Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αν μας φερουν και κανενα Βελλιο για μπροστα, ισα που παμε αεροδρομιο !

Γατα ο Μιχελ !
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Λελέκι μπροστά έχουμε, δε θέμε.
Κοντό θέλουμε, μπουκαδώρο, να πάρει και το 14.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

goran 64 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
anekfrastos έγραψε:δεν το χωράει ο νους μου ότι σκεφτόμαστε να δώσουμε ένα ποσό κοντά στα 2 μύρια (και παικτες?!?!?!) για τον Κουρμπέλη ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ!!!!

Δώσε 3 ρε πστ μ και φέρε ξερογώ τον Μαγκανι ή κάποιον αυτής της αξίας, και χωρίς να δώσεις ένεση ζωής στους σιχαμένους.

Εκτός και αν τους τρολάρουμε για να αποσύρουμε τελευταία στιγμή και να τους μείνει στο ράφι...μόνο έτσι μπορώ να το δεχθω...
"εντάξει παιδιά είναι καλός ο κουρμπέλης, θα δώσει λύση" ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ;;;; :lol:
Tον βαζελο τον θες δυνατο. δεν νομιζω οτι θα χαλαγε κανεναν να νικησει γαυρο και αεκ και να παρουμε πρωταθλημα 3 αγωνιστικες πριν το τελος.
Το προβλημα ειναι οτι ο κουρμπελης ειναι πολυ αμυντικογενης και δεν νομιζω οτι θελουμε τετοιο παικτη.
Γκουερίνο ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω...ΕΣΥ μπορεί τον β@ζελο να τον θέλεις δυνατό ή ίσως και γιουσουφάκι...

Εγώ πάλι, βλέποντας ότι ο δυνατός β@ζελος με είχε για πλάκα στην λεωφλόρο με κάθε αθέμιτο μέσο και τρόπο, βλέποντας ότι με τα συνεταιράκια του απ το ΠΟΚ τα βρίσκει πάνω και κάτω απ το τραπέζι, τον θέλω Ν Ε Κ Ρ Ο !!!!

Υ.Γ. " Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του δεν έχει μέλλον"... :pano:
Δεν θελω κανενα γιουσουφακι. Θελω να παιρνω τιτλους με την αξια μου απεναντι σε ισχυρους αντιπαλους.
Επισης προτιμω να παρω δικη μου κατσικα για να πινω γαλα παρα να παρακαλαω να ψοφησει η κατσικα του γειτονα για να μην εχει κανενας μας γαλα...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Αυτή την στιγμή μιας και χαλάει του Κάτσε στην Κύπρο νομίζω είναι καλύτερα
να ελαφρύνουμε λιγάκι το ρόστερ
Δλδ μου φαίνεται τη καλύτερο σενάριο να πάρει Κουρμπελη καθ να δώσεις 3 δανεικούς στον βαζελο

Είναι σημαντικό για το υπόλοιπο της σεζόν να υπάρξει ισορροπία και αρμονία στην ομάδα ,σε αυτό θα
βοηθήσουν και πι αποχωρήσεις
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Ο δεν κατσει ο κουρμπελης φερτε τον τζανδαρη που δε θελει προσαρμογη.

Πλακα κανω.

Υπομονη γιατι και το καλοκαιρι τετοια ωρα τα ιδια λεγαμε.
Ο αζεβεδο μπορει να παιξει 6 αρι ;;;
Ο καντουρι ;;;

Για κατ αναγκη εννοω.
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Παραθετω ενα κομματι απο ενα αρθρο απο πρασινο site οταν πηρανε τον Κουρμπελη.

Παρότι η φυσική του θέση θεωρείται στο κέντρο της άμυνας, δείχνει εξαιρετικά άνετος όταν αγωνίζεται και ως αμυντικός μέσος σε ρόλο «κόφτη», καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση ώστε να κατευθύνει ο ίδιος τη δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας του. Άλλωστε, αγωνιζόμενος σε αυτή τη θέση έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις του, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον υπολογίζει κυρίως ως αμυντικό χαφ.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Τι να πει κανείς, κανένας σέντερ μπακ, κανένας δεύτερος επιθετικός, κανένας εξτρά κόφτης, μονάχα προσευχές για να έρθει ένας αντί-Τσίμιροτ, σε μια μαύρη τρύπα που ανοίξαμε με τα ίδια μας τα χεράκια.

Όσο για τον Κουρμπέλη, πραγματικά αρχίζουν να με πιάνουν τα διαόλια μου.
Τόσο για το ότι θεωρείται εφάμιλλος παίκτης του Γκόικο (είναι και κατώτερος και με άλλα χαρακτηριστικά, ούτως ή άλλως) όσο και για αυτή την πρεμούρα να κάνουμε ντιλ με βάζελο.

Αν δεν μπορούσατε να βρείτε ισάξιο, αν όχι καλύτερο, να μην τον πουλούσατε.
Όσο ζούμε ελπίζουμε, φυσικά, και σταυρώνουμε δάχτυλα για μια ρελάνς αύριο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γραφουμε μεταγραφικη ιστορια...Μετα απο οτι εγινε περσυ με τον αποελ και το ταξιδι του Μιχελ,βαλαμε παικτη σημερα στο αεροπλανο που μας τον γυρισαν πακετο πισω...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Γρηγόρη, και εγώ θέλω νεκρό βάζελο παρασυρόμενος απο τα συναισθήματα μου, αλλά το σωστό είναι αυτό που λέει ο Γκουερινο.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Ολα ειναι σχετικα , σκεφτειτε να ρχοταν ο νεος μαντουρο με 2 εκ και υποσχεη αλλα καντουρι να παιξει σε ολα τα ματς και να χασουμε το πρωταθλημα

Το οποιο θα κερδιζαμε αν ειχαμε στη θεση του εναν Κατσε η Κανιας πχ που βαλθηκε να αποδειξει οτι αδικα παραγνωρίζεται
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Γκουερίνο, πιάνεσαι από μια λέξη και αγνοείς ανοήτως την ουσία...Ωραία...Δες τα αποτελέσματα 50 χρόνων πίσω...
Η κατσίκα του γείτονα ούτε γώ γουστάρω να ψοφήσει, γιατί έχω ήδη καλύτερη, που βγάζει μάλιστα διπλό γάλα...
Την Λερναία Ύδρα όμως θα της κόψω και θα της καυτηριάσω τα κεφάλια, δεν θα την ταΐσω κιόλας για να με φάει...

Υ.Γ. Jairo, ο καθένας έχει την άποψη του για το σωστό και το λάθος...Το θέτει σε "ψεύτικη" βάση όμως... ;)
tzotzos

Δημοσίευση από tzotzos »

αν υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι ο κουρμπέλης είναι ο νεος μαντούρο πραγματικά δεν ξέρει τι του γίνετε
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Καλά τώρα τα λύσαμε όλα τα δικά μας θέματα και μαλώνουμε αν πρέπει να σώσουμε ή όχι τον βάζελο. :evil:
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Ο βαζελος για να σωθει θελει 20-30 μυρια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Hermann έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:ποσο κοστιζει ο μαντσον: τι ρητρα εχει;
500k.