Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
παντως αυτος ο κοντε πλακα πλακα σε 49 συμ εχει 23 γκολ στον πας.. σε 43 ματς πρωταθληματος 21 γκολ..
- ΑποστόληςΑ
Εκεί στα εργομετρικά για το μελένιο , μη του μετρήσετε μόνο σφυγμούς και την αρτηριακή πίεση.
Βάλτε τον να τρέξει και λίγο
Επίσης ζυγίστε τον , δεν εχει πολύ μποι. Αν πάρει κιλά φαίνονται απευθείας.
Μη πάρουμε πάλι κανένα θρεφτάρι ή συγκαμμένο.
Βάλτε τον να τρέξει και λίγο
Επίσης ζυγίστε τον , δεν εχει πολύ μποι. Αν πάρει κιλά φαίνονται απευθείας.
Μη πάρουμε πάλι κανένα θρεφτάρι ή συγκαμμένο.

- Παλαιολόγος
joshua έγραψε:Δεν μπορώ να πιστέψω πως πήραμε άλλο ένα 8ρι...

impossible is nothing
ξαναρωτω ειχε η βραζιλια του 82 κοφτες;
μην με ρωτας μονο τι πηρε

Tωρα που καταληξαμε σε σεντερ-μπακ και χαφ
μηπως ηρθε η ωρα να παρουμε και ενα επιθετικο?
Ετσι για ξεκαρφωμα ρε αδερφε.
μηπως ηρθε η ωρα να παρουμε και ενα επιθετικο?
Ετσι για ξεκαρφωμα ρε αδερφε.
- The_Stalker
Ας παίξω σαν τη Βραζιλία του 82, έχω καλύτερο τερματά και καλύτερο φορ σε σχέση μ' αυτή και θα τα πάρω όλα.
καλα,εδω το αριστερο της μπακΠαλαιολόγος έγραψε:joshua έγραψε:Δεν μπορώ να πιστέψω πως πήραμε άλλο ένα 8ρι...![]()
impossible is nothing
επαιζε 10ρι στην Τορινο.
Βρηκες κι εσυ παραδειγμα να φερεις.
Εγώ ένα ξέρω πήραν κλικ για ενα μήνα τα μπουρδελοσαιτ τους, παίζοντας με την αγωνία μας!
Μόνο απο εδώ μέσα ρε να πάνε να γαμηθούν...Τι ώρα τελειώνει η μεταγραφική; 8 ή 12;

Μόνο απο εδώ μέσα ρε να πάνε να γαμηθούν...Τι ώρα τελειώνει η μεταγραφική; 8 ή 12;

- Παλαιολόγος
prist64 έγραψε:καλα,εδω το αριστερο της μπακΠαλαιολόγος έγραψε:joshua έγραψε:Δεν μπορώ να πιστέψω πως πήραμε άλλο ένα 8ρι...![]()
impossible is nothing
επαιζε 10ρι στην Τορινο.
Βρηκες κι εσυ παραδειγμα να φερεις.

τα προτυπα ειναι οτι ειναι
και οι ματος αζεβεδο χαλαρα το χουν για εξτρεμ!(τυχαιο που γεμισαμε βραζιλιανους;)
ο βαρελα ανεβαινει,ο κρεσπο εκανε και ασιστ
τι μας λειπει;

