Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- zarathustra79
Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Με την ίδια λογική όμως κάποιος μπορεί να πει οτι κ o varela τραβάει στην αρχή και ίσως και να αποκτά γιαυτό το λόγο και πλεονέκτημα. Δηλαδή πως παει; Στην αρχή τραβάνε και οι δυο αλλά μετά μόνο ο ένας οπότε παραβλέπουμε οτι έγινε πιο πριν; Τι είναι δηλαδή, δυνάμεις που αλληλεξουδετερώνονται;;
Τελοσπαντων δε θέλω να το συνεχίσω άλλο. Ας την ξανακάνουμε τη συζήτηση μόνο αν δωθεί ανάποδα ένα τέτοιο πέναλτι στο ματς με το γάβρο πχ...
Τελοσπαντων δε θέλω να το συνεχίσω άλλο. Ας την ξανακάνουμε τη συζήτηση μόνο αν δωθεί ανάποδα ένα τέτοιο πέναλτι στο ματς με το γάβρο πχ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Δευ 29 Ιαν 2018, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απλά τα πράγματα:zarathustra79 έγραψε:zarathustra79 έγραψε:EDIT: Παρεμπιπτόντως για την οικονομία της συζήτησης κ επειδή βλέπω οτι οι απαντήσεις των περισσοτέρων είναι οτι υπάρχει τράβηγμα άρα πέναλτι, δεν έγραψα οτι είναι ανύπαρκτο το πέναλτι, αλλά υπερβολικό. Ούτε οτι ευνοήθηκαμε, ίσα ίσα αν δίνονταν πιο πριν το χέρι θα ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα του αγώνα. Αλλά ρε γαμώτο δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να πιστεύω οτι ήταν υπερβολικό και οτι δε θα ήθελα τέτοιο πέναλτι εις βάρος μου ή υπέρ άλλων αντιπαλων, αυτό μόνο εξηγείστε μου για να συνεχίσει η μέρα όλων μας...
Το ξαναποσταρω γιατί με το edit μάλλον δε θα το προσέξει κανένας.
1)Ναι, τέτοιες φάσεις γίνονται αρκετές.Και οι δυο τραβάνε για να πάρουν καλύτερη θέση. Λογικό.
2)Δόθηκε το πέναλτι, γιατί όχι απλά κάνει τέτοιο μαρκάρισμα, αλλά γιατί η μπάλα πήγαινε στον Βαρέλα για κεφαλιά και ο αμυντικός τον εμπόδισε ολοφάνερα και προφανέστατα τραβώντας τον παρατεταμένα από το να φτάσει στην μπάλα.
Ελπίζω να είμαι ξεκάθαρος.Αν δεν είνα αυτή η εξήγηση ξεκάθαρη, δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι.
Μόνο ο καραπαπαρας είπε δεν είναι πέναλτι ακόμη και τα λαμογια Βασιλάκης Βαρούχας πέναλτι είπαν ότι είναι....zarathustra79 έγραψε:Υπερβολικό πάει να πει οτι αν έδιναν αυτό το πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ θα στράβωνα. Το ίδιο θα έκανε ομόφωνα όλο το φόρουμ. Τόσα χρόνια όταν ο γάβρος έπερνε τέτοια πέναλτι βγαίναμε από τα ρούχα μας και λέγαμε ρεζίλι και ρεζίλι. Ε τώρα που τα πέρνουμε εμείς δε γουστάρω. Είναι δεν είναι από τον κανονισμό. Αυτό απαντούσαν κ οι γάβροι κ γελούσαμε μαζί τους.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- zarathustra79
Ουτε εγω παντως ειπα οτι δεν ειναι πεναλτι, ειπα οτι ειναι υπερβολικό.
Η αληθεια ειναι οτι ακομη κ στο Ρίπλεϊ δεν μπορω να πω με βεβαιότητα αν ειναι πέναλτι η οχι με σιγουρια. Τείνω στο οτι ηταν γιατι φαινεται να τον κραταει αρκετα πριν το πέσιμο καθώς επισης και απο το γεγονος οτι ο βαρελα ηταν σε θεση βολής εκει.
