Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
23
16%
Ματος
37
25%
Βαρελα
28
19%
Κρεσπο
1
1%
Βιερίνια
8
5%
Κανιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαουριτσιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμπος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελ Καντουρι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πριγιοβιτς
6
4%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
43
29%
Σακχοβ
2
1%

Σύνολο ψήφων: 148

Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

zarathustra79 έγραψε:Ρε παίδες πείτε οτι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λοιπόν. Έχουμε τόση κάυλα για να το σηκώσουμε που ενδεχομένως δεν πειράζει και να κάνουμε καμιά φορά και τα στραβά μάτια. Ίσως και να γουστάρουμε κιολας που πέρνουμε και τα σφυριγματάκια μας.

Η απάντηση όλων είναι οτι το λέει ο κανονισμός, άρα είναι πέναλτι. Πείτε μου λοιπόν τα ίδια λέγατε και στο πέναλτι του φορτούνη με την ξάνθη ή στο πέναλτι που ζητάει η αεκ στο 0-0 με τον απόλλων;;;

EDIT: Παρεμπιπτόντως για την οικονομία της συζήτησης κ επειδή βλέπω οτι οι απαντήσεις των περισσοτέρων είναι οτι υπάρχει τράβηγμα άρα πέναλτι, δεν έγραψα οτι είναι ανύπαρκτο το πέναλτι, αλλά υπερβολικό. Ούτε οτι ευνοήθηκαμε, ίσα ίσα αν δίνονταν πιο πριν το χέρι θα ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα του αγώνα. Αλλά ρε γαμώτο δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να πιστεύω οτι ήταν υπερβολικό και οτι δε θα ήθελα τέτοιο πέναλτι εις βάρος μου ή υπέρ άλλων αντιπαλων, αυτό μόνο εξηγείστε μου για να συνεχίσει η μέρα όλων μας...
Καλά σε έναν αγώνα που έχεις 4 φάσεις με πιο ξεκάθαρη αυτή που είναι χέρι και που έχεις δει παρόμοιες και τις 4 φάσεις να δίνονται στους ποκίτες σε 4 διαφορετικά παιχνίδια Εμείς να αισθανόμαστε οτι παίρνουμε τα σφυριγματάκια μας όταν από τα 4 είναι δεν είναι (για μένα είναι όλα αλλά δύσκολα δίνονται στον ίδιο αγώνα) μας δίνει το τελευταίο γιατί έχει νιώσει ότι το παράκανε και όχι γιατί είναι «ταγμένος» του κυρ Σάββα
Σε ποιες από αυτές αισθάνεσαι σίγουρος ότι δεν θα είχε καλή κατάληξη η φάση για τον ΠΑΟΚ ?
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥ ΕΧΘΕΣ ΟΧΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΡΑ ΣΦΥΡΗΓΜΑΤΑ ΕΛΕΟΣ είμαι 50 χρονών 2-3 offside υπερ μας τους ξέφυγαν και καμιά 1234567899 εναντίον μας το ίδιο ισχύει και για πεναλτι στα φάουλ αυτό επί 122333333
Ελά που θα νιώσουμε και «σπρωγμένοι»
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

zarathustra79 έγραψε:Ρε δεν εχει σημασια τι εδωσε κ τι οχι. Δεν ειναι ζητημα συμψηφισμου, αλλα ερμηνειας. Με το γραμμα του νομου και τα τρια πεναλτι δινονται. Του φορτουνη το εδωσε, της αεκ οχι. Κατα τη γνωμη μου και τα τρια δε θα επρεπε να δωθουν, γιατι ασχετα με το τι λεει ο κανονισμος θεωρω οτι ηταν υπερβολικα. Για τη φαση με το φορτουνη λεγαμε οτι ειναι γελοιο πεναλτι, για αυτο της αεκ τους λεγαμε κλαψιαρηδες. Ε τωρα δε μπορω εγω τουλαχιστον να λεω οτι ειναι αδιαμφισβητητη πεναλταρα... Ο καθενας εχει τη γνωμη του!