- ΑποστόληςΑ
μετροσπορτ
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Λούμπος Μίχελ μαζί με τον Τιμπό Μουλέν για να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και να κλέισει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικά στην πρωτεύουσα και τα διαδικαστικά θα τρέξουν εκεί.
Λίγο πριν τις 16:00 αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς για ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Σαράγεβο στον Δικέφαλο.
Οι δυο ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν το βράδυ για την Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Λούμπος Μίχελ μαζί με τον Τιμπό Μουλέν για να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και να κλέισει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικά στην πρωτεύουσα και τα διαδικαστικά θα τρέξουν εκεί.
Λίγο πριν τις 16:00 αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς για ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Σαράγεβο στον Δικέφαλο.
Οι δυο ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν το βράδυ για την Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.
- Lacedaemonian
Επικοινωνιακη ηττα ο Κουρμπελης?Δηλ δινετε βαση στο τι λενε οι ΑΡΔ η οι αντιπαλοι οπαδοι??
Α-ΝΕ-ΠΙ-ΤΡΕ-ΠΤΟ
Εγω βλεπω κατι αλλο το οποιο δεν το ακουω απο κανενα γιατι ΠΑΟΚ εισαι αφου και το να τρωγομαστε με τα ρουχα μας ειναι στο dna μας και αν δεν εχουμε κατι να γκρινιαξουμε θα λεμε,οπως ειχε πει και καποιος παλαιοτερα, γιατι τα φαναρια εξω απ την Τουμπα εχουν πρασινο και κοκκινο και οχι ασπρομαυρο
Η ομαδα ΕΙΧΕ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ.Ειχαμε ΗΔΗ κλεισει το Μουλεν-του οποιου το ονομα ΔΕΝ ειχε καν διαρρευσει...-που εχει ακριβως τα χαρακτηριστικα που ζητησε ο προπονητης μας και ο Κουρμπελης θα ερχοταν πια ως ΕΞΤΡΑ.Και δεν ακουω και τιποτα για τον Βοσνιο που πηραμε.Αυτος δηλ δεν μπορει να -αρχισει να-προσφερει στα χαφ πχ για 15-20λ με την ΑΕΛ στην Τουμπα?(αντε, σας δινω ιδεες για τον ξερολα
).
Ειλικρινα,υπαρχει κανεις που να πεταγε τη σκουφια του για τον Κουρμπελη(ειδικα σε αυτη την τιμη)??Δε νομιζω....
Η μερα ΔΕΝ εχει ακομα τελειωσει και ειμαι σιγουρος οτι ΚΑΙ οι μεταγραφες μας δεν εχουν τελειωσει....
Μεχρι τωρα λοιπον
Αριστερος μπακ ΗΡΘΕ
Χαφ ΗΡΘΑΝ 2 αφου εφυγε 1(ενας εμπειρος- και γνωστος του Πριγιο...- και ενας ελπιδοφορος που παιζει κ σεντερ μπακ για να βοηθαει ο Κρεσπουρας δεξια και να παρει ανασες ο Ματος)
Εναν μπροστα θελουμε ακομα και ειμαστε ΚΟΜΠΛΕ
Τα θεματα προσαρμογης εγω τα ακουω βερεσε.Αμα το ξερεις το τοπι και εχεις αγωνιστικο ρυθμο μπαινεις και παιζεις αμεσως.Μπαλλα ειναι οχι κβαντικη φυσικη
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ -ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΟΜΑΔΑ .-
ΥΓ1 Μπορει να δουμε τον Λεοβατς να φευγει σημερα
ΥΓ2 (προσωπικο)τελευταια μερα στην εταιρεια σημερα μετα απο 17 χρονια......
Α-ΝΕ-ΠΙ-ΤΡΕ-ΠΤΟ
Εγω βλεπω κατι αλλο το οποιο δεν το ακουω απο κανενα γιατι ΠΑΟΚ εισαι αφου και το να τρωγομαστε με τα ρουχα μας ειναι στο dna μας και αν δεν εχουμε κατι να γκρινιαξουμε θα λεμε,οπως ειχε πει και καποιος παλαιοτερα, γιατι τα φαναρια εξω απ την Τουμπα εχουν πρασινο και κοκκινο και οχι ασπρομαυρο

Ειλικρινα,υπαρχει κανεις που να πεταγε τη σκουφια του για τον Κουρμπελη(ειδικα σε αυτη την τιμη)??Δε νομιζω....
Η μερα ΔΕΝ εχει ακομα τελειωσει και ειμαι σιγουρος οτι ΚΑΙ οι μεταγραφες μας δεν εχουν τελειωσει....
Μεχρι τωρα λοιπον
Αριστερος μπακ ΗΡΘΕ
Χαφ ΗΡΘΑΝ 2 αφου εφυγε 1(ενας εμπειρος- και γνωστος του Πριγιο...- και ενας ελπιδοφορος που παιζει κ σεντερ μπακ για να βοηθαει ο Κρεσπουρας δεξια και να παρει ανασες ο Ματος)
Εναν μπροστα θελουμε ακομα και ειμαστε ΚΟΜΠΛΕ
Τα θεματα προσαρμογης εγω τα ακουω βερεσε.Αμα το ξερεις το τοπι και εχεις αγωνιστικο ρυθμο μπαινεις και παιζεις αμεσως.Μπαλλα ειναι οχι κβαντικη φυσικη
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ -ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΟΜΑΔΑ .-

ΥΓ1 Μπορει να δουμε τον Λεοβατς να φευγει σημερα
ΥΓ2 (προσωπικο)τελευταια μερα στην εταιρεια σημερα μετα απο 17 χρονια......
- abc_o_ karpouzas
να θυμησω οτι ο ρασβανος....αν δεν κανω λαθος απο οτι ειπε ...με 2 8ρια θελει να παιζει