Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Επιτέλους εκεί που αξίζουμε. Θα φαγωθούν τώρα. Θυμάμαι με Αγγελο όταν ήμασταν πρώτοι πως σκύλιαζαν να μας πείσουν οτι ο ΠΑΟΚ θα ξεφουσκώσει.
Οι γαύροι κάνανε μεγάλο λάθος με την απομάκρυνση Λεμονή και ελπίζω πως θα το πληρώσουν!
Οι γαύροι κάνανε μεγάλο λάθος με την απομάκρυνση Λεμονή και ελπίζω πως θα το πληρώσουν!
Εγώ δεν θα ήθελα κανένας να κερδίσει καθαρά για λόγους ψυχολογίας. Σκεφτείτε πως θα ''ντοπαριστεί'' η αεκ με ένα διπλό!ioanmits έγραψε:Ίσως το διπλό της ΑΕΚ να είναι καλύτερο...Alastor έγραψε:
Παιρνουμε διπλο επομενη αγωνιστικη και ελπιζουμε σε Χ στο ντερμπι
ioanmits έγραψε:Ίσως το διπλό της ΑΕΚ να είναι καλύτερο...Alastor έγραψε:
Παιρνουμε διπλο επομενη αγωνιστικη και ελπιζουμε σε Χ στο ντερμπι
Γιατί το πιστεύεις αυτο;
- Παλαιολόγος
η τριπολη ειναι δυνατη παιδια,εγω σημερα ΔΕΝ πανηγυριζω γιατι πηρε ποντο που δεν αξιζε ο ολυμπιακος ,ενω εμεις δεν ξερω εκει τι κουκια θα πιασουμε
αυτο που ξερω ειναι πως αφου ο μανιας οπως λετε ειναι τοσο καλος(εγω τον ειδα καλο σημερα,αλλα δεν τον εχω προσεξει σε πολλα ματς)
τον παιρνεις,τον αγοραζεις σε βοηθαει και ταυτοχρονα αποδυναμωνεις και εναν αντιπαλο εκτος εδρας
just saying
αυτο που ξερω ειναι πως αφου ο μανιας οπως λετε ειναι τοσο καλος(εγω τον ειδα καλο σημερα,αλλα δεν τον εχω προσεξει σε πολλα ματς)
τον παιρνεις,τον αγοραζεις σε βοηθαει και ταυτοχρονα αποδυναμωνεις και εναν αντιπαλο εκτος εδρας
just saying
- Notorious4
Πάλι την ίδια τακτική ρε δικε μου ;
Ας πάρουμε αν είναι έναν από τον καθένα να κάνουμε και δημόσιες σχέσεις.

Και εγώ προτιμώ διπλό αν θα νικήσει κάποιος στο ντέρμπι. Πρέπει ο γαύρος να πάει σε Ατρόμητο με χάλια ψυχολογία και να είναι κοντά στην κορυφή ο Ατρόμητας. Το Χ είναι επίσης σούπερ αποτέλεσμα.
Επιπλέον, μακροπρόθεμσα, ο αντίπαλος είναι ο γάυρος. Αυτός έχει μπάτζετ, αυτός έχει ΕΟ, και Μητσοτάκη από πίσω. Πρέπει να τον τελειώσουμε τον Μαρινάκη πριν βγει η ΝΔ. Αυτό θα γίνει μόνο αν χάσουν το πρωτάθλημα. Για αυτό προτιμάω αν δεν το πάρουμε εμείς να το πάρει η Αεκ, η οποία ποτέ δε θα ρίξει χρήμα με Μελισσανίδη. Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δε φοβάται καμιά Αεκ.
Επιπλέον, μακροπρόθεμσα, ο αντίπαλος είναι ο γάυρος. Αυτός έχει μπάτζετ, αυτός έχει ΕΟ, και Μητσοτάκη από πίσω. Πρέπει να τον τελειώσουμε τον Μαρινάκη πριν βγει η ΝΔ. Αυτό θα γίνει μόνο αν χάσουν το πρωτάθλημα. Για αυτό προτιμάω αν δεν το πάρουμε εμείς να το πάρει η Αεκ, η οποία ποτέ δε θα ρίξει χρήμα με Μελισσανίδη. Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δε φοβάται καμιά Αεκ.
- Παλαιολόγος
Notorious4 έγραψε:Πάλι την ίδια τακτική ρε δικε μου ;![]()
Ας πάρουμε αν είναι έναν από τον καθένα να κάνουμε και δημόσιες σχέσεις.

