navigator11 έγραψε:Άντε, επιτέλους. Κρίμα για κουρμπελη, όμως! Μου στοίχισε ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Σατανοσαρδαναπαλοδιαολε...

navigator11 έγραψε:Άντε, επιτέλους. Κρίμα για κουρμπελη, όμως! Μου στοίχισε ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί μακριά?jibbie έγραψε:σουσεκ ενδιαφερουσα περιπτωση, μακρια απο μουλεν ομως.
Όντως.Banksy έγραψε:Ο ψηλός ο Βόσνιος δεν είναι ταγάρι. Φαίνεται να έχει τεχνική για το ύψος του!Επίσης μακρινή μπαλιά καλή και γρήγορος. Συν κεφάλι καλός.
Μην χαλιεσαι ρε, ο σικ είναι λίγο άγαρμπος.joshua έγραψε:Ασε ριζλα,πραγματικα που κοπηκε καθε ορεξη,οχι απο τις μεταγραφες,αλλα οκ να διαβαζω πως η συμπεριφορα μου δειχνει οτι δεν σεβομαι τα μελη του φορουμ παει πολυ.Θα γραψω οτι ειναι να γραψω μεχρι αυριο και θα παω για λιγο καιρο διακοπες να αφησω το φορουμ μονο με τα αποφθεγματα σοφιας που γραφονται ως επι το πλειστον εδω μεσα πλην των δικων μου ποστ.
Δεν υπάρχουν στο φόρουμ μόνον αυτοί οι λίγοι που τα γράφουν αυτά. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι. Να σκεφτεί λέω εγώ την πλειοψηφία και όχι την μειοψηφία.joshua έγραψε:Ασε ριζλα,πραγματικα που κοπηκε καθε ορεξη,οχι απο τις μεταγραφες,αλλα οκ να διαβαζω πως η συμπεριφορα μου δειχνει οτι δεν σεβομαι τα μελη του φορουμ παει πολυ.Θα γραψω οτι ειναι να γραψω μεχρι αυριο και θα παω για λιγο καιρο διακοπες να αφησω το φορουμ μονο με τα αποφθεγματα σοφιας που γραφονται ως επι το πλειστον εδω μεσα πλην των δικων μου ποστ.