Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Ειχαν διαψευσει πως βρισκονται σε συνομιλιες ειδικα οσο υπαρχει το ιδιομορφο καθεστως στον βαζελο οχι το ενδιαφερον για τον παικτη...
Όχι πάλι, δεν θα αντέξω άλλο Τζιόλη!!!MacTiger έγραψε:ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ!
- MacTiger
- Επικοινωνία:
εγώ σας προετοιμαζω το εδαφος!!με δεδομενο οτι κλενουμε χακεριδι και παμε για κοινοτικό εμενα προσωπικά δε θα με χαλουσε σε νορμαλ τιμή!!
- White Ranger
MacTiger έγραψε:εγώ σας προετοιμαζω το εδαφος!!με δεδομενο οτι κλενουμε χακεριδι και παμε για κοινοτικό εμενα προσωπικά δε θα με χαλουσε σε νορμαλ τιμή!!

Όνομα είναι ο αμυντικός χάφ;
- ΑποστόληςΑ
- White Ranger
Αυτό κατάλαβα ΑποστόληΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή τους δίνουμε Ζαμπράνο και μας δίνουν Χάτσερ;
- Petros1988
Η στάνταρ Λιέγης έκανε Πρόταση στο ΠΑΟΚ π.χ Τετάρτη την Πέμπτη ο παίκτης ήτανε εκεί και υπέγραφε και ανακοινώθηκε.Εμεις φέρνουμε έναν παίκτη που μιλάμε μαζί του μέρες τον φέρνουμε κάνει 2 με 3 μέρες να κλείσουν χαρτιά κ.τ.λ άλλες 2 3 να ανακοινωθεί περνώντας ιατρικά κ.τ.λ.και θέλει 1 μήνα μετά για να παίξει.Ο Τσιμιροτ χθες ήταν βασικός! Εμείς δηλαδή θέλουμε 2 βδομάδες να κλείσουμε μια μεταγραφή που θα παίξει έναν μήνα μετά! Ε αν είναι δυνατόν! Αν είναι!Επειδή πιστεύω ότι έστω και την Τετάρτη θα γίνει μια ίσως και δύο προσθήκες χαφ σίγουρα και ίσως στόπερ οι παίκτες που θα ρθουν να είναι έτοιμοι για να παίξουν κατευθείαν!
Δηλαδή τώρα άλλαξε κάτι στο ιδιόμορφο καθεστώς;
Ελπίζω να μην έχουμε όπου Μολεντο-Κουρμπελης.
Όσο και να θέλω ομως δε μπορώ να πω οτι δεν μου πέρασε και εμένα από το μυαλό αυτό που γράφει ο joshua.
Ελπίζω να μην έχουμε όπου Μολεντο-Κουρμπελης.
Όσο και να θέλω ομως δε μπορώ να πω οτι δεν μου πέρασε και εμένα από το μυαλό αυτό που γράφει ο joshua.
Ο χατσεριδης νομιζω μπορει πολυ εύκολα να παρει δεύτερη υπηκοτητα ελληνική
Πολυ μεγαλη σημασια, τη μεγαλυτερη, εχει να μπορει να παιξει αμεσα. Πηγε η ψυχη του Σαββιδη στην κουλουρη χθες. Οποτε προτεραιοτητα εχουν παικτες, οχι βασει αξιας, αλλα βασει προσαρμοστικοτητας και στην ομαδα και στα κολοχωραφα της σουπερλιγδας. Ειδαμε τον Μαουριτσιο χθες να μην μπορει να επιβληθει. Επισης ειδαμε τον Ιγκλεσιας, παλια καραβανα να σκοραρει σε στημενο νικωντας Ενχελς κ λοιπους.
Γι αυτο προτιμουν Κουρμπελη.
Το καλοκαιρι ας τον πουλησουμε σαν πρωταθλητες που θα μαστε θα πιασει καλα λεφτα.
Το καλοκαιρι ας τον πουλησουμε σαν πρωταθλητες που θα μαστε θα πιασει καλα λεφτα.
Ο/Οι παίκτες που θα πάρουμε πρέπει να αξίζουν να στεφθούν πρωταθλητές. Για να γίνει αυτό πρέπει να ειναι κ παιχταράδες με παραστάσεις. Ώστε να πιστωθεί και στους υπάρχοντες αυτό που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.
Εννοώ πως δεν μπορεί ο Κουρμπελης να ερθει κ να γίνει πρωταθλητής επειδή θα παίξει 10 αγώνες λογω του οτι η θέση 6 ειναι αυτή τη στιγμή ορφανή.