Του Φορτούνη ομως θεωρω οτι ηταν πολυ χειροτερο αφου ηταν σε θεση που δε μπορουσε να βαλει γκολ ανάποδα προς το τερμα και επιπλεον κανει κ σκαμνάκι στον αντίπαλο που πηδάει για να διεκδικήσει μπαλα. Χάνοντας την ισορροπία ο αμυντικός πεφτει με το χερι στο σβέρκο του Φορτούνη. Αυτο του Φορτούνη ηταν πέναλτι που τυπικά ισως το έδινες αλλα ηταν αντιθετο στο πνεύμα του νόμου.
Το χερι τωρα καλως δε τον έδωσε νομιζω αφου ηταν ακούσιο και η μπαλα δεν πηγαινε για γκολ αλλα ηταν σέντρα.
Αυτο που μου φανηκε επισης σαν πέναλτι ηταν του μπισεσβαρ αλλα και παλι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αφου ο μπισεσβαρ γενικα πεφτει πολυ ευκολα κατω.
Ολες οι φασεις παντως ηταν δύσκολες, αν δεν τις έδινε θα νιώθαμε δικαίως αδικημένοι τωρα που έδωσε το πέναλτι νιώθει δικαίως αδικημένος ο Παναιτωλικός.
Αν το δουμε συνολικά παντως δεν μπορουν να ευνοούνται μονο αεκ και γαυρος ως μεγαλες ομαδες. Αλλο να αδικησες απο λαθος τον ΠΑΟΚ που παει για πρωταθλημα ευνοώντας ταυτόχρονα τους συνδιεκδικητές του, αλλο να αδικηςεις απο λαθος τον Παναιτωλικό σε ενα παιχνιδι που δεν θα στήριζε και την πορεια του στο πρωταθλημα σε αυτο.
Του Φορτούνη ομως θεωρω οτι ηταν πολυ χειροτερο αφου ηταν σε θεση που δε μπορουσε να βαλει γκολ ανάποδα προς το τερμα και επιπλεον κανει κ σκαμνάκι στον αντίπαλο που πηδάει για να διεκδικήσει μπαλα. Χάνοντας την ισορροπία ο αμυντικός πεφτει με το χερι στο σβέρκο του Φορτούνη. Αυτο του Φορτούνη ηταν πέναλτι που τυπικά ισως το έδινες αλλα ηταν αντιθετο στο πνεύμα του νόμου.
Το χερι τωρα καλως δε τον έδωσε νομιζω αφου ηταν ακούσιο και η μπαλα δεν πηγαινε για γκολ αλλα ηταν σέντρα.
Αυτο που μου φανηκε επισης σαν πέναλτι ηταν του μπισεσβαρ αλλα και παλι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αφου ο μπισεσβαρ γενικα πεφτει πολυ ευκολα κατω.
Ολες οι φασεις παντως ηταν δύσκολες, αν δεν τις έδινε θα νιώθαμε δικαίως αδικημένοι τωρα που έδωσε το πέναλτι νιώθει δικαίως αδικημένος ο Παναιτωλικός.
Αν το δουμε συνολικά παντως δεν μπορουν να ευνοούνται μονο αεκ και γαυρος ως μεγαλες ομαδες. Αλλο να αδικησες απο λαθος τον ΠΑΟΚ που παει για πρωταθλημα ευνοώντας ταυτόχρονα τους συνδιεκδικητές του, αλλο να αδικηςεις απο λαθος τον Παναιτωλικό σε ενα παιχνιδι που δεν θα στήριζε και την πορεια του στο πρωταθλημα σε αυτο.
Α οκ ούτε το χέρι ήταν πέναλτι. Ήταν απλά ένα απλωμένο χέρι που άλλαξε την πορεία της μπάλας.
Εγώ λέω οτι ήταν πέναλτι η φάση του Παναιτωλικού. Ξεκάθαρα η αύρα του Κρέσπο πατάει τον αντίπαλο και τον πετάει κάτω. Κόκκινη κάρτα ολοφάνερα.
Εγώ λέω οτι ήταν πέναλτι η φάση του Παναιτωλικού. Ξεκάθαρα η αύρα του Κρέσπο πατάει τον αντίπαλο και τον πετάει κάτω. Κόκκινη κάρτα ολοφάνερα.
- Παλαιολόγος
εχουμε μια αναγκη εσωστρεφειας ακομα και στις καλυτερες στιγμες μας μου φαινεται!
δεν μπορουμε να χαρουμε κατι,γιατι απλουστατα εχουμε μαθει στην καρπαζια και στην ατυχια δεκαετιες τωρα.
