Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Παιδια σορρυ αν σας προσβαλω αλλα απο ποδοσφαιρικη αποψη για παιχτες δεν σας εμπιστευομαι και πολυ οχι το φορουμ γενικα τς οπαδους μας εδω κραζανε τν κρεσπο χωρις να τον δουν απο ποδοσφαιρο καθαρα εμπιστευομαι αποψεις βαζελων και απολλων αθηνων εχουν καθαρο ματι εχουν πεσει μεσα σχεδον ολα διαχρονικα.
- ΑποστόληςΑ
Έτσι. Να μην ξεχνάμε ότι είχαμε πάρει 2,5 μύρια για τον άμπαλο Μελίση!teod1980 έγραψε:@ Thecursed
Κι εμείς λέγαμε ο Μελίσης ήταν σέντερ μπακ που δεν έπαιρνε κάρτες και λέγαμε θετικά για αυτόν...
Ο Κουρμπέλης ειναι παικτης που απο την Κυριακή μπαίνει στην βασική 11αδα και δεν βγαίνει. Ειναι γρηγορος, εχει καλή πρώτη πασα και γενικα ειναι σκύλος. Ειναι παντού στο γήπεδο και εχει φορέσει φανέλα αρχηγού και στον παο και στον αστέρα. Βλέπω οτι παμε στο κέντρο με κουρμπελη - Μαουριτσιο και Πελκα. Ο Γαλλος έρχεται για μπαλαντερ τουλάχιστον τωρα στην αρχή.
- ΑποστόληςΑ
Είναι δύο παίκτες που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.maceio έγραψε:και Κουρμπελης και Μουλεν !!!!![]()
![]()
- Petros1988
Μήπως χαιρετήσει ο Ελ κάντουρι? Σε λίγο βγαίνει είδηση μάγκες!chrisg4 έγραψε:Πάντως αν όντως περνούμε και Κουρμπελη και τον Γάλλο ενας εκ των Canas Sakhov λογικά μας χερεταει .
- hasio_john
Ο μικρός είναι παιχταράς και μαγκάκι. Σε βάθος χρόνου θα φέρει περισσότερα χρήματα στα ταμεία μας απ' ότι θα κοστίσει! Σταματήστε μερικοί την κλάψα και εμπιστευτείτε προπονητή, πρόεδρο και λοιπούς. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως γυρνάει σιγά σιγά σελίδα και πάει στον θρόνο του, εκεί που έπρεπε να είναι εδώ και πολλά χρόνια!
Δεν ξέρω τι παίζετε με τον Μύστα (που είναι προσωπικό μου πουλεν), αλλά ελπίζω πως θα πάει δανεικός.
Ωστόσο δεν είμαι (είμαστε) παρών στις προπονήσεις και δεν ξέρω την εξέλιξή του ή ακόμα και την δική του προσωπική επιλογή αν θέλει να κάτσει στην ομάδα μας. Πλέον έχουμε γεμίσει καλούς παίχτες και το αρνητικό είναι πως κάποιοι θα σκουπίζουν τον πάγκο, τους ρωτάτε αυτούς αν αυτό θέλουν? Αν αυτό είναι τ' όνειρό τους?
Ότι είναι να γίνει, ΘΑ ΓΙΝΕΙ και το σίγουρο είναι πως θα είναι για το καλό του ΠΑΟΚ μας.
Αλλά όταν βλέπεις εδώ σχόλια του στυλ, δεν θα έπαιρνα ούτε τσάμπα τον Κουρμπελη και λοιπές ομορφιές καφρίλας, τότε έλεος ρε σεις. Ας αναλάβουμε εμείς εδώ οι μανατζαραίοι του ΠΑΟΚμάνια την ομάδα να την πάμε .... "ψηλά", εκεί με τον ρούλη μαζί!
Να δεις που το επόμενο σενάριο-ΠΑΟΚμανια X-FILES, θα είναι ότι σώσαμε τον λαγό για να μας δώσει και το προτελευταίο ματσάκι που έχουμε μαζί τους, αλλά και να χτυπήσει τον γκέι και την κούλα.

Δεν ξέρω τι παίζετε με τον Μύστα (που είναι προσωπικό μου πουλεν), αλλά ελπίζω πως θα πάει δανεικός.
Ωστόσο δεν είμαι (είμαστε) παρών στις προπονήσεις και δεν ξέρω την εξέλιξή του ή ακόμα και την δική του προσωπική επιλογή αν θέλει να κάτσει στην ομάδα μας. Πλέον έχουμε γεμίσει καλούς παίχτες και το αρνητικό είναι πως κάποιοι θα σκουπίζουν τον πάγκο, τους ρωτάτε αυτούς αν αυτό θέλουν? Αν αυτό είναι τ' όνειρό τους?
Ότι είναι να γίνει, ΘΑ ΓΙΝΕΙ και το σίγουρο είναι πως θα είναι για το καλό του ΠΑΟΚ μας.
Αλλά όταν βλέπεις εδώ σχόλια του στυλ, δεν θα έπαιρνα ούτε τσάμπα τον Κουρμπελη και λοιπές ομορφιές καφρίλας, τότε έλεος ρε σεις. Ας αναλάβουμε εμείς εδώ οι μανατζαραίοι του ΠΑΟΚμάνια την ομάδα να την πάμε .... "ψηλά", εκεί με τον ρούλη μαζί!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δηλαδή αν παιρναμε το μολεντο μετά θα παιρναμε και το κουρμπελι; Ή όχι; Έχω μπερδευτεί με τα κολοβαζελια που πάνε να μας φορτώσουν! Σωνει και καλά να πάρει λεφτά ο πράσινος λέβητας. Ουστ!
