Μεταγραφές Χειμώνα II
- episimos73
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Τελευταία μέρα μεταγραφών σήμερα, δύο φορές το χρόνο το μεγαλύτερο πανηγύρι...

-
Asimos
Οπότε έχουμε και 9 ώρες με διάλειμμα για κατούρημα να φέρουμε έναν 2ο φορ.
Ανετίλα.........
Ανετίλα.........
Γραφει στο χαζετα ο αθανασιου κλεινει στην σανταρ λιεγης ο κουρμπελης και μπαινεις να διαβασεις το ποστ και λεει για τον κουτρουμπη εμονη ιδεα τ ς εγινε ο κουρμπελης.
- ΑποστόληςΑ
Ο Κουρμπέλης είναι στόπερ που παίζει και 6ρι, ενώ ο Γάλλος είναι 6-8ρι, με περισσότερες 8ρικές ικανότητες παρά 6ρικές.danirifle έγραψε:ο μουλέν είναι εναλλακτική του κουρμπέλη, ή οι 2 περιπτώσεις είναι ξεχωριστές?
Με 39 πυρετό εδώ και 2 24ωρα, κάθομαι σπίτι με την μεγάλη μου κόρη και της κάνω φροντιστήριο ΠΑΟΚ. Είμαστε στο κεφάλαιο μεταγραφές. Άντε ανακοινώσετε ρε κάνα παίχτη να αρχίσω τα συν6ήματα με το παιδί. Τριών δεν έγινε ακόμα αλλά είπε χθές στην μάνα της: Μαμά όλοι ΠΑΟΚ είμαστε ε;

θα αφησει εποχη ο Κουρμπελης επιμενει γνωστος μου που επαιζε στις ακαδημιες του βαζελου και ξερει μπαλα...
Η συγκριση με Σωκρατη αφορα την καταγωγη ,που για μενα δεν αποτελει κριτηριο ...
Η συγκριση με Σωκρατη αφορα την καταγωγη ,που για μενα δεν αποτελει κριτηριο ...
- ΑποστόληςΑ
Notorious4 έγραψε:Παρακαλώ να μπαναριστει ο κ.Ριζλα βρίζει παίκτη του ΠΑΟΚ
Στις επιχειρήσεις (στο εμπόριο γενικότερα) δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί.
- Disharmonic
Πείτε μου ότι τον Μυστακίδη τον δώσαμε απλά δανεικό μεχρι το καλοκαίρι . Δεν μπορω να πιστέψω ότι θα δώσουμε Μυστακίδη στον βαζελο για τον Κουρμπελη. Αποκλείετε να είναι τόσο κορόιδα .
- efthimis_paok
ρε χαλαρωστε με τον μυστακιδη για τα ματια τν βαζελων ειναι αυτα προφανως και στην προετοιμασια θα ειναι εδω.
- pirate_salonica
Εγώ συμφωνώ και το είπε και ο άγιος σχετικά.obanebane έγραψε:Sick άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Για μένα πια είναι φως φανάρι αυτό που έγραψα,διαφωνείς κάπου;
Η μεταγραφή Κουρμπέλη και τα ανταλλάγματα αυτής , πολύ λίγο θα έχουν να κάνουν με καθαρά ποδοσφαιρικά θέματα
Κακώς τη σχολιάζουμε με ποδοσφαιρικούς όρους
- ΑποστόληςΑ
- pirate_salonica
Πάντως όλο και περισσότερο γράφεται πως οι κινήσεις σήμερα θα είναι 3... Μουρλέν/Κουρμπέλ/Βόσνιος... είδομεν!