Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TheCursed

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από TheCursed »

Απο την στιγμη που θα φορεσει την φανελα μας αν την φορεσει τελειωνουν ολα εγω ετσι εχω μαθει.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

desperando έγραψε:Αντί να αντιληφθούμε πόσο αλλάξανε κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια καθόμαστε και κάνουμε τους λογιστές στα χρήματα του Ιβάν.

Αν σας έλεγε κάποιος πριν 6 χρόνια ότι ο ΠΑΟΚ θα αγοράζει τον αρχηγό του βαζελου θα σας περνούσαν για τρελό, όπως τρελό έλεγαν τον Ιβάν για αυτά που έλεγε κάποτε τα οποία ένα ένα γίνονται πραξη
μηπως μας πειραζει που τιμωρηθηκε και ο Ζαχαριαδης που δεν εδωσε πεναλταρα στον Αστερα?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

TheCursed έγραψε:Απο την στιγμη που θα φορεσει την φανελα μας αν την φορεσει τελειωνουν ολα εγω ετσι εχω μαθει.
Εννοειται αυτο Κουρμπελακος οεοεοε...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Είχαμε δεν είχαμε τον σώσαμε τον πράσινο βρυκολακα.Που να είχαμε και καλές σχέσεις μαζί τους.Διαβάζω 1,6 και 3 παίκτες δωράκι και πληρωμένους και περιμένω να ανακοινώσουμε Ινιεστα!Και διαβαζω οτι πήραμε ενα σαπακι που δεν ενδιαφέρθηκε κανείς
Τζάμπα η χαρά για το τσεχακι...Μακράν είμαστε. τα πιο κορόιδα της πιάτσας.Ο κατσε μπροστά στο λιμο αυτο μοιαζει Νταβιντς.Αυτοι ειναι ικανοι να μας κουβαλησουν και κανα Μολινς με κανα 2 χαρτια να αυτοκτονησουμε ομαδικως
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Νταξει ρε ποδόσφαιρο ειναι απο την Λίγκα μας αγοράζουμε δεν κάνουμε κ έγκλημα.
Δήθεν κάναμε μάγκα τον Χριστοβασιλη, τον Σπανο με τους 3 δανεικούς τον Ιτανζ κ τον Σκόνδρα, τον Παπαθανασακη με τον Λάμπρου τον Ζαμανη με τον ΧατζηΙσαία κ παει λέγοντας. Τι νοοτροπία ειναι αυτή;
Δώσαμε πολλα λες κ τα δώσαμε εμεις. Και στην τελική διαπραγμάτευση ειναι. Και απο την πλευρά τους και απο την πλευρά μας. Ποιος φαινεται κότσος θα φανεί στο τελος. Αλλά μην τρελαίνομαστε για φυσιολογικά πράγματα.
Δείτε Πανευρωπαϊκά πως όλες οι ομάδες γενικά αγοράζουν κατα 50-60% απο την λίγκα τους και μετά απο παραέξω.
Μόνο εμεις είμαστε κορόιδα;
Εδώ άλλοι έδωσαν 100mil για Πογκμπα. Και άλλα χιλιάδες παραδείγματα για μικρα η μεγάλα ποσά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Τετ 31 Ιαν 2018, 10:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Τι ώρα τελειώνουν οι μεταγραφες; 8 ή 12;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Στην τουμπα ο μουλεν περναει ιατρικα..
george188

Δημοσίευση από george188 »

Με αυτά που διαβάζω εδω μέσα για κουρμπέλη θα νομίζω οτι παίρνουμε τον γιανιτσάνη του ηρακλη..ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο και απολαύστε το, τον αρχηγο τους παμε να παρουμε και μας παρακαλανε. Ο παίκτης έχει ρυθμό και θα ρθει να παιξει με τη μία βασικός. Ας ορίσει το παιδί με το καλό και το ξανασυζητάμε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εγω χαίρομαι που βαζουμε χαρακτηριστικα που λείπανε απο το κεντρο. Δυναμη και αθλητισμό. Ο κουρμπελης ειναι ενας αγκρεσιβ κοφτης με εφεση στην αμυνα κ ο γαλλος ως γαλλος θα ειναι τακτικα αριστος κ απο ότι φαίνεται απο τα βιδεο μηχανάκι.
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Ρε παλικαρια σοβαρα?
Ειναι η πρωτη χρονια που παμε για πρωταθλημα εχουμε τεραστια αναγκη για ενα δυνατο 6αρι και περνουμε τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ που ειναι γνωστης του ελληνικου πρωταθληματος και μπορει μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα να παιξει στην ομαδα (εχουμε οσφπ,αστερα,αεκ και ατρομητο στην σειρα) και γκρινιαζετε????? Για το τι ακριβως???Οτι ειναι το καλυτερο εξαρι ελληνας και το παιρνεις 1 εκατ λιγοτερο απο οτι πουλησες τον τσιμιροτ????
Ή ξαφνικα σας επιασε πονος για τον μια ζωη μετριο κατσε και τον Κωνσταντινιδη που δυστυχως δεν θα παιξει ποτε στον ΠΑΟΚ.
Αντε να πουμε για τον Μυστα και μονο σε περιπτωση που δωσουμε ποσοστα στον Παναθηναικο αλλα πραγματικα ειναι σαν να δινεις λιγα λεφτα παραπανω στον βαζελο και τιποτα αλλο !! Ενεργοποιεις εναν παιχτη που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χασει και αυτην την σεζον και αυτο επρεπε να γινει ανεξαρτητως του κουρμπελη. Και ολα αυτα στην αναγκη μας να χτυπησουμε το πρωταθλημα που ειναι τοσο σημαντικο να εχουμε καλο 6αρι ειναι ελαχιστα..

