Răzvan Lucescu
- Παλαιολόγος
Re: Răzvan Lucescu
εγω το αρνητικο που βλεπω στον καλο προπονητη λουτσεσκου ειναι το ποσο αρτηριοσκληρωτικος ειναι σε καποιες αποφασεις του
φερ ειπειν,επρεπε να προκυψουν συγκυριες για να παιξουν πελκας λημνιος,οταν εμφανως η ομαδα χρειαζοταν νευρο και ταχυτητα
ποσο αλλαξε τοτε η ομαδα
επισης θα επρεπε να δοκιμασει ελ καντουρι στο 8
δεν το κανει
τελος ακομα και ο μπισε σε μικρομεσαια εστω ματς απεδειξε σημερα πως μπορει να βοηθησει
φερ ειπειν,επρεπε να προκυψουν συγκυριες για να παιξουν πελκας λημνιος,οταν εμφανως η ομαδα χρειαζοταν νευρο και ταχυτητα
ποσο αλλαξε τοτε η ομαδα
επισης θα επρεπε να δοκιμασει ελ καντουρι στο 8
δεν το κανει
τελος ακομα και ο μπισε σε μικρομεσαια εστω ματς απεδειξε σημερα πως μπορει να βοηθησει
περα απο ενα σταθερο θεμα νοοτροπιας και φοβικης αντιμετωπισης που διακρινουμε στα εκτος εδρας παιχνιδια, το μονο που του προσαπτω για σημερα ειναι η ταυτοχρονη χρησιμοποιηση του καμπος με το λημνιο μαζι...
η ταυτοχρονη χρησιμοποιηση τους αχρηστευει σε μεγαλο βαθμο την αριστερη μας πλευρα, ενω ουδεις απο τους δυο εχει εφεση στο σκοραρισμα και γενικα κανεις τους δεν παταει περιοχη...σε συνδιασμο και με την ελλειψη πελκα, η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο ειχε μηδενικη επιθετικοτητα...
στο θεμα του καντουρι, ηταν λιγο δικοπο μαχαιρι ποιος θα χρησιμοποιηθει ο nothu εχει δικιο και οι δυο παιχτες δεν ηταν στο 100% και λογικα ο χρονος θα μοιραζονταν οπως και να εχει...
η ταυτοχρονη χρησιμοποιηση τους αχρηστευει σε μεγαλο βαθμο την αριστερη μας πλευρα, ενω ουδεις απο τους δυο εχει εφεση στο σκοραρισμα και γενικα κανεις τους δεν παταει περιοχη...σε συνδιασμο και με την ελλειψη πελκα, η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο ειχε μηδενικη επιθετικοτητα...
στο θεμα του καντουρι, ηταν λιγο δικοπο μαχαιρι ποιος θα χρησιμοποιηθει ο nothu εχει δικιο και οι δυο παιχτες δεν ηταν στο 100% και λογικα ο χρονος θα μοιραζονταν οπως και να εχει...
σημαντικες, σημαντικοτατες οι νικες με τα χωρια αλλα ακομη δεν εχεις καταφερει να κανεις την ομαδα να παιξει τα λεφτα της. σε τετοιο βαθμο μαλιστα που συνεχιζω να πιστευω οτι δεν θα την εχεις ετοιμη στα ντερμπι.
Δε φαντάζομαι να μας προετοιμάζεις για μή ενίσχυση;Για την μεσαία γραμμή και αν θα υπάρξει ενίσχυση: «Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαμε ισορροπία. Έχοντας μία ομάδα που περιμένει να κλέβει μπάλες, έπρεπε α ρισκάρουμε. Δεν μας έκανε η ισοπαλία ούτε σήμερα, ποτέ σε κανένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στη δήλωση που είχα κάνει για την κατάσταση στο κέντρο, ήμουν λίγο σε ένταση λόγω του παιχνιδιού που θα ήταν δύσκολο.
κανεναν δεν προκαλω αυτο που βλεπω λεω .....ειναι ο ποιο αντιπαθητικος προπονητης σε πολυ κοσμο πρωτου αναλαβει καν ......και μαγκια του με ολη αυτην την αρνητικη ενεργεια που προχωραει οπως προχωραει.....αν ερχοταν τοτε που τον ηθελε ο μιχελ θα ειμασταν ακομη καλλιτερα.......Odi έγραψε:Ρε συ eorptol κανείς δεν έγραψε τίποτα, γιατί προκαλείς εμμέσως; Ήμαρτον.
