Μεταγραφές Χειμώνα II
- nikos_algio
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Προσωπικά προτιμώ το σενάριο να πουλήθηκε σχετικά αιφνίδια παρά αυτό. Γιατί αν 8-9 μήνες ξες ότι θα σου φύγει και δεν έχεις αντικαταστάτη εδώ 1 του μήνα, το λες και χοντράδα.soflodoras έγραψε:Petros1988 έγραψε:Η στάνταρ Λιέγης έκανε Πρόταση στο ΠΑΟΚ π.χ Τετάρτη την Πέμπτη ο παίκτης ήτανε εκεί και υπέγραφε και ανακοινώθηκε.Εμεις φέρνουμε έναν παίκτη που μιλάμε μαζί του μέρες τον φέρνουμε κάνει 2 με 3 μέρες να κλείσουν χαρτιά κ.τ.λ άλλες 2 3 να ανακοινωθεί περνώντας ιατρικά κ.τ.λ.και θέλει 1 μήνα μετά για να παίξει.Ο Τσιμιροτ χθες ήταν βασικός! Εμείς δηλαδή θέλουμε 2 βδομάδες να κλείσουμε μια μεταγραφή που θα παίξει έναν μήνα μετά! Ε αν είναι δυνατόν! Αν είναι!Επειδή πιστεύω ότι έστω και την Τετάρτη θα γίνει μια ίσως και δύο προσθήκες χαφ σίγουρα και ίσως στόπερ οι παίκτες που θα ρθουν να είναι έτοιμοι για να παίξουν κατευθείαν!
Οι διαπραγματευσεις για τον τσιμιροτ με λιεγη γινονται απο τον μαιο και απο τοτε τον περιμενουν. Γκρινια μονο για την γκρινια. Δεν αγοραζεις απο περιπτερο φιλε. Παικτες εκατομμυριων αγοραζεις. Ουτε μανατζερ παιζεις. Τα παντα μετρανε και τα παντα ειναι θεμα διαπραγματευσης. Ηρεμηστε πια
-
Αποκλείεται να είχαμε στην πώληση τον τσιμιροτ από τον Μάιο και να μην είχαμε μπακ υπ απλός αυτός πίεζε να φύγει γενικά ήταν γνωστό γιατί νόμιζε ότι ήταν για πολύ παραπανω, που πιστευω ότι ρομαο και σιμοες είμαι καλύτεροι μακάρι να φέρουμε καλύτερο
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δε νομίζω να κοιτάμε παίχτες με κύριο χαρακτηριστικό την άμεση προσαρμογή και ας λέει ο Λουτσέσκου ότι θέλει. Ευτυχώς κιόλας γιατί κάτι Τιάμ προκύπτουν όταν βουλώνουμε τρύπες στο και πέντε.
Ο Κουρμπέλης έχει λογική μόνο αν τον αφήσεις δανεικό μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.
Ο Χατσερίδης είναι καψούρα του Ιβάν και όπως ήρθε ο Βιειρίνια θα έρθει και αυτός, μέχρι τώρα η συνταγή είναι η ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ. Δηλώνω την καψούρα μου, πείθω τον παίκτη, περιμένω να φτάσει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του (και 30 κάτι σε ηλικία) και πληρώνω όσα λιγότερα μπορώ στην ομάδα του για να μην τον χάσει τσάμπα έξι μήνες μετά.
Θα έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον αν η δήλωση του Λουτσέσκου είναι πραγματική ή έγινε να καλυφθεί ΚΑΙ
αν είναι πραγματική αν την ανάγκη για αντικαταστάτη του Τσίμιροτ τη συμμερίζονται και τα υπόλοιπα στελέχη ΚΑΙ
αν τα στελέχη αυτά εργαστούν προς την άμεση αντικατάστασή του ΚΑΙ
αν η εργοδοσία συμφωνήσει με τη λύση/λύσεις που θα προταθούν.
Πιστεύω ότι και μόνο σαν άσκηση έχει ενδιαφέρον και είναι μια ικανότητα (να βρίσκεις έστω εκ των υστέρων αντικαταστάτη για να μη σου την πει ο προπονητής) που χρειάζεται σε μια ομάδα.
ΥΓ για να μη τρελαινόμαστε, οι μεταγραφές έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στους ισολογισμούς παρά στο χορτάρι.
Ο Κουρμπέλης έχει λογική μόνο αν τον αφήσεις δανεικό μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.
Ο Χατσερίδης είναι καψούρα του Ιβάν και όπως ήρθε ο Βιειρίνια θα έρθει και αυτός, μέχρι τώρα η συνταγή είναι η ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ. Δηλώνω την καψούρα μου, πείθω τον παίκτη, περιμένω να φτάσει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του (και 30 κάτι σε ηλικία) και πληρώνω όσα λιγότερα μπορώ στην ομάδα του για να μην τον χάσει τσάμπα έξι μήνες μετά.
