Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Ειτε ισχυουν ολα αυτα με Κουρμπελη ειτε οχι, οπως και με Μολεδο αυτα τα αρθα του τυπου "Ο Βαζελος συμφωνησε και ο Κουρμπελης/Μολεδο δεν θελει/δισταζει/το σκεφτεται για ΠΑΟΚ" πραγματικα θιγουν την ομαδα και πρεπει να απαντηθουν απο την ΠΑΕ.
Εννοειται αυτα τα αρθα βγαινουν, οπως εβγαιναν και με Μολεδο, απο Αθηνα μερια.
Ενας δικος μας ρεπορτερ ρε γαμωτο δεν μπορει να σηκωσει το τηλεφωνακι του να παρει τον ΠΑΕ και να γραψει ενα αρθρο για το τι λενε για Κουρμπελη;
Εννοειται αυτα τα αρθα βγαινουν, οπως εβγαιναν και με Μολεδο, απο Αθηνα μερια.
Ενας δικος μας ρεπορτερ ρε γαμωτο δεν μπορει να σηκωσει το τηλεφωνακι του να παρει τον ΠΑΕ και να γραψει ενα αρθρο για το τι λενε για Κουρμπελη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 30 Ιαν 2018, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
simba ποιον λες; Εγώ Πάμπλο έχω συνηθίσει να τον λέω.simba έγραψε: Υ.Γ.
Herman, το ξαναλεω, http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1413927
-
Εγώ πιστεύω ότι είναι αερολογίες των ΑΡΔ. Το μόνο σοβαρό σάιτ (σδνα) δεν γράφει τίποτα άρα δεν πιστεύω μα ισχύει!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για χατήρι σου εντός Φόρουμ θα τον λέω χοντρό τότε.simba έγραψε:Ενας ειναι ο Παμπλο, ο Γκαρσια..
Οποτε ξεσυνηθισε το

απορια ποδοσφαιρικη......
Μπορει καποιος να μου πει τι κοινο εχει ο Κουρμπελης με τον Γαλλο?
Μιλαμε για αλλους παικτες...
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΕ????Για την αντικατασταση του Τσιμι αναρωτιεμαι...
παμε σε 2 διαφοερτικα στυλ ποδοσφαιστών?????
Μπορει καποιος να μου πει τι κοινο εχει ο Κουρμπελης με τον Γαλλο?
Μιλαμε για αλλους παικτες...
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΕ????Για την αντικατασταση του Τσιμι αναρωτιεμαι...
παμε σε 2 διαφοερτικα στυλ ποδοσφαιστών?????
- Petros1988
Ρε παιδιά πολλά λεφτά για Κουρμπελη αν όντως ισχύει 2εκ και Κάτσε Μυστακιδης Κωνσταντινιδης με πληρωμένα συμβολαια μας κοροϊδεύουν? Με 3 μύρια πας φέρνεις παικταρα. Δεν στον έχω παρακολουθήσει τον παίκτη αλλά μου φενεται ότι ειναι πολλά τα λεφτά.
Στοπερ γεμισαμε πλεον και αν ερθει και ο Χατσερ το καλοκαιρι ποιος θα πρωτοπαιξει.savvastheod έγραψε:KANENA... Για αυτό και στην αναλυσή μου ανέφερα ότι ειναι μια χαρά για αντι-Κάνιας και 3ο-4ος ΣΤΟΠΕΡ....The_Stalker έγραψε:Ο προπονητής ζήτησε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Τσίμιροτ. Ναι ή όχι; Ρωτώ λοιπόν όλους εσάς που βλέπετε το καδρόνι ως λύση, ποιά κοινά χαρακτηριστικα έχει ο Τσίμιροτ με τον κουραμπιέ.
ΣΤΟ SPORT24 μόλις έιπαν οτι ο Αλαφ-ΟΥΖΟΣ είπε ναι σε 3 παίκτες (ΚΑΤΣΕ-ΚΩΝ/ΝΙΔΗ-ΜΥΣΤΑ) και σε πάνω απο 2εκ. LOL και αυτός προτιμάει την Ιταλία...
Αρα θελουμε καθαροαιμο 6αρο8αρι.
Ο Μπελης δεν ειναι.
