Μεταγραφές Χειμώνα II
- Παλαιολόγος
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Δηλαδη αν μετα την αποχωρηση Ζαμπρανο,βασικου μας στοπερ μεχρι το παιχνιδι με την αεκ,του Τσιμιροτ και του Κατσε,πιθανη αποκτηση μονο ενος χαφ,θα θεωρειται μεταγραφικη ενισχυση που θα μας βοηθησει στην κατακτηση του πρωταθληματος μετα απο 30+ χρονια?
- Παλαιολόγος
μιλαμε για τραγικη διαχειριση τι να λεμε
ουτε παιδι γυμνασιου δεν θα τα εκανε αυτα
ουτε παιδι γυμνασιου δεν θα τα εκανε αυτα
O Madson για το στυλ ποδοσφαιρου που παιζει ο Καναντι μπορει να ειναι καλος αλλα για τον ΠΑΟΚ εχω αμφιβολια γιατι δεν τον εχω παρακολουθησει στον ματς με εμας που τον ειδα μονο απ οτι θυμαμαι 2 με 3 επιθεσεις τις χαλασε οταν πηγανε να βγουν στην αντεπιθεση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cambiaso την Τρί 30 Ιαν 2018, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hatseridi ΦΟΒΕΡΗ προσθηκη για το καλοκαιρι και τζαμπα ! ετσι κι αλλιως στην αμυνα δεν εχουμε αμεση αναγκη για ενισχυση ,ο Μαλεζας μπορει να καλυψει 2-3 ματς αν χρειαστει.
Ο Τσιμι ειναι μεγαλη απωλεια αλλα νομιζω θα αντικατασταθει επαξια
Ο Τσιμι ειναι μεγαλη απωλεια αλλα νομιζω θα αντικατασταθει επαξια
- theodorsalonika
Azrael έγραψε:δεν ειχε διαψευσει η ΠΑΕ για κουρμπελη;πως βγηκαν ολα αυτα παλι;
εμενα μολις με πηρε ενας φιλος απο αθηνα που ειναι μεσα στην παε παναθηναικος και μου το πε..εξεταζουν την περιπτωση....τι να πω και γω...

- Παλαιολόγος
τα στατιστικα του ειναι αν οχι καλυτερα ιδια(τα παρεθεσα παραπανω),ειναι σε καλη ηλικια,παιζει σε καλυτερη ομαδα απο αυτην του παναθηναικου
ο κουρμπελης οπως αναφερετε δεν προωθει την ομαδα,μπορει ουτε ο μαντσον δεν το ξερω,αλλα αυτο σημαινει πως δεν υπαρχει αβανταζ καποιου μεταξυ των δυο στο ζητημα
αν ενδιαφερονται μεταξυ των δυο που κολανε τοτε;
με μισο μυριο παιρνεις παιχτη με αυξημενη πιθανοτητα να βοηθησει αμεσα
ετσι που τα εκαναν
και δινει τα 2 επιπλεον μυρια που ζητανε οι παναθηναικοι σε ενα φορ που να πιεζει ,να δημιουργει και να σκοραρει
πυρηνικη φυσικη;
μας δουλευουν εκει μεσα; παμε για 31 ιανουαριου
ο κουρμπελης οπως αναφερετε δεν προωθει την ομαδα,μπορει ουτε ο μαντσον δεν το ξερω,αλλα αυτο σημαινει πως δεν υπαρχει αβανταζ καποιου μεταξυ των δυο στο ζητημα
αν ενδιαφερονται μεταξυ των δυο που κολανε τοτε;
με μισο μυριο παιρνεις παιχτη με αυξημενη πιθανοτητα να βοηθησει αμεσα
ετσι που τα εκαναν
και δινει τα 2 επιπλεον μυρια που ζητανε οι παναθηναικοι σε ενα φορ που να πιεζει ,να δημιουργει και να σκοραρει
πυρηνικη φυσικη;
μας δουλευουν εκει μεσα; παμε για 31 ιανουαριου
Γκουερίνο ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω...ΕΣΥ μπορεί τον β@ζελο να τον θέλεις δυνατό ή ίσως και γιουσουφάκι...Γκουερινο έγραψε:Tον βαζελο τον θες δυνατο. δεν νομιζω οτι θα χαλαγε κανεναν να νικησει γαυρο και αεκ και να παρουμε πρωταθλημα 3 αγωνιστικες πριν το τελος.anekfrastos έγραψε:δεν το χωράει ο νους μου ότι σκεφτόμαστε να δώσουμε ένα ποσό κοντά στα 2 μύρια (και παικτες?!?!?!) για τον Κουρμπέλη ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ!!!!
Δώσε 3 ρε πστ μ και φέρε ξερογώ τον Μαγκανι ή κάποιον αυτής της αξίας, και χωρίς να δώσεις ένεση ζωής στους σιχαμένους.
Εκτός και αν τους τρολάρουμε για να αποσύρουμε τελευταία στιγμή και να τους μείνει στο ράφι...μόνο έτσι μπορώ να το δεχθω...
"εντάξει παιδιά είναι καλός ο κουρμπέλης, θα δώσει λύση" ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ;;;;
Το προβλημα ειναι οτι ο κουρμπελης ειναι πολυ αμυντικογενης και δεν νομιζω οτι θελουμε τετοιο παικτη.
Εγώ πάλι, βλέποντας ότι ο δυνατός β@ζελος με είχε για πλάκα στην λεωφλόρο με κάθε αθέμιτο μέσο και τρόπο, βλέποντας ότι με τα συνεταιράκια του απ το ΠΟΚ τα βρίσκει πάνω και κάτω απ το τραπέζι, τον θέλω Ν Ε Κ Ρ Ο !!!!
Υ.Γ. " Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του δεν έχει μέλλον"...

