Καποιες φορες τα γραφεις καλα αλλα καποιες αλλες εισαι φιλε μου ο ορισμος της παραπληροφορησης. Δηλαδη ουτε οτι ειναι ελευθερος ο κουτρουμπης δεν ξερεις? οποτε δεν τον πουλησε κανεις? Πριν 2-3 μερες μας εγραφες οτι η αεκ εχει μπατζετ 8 εκ οταν το μπατζετ της ειναι 14εκ. δηλαδη σχεδον το διπλασιο. Σου βαζει ο σιμπα νουμερα και τα αμφισβητεις. πηγαινε στο σδνα να δεις το μπατζετ της αεκ αφου θες και πηγη.vs40 έγραψε:Στην Σταντάρ Λιέγης ο Κουτρουμπής!![]()
![]()
Ρε τον Αλαφούζο, πώς κατάφερε να πουλήσει τέτοια λιμά?
Ο Χουλτ σε Αεκ λένε με 250Κ. Σε εμάς θυμάστε πόσα ζητούσαν? Ξεκάθα μας βλέποουν όλοι ως εχθρό. Από την άλλη νομίζω ότι βλέπουν και ως κορόιδο τον Ιβάν. Ο Κουρμπέλης δεν είναι για πάνω από 500Κ. Βασικά εγώ ούτε ελεύθερο δε θα τον έπαιρνα...
Όπως και να έχει εννοείται ότι η ομάδα χρειάζεται συσπείρωση. Ο Ιβάν πιθανώς θα προσθέσει στη βιβλιογραφία των ανεκδότων ένα ακόμη ποντιακό εφόσον προχωρήσει αυτό το αστείο 'deal'. Ακόμη και χωρίς χαφ το σηκώνουμε φέτος. Έχουν μείνει 11 αγώνες και τα 2 ντέρμπι Τούμπα. Το να λέμε την άποψή μας στα μεταγραφικά ή το να πέφτει και λίγο κράξιμο είναι καλό, γιατί έτσι μόνο καταλαβαίνει αυτή η διοίκηση. Τους αρέσει να αφουγκράζονται το λαό του ΠΑΟΚ ως ένα βαθμό. Από κει και πέρα 31 Γενάρη 23:59 που θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, όλοι θα είμαστε μια γροθιά να το σηκώσει ο ΠΑΟΚ. Sold out σε κάθε αγώνα.
Γραφεις οτι σου κατεβει με οτι νουμερα νομιζεις οτι ισχυουν στο δικο σου κεφαλι κραζοντας τη διοικηση για πραγματα της φαντασιας σου και βαζεις το ονομα του Ιβαν στην ιδια προταση με ποντιακα ανεκδοτα? πιο πολυ θα ταιριαζαν οι αναλυσεις σου νομιζω εκει.
Δεν θα ασχολιομουν αλλα ειναι τραγικο να σε παιρνει καποιος απο τον πατο να σε πηγαινει στην κορυφη και να γραφονται τετοια μηνυματα για αυτον.
και μην μου πεις οτι το Ιβαν και το ποντιακα ανεκδοτα στην ιδια προταση ειναι κριτικη η αποψη γιατι εχει καταντησει γελοιο να βαφτιζουμε τις υβρεις και τις ειρωνιες προς οποιονδηποτε μεσα στην ομαδα "κριτικη και αποψη"