31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
-
-
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Εντάξει βράχος και είμαι από τους ανθρώπους που νόμιζα ότι σε έβαζαν για να φάνε Ρέι μέχρι να γυρίσει ο φιλότιμος αλλά ρε δεν τρως τίποτα και δεν φταίει μόνο ο Βαρελά για αυτό συνέχισε με σκληρή δουλειά και σε βλέπω εσύ να μας αφήνεις
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτέλους έχουμε παίκτη στο τέρμα που γυαλίζει το μάτι του και δεν έχει το βλέμα του βοδιού που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
- john4serres
Υπερβολικος εισαι...οχι και μεχρι χτες...μεχρι την τεταρτη το ελεγανNotorious4 έγραψε:Το τραγικό είναι οτι μέχρι χθες πολύ έλεγαν οτι η κλίκα έφαγε τον Ρέι.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Το ξερω αυτο,μιλαω για περισσοτερη χρονικη διαρκεια,να τον ξανα ανανεωσουν μεχρι το 2023.john4serres έγραψε:Το συμβόλαιο του έχει ανανεωθεί έως τα τέλη του 2019.
Παραμονευουν και θα τον λιγουρευονται σε λιγο καιρο,ας πληρωσουν τη ρητρα,που θα ειναι ανεβασμενη,για να μπορουν να τον παρουν.
-
Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλός αλλά όχι και ο Ρέι πάει πίσω νομίζω είναι ισάξιοι ή τουλάχιστον πολύ καλό επίπεδο και οι δύο ειδικά σε σχέση με Γλυκο πιο πολύ δεν ήταν ο Πασχάλης που μας κάνει να φανταζόμαστε πράγματα αλλά το ότι όλοι και να παίρναμε το έτρωγαν για να παίζει ο γλυκός
μην είστε ρε ανθρωποφάγοι! μια χαρά είναι οΠασχαλάκης στην παρούσα φάση, δεν λεει κανεις το αντίθετο.. Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να θάβετε π.χ τον Γλύκο. Στα πλαίσια της ευρύτερης κοινωνικής , πολιτιστικής μιζέριας και ανθρωποφαγίας είναι, που κάνει φαύλο κύκλο με την κρίση...
- desperando
- Επικοινωνία:
Γιατί φίλε μου μέχρι φέτος ότι και να παίρναμε ήταν δύο κλάσης κάτω απ' τον γλυκο.Phoenixgrg έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλός αλλά όχι και ο Ρέι πάει πίσω νομίζω είναι ισάξιοι ή τουλάχιστον πολύ καλό επίπεδο και οι δύο ειδικά σε σχέση με Γλυκο πιο πολύ δεν ήταν ο Πασχάλης που μας κάνει να φανταζόμαστε πράγματα αλλά το ότι όλοι και να παίρναμε το έτρωγαν για να παίζει ο γλυκός
Μην βλέπεις φαντάσματα
Ο Όλσεν είναι δυο κλάσεις κάτω απ τον Γλύκο, άρα τρεις (και ίσως παραπάνω) κάτω απ τον Πασχαλάκη, ε?
Μάλιστα...

Μάλιστα...

-
Όλσεν ο καημένος ήρθε στην μόνη ομάδα που δεν καταλάβαινε τι αξία παίχτη πήρε και ο κόσμος άκουγε τον φαλακρο τον ραδιοφωνατζη που τρομάρα του ήταν και τερματοφυλακας της πουτσας και έλεγε δεν κάνει και το παιδί γαμαει και δέρνει. Δεν πειράζει μαθημα ας ελπίσουμε ότι δεν θα φάμε και άλλους στο μέλλον αν και τον μπισερβαρ σχεδόν τον φαγαμε. Πάντως ο πασχαλακης δύσκολο να φαγωθεί μόνο να τον χάσουμε αν τον προωθήσει κανένας μάνατζερ στο εξωτερικό θα φύγει αλλιώς βρήκαμε μαζί με το Ρέι το καλύτερο δίδυμο στην Ελλάδα σε τέρμα μακράν