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΜΕ. Δεν καταλαβαινω γιατί διαολίζεστε καποιοι. Ίσα ίσα έγραψα και οτι αν είχε δώσει το χέρι θα ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα του αγώνα και πιθανότατα να προλαβαίναμε να βάλουμε κ δευτερο ή κ τρίτο.
Εγώ πάντως Συμφωνώ με Ζάρα. Αν τον έδινε κατα μας το πέναλτυ θα διαμαρτυρομασταν. Αλλά σε καμια περιπτωση δεν ευνοηθηκαμε αφού ηταν το τρίτο πέναλτυ που έγινε χθες και τα αλλα 2 τα εκανε αβαβα.

Ετσι οπως το βλέπω εγώ, η διαιτησία φέτος προσπαθεί για το 50-50 αλλά δεν τις βγαίνει για 2 λόγους. Πρώτον λόγω ανικανοτητας και δεύτερον λόγω εξωαγωνιστικης πιεσης. Ακόμα και χθες στο ματς του γαύρου το πέναλτυ που κέρδισε ηταν, και η αποβολή του φιγκειρας κακώς δεν δόθηκε αλλά η πλειοψηφία τέτοιων περιστατικων στην Ελλάδα τελειώνει με μια κιτρινη για τον κάθε παίχτη.

Αν δείτε μετα τη χθεσινή αγωνιστική σχεδόν ολες οι ομαδες είχαν παράπονα απο τη διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός, η ΑΕΛ, ο ατρόμητος ο Πανιώνιος κλπ. Ακόμα και ομάδες στο ιδιο παιχνιδι είχαν παράπονα. Αυτό γίνεται για τους ίδιους λόγους που ανέφερα πιο πανω. Πρωτον γιατί οι διαιτητές είναι ανίκανοι και δεύτερον γιατί με αυτό τον τροπο αυξάνουν την πίεση στον επόμενο διαιτητή να σφυρίξει υπέρ της ομάδας τους.

Επίσημα, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποβάλλει αυτήν την πίεση απο τους διαιτητές γι αυτό δεν βγαίνουν ουτε ανακοινώσεις, ουτε παράπονα. Και το θέμα της ανικανοτητας θέλει να το καλύψει με το var (δικη μας πρόταση).

Αντίθετα γαύρος και Κούλα, θέλουν να πιέσουν διαιτητές γιατί ξέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχει καλυτερη ομάδα και κινδυνεύουν όσο ποτε άλλοτε να χάσουν το πρωτάθλημα. Εκεί φαίνεται η ποιότητα των διοικήσεων κάθε ομάδας.

Τώρα σαν ΠΑΟΚτζηδες θα έχουμε παντα τη νοοτροπία του αδικημένου, γιατί στο παρελθον έχουμε αδικηθει πολλακις. Αυτό βγαίνει στο οτι σε κάθε ματς λέμε για κοράκια αλλά έχουμε 8χ8 με 50αρισιες διαιτησίες.

Και οι γαύροι θα έχουν παντα τη νοοτροπία του υπερόπτη μαλακα ευνοημενου γιατί όχι μονο έχουν ευνοηθεί στο παρελθον αλλά το συστημα τους ευνόησε με τέτοιον τροπο σα να τους λέει το αξιζετε. Ετσι το 50-50 για αυτους είναι σαν αδικία.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

zarathustra79 έγραψε:Othin ευχαριστω για την επιδειξη των γνώσεων σου με έκανες λιγάκι πιο σοφό και με την καθοδήγηση σου με έβαλες στη θέση μου και με κέρδισες στον άτυπο διαγωνισμό. Α κ ευχαριστώ για την ανάλυση της προσωπικότητας μου, σήμερα πιθανότατα να γλίτωσα κανα 50ρικο.

Από κει κ περα δε με νοιάζει τι έλεγαν και τι έκαναν οι γάβροι, εμένα με ενδιαφέρει τι λέμε εμείς και το να βλέπουμε τα πράγματα όπως έχουν. Ή μαλλον ούτε καν εμείς, μόνο για τον εαυτό μου μιλάω. Και πραγματικά θέλω να δω τη μεγαλοψυχία με την οποία θα παραδεχθείς εσυ το να μας δώσει ενα τέτοιο πέναλτι με το γάβρο αφού το λέει ο κανονισμός...
Φίλε μου, φοβάμαι πως βλέπεις το forum ακριβώς σαν άτυπο διαγωνισμό, γι αυτό και τα ακατανόητα κατ΄εμέ ποσταρίσματά σου. Δυστυχώς δεν σε γλύτωσα από κανένα 50άρικο, αν πίστευα ότι κατάφερα να σε ψυχαναλύσω, θα είχα ήδη ζητήσει την αμοιβή μου μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής. Η ανάλυση της προσωπικότητάς σου μάλλον εκκρεμεί ακόμα, μην πας να γλυτώσεις το 50άρικο.

