Μεταγραφές Χειμώνα II
- Aureliano Buendia
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Aλεξανδρος Κατρανης 20 χρονων αριστερο μπακ απο τη Σεντ Ετιεν τον εφερε ο Ουζουνιδη αλλα κοληησαν στο οικονομικο και λεν τωρα ειναι στην Τουμπα
Βρε Λουτσε θα αφησεις τον Κιρικες να παει Ντιναμο? Φερε τα πατριωτακια σου Κεσερου και Κιρικες να κανουμε παρτυ!!!
- potamda
- Bet Guru 2023
Η Ντιναμό λέει κοιτάει Ζαμπράνο για αντικαταστάτη του Χατσερίδη. Καλά είχαμε τη λύση στα πόδια μας και δεν το σκεφτήκαμε ένα μήνα τώτα; 
Δεν μου κολλάει κάπου του Κατράνη.. Μεγάλο ταλέντο λένε, βέβαια προσωπικά δεν τον έχω παρακολουθήσει ποτέ, αλλά αριστερό μπακ έχεις (Αζεβέδο, Βιερίνια, Δεληγιαννίδη), σαν επένδυση στο μέλλον μου κάνει μόνο...
-
savvastheod
Ξέρει κανείς αν ειναι ο Κατράνης στα την Τούμπα αυτήν την στιγμή... Καλό ταλέντο αλλά δεν μου αρέσει αυτο που σημαίνει για Αζεβέδο... Εκτός και αν τον θέλουν για back up οπότε μια χαρά επιλογή...
- thanos-xanthi
διεθνης με τις μικρες Εθνικες ο Κατρανης
μια χαρα για αναπληρωματικο αριστερο μπακ, αν τον πιστευουν
πραγμα που σημαινει, Γιαννουλης δε ξαναγυρναει και το Δεληγιαννιδη δε τον προοριζουν για εκει η δε τον πιστευουν
σ αυτες τις ηλικιες οφειλουμε να παιρνουμε οτι καλυτερο κυκλοφορει
μια χαρα για αναπληρωματικο αριστερο μπακ, αν τον πιστευουν
πραγμα που σημαινει, Γιαννουλης δε ξαναγυρναει και το Δεληγιαννιδη δε τον προοριζουν για εκει η δε τον πιστευουν
σ αυτες τις ηλικιες οφειλουμε να παιρνουμε οτι καλυτερο κυκλοφορει
Αν ισχυει μας βλέπω να τον περνούμε και να τον δίνουμε δανεικό στον βαζελο για Κουρμπελη πακετο με τους αλλους...
- Γιώργος Μάτζου 4
- kataramenos5
Πες, πες το πίστεψαν κι αυτοί οτι κερδιζει το φουλαρι. Γιατί να ξοδευτουν? :lol :Aureliano Buendia έγραψε:Ο οσφπ ενισχυμένος με Μιραλάς, η αεκ επί της ουσίας στα ίδια, εμείς μείον ένα βασικό μας ενδεκαδάτο στέλεχος
Αν δεν είναι εφικτό να ενισχύσετε την ομάδα (δεύτερος επιθετικός, αναπληρωματικό δεξιό μπακ, σέντερ μπακ), τουλάχιστον φέρτε αντικαταστάτη Τσίμιροτ για να μην της βάζετε τρικλοποδιές.
Πρώτη χρονιά από το 1990 που ο ΠΑΟΚ φιγουράρει σε αυτή τη θέση, αυτή την εποχή, κι εμείς αντί να πηγαινουμε πάνοπλοι στον αγώνα, αποδυναμωνόμαστε.
Διορθώστε την κατάσταση, έστω και την ύστατη ώρα.
- navigator11
- soflodoras
To ποκ σε μια ακομα προσπαθεια να συσπειρωσει τους οπαδους του εναντια στον ΠΑΟΚ αλλα και να σπιλωσει το ηθικο πλεονεκτημα που εχουμε απεναντι τους , εμπλεκει τον ΠΑΟΚ στην αποτυχια της μεταγραφης κατρανη στον βαζελο. Οταν διαβαζετε καποιο νεο αγαπητοι μου συνοπαδοι , να δινετε πολυ μεγαλη προσοχη απο που προερχεται το νεο. Και μην τρωτε τον ιδιο σανο που ταιζουν αυτοι στα βοδια τους