Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από nikolasf »

Dimitris_L4 έγραψε:Απο εδω και περα εγω δεν εχω να σου προσαψω τιποτα(εκτος εαν κανεις τπτ που να βγαζει ματια)..
1.Περιμενε στοπερ και απο 1η γεναρη και φτασαμε 29 για να παζαρευουμε ακομα..
2.Περιμενε αριστερο μπακ και του φερανε εναν παιχτη που θα ενσωματωθει ενα μηνα μετα αχρηστευοντας τον πυραυλο βιειρινια..
3.Πουλησανε τεσσερις μερες πριν ληξει η μεταγραφικη περιοδο εναν κομβικο παιχτη και πηγες σε 2 απο τα πιπ κρισιμα παιχνιδια για τους στοχους γυμνος..

Ε οχι ρε ραζβαν...εγω δεν θα σε κραξω...μπραβο για την πρωτια...συνεχισε ετσι...
Να πω ότι έχεις άδικο.... Δεν μπορώ.
Να προσθέσω:
4. Του έδωσαν ομάδα που προετοίμασε άλλος με σημαντικές προσθήκες στο πάρα πέντε και του είπαν πάρε πρωτάθλημα αλλά θα παίζουν και οπωσδήποτε αυτοί και άμεσα........ :? :?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

navigator11 έγραψε:Όλοι μαζί, ... έμπιστοι και άπιστοι, για τον στόχο! Δε διαφωνώ ιδιαίτερα με την άποψη ότι η ισορροπία, που τόσο εκθειάζει σαν ποδοσφαιρική λογική ο Λουτσος, σε άμυνα και επίθεση δε φαίνεται να έχει κατακτηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό μέχρι τώρα. Για μένα, το έχω ξαναγράψει, η αποστολή που του ανατέθηκε, υπό τις συνθήκες, που του ανατέθηκε, φάνταζε εξαιρετικά δύσκολη. Τουλάχιστον, του πιστώνεται, θέλω να πιστεύω από τη συντριπτική πλειοψηφία, ότι έχει προσδώσει μια ταυτότητα στην ομάδα. Προσωπικά, αν παραμείνει και τη νέα χρονιά, τότε θα τον κρίνω τον Ρουμάνο. Σε άλλη βάση και με άλλα δεδομένα. Τώρα, παρότι συμπαθής δε μου είναι, ούτε μετά από 11 στα 11, είμαι χωρίς δισταγμό και δεύτερες σκέψεις μαζί του. Μακάρι να πετύχει τα μέγιστα με τον ΠΑΟΚ!
Navi του δίνεις λιγοτερο credit απο οτι του αναλογει.
Η αποστολή που του ανατεθηκε στο σινεμά θα είχε τίτλο mission impossible και για να μην χαλάσει ο τίτλος
εξακολουθει ο Γιωργης να του βάζει κι άλλα δύσκολα.
Η ομάδα έχει κάνει ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ρεκόρ για φέτος.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος. Κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική (αλλαγή προπονητή, πολλές μεταγραφές/ομάδα χωρίς χημεία, κακή προετοιμασία, τιμωρία έδρας, οι σοφοί γέροντες της κερκίδας δεν ήθελαν τον προπονητή, οι ΑΡΔ δεν θέλουν προπονητή και τεχνικό διευθυντή).

Λογικά οι σοφοί γέροντες και οι ΑΡΔ θα πρέπει να πάρουν τα εύσημα για την πρωτιά. Ο Lucescu φταίει που δεν έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα από τώρα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Οι σοφοί γέροντες μήπως θα καναν καλά να αποδώσουν τα εύσημα στους νεότερους, αυτούς που ίσως σκοπό τους έχουν, εξαφανισμένοι απ την καθημερινότητα και όποτε "καίει η πατάτα", να εμφανίζονται ενίοτε με ύφος χιλίων καρδιναλίων, κρίνοντας αλλήλους κατά το δοκούν, στηρίζοντας την κρίση τους μόνο στα βολικά αποτελέσματα?

Εφτά συνεχόμενες νίκες έχουμε στο Πρωτάθλημα και πολλές στο Κύπελλο...Τα ρεκόρ σπάνε το ένα μετά το άλλο...
"Πω πω λαός και τι ομάδα, κ.τ.λ...." σας βγαίνει να τραγουδήσετε φέτος, με μεγαλύτερο μπάτζετ του περσινού?

Τροφή για πολλή, ιδίως "προπονητική" σκέψη... ;)
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Οι νεότεροι έχουν δουλειές. Ίσως γι' αυτό θέλουν να αφήνουν και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν την δική τους δουλειά. Χωρίς να κριτικάρουν πρόωρα δημιουργώντας ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Εάν ποστάρεις 100 φορές την ημέρα δεν προλαβαίνεις να το σκεφτείς αυτό. Πρέπει να αφήνουμε και λίγο χρόνο για σκέψη.

Από αγάπη (μάλλον) γίνονται όλα.