η ομάδα από το παιχνίδι με την κέρκυρα δεν έχει τρεξίματα, έχει χάσει την ταυτότητα της , και όταν λέω ταυτότητα μιλάω για την αμυντική της λειτουργία που δεν άφηνε τον αντίπαλο να περάσει το κέντρο....είτε παίζαμε με γαύρο είτε με καλαμπάκα δεν μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι , όταν χάναμε την μπάλα πέφταμε 2 και 3 παίχτες πάνω με νευρο , τώρα εδώ και 3 αγωνιστικές ο κάθε κακομοίρης κάνει κατεβασιά για πλακα ... πρέπει ο ιβάν να βάλει το χέρι στην τσέπη να φέρει κάνα παίχτη στο κέντρο gt έχουμε μεγάλο πρόβλημα, ο κανιας σημερα ηταν λες και ειχε 50 κιλα στην πλατη ρε φιλε ...
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχει τρεξίματα η ομάδα; Ο Παναιτωλικός έκανε τα τρεξίματα της ζωής του στα πρώτα 60 λεπτά και ξεφούσκωσε γιατί δεν άντεχε άλλο. Μόνο οι δικοί μας έτρεχαν συνέχεια.
Γεια σου Τακη με τα ωραια σου,φετος αρχισατε να βλεπετε ποδοσφαιρο μερικοι;
Ε ρε Τουντορ που μας χρειαζεται να τρωμε τριαρες απο τους Πανθρακικους και να λεμε και λιγα ηταν.
Ε ρε Τουντορ που μας χρειαζεται να τρωμε τριαρες απο τους Πανθρακικους και να λεμε και λιγα ηταν.
- kataramenos5
slidar έγραψε:ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.... ΑΠΙΣΤΟΙ ..!!!

Εγω παντως προτιμω να τα λεω οταν νικαμε.Ναι μεν κερδιζουμε αλλα δε πειθουμε σαν ομαδα.Φαινεται σαν να ειναι προιον ατομικης ποιοτητας παρα ομαδικη δουλεια οσον αφορα την αναπτυξη της ομαδας.Δε ξερω τι διαφορετικο θα μπορουσες να κανεις μ αυτο το ροστερ(πωλησεις,τραυματισμοι κλπ) αλλα ετσι οπως ειδα τον αστερα σημερα μου εμοιαζε πολυ περισσοτερο ομαδα απ τη δικη μας.Σε κατι τετοιες εδρες πολυ δυσκολα θα περασουμε.Ακομα κι ο αστειος αμυντικα γαυρος εβγαζε πολυ ενεργεια με πιεση μεσοεπιθετικα και μπορει να στη κανει τη ζημια αν δε βρεις τροπους να περνας τη μπαλα ευκολα μπροστα.
Αυτα βλεπω εγω ο αμπαλος ,τ αποτελεσματα δειχνουν κατι αλλο . Δυσκολο να ναι τυχη ολο αυτο.Θα δειξει συντομα.Προς το παρον κραταμε την ανασα μας και συνεχιζουμε.
- navigator11
Όλοι μαζί, ... έμπιστοι και άπιστοι, για τον στόχο! Δε διαφωνώ ιδιαίτερα με την άποψη ότι η ισορροπία, που τόσο εκθειάζει σαν ποδοσφαιρική λογική ο Λουτσος, σε άμυνα και επίθεση δε φαίνεται να έχει κατακτηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό μέχρι τώρα. Για μένα, το έχω ξαναγράψει, η αποστολή που του ανατέθηκε, υπό τις συνθήκες, που του ανατέθηκε, φάνταζε εξαιρετικά δύσκολη. Τουλάχιστον, του πιστώνεται, θέλω να πιστεύω από τη συντριπτική πλειοψηφία, ότι έχει προσδώσει μια ταυτότητα στην ομάδα. Προσωπικά, αν παραμείνει και τη νέα χρονιά, τότε θα τον κρίνω τον Ρουμάνο. Σε άλλη βάση και με άλλα δεδομένα. Τώρα, παρότι συμπαθής δε μου είναι, ούτε μετά από 11 στα 11, είμαι χωρίς δισταγμό και δεύτερες σκέψεις μαζί του. Μακάρι να πετύχει τα μέγιστα με τον ΠΑΟΚ!
φέτος άρχισα να βλέπω μπάλα δεν το έχω και πολύ ιδέα , πάλι καλά ξέρεις εσύ και αρχές νοεμβρίου ήθελες τον άγγελο, και την ίδια στιγμή εγώ ο αμπαλος έλεγα ότι είμαστε κομπλέ με λου και κατι κατι καλο εβλεπα... τα μηνύματα φιλαράκο δυστυχώς για μερικούς μένουν ...obanebane έγραψε:Γεια σου Τακη με τα ωραια σου,φετος αρχισατε να βλεπετε ποδοσφαιρο μερικοι;