Θα έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον αν η δήλωση του Λουτσέσκου είναι πραγματική ή έγινε να καλυφθεί ΚΑΙ
αν είναι πραγματική αν την ανάγκη για αντικαταστάτη του Τσίμιροτ τη συμμερίζονται και τα υπόλοιπα στελέχη ΚΑΙ
αν τα στελέχη αυτά εργαστούν προς την άμεση αντικατάστασή του ΚΑΙ
αν η εργοδοσία συμφωνήσει με τη λύση/λύσεις που θα προταθούν.
Πιστεύω ότι και μόνο σαν άσκηση έχει ενδιαφέρον και είναι μια ικανότητα (να βρίσκεις έστω εκ των υστέρων αντικαταστάτη για να μη σου την πει ο προπονητής) που χρειάζεται σε μια ομάδα.
ΥΓ για να μη τρελαινόμαστε, οι μεταγραφές έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στους ισολογισμούς παρά στο χορτάρι.
Χάλασε ο κόσμος !desperando έγραψε:Θα κάνω σαν τον Τζος
Άντε φερτε μια χαφαρα ρε
Μετανοείτε αμαρτωλοί !
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Μάλλον θα πάρουμε πρωτάθλημα

-
Nahitan Nandez... ο ιδανικός αντι Cimirot
Willian Jose .... o ιδανικός 2ος επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά .. εναλλακτικά Cristiano Moraes..
Willian Jose .... o ιδανικός 2ος επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά .. εναλλακτικά Cristiano Moraes..
- soflodoras
Phoenixgrg έγραψε:Αποκλείεται να είχαμε στην πώληση τον τσιμιροτ από τον Μάιο και να μην είχαμε μπακ υπ απλός αυτός πίεζε να φύγει γενικά ήταν γνωστό γιατί νόμιζε ότι ήταν για πολύ παραπανω, που πιστευω ότι ρομαο και σιμοες είμαι καλύτεροι μακάρι να φέρουμε καλύτερο
Λιγο να βαζουμε τη γλωσσα στο μυαλο ομως πριν τη χρησιμοποιησουμε. Ποιος παικτης ισαξιος ή καλυτερος του τσιμι θα ηταν στεντ μπαι 8 μηνες?
Πραγματικα. Ελεος με τη φαση γκρινια. Ουτε τωρα που εισαι πρωτος, που σπας ολα τα ρεκορ , που βλεπεις μια μπαλα που δεν εχεις ξαναδει (αντε λιγο με σαντος και ισως μιση χρονια με αναστασιαδη) .... ακομα μιρλα. Λιγο εμπιστοσυνη στην ομαδα.
Ρε Μακη και εγω θελω επιθετικο αλλα εσυ προτεινες παικτη με 12 μυρια αξια και 15 γκολ στην πριμερα...Θα μου πουν οι αλλοι Κοντε και θα παθω πολιτισμικο σοκ!!!
Αν ειμαστε κοντα σε Χατς, αυτο παει να πει οτι διαθετουμε τουλαχ 1 εκ για την Ντιναμο + το συμβολαιο του που κ αυτο ειναι γυρω στο 1.
Για την προτεραιοτητα νο1 που μετα τη φυγη Τσιμι ειναι ο αμ χαφ, ποσα θα δωσει δλδ? Ανω των 2εκ για μεταγραφη + συμβολαιο?
Δλδ θα απλωσει 4 εκ χειμωνιάτικα? Δεν νομιζω.
Για την προτεραιοτητα νο1 που μετα τη φυγη Τσιμι ειναι ο αμ χαφ, ποσα θα δωσει δλδ? Ανω των 2εκ για μεταγραφη + συμβολαιο?
Δλδ θα απλωσει 4 εκ χειμωνιάτικα? Δεν νομιζω.
- ilovegame27
Στην Ώρα των Πρωταθλητών είδηση για απόκτηση του Κουρμπελη με 2 εκατομμύρια και 3 παίχτες
Αυτο ειναι το αμυντικο χαφ με τις επιθετικες αρετες? Και γιατι μονο 3 παικτες? Να δωσουμε 5-6!!! Ειναι για γελια η αγορα του Κουρμπελη να μας κοστισει περισσοτερα απο την πωληση Τσιμιροτ...Εγω θελω να μην υπογραφει ο Αλαφουζος να μεινουμε παλι με το λιλι στο χερι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 29 Ιαν 2018, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ψαχνω να βρω ενα highlite στο youtube βαζοντας kourbelis και το μονο που μου δειχνει ειναι 1 γκολ σε football manager!!! Ο τυπος δεν υπάρχει με φαινεται