Θα τον μασήσει σαν την τσίχλα που μασάει ο Μπισεσβαρ.
Εαν θέλουν Κουρμπελη ας τον πάρουν το καλοκαίρι. Αν θέλουν να τον πάρουν τώρα, ας τον πάρουν μαζί με ενα παίχτη «βουνό» στην θέση Τσιμιροτ.
Εννοώ πως δεν μπορεί ο Κουρμπελης να ερθει κ να γίνει πρωταθλητής επειδή θα παίξει 10 αγώνες λογω του οτι η θέση 6 ειναι αυτή τη στιγμή ορφανή.
Θα τον μασήσει σαν την τσίχλα που μασάει ο Μπισεσβαρ.
Εαν θέλουν Κουρμπελη ας τον πάρουν το καλοκαίρι. Αν θέλουν να τον πάρουν τώρα, ας τον πάρουν μαζί με ενα παίχτη «βουνό» στην θέση Τσιμιροτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Δευ 29 Ιαν 2018, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και η αγωνία μεγαλώνει λέμε
Χατσερίδης+Χαφαρίδης
Σεντεροφίδη θα πάρουμε?
αρε joshua μείναμε λίγοι αυτοι που απαιτούμε φορ και μας κράζουνε κιόλας
δηλαδή αν γλιστρήσει στην πισίνα ο Πρίγιο ποιος θα παίξει εντος με γαύρο και κούλα?
Χατσερίδης+Χαφαρίδης
Σεντεροφίδη θα πάρουμε?
αρε joshua μείναμε λίγοι αυτοι που απαιτούμε φορ και μας κράζουνε κιόλας
δηλαδή αν γλιστρήσει στην πισίνα ο Πρίγιο ποιος θα παίξει εντος με γαύρο και κούλα?
Το θέμα είναι να πάμε σε ένα πακέτο προσαρμοστικότητας-ποιότητας.mbison έγραψε:Πολυ μεγαλη σημασια, τη μεγαλυτερη, εχει να μπορει να παιξει αμεσα. Πηγε η ψυχη του Σαββιδη στην κουλουρη χθες. Οποτε προτεραιοτητα εχουν παικτες, οχι βασει αξιας, αλλα βασει προσαρμοστικοτητας και στην ομαδα και στα κολοχωραφα της σουπερλιγδας. Ειδαμε τον Μαουριτσιο χθες να μην μπορει να επιβληθει. Επισης ειδαμε τον Ιγκλεσιας, παλια καραβανα να σκοραρει σε στημενο νικωντας Ενχελς κ λοιπους.
Γιατί διαφορετικά αν απλά πεις να έρθει ένας μέτριος που θα προσαρμοστεί γρήγορα, επιλέγεις συνειδητά την υποβάθμιση του ρόστερ, έχοντας πουλήσει εν μία νυκτί τον Τσίμιροτ.
- soflodoras
Petros1988 έγραψε:Η στάνταρ Λιέγης έκανε Πρόταση στο ΠΑΟΚ π.χ Τετάρτη την Πέμπτη ο παίκτης ήτανε εκεί και υπέγραφε και ανακοινώθηκε.Εμεις φέρνουμε έναν παίκτη που μιλάμε μαζί του μέρες τον φέρνουμε κάνει 2 με 3 μέρες να κλείσουν χαρτιά κ.τ.λ άλλες 2 3 να ανακοινωθεί περνώντας ιατρικά κ.τ.λ.και θέλει 1 μήνα μετά για να παίξει.Ο Τσιμιροτ χθες ήταν βασικός! Εμείς δηλαδή θέλουμε 2 βδομάδες να κλείσουμε μια μεταγραφή που θα παίξει έναν μήνα μετά! Ε αν είναι δυνατόν! Αν είναι!Επειδή πιστεύω ότι έστω και την Τετάρτη θα γίνει μια ίσως και δύο προσθήκες χαφ σίγουρα και ίσως στόπερ οι παίκτες που θα ρθουν να είναι έτοιμοι για να παίξουν κατευθείαν!
Οι διαπραγματευσεις για τον τσιμιροτ με λιεγη γινονται απο τον μαιο και απο τοτε τον περιμενουν. Γκρινια μονο για την γκρινια. Δεν αγοραζεις απο περιπτερο φιλε. Παικτες εκατομμυριων αγοραζεις. Ουτε μανατζερ παιζεις. Τα παντα μετρανε και τα παντα ειναι θεμα διαπραγματευσης. Ηρεμηστε πια