Μεταγραφές Χειμώνα II
- Παλαιολόγος
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΑΑΑΛΙ
συζητησαν πρωτα με παναθηναικο αντι να βολιδοσκοπησουν τον παιχτη αν θελει να ερθει;
ειναι δυνατον;
δεν πηραν μαθημα με τον μολεδο;
συζητησαν πρωτα με παναθηναικο αντι να βολιδοσκοπησουν τον παιχτη αν θελει να ερθει;
ειναι δυνατον;
δεν πηραν μαθημα με τον μολεδο;
-
Οι περισσότεροι ξεχνάτε , όπως πάντα, ότι μετράει μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ! Έρθει δεν έρθει ο Κουρμπέτης η ομάδα είναι καλυμμένη με τον ερχομό του Μουλεν! Μια χαρά είμαστε!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
αν μετα απο αυτο τους δωσουμε παλι ελευθερους παικτες η δανεικους πραγματικα θα ριξω βρισιδι!
- Παλαιολόγος
- desperando
- Επικοινωνία:
Όπως και τις τελευταίες μέρες έχω γράψει ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ο Κουρμπέλης.
Τον ήθελε ο κόουτς; Τον ήθελε ο Ιβάν;
Οκ κάνανε κίνηση.
Ο παίκτης μύριζε από μακριά οτι ξυνίζει με τον ΠΑΟΚ, κι αυτό εμένα με διαολίζει δέκα φορές παραπάνω γιατί είναι εμφανές και προφανές οτι οι άνθρωποι ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ την ομάδα μας.
Στα τσακίδια λοιπόν. Ταλεντάρα του χωριού.
Προσπαθούν τόσα χρόνια να μας χρεώσουν ως κομπλεξικούς την ώρα που ΟΙ ΙΔΙΟΙ είναι κομπλεξικοί.
Ας φέρουν καμιά φοράκλα με τα λεφτά του Κουρμπέλη.
ΥΓ. Η αρρώστια και διάλυση του βάζελου και των μανατζαραίων του ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι είναι ΓΕΛΟΙΟΙ
Τον ήθελε ο κόουτς; Τον ήθελε ο Ιβάν;
Οκ κάνανε κίνηση.
Ο παίκτης μύριζε από μακριά οτι ξυνίζει με τον ΠΑΟΚ, κι αυτό εμένα με διαολίζει δέκα φορές παραπάνω γιατί είναι εμφανές και προφανές οτι οι άνθρωποι ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ την ομάδα μας.
Στα τσακίδια λοιπόν. Ταλεντάρα του χωριού.
Προσπαθούν τόσα χρόνια να μας χρεώσουν ως κομπλεξικούς την ώρα που ΟΙ ΙΔΙΟΙ είναι κομπλεξικοί.
Ας φέρουν καμιά φοράκλα με τα λεφτά του Κουρμπέλη.
ΥΓ. Η αρρώστια και διάλυση του βάζελου και των μανατζαραίων του ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι είναι ΓΕΛΟΙΟΙ
- Dimitris_L4
Πηγαμε να παρουμε τους 2 απο τους 3 καλυτερους παιχτες του βαζελου...και προσαθησαμε να τους αποκτησουμε χωρις πουστιες μιλωντας πρωτα με την ομαα και μετα με τους παιχτες...ειναι τετοιο πουστροσωματειο που εαν καναμε το αντιθετο ηταν ικανοι να μας ετρεχαν...ο ΠΑΟΚ πολυ σωστα κινηθηκε και στις 2 περιπτωσεις..εγω χαλαστηκα που δεν ερχεται..
- john4serres
Λοιπόν εσείς εκεί στην ΠΑΕ, μου φαίνεται ότι έχετε πρόβλημα.
Δεν θα μας τρελάνετε εσείς. Αν θέλουμε τρελενόμαστε και μόνοι μας ! ! !
Δεν θα μας τρελάνετε εσείς. Αν θέλουμε τρελενόμαστε και μόνοι μας ! ! !
- abc_o_ karpouzas
μα καλα ειναι μ@λακες εκει στην παε??desperando έγραψε:Απόσυρση από τον κουρμπελη
επικοινωνιακη ηττα

καλα ρε παλιολογε μεχρι τωρα απο αυτα που εγραφες δεν τον ηθελες τον κουρμπελη και τωρα γραφεις οτι.....εκθετουν τον συλλογο?....
εγω παντως τον κουρμπελη θα τον ηθελα στο ροστερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τετ 31 Ιαν 2018, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαχα τι Cult καταστασεις ζουμε βρεε.
Πλεον εχουμε γινει παχυδερμοι, δεν πρεπει να μας προκαλει τπτ εκπληξη και ουτε να μας στενοχωρει.
Οτι βρεξει ας κατεβασει.
Πλεον εχουμε γινει παχυδερμοι, δεν πρεπει να μας προκαλει τπτ εκπληξη και ουτε να μας στενοχωρει.
Οτι βρεξει ας κατεβασει.
Δεν ειναι ετσι.Azrael έγραψε:με το ζορι να παρουμε βαζελο!και πανε να το πασαρουν οτι κανεις δεν θελει να ερθει στον ΠΑΟΚ!
Η ιδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερωσε οτι αποσυρει το ενδιαφερον για Κουρμπελη, επειδη ο παικτς εμφανιζεται δισκατκτικος να μετακομισει στην Τουμπα.
- Παλαιολόγος
εκθεσανε τον συλλογο και με μολεδο και με κουρμπελη.κριμα!
πατε φερτε φορ τωρα με την ληξη!ξυπνατε
πατε φερτε φορ τωρα με την ληξη!ξυπνατε