αποδειχτηκα πως ειχα δικιο ομως πως η ΑΕΚ ψαχνει τετοιους παιχτες,αφου τον εκλεισε τελικα
αν τον αγοραζες θα την αναγκαζες να τρεχει ευρωπη να βρει κανα λαυρακι και αμαν και ποτε θα ενσωματωθει
μεχρι τοτε της γκελας ω γκελα θα γινοταν
ασε που θα παιρναν πολλα λεπτα τα μεσοεπιθετικα της χαφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 28 Ιαν 2018, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πρόβλημα είναι ότι διοικητικά έχουμε πολύ αργά αντανακλαστικά, γιατί πρώτα από όλα αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις δεν είναι Ελλάδα, και ούτε έχουν εξουσιοδοτήσει κάποιον να κινείται ελεύθερα.Παλαιολόγος έγραψε:η τριπολη ειναι δυνατη παιδια,εγω σημερα ΔΕΝ πανηγυριζω γιατι πηρε ποντο που δεν αξιζε ο ολυμπιακος ,ενω εμεις δεν ξερω εκει τι κουκια θα πιασουμε
just saying
Αν τον αγοράσει καμιά μεγάλη ομάδα, πάλι θα κλαίγεται ο Ιβάν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 28 Ιαν 2018, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anekfrastos
Μην υποτιμάτε την κούλα. 19η αγωνιστική και ακόμα περιμένουμε να "ξεφουσκωσει". Έχει πολλές παγίδες το πρωτάθλημα. Θεωρούμε πχ δεδομένες τις νίκες μας στα ντέρμπι...
Το Χ είναι μακράν το καλύτερο αποτέλεσμα στο μεταξύ τους.
Σωστό, αλλά δε χαλιέμαι να φάει κι ένα μηδενισμό ο γαύρος, απωθημένα είναι αυτάjohn4serres έγραψε:Το καλύτερο σενάριο43 ΠΑΟΚ
42 ΟΣΦΠ
41 ΑΕΚ
ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 2
ΟΣΦΠ-ΑΕΚ Χ
46 ΠΑΟΚ
43 ΟΣΦΠ
42 ΑΕΚ
-
Πρωτη φορα βλεπω πεναλτυ που η μπαλα μετα απο μαρκαρισμα φευγει δυο μετρα μακρια ,ο Τριαντοφυλλος διωχνει κανονικα την μπαλα και μετα τον βρισκει
- navigator11
Έβαλα να ακούσω λίγο λ-ερα. Ποιός είναι αυτός ο δημοσιογράφος που ΤΟΛΜΗΣΕ να ρωτήσει τον Γκαρσία του γκει στη συνέντευξη τύπου αν μπορεί να έχει αξιώσεις για πρωτάθλημα με εμφανίσεις σαν τη σημερινή ενώ προσπαθεί να καλλιεργήσει η παε γαυρος μια περιρεουσα ατμόσφαιρα ότι εξωθεσμικά προσπαθούν να του πάρουν το πρωτάθλημα; Σοκαρίστηκα ...
- ΑποστόληςΑ
Oι καιροί αλλάζουν!hasio_john έγραψε:Με το που ο Αποστόλης διέγνωσε πως η Τρίπολη είναι ομάδα του γκέι,
- Παλαιολόγος
εγω φοβαμαι περισσοτερο την ΑΕΚ,απο τον ολυμπιακοanekfrastos έγραψε:Μην υποτιμάτε την κούλα. 19η αγωνιστική και ακόμα περιμένουμε να "ξεφουσκωσει". Έχει πολλές παγίδες το πρωτάθλημα. Θεωρούμε πχ δεδομένες τις νίκες μας στα ντέρμπι...
καλυτερη ομαδα ειναι
απλα ο ολυμπιακος εχει τοσα χρονια συνηθειο να νικαει
και ειναι και το ψυχολογικο της αντιπαλου,ακριβως επειδη τοσα χρονια νικαει
η τριπολη σημερα δεν μασησε,αλλα ο διαιτητης κρατησε τον ολυμπιακο στο ματς με τις αποφασεις του.
To είδα κι εγώ στην Αθλητική Κυριακή. Δεν τον βλέπω καλά...navigator11 έγραψε:Έβαλα να ακούσω λίγο λ-ερα. Ποιός είναι αυτός ο δημοσιογράφος που ΤΟΛΜΗΣΕ να ρωτήσει τον Γκαρσία του γκει στη συνέντευξη τύπου αν μπορεί να έχει αξιώσεις για πρωτάθλημα με εμφανίσεις σαν τη σημερινή ενώ προσπαθεί να καλλιεργήσει η παε γαυρος μια περιρεουσα ατμόσφαιρα ότι εξωθεσμικά προσπαθούν να του πάρουν το πρωτάθλημα; Σοκαρίστηκα ...