Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- Παλαιολόγος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
στις φασεις εχει εκεινο το ωραιο πεσιμο φορτουνη αριστερα που σφυριζει με ευκολια φαουλ;
- ΑποστόληςΑ
Ένας πολύ φορμαρισμένος παίκτης είναι ο ιγκλέσιας. Μπορεί να είναι 32 ετών, αλλά σήμερα που τον είδα είχε απίστευτα τρεξίματα. Είναι δυνατός, ηγετικός και πολύ ψηλός. Επικίνδυνος στις στημένες φάσεις. Έτσι πως είναι τώρα, ξεκάθαρα καλύτερος από τον Κάνιας, και στην τελική με μικρό συμβόλαιο. Τώρα που πράμε για πρωτάθλημα πρέπει να πάρουμε ένα χαφ να παίξει άμεσα. Μανιάς και Ιγκλέσιας έχω ξεχωρίσει από Αστέρα. Μάντσον από Ατρόμητο. Τίποτα άλλο από Ελλάδα. Αν είχαμε ανάγκη στα εξτρέμ, μου αρέσει πολύ και ο Κλέσιο του Παναιτωλικού. Η ταχύτητά του είναι κοντά στου Γκάρυ Ροντρίγκες. Έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουνε πιστεύω, γιατί ο Μακ δυστυχώς δεν είναι σφαίρα, όπως παλιά. Τέτοιον παίκτη τον ρίχνεις και αλλαγή φρέσκο στο 60 και κάνει τη διαφορά. Αλλά όπως είπα, δε μας καίει η θέση, όπου έχουμε πολλούς. Πάντως είναι μόνο 23 ετών. Πολύ physical και πιστεύω ότι σε εμάς μπορεί να βελτιωθεί.
- navigator11
Μα πραγματικά. Μετά και τις ... ομορφιές με τον Ασβεστά κιόλας! Δεν πίστευα στα αυτιά μου.Mīngus έγραψε:To είδα κι εγώ στην Αθλητική Κυριακή. Δεν τον βλέπω καλά...navigator11 έγραψε:Έβαλα να ακούσω λίγο λ-ερα. Ποιός είναι αυτός ο δημοσιογράφος που ΤΟΛΜΗΣΕ να ρωτήσει τον Γκαρσία του γκει στη συνέντευξη τύπου αν μπορεί να έχει αξιώσεις για πρωτάθλημα με εμφανίσεις σαν τη σημερινή ενώ προσπαθεί να καλλιεργήσει η παε γαυρος μια περιρεουσα ατμόσφαιρα ότι εξωθεσμικά προσπαθούν να του πάρουν το πρωτάθλημα; Σοκαρίστηκα ...
Πρωτη φορα παραδεχτηκα Γιώργο Μινο.Τους τα σκαει στη μαπα στην αθηναικη κυριακη.Ουτε κουλα ουτε γαυρο χαρισε.
Είπε και το θεϊκό ''Τον αντικαταστάτη του Τσίμιρουτ''
Γιατι ρε,οσο γραφικος και απαλευτος να ναι,μια ζωη τους τα χωνε στην Αθλητικη Κυριακη,συνεχεια τα λεει χυμαtzoker έγραψε:Πρωτη φορα παραδεχτηκα Γιώργο Μινο.Τους τα σκαει στη μαπα στην αθηναικη κυριακη.Ουτε κουλα ουτε γαυρο χαρισε.
