Μεταγραφές Χειμώνα II
- White Ranger
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Λοιπόν είμαστε +1 μπροστά από τον Σκ@τ0γκευ εμειναν 2-3μερούλες ακόμα. Ο Khacheridi είπε ο manager του πως δεν θέλει να φύγει από τώρα άλλα πάμε για άλλα στην θέση κεντρ.αμυντ.
1)Tosca
2)Brugman
3)Conde ή Keseru
Είναι απλό καλύπτεις 3άδα τρύπες
1)Tosca
2)Brugman
3)Conde ή Keseru
Είναι απλό καλύπτεις 3άδα τρύπες
Αφηστε με ρε να χαρω την μερα με τον Κοντε μου μεσα...Σοβαρα τωρα,ενας ακομα λογος για τον οποιο δεν κανει ο Κοντε ειναι πολυ απλα γιατι ειναι το ιδιο στυλ παικτη με τον Πριγιο.Αλλου ειδους φορ θελουμε ΑΝ ειναι να παρουμε που δεν θα παρουμε...
μεχρι αυριο βραδυ πρεπει οπωσδηποτε να εχουμε κλεισει τις 3-4 τρυπες κ να διωξουμε τους κομμενους.δεν προλαβαινουμε αλλιως!
- ΑποστόληςΑ
Ναι, αν έχουμε συμφωνήσει και με του παίκτες και με τις ομάδες τους και απλά περιμένουμε την αυριανή ημέρα. Τα πολλά πάντως θα γίνουν Τρίτη και Τετάρτη.
Σύμφωνα με Μίνο, ενδιαφερόμαστε για Αντίλσον, που όπως είπε παίζει Τέρεκ Γκρόζνι (νοτ), Μπρούγκμαν, Μαντσόν και
Μαγκαλί (aka Mανγκανί).
Μαγκαλί (aka Mανγκανί).
- thanos-xanthi
καλα ο Γιώργαρος τελευταια δεν εχει πετυχει και καμια μεταγραφη
σημερα δε θα διαρρευσει κανα ονομα? δεν φανηκε κανενας στο μακεδονια παλας?
3 μερουλες μεινανε, αυριο κανενας για ιατρικες εξετασεις δε θα εμφανιστει?
σημερα δε θα διαρρευσει κανα ονομα? δεν φανηκε κανενας στο μακεδονια παλας?
3 μερουλες μεινανε, αυριο κανενας για ιατρικες εξετασεις δε θα εμφανιστει?
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ ψηνομουν για Αντιλσον αλλά βλέπω ότι τελευταίο του παιχνίδι είναι στις 3/12 και είναι σε φάση διακοπών εδώ και 2 μήνες σχεδόν. Αυτός δεν θα θέλει κανένα μήνα να έρθει στα ίσια του ; Κάνω λάθος για την αποχη;
Απο την αλλη γνωριζει τον Μαου και ειναι βραζιλιανος με γερμανικο διαβατηριο το λες και priceless...
- White Ranger
Ποιον προτιμάται; Τον Conde του ΠΑΣ; η τον Μανιά της Τρίπολης;
Είδα στον δ@φν0π0υτσομένο με τον Αστέρα παρακαλούσα να σπάσει και έγινε μου φάνηκε καλός αυτός ο Μανιάς.
Είδα στον δ@φν0π0υτσομένο με τον Αστέρα παρακαλούσα να σπάσει και έγινε μου φάνηκε καλός αυτός ο Μανιάς.