Κοφτε την γκρινια επιτελους και αφηστε αυτους που μας εχουν πρωτους να κανουν αυτο που επιλεξαν. Και επειδη εχω σχεδον απεριοριστη επιστοσυνη στον προπονητη που ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ και εχετε κανει κυβιστισεις καλυτερες και απο ολυμπιονικη , αν το θελει (που αυτο ακριβως ακουγεται οτι ειχαι σχεδον επιλογη του) εμεις πρεπει να το δεχτουμε.
Νομιζω οτι οταν το αρχιζει να παιζει ο κουρμπελης θα συνεχιστουν οι κυβιστισεις πολλων !!
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Νομίζω πως ο Κουρμπέλης θα βοηθήσει κύρια στον ανασταλτικό τομέα, σε αγώνες που θα χρειάζεται και λίγο ξύλο στη μεσαία γραμμή, με γαύρο και αεκ, κόντρα σε Ρομαό, Ταχτσίδη, Σιμόες κλπ,ακόμα και μέσα στον Αστέρα, γιατί οι μέσοι που έχουμε τώρα στις θέσεις 6-8 είναι λίγο έως πολύ λάιτ.
Ελπίζω να έλθει και ο Γάλλος, θα βοηθήσει στην μεσαία γραμμή, έμαθα πως γράφει ατελείωτα χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα και νομίζω ότι θα βοηθήσει και τον Μαουρίτσιο με τον ανταγωνισμό που θα υπάρξει.
Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση συνιδιοκτησίας του Μυστακίδη, ούτε θέλω να του ακούω καν. Είναι παίκτης-πασπαρτού, νέος σε ηλικία και θα μας είναι παραπάνω από απαραίτητος στο μέλλον.
Οι 3 που θα κατηφορίσουν, ελπίζω και θέλω να "κόβουν λαρύγγια" στους αγώνες με γαύρο και αεκ, να κερδίσει ο βάζελος έστω και ένα πόντο σε κάθε αγώνα με αυτούς, ώστε να βάλουν και αυτοί ένα λιθαράκι στην κατάκτηση του τίτλου.
Θετική ενέργεια στην ομάδα μέχρι και το βράδυ της 6ης Μαϊου του 2018.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αν διναμε μυστακιδη θα ηταν εγκλημα η συμφωνια
τερατωδης βλακεια

διοτι ο μυστακιδης και στον πλεον αμπαλο εχει γινει φανερο πως ειναι παιχταρας,
τωρα διαβαζω πως επιστρεφει το καλοκαιρι με ποσοστο λεει συνιδιοκτησιας(το θεωρω απαραδεκτο και δεν με ενδιαφερει καθολου η γνωμη των οπαδων του παναθηναικου,αν βαλαν δηλ τον ορο για να καλμαρουν)

επισης διαφωνω με την παραχωρηση δυο ελευθερων καλων παιχτων σε ομαδα του ΠΟΚ εστω και με συνιδιοκτησια.

ηδη δωσαμε πολλα λεφτα,γιατι επρεπε να δωσουμε και παιχτες;
υπηρχε ανταγωνιστικη προσφορα και δεν το ξερω;

ειδαμε με ποσα εκλεισε τον χουλτ η ΑΕΚ,σε μας θα ερχοταν με τα ιδια;
μηπως ψαχνουν κοροιδα;

ξαναλω δεν τον ξερω τον κουρμπελη,δεν ξερω τι αξια εχει,θα φανει στο γκαζον.επαιζε σε μικρο μεγεθος,εκει μπορει να φαινοταν,εδω που ερχεται ομως αλλαζουν τα μεγεθη συν την γκρινια της κερκιδας.του ευχομαι τα καλυτερα,αν οντως ειναι καλος και δουλευει δνε θα χαθει πιστευω,θα διακριθει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Odi έγραψε:
klainmein έγραψε:
Odi έγραψε: Τώρα να πω οτι και ο Μπαλάφας έπαιζε και 6αρι και στόπερ και είχε και πιο πολλά γκολ; Να μην το πω καλύτερα.

