Και γιατι να θέλουν να πουλήσουν κ Τσιμιροτ κ Πελκα χωρίς να έχουν φέρει κανέναν; Που ήταν /ειναι το πρόβλημα; Το Πρωτάθλημα δεν τους ενδιαφέρει ;;Dimg4 έγραψε:Που ξερεις αν γνωριζω κατι η δε γνωριζω? Αν γνωριζω η οχι το ξερουν οι μοντς. Και εννοειται δε θα ποσταρω ονοματα. Αλλα τις προθεσεις μπορω να τις γνωριζω. Οπως και το οτι ο πελκας ετοιμος να μας χαιρετησει ηταν τωραNapoli4 έγραψε:Τη θέση στην ομάδα την έχει κερδίσει με το σπαθί του ο Λου. Ειτε έρθουμε πρωτοι ειτε τρίτοι για μένα πρεπει να παραμείνει. Αν παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα χωρίς να έχει φτιαξει το ρόστερ που θέλει και χωρίς προετοιμασια, πραγματικα θέλω να δω τι θα παρουσιάσει του χρόνου.
Ντιμ μιλάς λες και γνωριζεις κάτι. Εγώ δε βλέπω να θέλουν άλλον για του χρονου γιατί έχει τη στήριξη ολων στην ΠΑΕ με βαση τις δηλωσεις τους (Μίχελ, Γιώργος, κυρ κυρ). Σε παρακαλώ πες ονόματα (ποιον θέλουν, ποιοι τον θέλουν) αλλιως μην παρουσιαζεις επιθυμίες/φήμες ως γεγονότα.
Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Εχουν κ θεμα προπονητη αυτοι. Αλλα η επισημη δικαιολογια ειναι ο τραυματισμος. Δεν υποχρεωνω ν με πιστεψει ο οποιοσδηποτε τζος
- The_Stalker
Βλέπω ότι η παε έχει έτοιμο και το διάδοχο δια παν ενδεχόμενο:
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1388 ... loutseskou
αφού έχουν τις ίδιες αντιλήψεις...
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1388 ... loutseskou
αφού έχουν τις ίδιες αντιλήψεις...
Τον διωξανε προχθες.Dimg4 έγραψε:Εχουν κ θεμα προπονητη αυτοι. Αλλα η επισημη δικαιολογια ειναι ο τραυματισμος. Δεν υποχρεωνω ν με πιστεψει ο οποιοσδηποτε τζος
τοσα που γραφονται δεν τα δινω καμια σημασια με τους γελοιους που παριστανουν τους δημοσιογραφους...
την κουβεντα που κανεις εσυ με τον Dim ή οποιοδηποτε μελος εδω, πιο αξιοπιστα τα θεωρω
την κουβεντα που κανεις εσυ με τον Dim ή οποιοδηποτε μελος εδω, πιο αξιοπιστα τα θεωρω
Ακριβως.nothu έγραψε:Τον διωξανε προχθες.Dimg4 έγραψε:Εχουν κ θεμα προπονητη αυτοι. Αλλα η επισημη δικαιολογια ειναι ο τραυματισμος. Δεν υποχρεωνω ν με πιστεψει ο οποιοσδηποτε τζος
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
Φαντάσου και να σκάσει αύριο πρόταση για Μάτος, στο ύψος της ρήτρας (αν υπάρχει).
να μην λεμε τι ισχυει για να μην γυρνανε τα μυαλα σας?Sick Bastard έγραψε:Μη μας γυρνάτε τα μυαλά περισσότερο.
- abc_o_ karpouzas
αρε ραζβανε
αρε ραζβανε....
μετα της 30/1 ησουν ......χαμενος....για 5 μερες
εγω λοιπον μετα το 3μπαλο στο γιαννενο σε ξαναφερνω στο προσκηνιο
μεχρι τον επομενο αγωνα
το 369 το πολυ πολυ να γινει 371
αρε ραζβανε....
μετα της 30/1 ησουν ......χαμενος....για 5 μερες
εγω λοιπον μετα το 3μπαλο στο γιαννενο σε ξαναφερνω στο προσκηνιο
μεχρι τον επομενο αγωνα