Αν μου υποδείξεις-υπενθυμίσεις κάποιο πέτσινο πέναλτυ που πήρε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία σαράντα χρόνια απέναντι στον γάβρο, θα έχεις την ευχαρίστηση να δεις την μεγαλοψυχία μου.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

eorptol1 έγραψε:Τι θα πει δίνεται αλλά δεν θα το έδινα....
Η είναι η δεν είναι..... Αν δίνεται είναι.......

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πει αυτό που λέει η ξεκάθαρη διατύπωσή μου στα ελληνικά.
Στο πρώτο ρήμα χρησιμοποίησα τον τύπο "δίνεται", άρα πρόκειται για ένα συνηθισμένο φαινόμενο να σφυρίζονται τέτοιου είδους πέναλτι. Το δεύτερο ρήμα που χρησιμοποιώ έχει υποκείμενο το "εγώ" και είναι ενεργητικό. Η δική μου οπτική είναι ότι τέτοιου είδους φάσεις δεν πρέπει να σφυρίζονται. Το πέναλτι συνιστά μια κολοσσιαία διαφοροποίηση στην εξέλιξη του αγώνα και η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να σφυρίζεται με φειδώ και όχι ελαφρά τη καρδία.
Από την άλλη, είναι μάλλον φανερό από το ποστ μου ότι αν δινόταν αυτό το πέναλτι εις βάρος μας δεν θα έκραζα ποτέ ότι μας αδίκησαν. Φυσικά, εσύ, κατά 99,99% αν δινόταν εναντίον μας, θα έγραφες "κανένα πέναλτι". Ε, δεν πειράζει, καλή καρδιά.

Στο 2ο σκέλος αυτού που λες, είναι συγκλονιστικό να βλέπει κανείς τόσο χρόνια μπάλα, όπως εσύ, και να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι το πέναλτι δεν είναι σαν την εγκυμοσύνη. Δεν χωρίζεται μανιχαϊστικά σε "είναι" / "δεν είναι". Πολλές φάσεις στο ποδόσφαιρο είναι θέμα οπτικής, στάθμισης, μενταλιτέ, ερμηνείας. Δεν είναι μαθηματική πράξη όπου 2 + 2 θα κάνει πάντα 4.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

efthimis_paok έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
anekfrastos έγραψε:Βλέπω αθλητική Κυριακή.. Ο μινος δεν αντέχεται. Πιστεύω εδώ και καιρό ότι επίτηδες τον έχουν επιλέξει να κάνει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, για χαβαλέ, για να φαινόμαστε γραφικοί.
Ισχυει

Έτσι ακριβώς. Ντροπιάζει λαό και ομάδα. Τον κοροϊδεύουν τον ειρωνεύονται και φυσικά είναι και ο Μίνος με τις αρλούμπες του.
Και πλέον είναι η μοναδική εκπομπή αθλητικών πανελλήνιας ελεύθερης μετάδοσης.
Συμφωνώ με αμφότερους.
Πρέπει εμείς οι ίδιοι να αποτινάξουμε πλέον αυτή την τάση αποθέωσης της γραφικότητας.
Για να πιούμε ένα ουζάκι με τον Γιώργο, καλός θα είναι.
Για να είναι η φωνή του ΠΑΟΚ σε μία εκπομπή πανέλληνιας εμβέλειας και μεγάλης τηλεθέασης, είναι ΦΡΙΚΗ.
Το να λες μονίμως αρλούμπες, το να μην μπορείς να βάλεις δύο λέξεις στη σειρά, το να πετάς συνέχεια ανυπόστατες φήμες και ιστορίες που δεν στέκουν, το να εκπέμπεις γραφικότητα ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ με οποιαδήποτε "αυθεντικότητα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αφήστε τις μαλακiες με το πέναλτι και δείτε Στέλιο Μαλεζά στην παρακάμερα.
Αρχηγός. Και ξέρει τι σημαίνει αυτό το διπλό.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Aureliano, η τελευταια φραση σου προκυπτει απο καπου στους κανονισμους του ποδοσφαιρου διεθνως; Γιατι εμενα μου θυμιζει απλα το επιχειρημα-κατασκευασμα της ελληνικης παραγκας με το οποιο μας πηδανε τοσα χρονια. Εξ οσων γνωριζω, το ποδοσφαιρο εχει κανονισμους πολυ συγκεκριμενους. Τοσο συγκεκριμενους που τους κανει να ειναι πιο κοντα στο 2+2=4 παρα στο "θεμα οπτικης, σταθμισης, μενταλιτε, ερμηνειας". Τετοιες μεθοδοι ειναι χρησιμες στην αξιολογηση ποιητικων συλλογων, οχι στην εφαρμογη κανονων.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Δεν ειναι δυνατον να αναμασαμε τετοιες ανυποστατες θεωριες οταν το "μενταλιτε" και οι "ερμηνειες" μεγαλων ερμηνευτων τυπου παπαπετρου, σπαθα, μας εχουν φαει τα σωθικα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Sick Bastard έγραψε:Αφήστε τις μαλακiες με το πέναλτι και δείτε Στέλιο Μαλεζά στην παρακάμερα.
Αρχηγός. Και ξέρει τι σημαίνει αυτό το διπλό.
Περπατουσε στα γονατα μετα το γκολ το ΠΑΟΚτσακι.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Οτι ειναι πεναλτυ ειναι χωρις καμμια αμφισβητιση,συμφωνα με το "γραμμα του νομου".

