Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από anekfrastos »

Για μένα ότι και να γίνει από εδώ και πέρα, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου για αυτόν. Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη μεγάλη ομάδα που αναλαμβάνει, μην το ξεχνάμε αυτό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:
slidar έγραψε:ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.... ΑΠΙΣΤΟΙ ..!!!

Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol:

...........................Προς το παρον κραταμε την ανασα μας και συνεχιζουμε.
Άμα στήνεις καρτέρι για λούτσο, καλού κακού φόρα καμιά φιάλη οξυγόνου..Είναι ζόρικο ψάρι...Παιδεύει... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Και για να καταλάβουμε τι έχει πετύχει από στατιστικής απόψεως(PPG):

Lucescu 2.37
Valverde 2.38
Guardiola 2.28

(Από transfermarkt)

*Φετινά στατιστικά για Lucescu, Valverde. Ο Guardiola είναι 2η σεζόν στη City.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ο Λεμονής πρέπει να έγραψε περισσότερο μ.ό.;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Όχι βέβαια.

2.29 πέρυσι στους 7 αγώνες που είχε αναλάβει την ομάδα και 1.78 φέτος σε 18 αγώνες.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα

κωλοτούμπες κάνουμε Ραζβάν!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ακόμα νωρίς είναι. Μη βιάζεσαι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

takis4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Γεια σου Τακη με τα ωραια σου,φετος αρχισατε να βλεπετε ποδοσφαιρο μερικοι;
Ε ρε Τουντορ που μας χρειαζεται να τρωμε τριαρες απο τους Πανθρακικους και να λεμε και λιγα ηταν.
φέτος άρχισα να βλέπω μπάλα δεν το έχω και πολύ ιδέα , πάλι καλά ξέρεις εσύ και αρχές νοεμβρίου ήθελες τον άγγελο, και την ίδια στιγμή εγώ ο αμπαλος έλεγα ότι είμαστε κομπλέ με λου και κατι κατι καλο εβλεπα... τα μηνύματα φιλαράκο δυστυχώς για μερικούς μένουν ...

Δάκρυσα,να διαβάζεις όλα όσα έχω γράψει και να μην είσαι επιλεκτικος.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

anekfrastos έγραψε:Για μένα ότι και να γίνει από εδώ και πέρα, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου για αυτόν. Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη μεγάλη ομάδα που αναλαμβάνει, μην το ξεχνάμε αυτό.
Εντάξει έχει κάνει δυο θητείες στην Ραπίντ Βουκουρεστίου. Δεν την λες και μικρή ομάδα.
Επίσης, στην Εθνική Ρουμανίας.
Έχει αρκετές παραστάσεις. Εμείς τον γνωρίσαμε μόνο από την Ξάνθη.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

john4serres έγραψε:Εικόνα

κωλοτούμπες κάνουμε Ραζβάν!
Είναι και ασπρόμαυρη η γάτα, πού το βρήκες! :lol:
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Για εμένα γιατί εσύ θα φας το κράξιμο στο τέλος ζητά χαφ βγάζει μάτι ότι το μόνο που θέλει η ομάδα είναι χαφ. Και αν δεν σου πάρουν βγες και πες δεν μου πήραν δεν βγαίνουν τα ντέρμπι με κανιας αλλά και θα γίνει και στραβή με μικρότερες ομάδες ένα χαφ και ίσως στόπερ επειδή έφυγε ζαμπρανο

