Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

στις φασεις εχει εκεινο το ωραιο πεσιμο φορτουνη αριστερα που σφυριζει με ευκολια φαουλ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΟΧΙ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ένας πολύ φορμαρισμένος παίκτης είναι ο ιγκλέσιας. Μπορεί να είναι 32 ετών, αλλά σήμερα που τον είδα είχε απίστευτα τρεξίματα. Είναι δυνατός, ηγετικός και πολύ ψηλός. Επικίνδυνος στις στημένες φάσεις. Έτσι πως είναι τώρα, ξεκάθαρα καλύτερος από τον Κάνιας, και στην τελική με μικρό συμβόλαιο. Τώρα που πράμε για πρωτάθλημα πρέπει να πάρουμε ένα χαφ να παίξει άμεσα. Μανιάς και Ιγκλέσιας έχω ξεχωρίσει από Αστέρα. Μάντσον από Ατρόμητο. Τίποτα άλλο από Ελλάδα. Αν είχαμε ανάγκη στα εξτρέμ, μου αρέσει πολύ και ο Κλέσιο του Παναιτωλικού. Η ταχύτητά του είναι κοντά στου Γκάρυ Ροντρίγκες. Έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουνε πιστεύω, γιατί ο Μακ δυστυχώς δεν είναι σφαίρα, όπως παλιά. Τέτοιον παίκτη τον ρίχνεις και αλλαγή φρέσκο στο 60 και κάνει τη διαφορά. Αλλά όπως είπα, δε μας καίει η θέση, όπου έχουμε πολλούς. Πάντως είναι μόνο 23 ετών. Πολύ physical και πιστεύω ότι σε εμάς μπορεί να βελτιωθεί.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Mīngus έγραψε:
navigator11 έγραψε:Έβαλα να ακούσω λίγο λ-ερα. Ποιός είναι αυτός ο δημοσιογράφος που ΤΟΛΜΗΣΕ να ρωτήσει τον Γκαρσία του γκει στη συνέντευξη τύπου αν μπορεί να έχει αξιώσεις για πρωτάθλημα με εμφανίσεις σαν τη σημερινή ενώ προσπαθεί να καλλιεργήσει η παε γαυρος μια περιρεουσα ατμόσφαιρα ότι εξωθεσμικά προσπαθούν να του πάρουν το πρωτάθλημα; Σοκαρίστηκα ...
To είδα κι εγώ στην Αθλητική Κυριακή. Δεν τον βλέπω καλά...
Μα πραγματικά. Μετά και τις ... ομορφιές με τον Ασβεστά κιόλας! Δεν πίστευα στα αυτιά μου.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τον καημενουλη...
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

2.25 ΠΑΟΚ 2.35 γαυρος 4.00 αεκ οι αποδόσεις
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Πρωτη φορα παραδεχτηκα Γιώργο Μινο.Τους τα σκαει στη μαπα στην αθηναικη κυριακη.Ουτε κουλα ουτε γαυρο χαρισε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Είπε και το θεϊκό ''Τον αντικαταστάτη του Τσίμιρουτ''
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

tzoker έγραψε:Πρωτη φορα παραδεχτηκα Γιώργο Μινο.Τους τα σκαει στη μαπα στην αθηναικη κυριακη.Ουτε κουλα ουτε γαυρο χαρισε.
Γιατι ρε,οσο γραφικος και απαλευτος να ναι,μια ζωη τους τα χωνε στην Αθλητικη Κυριακη,συνεχεια τα λεει χυμα
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Τα μυαλά στα κεφάλια μας μέσα αλάνια ,κοιτάμε την ΟΜΑΔΑΡΑ μας εκεί ψηλά και τα λιμά ας κοιτάμ τα @@ μας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πάντως βλέπω ότι η Αεκ έχει πρόγραμμα πολύ δύσκολο. Μετά το γαύρο έχει εντός Αστέρα και Ξάνθη. Η Αεκ δεν έχει πολύ δυνατή έδρα και χάνει πόντους. Ο Αστέρας, όπως τον είδα, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα από τις μεσαίες, μετά από Ατρόμητο. Η Ξάνθη επίσης παλεύει για την 5άδα. Δε θεωρώ ότι θα πάρει 6 πόντους σε αυτά τα 2 ματς. Έστω ένα Χ θα φέρει. Μετά ακολουθεί μέσα σε Ατρόμητο, όταν εμείς παίζουμε με γάυρο. Ένα ακόμη Χ ή ήττα με Ατρόμητο. Δεν έχει την ποιότητα για να ξεχωρίζει η Αεκ από Ατρόμητο. Άρα 4 πόντους θα χωρίς να υπολογίζω καν το ντέρμπι με γαύρο. Για αυτόν τον λόγο, το μόνο αποτέλεσμα που δε θέλω στο μεταξύ τους ντέρμπι είναι η νίκη του γαύρου.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

vs40 έγραψε:Ένας πολύ φορμαρισμένος παίκτης είναι ο ιγκλέσιας. Μπορεί να είναι 32 ετών, αλλά σήμερα που τον είδα είχε απίστευτα τρεξίματα. Είναι δυνατός, ηγετικός και πολύ ψηλός. Επικίνδυνος στις στημένες φάσεις. Έτσι πως είναι τώρα, ξεκάθαρα καλύτερος από τον Κάνιας, και στην τελική με μικρό συμβόλαιο. Τώρα που πράμε για πρωτάθλημα πρέπει να πάρουμε ένα χαφ να παίξει άμεσα. Μανιάς και Ιγκλέσιας έχω ξεχωρίσει από Αστέρα. Μάντσον από Ατρόμητο. Τίποτα άλλο από Ελλάδα. Αν είχαμε ανάγκη στα εξτρέμ, μου αρέσει πολύ και ο Κλέσιο του Παναιτωλικού. Η ταχύτητά του είναι κοντά στου Γκάρυ Ροντρίγκες. Έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουνε πιστεύω, γιατί ο Μακ δυστυχώς δεν είναι σφαίρα, όπως παλιά. Τέτοιον παίκτη τον ρίχνεις και αλλαγή φρέσκο στο 60 και κάνει τη διαφορά. Αλλά όπως είπα, δε μας καίει η θέση, όπου έχουμε πολλούς. Πάντως είναι μόνο 23 ετών. Πολύ physical και πιστεύω ότι σε εμάς μπορεί να βελτιωθεί.
Το σκεφτόμουν και εγώ για τον Ιγκλέσιας. Εμπόδιο στο να τον κοιτάξω σοβαρά η απεριόριστη τσογλανιά του.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Τον αγοράζεις και φτιάχνεις με έναν φοβερά δυνατό παίχτη το κέντρο σου και δεν παίζει και εναντίον σου.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. :mrgreen:
Αγοράζεις και τον Μάντσον, άλλο τέρας αυτό και δένεις και το κέντρο σου.
Παίρνεις και τον Μανιά και είσαι πλήρης.
Και παίρνεις και το νταμπλ. :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχα Μίνος.

Ειλικρινά έχω πάνω από δεκαετία να τον δω έστω και 10 δεύτερα, και λόγω εξωτερικού αλλά και λόγω απαλευτοσύνης.

Σε περίπτωση κούπας πεθαίνω να δω την εμφάνισή του στην αλήτικη κυριακή.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Βασιλακη κ@ριολα σε κ@τουρ@με!

Οποιος βλεπει Αλητικη Κυριακη καταλαβαινει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”