Οτι σε καθε στημενη φαση γινεται του μαλλιοτραβηγματος και δεν δινονται πεναλτυ
εκτος κι αν εισαι γκέυ,ειναι κι αυτο γεγονος.

Το θεμα ομως ειναι οτι η ανατροπη απο το τραβηγμα γινεται
ενω η μπαλα κατευθυνεται στον Βαρελα και κανει κινηση για κεφαλια.
Οποτε αυτη η φαση ειναι αδιαμφισβητητο πεναλτυ......και δινεται.

Othin,δεν ειναι τιμιο να δινεις λεφτα για κατι που ειναι αδυνατο.
Επειδη εχω ζορια τελευταια,να σου πω κανα δυο "πετσινα" που μου ερχονται στο μυαλο
ασχετα αν ηταν διαμορφωμενο το αποτελεσμα......υπερ ημων φυσικα?
Και με κανα20ρικο βολευομαι.

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

sic-4 έγραψε:Aureliano, η τελευταια φραση σου προκυπτει απο καπου στους κανονισμους του ποδοσφαιρου διεθνως; Γιατι εμενα μου θυμιζει απλα το επιχειρημα-κατασκευασμα της ελληνικης παραγκας με το οποιο μας πηδανε τοσα χρονια. Εξ οσων γνωριζω, το ποδοσφαιρο εχει κανονισμους πολυ συγκεκριμενους. Τοσο συγκεκριμενους που τους κανει να ειναι πιο κοντα στο 2+2=4 παρα στο "θεμα οπτικης, σταθμισης, μενταλιτε, ερμηνειας". Τετοιες μεθοδοι ειναι χρησιμες στην αξιολογηση ποιητικων συλλογων, οχι στην εφαρμογη κανονων.
Μα ίσα ίσα, σε αυτούς τους υποτιθέμενους κανονισμούς βασίζεται τόσα χρόνια ο δαφνομπουκωμένος και παίρνει πέναλτι αέρα. "Υπάρχει επαφή", άρα πέναλτι, με ένα γκρέμισμα κάποιας μπαλαρίνας με το που νιώσει ένα αεράκι στην πλάτη.
Ειλικρινά τώρα, νομίζω ότι κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.
Θέλετε να μου πείτε ότι κάθε αμφισβητούμενη φάση για πέναλτι απλώς "είναι" ή "δεν είναι"?
Δεν έχετε ποτέ διαφωνήσει με ένα φίλο λέγοντας "εγώ θα το έδινα" / "εγώ δεν το έδινα με τίποτα"
Αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις, οι οποίες λογίζονται ως τέτοιες ακριβώς γιατί υπάρχει διάσταση απόψεων.

Επίσης, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ότι οι κανόνες, οι κανονισμοί και οι νόμοι υπόκεινται σε ΕΡΜΗΝΕΙΑ, σε ΣΤΑΘΜΙΣΗ και σε συνολικό πνεύμα νοοτροπίας σε όλα τα συστήματα απονομής δικαιοσύνης στον πλανήτη, σε ζητήματα απείρως σημαντικότερα από το ποδόσφαιρο. Το γράφω επειδή βγάζω σπυριά με το "ο κανόνας είναι κανόνας", αυτό ισχύει μόνο σε αντικειμενικά μετρήσιμα θέματα, όχι σε ζητήματα όπου εμφιλοχωρεί η διατύπωση κρίσης.
Εξάλλου, δεν είναι τυχαία και η φράση "στην κρίση του διαιτητή" σε ορισμένες φάσεις.
Επαναλαμβάνω, όμως, δες το other way round. Αυτή η επίκληση των τάχα μου αυστηρών κανονισμών έχει αποτελέσει δικαιολογητική βάση για άπειρες εύνοιες του γαύρου.

Επίσης, ειλικρινά νομίζω ότι θέλουμε να τρωγόμαστε ώρες ώρες.
Το γράφω σε απλά ελληνικά: ΔΕΝ θεωρώ ότι ευνοηθήκαμε.
Θεωρώ ότι το πέναλτι του Βαρέλα είναι 1000 φορές πιο πέναλτι από του Φορτούνη με την Ξάνθη.
Θεωρώ ότι έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι στη φάση του χεριού.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

prist64 έγραψε: Οτι σε καθε στημενη φαση γινεται του μαλλιοτραβηγματος και δεν δινονται πεναλτυ
εκτος κι αν εισαι γκέυ,ειναι κι αυτο γεγονος.
Χωρίς να μπαίνω στην κουβέντα γιατί είναι πέναλτι μαρς και δίνεται, στην αρχή της σεζόν στην Αγγλία, όπου για να δοθεί φάουλ θα πρέπει να βγει λίγο αιματάκι, έχει δοθεί σαφής οδηγία στους διαιτητές στις στημένες φάσεις (κόρνερ, πέναλτι) ν αγνοούν την μπάλα και να βλέπουν το κουτί και το μαλεβρασε που γίνεται. Έχουν δοθεί αρκετά πέναλτι απ την αρχή της σεζόν.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ο καντουρι στον πάγκο πιο πολύ ενέργεια ξόδεψε απ ότι μέσα στο ματς :lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

:lol:

O Mαλε σιγουρα κουραστηκε παραπανω παντως.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Aureliano Buendia έγραψε: Μα ίσα ίσα, σε αυτούς τους υποτιθέμενους κανονισμούς βασίζεται τόσα χρόνια ο δαφνομπουκωμένος και παίρνει πέναλτι αέρα. "Υπάρχει επαφή", άρα πέναλτι, με ένα γκρέμισμα κάποιας μπαλαρίνας με το που νιώσει ένα αεράκι στην πλάτη.
Ειλικρινά τώρα, νομίζω ότι κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.
...................
Μαλλον εσυ κανεις πως δεν καταλαβαινεις και ειναι αξιον αποριας πως δεν βλεπεις την αντιφαση αυτων που λες. Μονος σου λες οτι ο gay τα επαιρνε με "το αερακι στην πλατη της μπαλαρινας", δηλαδη οχι βασει κανονισμου, αλλα βασει "ερμηνειας". Επισης, ο gay βασιζεται στην ερμηνεια των κανονισμων και οχι στους κανονισμους γιατι η ιδια "επαφη" που ερμηνευεται ως πεναλτυ υπερ του gay, ερμηνευοταν ως τιποτα στον ΠΑΟΚ. Αν επρεπε να εφαρμοζονται οι κανονισμοι κατα γραμμα και δεν υπηρχαν περιθωρεια ...ερμηνειων, δεν θα ηταν ευκολο να συμβουν τα εγκληματα που εχουν συμβει. Ολα δικαιολογηθηκαν ακριβως με το επιχειρημα που παραθετεις περι ερμηνειας, μενταλιτε κλπ. Οταν η ιδια επαφη που δινοταν υπερ του ενος δεν δινοταν υπερ του αλλου, η δικαιολογια ηταν "ναι αλλα δεν επηρεαζε τη φαση, ναι αλλα ο διαιτητης εκρινε κλπ"

και ναι... ειναι λιγο σαν την εγκυμοσυνη το πεναλτυ... ολιγον πεναλτυ δεν εχει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”