Κριτήριο αποτελούν οι βάζελοι; Λογικό να τον βλέπουν Ινιέστα όταν παίζουν με τον Ινσούα και τον Πίσπα.

Τρεις παίκτες για τον Κουρμπέλη συν λεφτά. Όποιος προλάβει, το αφεντικό τρελάθηκε. Τέτοιο ντιλ δεν ξανάγινε λέμε.

Συγγνώμη ρε παιδιά, το ΤΡΕΙΣ παίχτες τι το λέτε; Για τον αριθμό; Ο Κωνσταντινίδης είναι ξένο σώμα και ο Κάτσε έχει να παίξει 6 μήνες μπάλα...Ο δε Μυστακίδης φέτος έπαιξε...20' ?
Τρεις παίκτες λέμε, επειδή είναι τρεις παίκτες; Πώς να τους πούμε δηλαδή;

Όσο για τον παίκτη Κουρμπέλη, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Σε λίγο θα ποστάρετε συγκρτιτικό βίντεο Κουρμπέλη-Ινιέστα.
3 παικτες οι οποιοι,οι δυο καθονται απο την αρχη της χρονιας και ο μυστα πολυ δυσκολα να βρει θεση με αυτους που εχεις μεσοεπιθετικα φετος.

Θα γλιτωσεις τα συμβολαια απο του χρονου στους δυο και θα εχεις ετοιμο το μυστακιδη του χρονου.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

northend4 έγραψε:Νταξει ρε ποδόσφαιρο ειναι απο την Λίγκα μας αγοράζουμε δεν κάνουμε κ έγκλημα.
Δήθεν κάναμε μάγκα τον Χριστοβασιλη, τον Σπανο με τους 3 δανεικούς τον Ιτανζ κ τον Σκόνδρα, τον Παπαθανασακη με τον Λάμπρου τον Ζαμανη με τον ΧατζηΙσαία κ παει λέγοντας. Τι νοοτροπία ειναι αυτή;
Δώσαμε πολλα λες κ τα δώσαμε εμεις. Και στην τελική διαπραγμάτευση ειναι. Και απο την πλευρά τους και απο την πλευρά μας. Ποιος φαινεται κότσος θα φανεί στο τελος. Αλλά μην τρελαίνομαστε για φυσιολογικά πράγματα.
Δείτε Πανευρωπαϊκά πως όλες οι ομάδες γενικά αγοράζουν κατα 50-60% απο την λίγκα τους και μετά απο παραέξω.
Μόνο εμεις είμαστε κορόιδα;
Εδώ άλλοι έδωσαν 100mil για Πογκμπα. Και άλλα χιλιάδες παραδείγματα για μικρα η μεγάλα ποσά.
ο λαμπρου ολοι οι ''γνωστες'' λεγανε για μεταγραφη χαρη στον παπαθανασακη ,ενω το παιδι ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο της γενιας του 97αρης και φαινεται φετος αυτο...για λημνιο τα ιδια λεγανε και κυριως για τα 800...ενω υπηρχαν προτασεις απο εξω και ενδιαφερον απο τοτε που ηταν 16...
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Μια επιτυχημενη ή μια αποτυχημενη διαπραγματευση για την μεταγραφη κουρμπελη θα φανει οταν ξεκαθαρισει τι γινεται με μυστα.

Αυτα με τα ποσοστα και τις συνιδιοκτησιες και τα ρεστα τα ακουω βερεσε. Ελπιζω να ειναι απλα δανεισμος.

Οταν ακουσα για ποσοστα, το μονο που σκεφτηκα ειναι πως χανουμε τον παικτη. Μετα απο λιγο που εστρωσα σκεφτηκα πως υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να ειναι εμμεσος τροπος να βαλει μετρητο στον βαζελο και το καλοκαιρι. Πχ μυστα κανει 1 μυριο, εχεις 50%, παρε 5 κατοσταρικα κ μου ανηκει, αλλα ειναι εντελως αφελες απο ποδοσφαιρικης αποψης. Στα επιχειρηματικα δεν ειμαι τοσο δυνατος οσο ο Ιβαν...

Sent from my E6653 using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”