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ας αφήσουμε τις χαζομάρες γενικώς κι αορίστως.
Άνθρωπος που ηγείται προπονητικά της ομάδας του ΠΑΟΚ που έκανε ρεκόρ συνεχώμενων νικών στην ιστορία της, δεν μπορεί να μην έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι αυτό.
Όσο σωστό είναι να μην ενθουσιάστηκε κανείς όταν προσελήφθη τόσο σωστό είναι να μπορεί να αναγνωρίσει την προσφορά του στην βελτίωση της ομάδας. Αυτός που δεν αλλάζει γνώμη, δεν αλλάζει τίποτα.
Αυτή τη στιγμή παρουσιάζει την πιο σοβαρή ομάδα του πρωταθλήματος. Όταν της βγαίνουν τα πράγματα είναι έως κι εντυπωσιακή, με τον αντίπαλο να τρώει 3-4 και η ομάδα να μην παίζει τέρμα γκάζια.
Χτες, αν εξαιρέσεις την ομάδα του Σάντος, να θέλαμε νίκη και στο 80 να ήταν 0-0 η μπάλα δεν θα κατέβαινε απ τη σέντρα και τα σουτ απ έξω απ την περιοχή θα πέφτανε βροχή. Χτες δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Η μπάλα γύριζε γύρω γύρω, μέσα έξω με υπομονή λες και ήταν η αρχή του ματς. Έχετε ιδέα τι νοητική πορσπάθεια αλλά και τι προπόνηση θέλει για να τηρηθεί αυτό; Σας θυμίζω ότι στην αρχή της σεζόν με τους Σουηδούς, ο Βαρέλα είχε γίνει 2ος φορ μπας και. Τώρα ούτε καν το σκέφτηκε αυτό κανείς, στο 88'.

Επιμέρους πράγματα μπορεί να πει κανείς πολλά, εξαρτάται κι απ τις συμπάθειες του καθενός, αλλά το θέμα είναι το σύνολο.
sabri

Δημοσίευση από sabri »

Θα συμφωνησω μαζι σου σικ!Χθες σε ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι με αρκετους παιχτες σε μετρια κατασταση και ενα 1ο ημιχρονο αρκετα κακο για τα δεδομενα μας,οπου δυσκολευτηκαμε πολυ στο κρατημα μπαλα και δεχθηκαμε 3 φασεις απο αξονα,η ομαδα κερδισε,Και κερδισε επειδη ειχε πλανο και παιχτες με προσωπικοτητα.Θα προτεινα να δειτε το ματς του αστερα και πως αντιμετωπισε το παιχνιδι ο σιχαμερος απο το 70 και μετα και θα διαπιστωσετε μεγαλη διαφορα σε σχεση με μας.Η ομαδα για πρωτη φορα μεετα απο χρονια(σαντος) μου εβγαλε το συναισθημα οτι θα το κανουμε το γκολ εστω και στο 90 φευγα.Αλλος ενας τελικος μεσα στα γιαννενα,συγκεντρωση θεληση,πεισμα καθως και τυχη καλοδεχουμενη.Συνεχιζουμε :pano:
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Στην Λιβαδεια ο Μάνταλος τον απέβαλε και νόμιζε οτι πληγώνει τον ΠΑΟΚ. Τελικά μας έκανε ενα τεράστιο καλό!
Έκοψε τις ταρζανιές του Λουτσέσκου που έκανε στην Ξάνθη και θόλωναν το μυαλό του.Είναι ήρεμος και αυτο βγαίνει στους παίχτες!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Απο εδω και περα εγω δεν εχω να σου προσαψω τιποτα(εκτος εαν κανεις τπτ που να βγαζει ματια)..
1.Περιμενε στοπερ και απο 1η γεναρη και φτασαμε 29 για να παζαρευουμε ακομα..
2.Περιμενε αριστερο μπακ και του φερανε εναν παιχτη που θα ενσωματωθει ενα μηνα μετα αχρηστευοντας τον πυραυλο βιειρινια..
3.Πουλησανε τεσσερις μερες πριν ληξει η μεταγραφικη περιοδο εναν κομβικο παιχτη και πηγες σε 2 απο τα πιπ κρισιμα παιχνιδια για τους στοχους γυμνος..

Ε οχι ρε ραζβαν...εγω δεν θα σε κραξω...μπραβο για την πρωτια...συνεχισε ετσι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”