Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Με αυτά και με αυτά πάει και η Δευτέρα...Δεν υπάρχει λόγος για βιασυνες...Φεεετα...
εδώ στην Γαλλία πάντως ειναι ακομα 8 μίσηjoshua έγραψε:Με αυτά και με αυτά πάει και η Δευτέρα...Δεν υπάρχει λόγος για βιασυνες...Φεεετα...
έχουμε πολλές ώρες ακόμα
αυτος ο Στίγγας που πήραμε " Ο γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1993, ύψους 1,97 μ., διεθνής κεντρικός...."
μια χαρά μου φαίνεται σε καλή ηλικία κεντρικός χαφ και θα ναι στο ίδιο ύψος με Πασχαλάκη και Χατσερίδη
Σχεδόν 48 ώρες, να δούμε...
Δεν νομίζω να πάρουμε επιθετικό , αποκλείεται όμως να αφήσουν την ομάδα ξεκρέμαστει χωρίς αντί τσιμιροτ και κεντρικό αμυντικό
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Δεν νομίζω να πάρουμε επιθετικό , αποκλείεται όμως να αφήσουν την ομάδα ξεκρέμαστει χωρίς αντί τσιμιροτ και κεντρικό αμυντικό
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
O Matic μ αρεσει βασει χαρακτηριστικων και ειδικοτερα το αριστερο ποδι.
Ειναι βλεπω μισος Σλοβακος, αρα ο Μιχελ θα κανει καλο ψηστηρι.
Ερωτηση:
Βλεπω https://www.transfermarkt.com/uros-mati ... eler/90885 οτι πηγε 1/2017 στην Κοπεγχαγη με 3 εκ. κ υπεγραψε μεχρι το 21. Πώς θα τον παρουμε? Θα πρεπει να βαλει το χερι βαθια στην τσεπη ο Ιβαν
Ειναι βλεπω μισος Σλοβακος, αρα ο Μιχελ θα κανει καλο ψηστηρι.
Ερωτηση:
Βλεπω https://www.transfermarkt.com/uros-mati ... eler/90885 οτι πηγε 1/2017 στην Κοπεγχαγη με 3 εκ. κ υπεγραψε μεχρι το 21. Πώς θα τον παρουμε? Θα πρεπει να βαλει το χερι βαθια στην τσεπη ο Ιβαν
Επιτέλους φτάνουμε στις αγαπημένες μας 48 κρίσιμες επόμενες ώρες.
29 μέρες τις περιμέναμε
29 μέρες τις περιμέναμε
Τώρα αρχίζουν τα ωραία , τώρα φορτσάρουν οι σοβαρές ομάδες.
Να βάλουν μυαλό οι μοντ να μην ανοίγουν το τοπικ από την αρχή , που κάνει μεταγραφές η πλέμπα. Στο τέλος είναι όλο το ζουμί , το τελευταίο 48ωρο πρέπει να ανοίγει το τοπικ σε εμάς.
Να βάλουν μυαλό οι μοντ να μην ανοίγουν το τοπικ από την αρχή , που κάνει μεταγραφές η πλέμπα. Στο τέλος είναι όλο το ζουμί , το τελευταίο 48ωρο πρέπει να ανοίγει το τοπικ σε εμάς.
- kataramenos5
- Kostomanolis
Καθιστε μην γινει καμια λαλακια και παμε για τους ελευθερους μεχρι τις 10 Φεβρουαριου
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
- kataramenos5
f5 rules
απο Κατράνη μέχρι Φορλάν(η)
όλα θα τα ακούσουμε και θα τα αξιολογήσουμε
ελα πάρε πάρε πάρε εδώ τα καλά στόπερ έχω και χαφάκια στο αμάξι κύριος και άμα είσαι και κιμπάρης εχομε και φορ
ΠΟΡΚΥ λείπεις όπως ο Λαλιώτης
απο Κατράνη μέχρι Φορλάν(η)
όλα θα τα ακούσουμε και θα τα αξιολογήσουμε
ελα πάρε πάρε πάρε εδώ τα καλά στόπερ έχω και χαφάκια στο αμάξι κύριος και άμα είσαι και κιμπάρης εχομε και φορ
ΠΟΡΚΥ λείπεις όπως ο Λαλιώτης
Ο ΠΟΡΚΥ μιλησε εδω και 2 μηνες. 2 Ρουμανους κλεισαμε, πιθανοτατα Κεσερου, Τοσκα.
Στην πορεια εφυγε ο Τσιμι, αλλα ο Πορκυ ειχε προνοησει μιλωντας για παικτη που βρεχεται απο τη Μεσογειο, πιθανοτατα Ιβηρα. Μαλλον Καφού εννοούσε.
Στην πορεια εφυγε ο Τσιμι, αλλα ο Πορκυ ειχε προνοησει μιλωντας για παικτη που βρεχεται απο τη Μεσογειο, πιθανοτατα Ιβηρα. Μαλλον Καφού εννοούσε.