Μεταγραφές Χειμώνα II
- pirate_salonica
- episimos73
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Φίλε μου, όλοι έχουν αξία στην αγορά. Φτάνει να είσαι σε θέση ισχύος και να ξέρεις να πουλάς.teod1980 έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά ο κουρμπέλης έχει και μεταπωλητικχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αξία!!!!!
Για να δούμε....
Μακάρι να χαλάσει
- desperando
- Επικοινωνία:
Εεεεε μα ναι κούρασε το αστείοΓκουερινο έγραψε:Καποιες φορες τα γραφεις καλα αλλα καποιες αλλες εισαι φιλε μου ο ορισμος της παραπληροφορησης. Δηλαδη ουτε οτι ειναι ελευθερος ο κουτρουμπης δεν ξερεις? οποτε δεν τον πουλησε κανεις? Πριν 2-3 μερες μας εγραφες οτι η αεκ εχει μπατζετ 8 εκ οταν το μπατζετ της ειναι 14εκ. δηλαδη σχεδον το διπλασιο. Σου βαζει ο σιμπα νουμερα και τα αμφισβητεις. πηγαινε στο σδνα να δεις το μπατζετ της αεκ αφου θες και πηγη.vs40 έγραψε:Στην Σταντάρ Λιέγης ο Κουτρουμπής!![]()
![]()
Ρε τον Αλαφούζο, πώς κατάφερε να πουλήσει τέτοια λιμά?
Ο Χουλτ σε Αεκ λένε με 250Κ. Σε εμάς θυμάστε πόσα ζητούσαν? Ξεκάθα μας βλέποουν όλοι ως εχθρό. Από την άλλη νομίζω ότι βλέπουν και ως κορόιδο τον Ιβάν. Ο Κουρμπέλης δεν είναι για πάνω από 500Κ. Βασικά εγώ ούτε ελεύθερο δε θα τον έπαιρνα...
Όπως και να έχει εννοείται ότι η ομάδα χρειάζεται συσπείρωση. Ο Ιβάν πιθανώς θα προσθέσει στη βιβλιογραφία των ανεκδότων ένα ακόμη ποντιακό εφόσον προχωρήσει αυτό το αστείο 'deal'. Ακόμη και χωρίς χαφ το σηκώνουμε φέτος. Έχουν μείνει 11 αγώνες και τα 2 ντέρμπι Τούμπα. Το να λέμε την άποψή μας στα μεταγραφικά ή το να πέφτει και λίγο κράξιμο είναι καλό, γιατί έτσι μόνο καταλαβαίνει αυτή η διοίκηση. Τους αρέσει να αφουγκράζονται το λαό του ΠΑΟΚ ως ένα βαθμό. Από κει και πέρα 31 Γενάρη 23:59 που θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, όλοι θα είμαστε μια γροθιά να το σηκώσει ο ΠΑΟΚ. Sold out σε κάθε αγώνα.
Γραφεις οτι σου κατεβει με οτι νουμερα νομιζεις οτι ισχυουν στο δικο σου κεφαλι κραζοντας τη διοικηση για πραγματα της φαντασιας σου και βαζεις το ονομα του Ιβαν στην ιδια προταση με ποντιακα ανεκδοτα? πιο πολυ θα ταιριαζαν οι αναλυσεις σου νομιζω εκει.
Δεν θα ασχολιομουν αλλα ειναι τραγικο να σε παιρνει καποιος απο τον πατο να σε πηγαινει στην κορυφη και να γραφονται τετοια μηνυματα για αυτον.
και μην μου πεις οτι το Ιβαν και το ποντιακα ανεκδοτα στην ιδια προταση ειναι κριτικη η αποψη γιατι εχει καταντησει γελοιο να βαφτιζουμε τις υβρεις και τις ειρωνιες προς οποιονδηποτε μεσα στην ομαδα "κριτικη και αποψη"
800 χιλιάρικα γράφει για τον κανιας ότι παίρνει...ο ορισμός της εσκεμενης παραπληροφόρησης
Σωστά και συμφωνώ, αλλά βέβαια εμείς καλούς παίκτες πουλάμε φθηνα.episimos73 έγραψε:Φίλε μου, όλοι έχουν αξία στην αγορά. Φτάνει να είσαι σε θέση ισχύος και να ξέρεις να πουλάς.teod1980 έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά ο κουρμπέλης έχει και μεταπωλητικχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αξία!!!!!