δεν μπορουμε να χαρουμε κατι,γιατι απλουστατα εχουμε μαθει στην καρπαζια και στην ατυχια δεκαετιες τωρα.
Odi έγραψε:Α οκ ούτε το χέρι ήταν πέναλτι. Ήταν απλά ένα απλωμένο χέρι που άλλαξε την πορεία της μπάλας.

+1926Παλαιολόγος έγραψε:εχουμε μια αναγκη εσωστρεφειας ακομα και στις καλυτερες στιγμες μας μου φαινεται!
Γιατί όταν σε έναν αγώνα γίνονται σε βάρος μας τουλάχιστον τρία, μην σε πω τέσσερα πέναλτι κι εσύ επιμένεις στο τελευταίο, αυτό που δόθηκε, λέγοντας ότι δεν ήταν και το πιο καραμπινάτο, ε η μέρα, η δικιά τουλάχιστον χαλάει...zarathustra79 έγραψε:zarathustra79 έγραψε:EDIT: Παρεμπιπτόντως για την οικονομία της συζήτησης κ επειδή βλέπω οτι οι απαντήσεις των περισσοτέρων είναι οτι υπάρχει τράβηγμα άρα πέναλτι, δεν έγραψα οτι είναι ανύπαρκτο το πέναλτι, αλλά υπερβολικό. Ούτε οτι ευνοήθηκαμε, ίσα ίσα αν δίνονταν πιο πριν το χέρι θα ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα του αγώνα. Αλλά ρε γαμώτο δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να πιστεύω οτι ήταν υπερβολικό και οτι δε θα ήθελα τέτοιο πέναλτι εις βάρος μου ή υπέρ άλλων αντιπαλων, αυτό μόνο εξηγείστε μου για να συνεχίσει η μέρα όλων μας...
Το ξαναποσταρω γιατί με το edit μάλλον δε θα το προσέξει κανένας.
Αυτή η πρώτη μέρα της εβδομάδας, αυτή με την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας να τυφλώνει τους αλλόθρησκους απ την κορφή...
Αυτή η τέρμα ηλιόλουστη και σε ζώντα χρόνο, αλλά και στην ψυχή μου μέσα όμως, η πιο όμορφη, η πιο γλυκιά!!!!

Υ.Γ. Αν έγραφες πουθενά ότι στον χθεσινό αγώνα στην σούμα αδικηθήκαμε και όχι ευνοηθήκαμε δεν θα χα θέμα!!!!
Edit: Κάποιοι έχουν βαλθεί Δευτεριάτικα να με στρίψουν το @ρχίδι, αλλά δεν θα τους κάνω την χάρη...

- desperando
- Επικοινωνία:
Σόρρυ φίλε αλλά αυτά που γράφεις δεν έχουν ποδοσφαιρική λογική.zarathustra79 έγραψε:Ρε παίδες πείτε οτι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λοιπόν. Έχουμε τόση κάυλα για να το σηκώσουμε που ενδεχομένως δεν πειράζει και να κάνουμε καμιά φορά και τα στραβά μάτια. Ίσως και να γουστάρουμε κιολας που πέρνουμε και τα σφυριγματάκια μας.
Η απάντηση όλων είναι οτι το λέει ο κανονισμός, άρα είναι πέναλτι. Πείτε μου λοιπόν τα ίδια λέγατε και στο πέναλτι του φορτούνη με την ξάνθη ή στο πέναλτι που ζητάει η αεκ στο 0-0 με τον απόλλων;;;
EDIT: Παρεμπιπτόντως για την οικονομία της συζήτησης κ επειδή βλέπω οτι οι απαντήσεις των περισσοτέρων είναι οτι υπάρχει τράβηγμα άρα πέναλτι, δεν έγραψα οτι είναι ανύπαρκτο το πέναλτι, αλλά υπερβολικό. Ούτε οτι ευνοήθηκαμε, ίσα ίσα αν δίνονταν πιο πριν το χέρι θα ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα του αγώνα. Αλλά ρε γαμώτο δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να πιστεύω οτι ήταν υπερβολικό και οτι δε θα ήθελα τέτοιο πέναλτι εις βάρος μου ή υπέρ άλλων αντιπαλων, αυτό μόνο εξηγείστε μου για να συνεχίσει η μέρα όλων μας...
Δεν υπάρχει τράβηγμα στο πέναλτι αλλά καροτσάκι
Δεν είναι υπερβολικο, είναι ο ορισμός γιατί ο βαρέλα πάει στην πορεία της μπάλας και ο αμυνόμενος του στερεί με αντικανονική συμπεριφορά το πλεονέκτημα.
ΠΈΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΚΊΤΡΙΝΗ ΚΆΡΤΑ
ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει ότι άποψη γουστάρει αλλά εδώ μέσα πρέπει να πέφτει σβου όταν γράφονται τέτοια.
Έχουμε πόλεμο και δεν θα γίνονται σκρι σοτ ποστ του PAOKMANIA σε αλλόθρησκο σαιτ
εχω χρονια ολοκληρα να γραψω σε φορουμ του Παοκ.
Με διωξανε απο τα φορα πραγματα οπως αυτα που λετε τωρα για το Πεναλτυ.
Ο λογος που παιρνω θεση τωρα ειναι απλος, παμε για πρωταθλημα και βαζω τον ΠΑΟΚ μας πανω απο την μακακια που εχει ο καθενας μας στο κεφαλι του.
Το πεναλτυ στον Βαρελα ειναι ΟΡΙΣΜΟΣ του πεναλτυ και κιτρινι καρτα, ειτε εχει ελπιδες να παει για την κεφαλια, ειτε οχι, και ποσο μαλον στην δικη μας περιπτωση που ο πανυψηλος βαρελα παει για κεφαλια γκολ.
Οποιος πιστευει οτι δεν εχει πεναλτυ η οτι ειναι αυστηρο για μενα πρεπει να σταματησει να βλεπει μπαλα, και να το ριξει στην ελληνορωμαικη που τετοιο μαρκαρισμα ειναι θεμιτο.
ΟΧΙ, τοσα χρονια ο οσφπ δεν επαιρνε τετοια πεναλτυ, επαιρνε ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ γιαυτο και φωναζαμε.
Οπως λεγαμε τοσο καιρο, με πενηνταρισια διαιτησια παμε για πρωταθλημα. Αυτο παει να γινει φετος.
Τελος, ορισμος του πεναλτυ ειναι και το χερι στην σεντρα πιο νωρις στο ματς αρα αν μη τι αλλο αδικηθηκαμε.
ΠΑΟΚ.
Με διωξανε απο τα φορα πραγματα οπως αυτα που λετε τωρα για το Πεναλτυ.
Ο λογος που παιρνω θεση τωρα ειναι απλος, παμε για πρωταθλημα και βαζω τον ΠΑΟΚ μας πανω απο την μακακια που εχει ο καθενας μας στο κεφαλι του.
Το πεναλτυ στον Βαρελα ειναι ΟΡΙΣΜΟΣ του πεναλτυ και κιτρινι καρτα, ειτε εχει ελπιδες να παει για την κεφαλια, ειτε οχι, και ποσο μαλον στην δικη μας περιπτωση που ο πανυψηλος βαρελα παει για κεφαλια γκολ.
Οποιος πιστευει οτι δεν εχει πεναλτυ η οτι ειναι αυστηρο για μενα πρεπει να σταματησει να βλεπει μπαλα, και να το ριξει στην ελληνορωμαικη που τετοιο μαρκαρισμα ειναι θεμιτο.
ΟΧΙ, τοσα χρονια ο οσφπ δεν επαιρνε τετοια πεναλτυ, επαιρνε ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ γιαυτο και φωναζαμε.
Οπως λεγαμε τοσο καιρο, με πενηνταρισια διαιτησια παμε για πρωταθλημα. Αυτο παει να γινει φετος.
Τελος, ορισμος του πεναλτυ ειναι και το χερι στην σεντρα πιο νωρις στο ματς αρα αν μη τι αλλο αδικηθηκαμε.
ΠΑΟΚ.
Ακριβώς τα ίδια!goran 64 έγραψε:
Edit: Κάποιοι έχουν βαλθεί Δευτεριάτικα να με στρίψουν το @ρχίδι, αλλά δεν θα τους κάνω την χάρη...
ρε πάτε καλά;
- Παλαιολόγος
και λεγα τι μου θυμιζει!ναι το πιασιμο απο την μεση και για ωρα εντονα θυμιζει μια λαβη της ελληνορωμαικης!Shaman4 έγραψε:ε
.

- Παλαιολόγος
τουλαχιστον φανερο αυτο,κρινοντας απο την φωτοtolis01 έγραψε:Ακριβώς τα ίδια!goran 64 έγραψε: