Αρκετα γρήγορος καλύπτει σωστα τόν χώρο και μαρκάρει ατομικά και αξιόπιστη πρώτη πάσα.Επίσης είναι πολύ έμπειρος για την ηλικία του και διεθνής σε θέση που δεν έχει παίκτη η Εθνική και παίζει καλά και στόπερ...Επιθετικά δεν βοηθάει... Εγώ τον θέλω γιατί θα αποτελέσει σοβαρή αναβάθμιση του Κάνιας από το καλοκαίρι... ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ 10-15 ΜΑΤΣ ΚΟΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΣΤΟΠΕΡ ΗΜΙ-ΒΑΣΙΚΟΣrainmaker έγραψε:Μπορεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να αναφέρει κάποια θετικά στοιχεία του Κουρμπελη;
Μεταγραφές Χειμώνα II
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
rainmaker έγραψε:Μπορεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να αναφέρει κάποια θετικά στοιχεία του Κουρμπελη;
Έλληνας , αντοχή , τρεχαντήρι , πάθος , σκυλί , καλή ηλικία...θες και άλλα ???
-
Ο Μουλεν μου αρεσει πολυ γιατι μπορει να παιξει και τις τρεις θεσεις του κεντρου,οι μικροι με αφηνουν αδιαφορο.Και εκφραζω την απορια μου θα μεινουμε με 4 μη κοινοτικους παικτες?
Δεν παίζει στον ΠΑΟΚrainmaker έγραψε:Μπορεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να αναφέρει κάποια θετικά στοιχεία του Κουρμπελη;
Ψηλώνει η ομάδαmbison έγραψε:Βιειρινια 1,72
Αζεβεντο 1,73
Μουλεν 1,74
Εχει λογικη

Κυλιεμαι στα πατωματαalp920 έγραψε:Δεν παίζει στον ΠΑΟΚrainmaker έγραψε:Μπορεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να αναφέρει κάποια θετικά στοιχεία του Κουρμπελη;

- ΑποστόληςΑ
alp920 έγραψε:Δεν παίζει στον ΠΑΟΚrainmaker έγραψε:Μπορεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να αναφέρει κάποια θετικά στοιχεία του Κουρμπελη;

- ΑποστόληςΑ
Το καλοκαίρι έρχονται Χατσερ και Ενρίκε. Υπάρχουν επίσης οι Jairo, Warda.panpangr77 έγραψε:Ο Μουλεν μου αρεσει πολυ γιατι μπορει να παιξει και τις τρεις θεσεις του κεντρου,οι μικροι με αφηνουν αδιαφορο.Και εκφραζω την απορια μου θα μεινουμε με 4 μη κοινοτικους παικτες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 30 Ιαν 2018, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια ο βασιλοπουλος το πηρε πισω το αρθρο απο τον ινπαοκ αυτο σημαινει ειτε οτι δεν ισχυει ειτε οτι θα γραψει αλλο οτι ερχεται.
Ουτε ζαιρο ουτε ουαρντα ας μην υπολογιζουμε αδερφεΑποστόληςΑ έγραψε:Το καλοκαίρι έρχονται Χατσερ και Ενρίκε. Υπάρχουν επίσης οι Jairo, Warda.panpangr77 έγραψε:Ο Μουλεν μου αρεσει πολυ γιατι μπορει να παιξει και τις τρεις θεσεις του κεντρου,οι μικροι με αφηνουν αδιαφορο.Και εκφραζω την απορια μου θα μεινουμε με 4 μη κοινοτικους παικτες?