πήγε και πήρε ένα 8αρι, καθώς το μπακ δεν ειναι για φέτος και αποκλείεται να προηγείται του Μαλεζά.
Παράνοια.

Το να μη μιλάμε γτ είμαστε πρώτοι μη μας γυρίσει μπούμερανγκ. Να δω πόσο ακόμα θα μαλώνουμε με τη λογική, μην πω ακριβώς τι την κάνουμε.

Όσο και να βγάζετε αφρούς με τον Κουρμπελη λόγω βαζέλας, ήταν ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ που μας έλειπε. Ένα δυνατό ψηλό κορμί που τρέχει ακατάπαυστα με υποφερτή τεχνική. Θα πάει σε καμία κούλα τζάμπα το καλοκαίρι με τα μισά λεφτά του Κάνιας.

Τώρα να έρθουν οι ανθρωποφαγοι του γκέι Ρομαο Ζιλε και Οτζιτζες και μεις να πάμε με το φάντασμα του Μαουριτσιο, Κάνιας και ΜουλενΚαντουροΠελκα. Εδώ και με Τσιμι μπορεί να το χάναμε το κέντρο. Δε θα παίζουμε μόνο με Λαμίες να μας περιμένουν στο μισό γήπεδο.

Ελπίζω μέχρι και τελευταία στιγμή σε Μαντσον ή κάτι αντίστοιχο.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

agios έγραψε:Περι Κουρμπέλη....
Δεν πρόλαβα το πρωί να γράψω λόγω δουλειάς,ανέφερα στο τσατ ότι θα επανέλθω το απόγευμα..Το λοιπόν...ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....
Η πηγή μου μου ανέφερε πριν την διάψευση ότι είναι πολύ δύσκολο να έρθει (χλωμό μου είπε) την 'ωρα που όλη η ενημέρωση ήταν η αντίθετη...καράφλιασα (και δεν μου περρισευουν κιόλας μαμώ) και ζήτησα λεπτομέρειες...
Δεν υπήρξε ποτέ επιλογή από τον παίκτη ούτε απ τον μανατζερ του για το θέμα Σαμπντόρια.....Ο παίκτης είναι άβουλος στο θέμα μετακίνησης δεν έδειξε προτίμηση πουθενά ιδιαίτερα και το όλο θέμα ήταν η υπογραφή...του Αφραγκούζου......σας θυμίζει κάτι??μάλιστα...πολλά κοινά στοιχεία με την υπόθεση Μολέντο...συγκεκριμένα μου είπε ''υπόθεση Μολέντο Νο2 είναι,επανάληψη..''Θεωρεί δεδομένο ότι ο κοντός πάει να τους τελειώσει με άμεσο συνεργάτη του στις αποφάσεις τον χοντρό...Ο ΠΑΟΚ ήταν ψυλλιασμένος ότι μπορεί να ξαναγίνει το ίδιο κι αποσύρθηκε χωρίς βέβαια να απορεί ή να μην έχει δει αυτή την φορά και για άλλον παίκτη(εξου και ο Γαλλος).
Οι λόγοι για το χέρι βοηθείας είναι καθαρά πολιτικοί αλλά και οι λόγοι που θέλουν οι άλλοι να διαλύσουν το βάζελο είναι πάλι πολίτικοι.Μπορεί να μην μας αρέσει αυτό ότι μπήκαμε σε τέτοια παιχνίδια,αλλά...συμβαίνει..η κρίση είναι του καθενός..

Υ.Γ. Η πηγή μου είναι αξιόπιστη,αδιαπραγμάτευτη για τα γεγονότα και δεν εξυπηρετεί συμφέροντα καμίας πλευράς (ΠΑΟΚ,βαζελου,παικτη,μανατζερ..κτλ)

ωραια ολα αυτα για επιθετικο τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

χωρις λεβεκ μπορώ χωρίς τον Πόρκυ όχι
εισαι το 10 το καλό και ας σου λενε όλοι οχι

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

proedros έγραψε:
paokpantou έγραψε:
Και ο Κλάους 100...
Ναι σε 7 χρονια...ο άλλος σε 9 μήνες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”