Για να δούμε....
Μακάρι να χαλάσει
Τα λιμά μας μένουν.
- episimos73
Κάτσε να μπεις στους ομίλους και βλέπεις.teod1980 έγραψε:Σωστά και συμφωνών, αλλά βέβαια εμείς καλούς παίκτες πουλάμε φθηνα.episimos73 έγραψε:Φίλε μου, όλοι έχουν αξία στην αγορά. Φτάνει να είσαι σε θέση ισχύος και να ξέρεις να πουλάς.teod1980 έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά ο κουρμπέλης έχει και μεταπωλητικχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αξία!!!!!
Για να δούμε....
Μακάρι να χαλάσει
Τα λιμά μας μένουν.
- ΑποστόληςΑ
Το ινπαοκ αναφέρει ότι Κων/νιδης, Μυστα και Κάτσε θα παραχωρηθούν με το καθεστώς της συνιδιοκτησίας.
κουρμπελης λεει με 1,6 και 3 παιχτες....να κλαις και να γελας μαζι...ο πιο ακριβος μπετατζης της ιστοριας...βλεπω να παιρνουμε 2 παιχτες αλλα κανενας δεν κανει τη δουλεια που θα θελαμε να κανει...
δε γ@μιεται, τι ειχα ΠΑΟΚ μου τι ειχες παντα, να τελειωσει η σημερινη μερα να συνεχισουμε με ηρεμια για το πρωταθλημα...παρολες τις τρικλομποδιες εκ των εσω... :ugeek:
υγ ελπιζω μονο να μη γινει κανενα αστειο με μυστακιδη
δε γ@μιεται, τι ειχα ΠΑΟΚ μου τι ειχες παντα, να τελειωσει η σημερινη μερα να συνεχισουμε με ηρεμια για το πρωταθλημα...παρολες τις τρικλομποδιες εκ των εσω... :ugeek:

Καλα έτσι όπως λειτουργει το σύστημα των μεταγραφών πλέον σημασία έχουν οι σχέσεις με τους μάνατζερ και μετά η αξία του παίχτη. Εδω πουλήθηκε 10 εκ ο Σάμαρης .teod1980 έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά ο κουρμπέλης έχει και μεταπωλητικχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αξία!!!!!
Για να δούμε....
Μακάρι να χαλάσει
Sera4 έγραψε:κουρμπελης λεει με 1,6 και 3 παιχτες....να κλαις και να γελας μαζι...ο πιο ακριβος μπετατζης της ιστοριας...βλεπω να παιρνουμε 2 παιχτες αλλα κανενας δεν κανει τη δουλεια που θα θελαμε να κανει...
Sera ας ελπίσουμε να τον απαγάγουν οι βάζελοι στο αεροδρόμιο, αν βγει από τη σωστή έξοδο φυσικά...
Δεν ξερω τι λετε για κουρμπελη τα σχολια των βαζελων ειναι ολα θετικα παντως.
@ Thecursed
Κι εμείς λέγαμε ο Μελίσης ήταν σέντερ μπακ που δεν έπαιρνε κάρτες και λέγαμε θετικά για αυτόν...
Ανάλογα το στάτους που βρίσκεσαι ρε παιδιά
Κι εμείς λέγαμε ο Μελίσης ήταν σέντερ μπακ που δεν έπαιρνε κάρτες και λέγαμε θετικά για αυτόν...
Ανάλογα το στάτους που βρίσκεσαι ρε παιδιά
Πάντως αν όντως περνούμε και Κουρμπελη και τον Γάλλο ενας εκ των Canas Sakhov λογικά μας χερεταει .