-
Κοίτα που θα κάνουμε στο παρά πέντε μεταγραφές και θα μείνουμε μαλακές και θα πάρουμε και τον κόντε πάντως με το που τελειώσει η περίοδος πρέπει οπωσδήποτε σκάουτινγκ για σέντερ φορ νομίζω ότι καλοκαίρι ακομα και με πρωτάθλημα λόγο μουντιάλ ο πριγιοβιτς θα τα φέρει άνετα τα λεφτά της ρήτρας και το κακό είναι ότι τον έφερε ο Ίβιτς από ότι λεγόταν μήπως να τον πάρουμε για σκάουτερ αφού είναι και σε διακοπές να μας φέρει τον επόμενο πριγιοβιτς
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γιατι ο Πασχαλακης λιγα ακουσε???TheCursed έγραψε:Παιδια σορρυ αν σας προσβαλω αλλα απο ποδοσφαιρικη αποψη για παιχτες δεν σας εμπιστευομαι και πολυ οχι το φορουμ γενικα τς οπαδους μας εδω κραζανε τν κρεσπο χωρις να τον δουν απο ποδοσφαιρο καθαρα εμπιστευομαι αποψεις βαζελων και απολλων αθηνων εχουν καθαρο ματι εχουν πεσει μεσα σχεδον ολα διαχρονικα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Τους παραδέχομαι τους αρδ της ζελας και της χαβουζας γενικά.
Αρδ Τσου Λου και όχι επιπέδου τοπικού σαν τα δικά μας εδώ.
Θα σου γράψουν ότι εσύ κρεμεσαι απ τα @@ του βαζελου και όχι αυτός που και οι καθαρίστριες κάναν προσφυγή.
Δεν θα σου βάλουν την υποτιμητικη λέξη δανεικός, αλλά θα γράφουν για συνιδιοκτησίες και σχετικές μαλακίες
Τέλος πάντων εγώ βλέπεις ότι για άλλη μια μεταγραφική σεζόν ο μόνος που επενδύει είναι ο Σαββίδης.
Τι μας έλεγαν κάποτε?
Ε. Λοιπόν κάντε επενδύσεις πρώτα και μετά μιλήστε.
Υγ πραγματικά δεν περίμενα από κάποια παιδια που έχουν σωστή ποδοσφαιρική αντίληψη να γράψουν τόσο ακραία πράγματα για τον ποδοσφαιριστή κουρμπελη
Υγ 2 άντε ρε Γιώργη κάνε ένα καλό και για τον φίλο μας τον Τζος
Αρδ Τσου Λου και όχι επιπέδου τοπικού σαν τα δικά μας εδώ.
Θα σου γράψουν ότι εσύ κρεμεσαι απ τα @@ του βαζελου και όχι αυτός που και οι καθαρίστριες κάναν προσφυγή.
Δεν θα σου βάλουν την υποτιμητικη λέξη δανεικός, αλλά θα γράφουν για συνιδιοκτησίες και σχετικές μαλακίες
Τέλος πάντων εγώ βλέπεις ότι για άλλη μια μεταγραφική σεζόν ο μόνος που επενδύει είναι ο Σαββίδης.
Τι μας έλεγαν κάποτε?
Ε. Λοιπόν κάντε επενδύσεις πρώτα και μετά μιλήστε.
Υγ πραγματικά δεν περίμενα από κάποια παιδια που έχουν σωστή ποδοσφαιρική αντίληψη να γράψουν τόσο ακραία πράγματα για τον ποδοσφαιριστή κουρμπελη
Υγ 2 άντε ρε Γιώργη κάνε ένα καλό και για τον φίλο μας τον Τζος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 31 Ιαν 2018, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ουφ... επιτέλους κατάφερα να διαβάσω τις τελευταίες 40- 50 σελίδες. απο χτες το βράδυ το παλεύω

- Petros1988
- Sick Bastard
Εγώ να πω την αλήθεια, τον λυπάμαι τον Κουρμπέλη.
Τι εννοώ.
Θα πρέπει να παίζει με 8/10 κάθε φορά, απ την πρώτη στιγμή που θα παίξει για να ''δικαιολογήσει'' το θόρυβο γύρω και πίσω απ τη μεταγραφή του. Όχι την όποια ποδοσφαιρική αξία του, αλλά τη μεταγραφή του και τα παρελκόμενα αυτής.
Πολύ χοντρικά φέρνουμε τον Τσίμιροτ του βάζελου στη θέση του ορίτζιναλ δικού μας.
Καλή τύχη σε όλους μας.
Τι εννοώ.
Θα πρέπει να παίζει με 8/10 κάθε φορά, απ την πρώτη στιγμή που θα παίξει για να ''δικαιολογήσει'' το θόρυβο γύρω και πίσω απ τη μεταγραφή του. Όχι την όποια ποδοσφαιρική αξία του, αλλά τη μεταγραφή του και τα παρελκόμενα αυτής.
Πολύ χοντρικά φέρνουμε τον Τσίμιροτ του βάζελου στη θέση του ορίτζιναλ δικού μας.
Καλή τύχη σε όλους μας.
Ουτε εγω ηθελα το Κουρμπελη, ειδικα οταν εχεις κια το Χαριση που μοιαζουν αλλα να μην τα ισοπεδωνκουμε ολα.
Απλα διαβαστε τι γραφουν για Χουλτ οι τζαμπατζηδες.
Μονο σε εμας το ενα ξυνιζει το αλλο βρωμαει.
Ας τα δουμε και με τη αλλη πλευρα του νομισματος μερικες φορες.
Απλα διαβαστε τι γραφουν για Χουλτ οι τζαμπατζηδες.
Μονο σε εμας το ενα ξυνιζει το αλλο βρωμαει.
Ας τα δουμε και με τη αλλη πλευρα του νομισματος μερικες φορες.