Υ.Γ. Τα αποτελέσματα είναι θετικά για τον ΠΑΟΚ. Όχι γιατί εγώ έλεγα να αφήσουμε την ομάδα να δουλέψει με τον προπονητή που επιλέξαν. Για τον ΠΑΟΚ είναι θετικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος apple64 την Δευ 29 Ιαν 2018, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Συνεχίζω να πιστεύω ( όσο και αν κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών είμαι πολύ κοντά στο καρδιακό επεισόδιο) ότι είναι μεγάλη μαγκιά αυτό που κάνεις να κρατάς κάποια βαριά χαρτιά για να μπουν όταν ο αντίπαλος πλέον δεν έχει φρεσκαδα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Προπονητική 101 ντεσπε
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Sick Bastard έγραψε:που έκανε ρεκόρ συνεχώμενων νικών στην ιστορία της,
Στο πρωτάθλημα το ρεκόρ μας είναι 8 σερί από τη σεζόν 97-98 (διακόπηκε με ένα βίαιο 3-0 στη Φιλαδέλφεια, με σόου του Μαλαδένη), οπότε αν έρθει το διπλό στα Γιάννενα, πέρα από την ισοφάριση του ρεκόρ εκείνου, λογικά θα έρθει και το σπάσιμό του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όλοι έχουμε δουλειές, πλην φυσικά όσων κάθονται...
Όποιος όμως αληθινά έχει δουλειές και "λείπει", μπαίνει πού και πού, γράφει κάνα μπράβο Π.Α.Ο.Κ. και ξαναχάνεται!
Δεν κάθεται να κάνει αναλύσεις για σοφούς γέροντες και διάφορα τέτοια, τσιγκλώντας κάποιους άλλους, μάλιστα για δήθεν προβλήματα που δημιουργούνται απ την κριτική σε ένα forum, ενώ αυτά βρίσκονται ίσως μόνο στον νου του!
Φιλοσοφικές συζητήσεις εδώ είναι off topic, οπότε το κόβω...
Love only...

Υ.Γ. Το πόσο έχω υπερασπιστεί προσωπικά το δικαίωμα του προπονητή να δουλεύει απερίσπαστος για δύο και πάνω χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ., δεν θα μου το στερήσει κανείς, μιας και είναι πολλάκις καταγεγραμμένο σ αυτό το forum...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 29 Ιαν 2018, 15:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Οι συνθήκες οι φετινές σε σχέση με περισυ είναι η μέρα με την νύχτα .

Να μην τα ξαναλέω .. έχουν ειπωθεί 1εκ φορές .
Άβαταρ μέλους
goran 64

Συμφωνώ...Γι αυτό τις μεγαλύτερες ευθύνες για όσα αρνητικά συμβαίνουν τις έχω ρίξει πολλάκις στην διοίκηση...
Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να βγάλουμε αυτόματα και τον Λουτσέσκου Λομπανόφσκι...
Μην τρελαίνεστε...Προχωράμε, καλά μάλιστα τηρουμένων των όποιων αναλογιών...Στο τέλος το ταμείο...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Και του Δον Φερναντου το ειδυλλιο,καπως ετσι ξεκινησε και μετα οταν ηταν να φυγει του λεγαμε κατσε,αλλα ειχε πεταξει το πουλακι πλεον.

Μετανοειτε οσο ειναι νωρις :D

Το σκουφακι-φουλαρι μονο το βραδυνες ωρες φοριεται μαλλον.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μαλακια γιατι παλι μεσημερι παιζουμε με τα γιαννενα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Προπονηταρας
Τον γουσταρω πολυ
Μου αρεσει το δεσιμο της ομαδας, το οτι ειναι ολοι συγκεντρωμενοι αμυντικα, το οτι δεν τρωμε γκολ με τιποτα.
Ολα αυτα εργο προπονητη καθαρα
Για μενα εναν τετοιο χρειαζεται ο ΠΑΟΚ της εποχης σαββιδη
Ουτε εναν φανφαρονο 65χρονο με τεραστια καριερα που ηρθε εδω για τα λεφτα(βλεπε στεφενς) ουτε πειραματα με νεους προπονητες που δεν ειχαν ξαναπροπονησει ομαδα(βλεπε ιβιτς τουντορ)
Λουτσεσκου 15 χρονια προπονητης σε μικρες και μεγαλες ομαδες, πουθενα δεν απετυχε, και παντου ειχε κανει δεμενες σφιχτες ομαδες. Εχει τεραστιο κινητρο για επιτυχια και μηδεν κινητρο για λεφτα(η οικογενεια του ειναι παμπλουτη, θα μπορουσε να γυρναει τον κοσμο σε ακριβες βιλες).
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Προπονηταράς δεν είναι,οχι ακόμα τουλάχιστον.Οσο κι αν κοντεύω να γαυγίσω αυτό δεν μπορώ να το πω.
Μπορώ όμως να πω με βεβαιοτητα οτι είναι κανονικός προπονητης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”