- Παλαιολόγος
παρε μαντσον απο ατρομητο,δωστους κατσε δανεικο,να χουν αμυντικο χαφ για τα κρισιμα ματς που ερχονται
σε μια ωρα εκλεισε και φαε τον χρονο σου στις διαπραγματευσεις για φορ
που μου ασχολειται με τον...χατσεριδη!
λες και τωρα καιγομαστε για σεντερ μπακ,
οχι για φορ και την τρυπα που ανοιξε στους κοφτες
σε μια ωρα εκλεισε και φαε τον χρονο σου στις διαπραγματευσεις για φορ
που μου ασχολειται με τον...χατσεριδη!
λες και τωρα καιγομαστε για σεντερ μπακ,
οχι για φορ και την τρυπα που ανοιξε στους κοφτες
+ 1...cambiaso έγραψε:O Madson για το στυλ ποδοσφαιρου που παιζει ο Καναντι μπορει να ειναι καλος αλλα για τον ΠΑΟΚ εχω αμφιβολια γιατι δεν τον εχω παρακολουθησει στον ματς με εμας που τον ειδα μονο απ οτι θυμαμαι 2 με 3 επιθεσεις τις χαλασε οταν πηγανε να βγουν στην αντεπιθεση...
Αν προσπαθήσει κανένας να με πείσει ότι ο Madson έχει τα χαρακτηριστικά του Τσίμι, αυτά δηλαδή που ζήτησε ο Λούτσε να έχει ο αντικαταστάτης του, τότε θα πηδηχτώ απ το παράθυρο...Για μποξέρ μια χαρά είναι ο Madson...
Η χαρά του Παλαιολόγου επίσης, που έχει γράψει εγκυκλοπαίδεια ολάκερη εδώ μέσα για τον κόφτη που θέλει...

- Παλαιολόγος
εγω λεω αν ειναι μεταξυ των δυο
ειπα πως δεν τους ξερω τους παιχτες,γραφει καποιος φιλος,πως ο κουρμπελης δεν προωθει την ομαδα(συνεπως απορω γιατι ενδιαφερονται για αυτον; αν ισχυει οντως)
αν λοιπον εχουν σκαλωσει(το ξαναλεω) σε αυτους τους δυο
τοτε διαφορα απο τα στατιστικα που να εβαλα δεν υπαρχει που να δικαιολογει 2 μυρια παραπανω
παιζει αι σε χειροτερη ομαδα ο κουρμπελης αλλωστε
προσωπικα κανεναν απο τους δυο δεν θα επαιρνα,αλλα θα κρατουσα τσιμιροτ!
ειπα πως δεν τους ξερω τους παιχτες,γραφει καποιος φιλος,πως ο κουρμπελης δεν προωθει την ομαδα(συνεπως απορω γιατι ενδιαφερονται για αυτον; αν ισχυει οντως)
αν λοιπον εχουν σκαλωσει(το ξαναλεω) σε αυτους τους δυο
τοτε διαφορα απο τα στατιστικα που να εβαλα δεν υπαρχει που να δικαιολογει 2 μυρια παραπανω
παιζει αι σε χειροτερη ομαδα ο κουρμπελης αλλωστε
προσωπικα κανεναν απο τους δυο δεν θα επαιρνα,αλλα θα κρατουσα τσιμιροτ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 30 Ιαν 2018, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παλαιολόγος
επισης εκει που ψαχναμε για εναν κοφτη στους υπαρχοντες,τωρα μας εκαναν να ειμαστε χαρουμενοι αν βρουμε και αντικαταστατη του τσιμιροτ!
μπραβο
μπραβο
-
Ο Ουζουνίδης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ βάζελος... αυτό σημαίνει είτε ότι αποχαιρετάει, γιατί δεν θέλει να πουληθεί κι άλλος παίκτης, είτε τον ρωτάνε ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ θέλει για δανεικούς για να κλείσει το ντιλ...
μυρίζομαι Κουρμπέλη τελικά για αμυντικό χαφ...δυστυχώς!!!
μυρίζομαι Κουρμπέλη τελικά για αμυντικό χαφ...δυστυχώς!!!