- BlackBlockAttack
Ο μανατζερ του Κουρμπελη ειναι ο Αποστολοπουλος και συνεργαζονται εδω και κανα 2 μηνες
Θυμαται κανεις αν ειχαμε σκοτωθει με τον συγκεκριμενο γιατι κατι μου λεει το ονομα του
Λενε οτι δε θελει να ερθει....Να παει να γ@μηθει ο κατω απο τα αυλακι και τωρα που θυμαμαι απο μια εκπομπη του Βερβελε(συντοπιτες ειναι) που μιλουσε ειρωνικα οτι δε θα παει στον ΠΑΟΚ και υπονοουσε κατι για ερυθρολευκα αισθηματα...
Θυμαται κανεις αν ειχαμε σκοτωθει με τον συγκεκριμενο γιατι κατι μου λεει το ονομα του
Λενε οτι δε θελει να ερθει....Να παει να γ@μηθει ο κατω απο τα αυλακι και τωρα που θυμαμαι απο μια εκπομπη του Βερβελε(συντοπιτες ειναι) που μιλουσε ειρωνικα οτι δε θα παει στον ΠΑΟΚ και υπονοουσε κατι για ερυθρολευκα αισθηματα...
ΕσκομπαρινακηςAthens έγραψε:ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ?Hermann έγραψε:Μαγκες προτεινω απο το σαιτ του Παμπλο να μη παραθετετε αρθρα. Δειτε με τι υφος βγαζουν αρθρα για τον μικρο που πηραμε τον Βοσνιο. Ειναι εμετικα ζωα, προτεινω να μπει στα απαγορευμενα, δεν εχει τιποτα καλυτερο να προσφερει απο το sportdog η το contra.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- The_Stalker
@ nothu,
ναι, και σαν αμυντικό στον αστέρα και τώρα στο βάζελο. Αλλά αυτό τι σχέση έχει μ' αυτό που ρωτάω;
@ savvastheod,
αφήνοντας απ' έξω τα εξωαγωνιστικά δεν διαφωνώ μ' αυτό που λες, αλλά δεν ψάχνουμε παίκτη στη θέση του Κάνιας, ψάχνουμε στη θέση του Τσίμι. Για τη θέση του Κάνιας έρχεται το καλοκαίρι με περισσότερες και καλύτερες επιλογές.
Για τα υπόλοιπα του παίκτη:
έχουμε τμήμα επικοινωνίας μιλάμε, όχι αστεία...
ναι, και σαν αμυντικό στον αστέρα και τώρα στο βάζελο. Αλλά αυτό τι σχέση έχει μ' αυτό που ρωτάω;
@ savvastheod,
αφήνοντας απ' έξω τα εξωαγωνιστικά δεν διαφωνώ μ' αυτό που λες, αλλά δεν ψάχνουμε παίκτη στη θέση του Κάνιας, ψάχνουμε στη θέση του Τσίμι. Για τη θέση του Κάνιας έρχεται το καλοκαίρι με περισσότερες και καλύτερες επιλογές.
Για τα υπόλοιπα του παίκτη:
@ DimitrisSThe_Stalker έγραψε: [...]
Εύχομαι ρε πστμ, εύχομαι, να μας φτύσει δημόσια και κατάμουτρα ο κουραμπιές και ο λαγός, μπας και βάλουν μυαλό κάτι μ@λακιστήρια εκεί μέσα στην παε. Και μπας και βάλει μυαλό κι ο ανεκδιήγητος Γιωργάκης.
έχουμε τμήμα επικοινωνίας μιλάμε, όχι αστεία...
- Petros1988
Τρελάδικο από ΕΡΑ σπορ αρνήθηκε πρόταση του ΠΑΟΚ ο Κουρμπελης και μετά από ένα λεπτό σε σάιτ έκλεισε Ο Κουρμπελης!
Αμπελαλέ αμπελαλέ...
Ψάχνουμε τον Κουρμπελελέ...
Φφφφσσσσσσςςςςςςςςςςςςς.............Τρακόσιαι χιλιάδαι δίσκοι...

Ψάχνουμε τον Κουρμπελελέ...
Φφφφσσσσσσςςςςςςςςςςςςς.............Τρακόσιαι χιλιάδαι δίσκοι...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 30 Ιαν 2018, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.