-
Τα μυαλά στα κεφάλια μας μέσα αλάνια ,κοιτάμε την ΟΜΑΔΑΡΑ μας εκεί ψηλά και τα λιμά ας κοιτάμ τα @@ μας 

Πάντως βλέπω ότι η Αεκ έχει πρόγραμμα πολύ δύσκολο. Μετά το γαύρο έχει εντός Αστέρα και Ξάνθη. Η Αεκ δεν έχει πολύ δυνατή έδρα και χάνει πόντους. Ο Αστέρας, όπως τον είδα, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα από τις μεσαίες, μετά από Ατρόμητο. Η Ξάνθη επίσης παλεύει για την 5άδα. Δε θεωρώ ότι θα πάρει 6 πόντους σε αυτά τα 2 ματς. Έστω ένα Χ θα φέρει. Μετά ακολουθεί μέσα σε Ατρόμητο, όταν εμείς παίζουμε με γάυρο. Ένα ακόμη Χ ή ήττα με Ατρόμητο. Δεν έχει την ποιότητα για να ξεχωρίζει η Αεκ από Ατρόμητο. Άρα 4 πόντους θα χωρίς να υπολογίζω καν το ντέρμπι με γαύρο. Για αυτόν τον λόγο, το μόνο αποτέλεσμα που δε θέλω στο μεταξύ τους ντέρμπι είναι η νίκη του γαύρου.
Το σκεφτόμουν και εγώ για τον Ιγκλέσιας. Εμπόδιο στο να τον κοιτάξω σοβαρά η απεριόριστη τσογλανιά του.vs40 έγραψε:Ένας πολύ φορμαρισμένος παίκτης είναι ο ιγκλέσιας. Μπορεί να είναι 32 ετών, αλλά σήμερα που τον είδα είχε απίστευτα τρεξίματα. Είναι δυνατός, ηγετικός και πολύ ψηλός. Επικίνδυνος στις στημένες φάσεις. Έτσι πως είναι τώρα, ξεκάθαρα καλύτερος από τον Κάνιας, και στην τελική με μικρό συμβόλαιο. Τώρα που πράμε για πρωτάθλημα πρέπει να πάρουμε ένα χαφ να παίξει άμεσα. Μανιάς και Ιγκλέσιας έχω ξεχωρίσει από Αστέρα. Μάντσον από Ατρόμητο. Τίποτα άλλο από Ελλάδα. Αν είχαμε ανάγκη στα εξτρέμ, μου αρέσει πολύ και ο Κλέσιο του Παναιτωλικού. Η ταχύτητά του είναι κοντά στου Γκάρυ Ροντρίγκες. Έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουνε πιστεύω, γιατί ο Μακ δυστυχώς δεν είναι σφαίρα, όπως παλιά. Τέτοιον παίκτη τον ρίχνεις και αλλαγή φρέσκο στο 60 και κάνει τη διαφορά. Αλλά όπως είπα, δε μας καίει η θέση, όπου έχουμε πολλούς. Πάντως είναι μόνο 23 ετών. Πολύ physical και πιστεύω ότι σε εμάς μπορεί να βελτιωθεί.
Τον αγοράζεις και φτιάχνεις με έναν φοβερά δυνατό παίχτη το κέντρο σου και δεν παίζει και εναντίον σου.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Αγοράζεις και τον Μάντσον, άλλο τέρας αυτό και δένεις και το κέντρο σου.
Παίρνεις και τον Μανιά και είσαι πλήρης.
Και παίρνεις και το νταμπλ.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Αγοράζεις και τον Μάντσον, άλλο τέρας αυτό και δένεις και το κέντρο σου.
Παίρνεις και τον Μανιά και είσαι πλήρης.
Και παίρνεις και το νταμπλ.

Χαχα Μίνος.
Ειλικρινά έχω πάνω από δεκαετία να τον δω έστω και 10 δεύτερα, και λόγω εξωτερικού αλλά και λόγω απαλευτοσύνης.
Σε περίπτωση κούπας πεθαίνω να δω την εμφάνισή του στην αλήτικη κυριακή.
Ειλικρινά έχω πάνω από δεκαετία να τον δω έστω και 10 δεύτερα, και λόγω εξωτερικού αλλά και λόγω απαλευτοσύνης.
Σε περίπτωση κούπας πεθαίνω να δω την εμφάνισή του στην αλήτικη κυριακή.
Βασιλακη κ@ριολα σε κ@τουρ@με!
Οποιος βλεπει Αλητικη Κυριακη καταλαβαινει.
Οποιος βλεπει Αλητικη Κυριακη καταλαβαινει.