Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Στο καινουργιο φορουμ,να μεινουν ολα ασα εχουν να κανουν με την φετινη σαιζον και τα υπολοιπα να υπαρχουν σε μια γωνια,για οποιον θελει να τα σκαλισει.
Ενα προβλημα θελω να αναφερω.Καθε φορα που καποιος γραφει κατι σε ενα τοπικ που συμετεχω, παιρνω e-mail.Το εχω ρυθμιση να μην παιρνω αλλα δεν γινετε τιποτα.
Ελπιζω στο καινουργιο φορουμ να μην συμβαινει αυτο.Gracias.
Ενα προβλημα θελω να αναφερω.Καθε φορα που καποιος γραφει κατι σε ενα τοπικ που συμετεχω, παιρνω e-mail.Το εχω ρυθμιση να μην παιρνω αλλα δεν γινετε τιποτα.
Πιστεύω παιδιά ότι το παλιό forum πρέπει να υπάρχει έστω σαν αρχείο σε κάποιο μέρος του νεου site. Αν είναι εφικτό θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει κάπου.
Για το νέο site πιστεύω ότι θα ήταν λάθος να χρειάζεται login απλά για να διαβάζει κάποιος τα post στο forum. 'Ισως κάνει κακό στην επισκεψιμότητα, για να μην πω ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και σπαστικό.
Κατά τα άλλα, περιμένω κι εγώ να δω τι φτιάξατε!!!
famagusta
Για το νέο site πιστεύω ότι θα ήταν λάθος να χρειάζεται login απλά για να διαβάζει κάποιος τα post στο forum. 'Ισως κάνει κακό στην επισκεψιμότητα, για να μην πω ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και σπαστικό.
Κατά τα άλλα, περιμένω κι εγώ να δω τι φτιάξατε!!!
famagusta
Δεν είναι όμως καθόλου λειτουργική λύση. Δεν μπορούν να συνυπήρξουν δύο διαφορετικά forum γιατί πολύ απλά ο απλός θα χαθεί μεταξύ των δύο forum και δεν θα ξέρει που θα γράφει στο παλιό ή στο καινούργιο. Εδώ εμείς οι mod με ένα και έχουμε χάσει την μπάλα τι θα γίνει με δύο? Εγώ εμμένο στην άποψη να μην αλλαχτεί καθόλου το παλιό. Απλά να γίνουν κάποιες εξωρα'ι'στικές παραμβάσεις δεν νομίζω ότι μας χρειάζεται καινούργιο forum. Στο κάτω κάτω τι περισσότερο νομίζεται ότι θα μας παρέχει το νέο forum? Πάνω κάτω το ίδιο με αυτό θα είναιpantix έγραψε:Ρε παιδιά κάντε ένα ρημάδι back up και βάλτε το σε μια γωνιά του site για όποιον θέλει να το κατεβάζει σε doc μορφή, και μετά αν θέλετε σβήστε το!! (που δεν θα το ήθελε κανένας μας νομίζω). Κάντε ένα καινούργιο forum αλλά κρατήστε και το παλιό. Πάντως είναι κρίμα να χαθούν τόσες ΠΑΟΚτσήδικες απόψεις. Γιατί που αλλού εκτός από το ναό μαζεύονται τόσα αδέρφια για να μιλήσουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας?
![]()
![]()
adam04 έγραψε:Στο καινουργιο φορουμ,να μεινουν ολα ασα εχουν να κανουν με την φετινη σαιζον και τα υπολοιπα να υπαρχουν σε μια γωνια,για οποιον θελει να τα σκαλισει.
Φίκε μου για να μην λαμβάνεις ενημερώσεις με mail πρέπει να πειράξει το προφίλ σου στο forum από την επιλογή που έχει ψηλά στο μενού επιλογών του forum (το κουμπί βρίσκεται δίπλα στο κουμπί των προσωπικών μηνυμάτων). Πας στην επιλογή να ενημερώνομαι για απαντήσεις και επέλεξε όχι εκεί
Τα accounts θα ισχύουν κανονικά αυτά που έχουμε ..
Για το φόρουμ, αν καταφέρουμε και μεταφερθούν τα δεδομένα τότε όλα θα ισχύουν .. αν όχι τότε στο καινούριο φόρουμ ξεκινάμε από το μηδέν και το παλιό μένει κάπως ως αρχείο.
Θα ανέβει πολύ σύντομα μόλις ξεπεραστούν οι δυσκολίες με το φόρουμ και βρεθεί λύση .. Υπομονή.
Για το φόρουμ, αν καταφέρουμε και μεταφερθούν τα δεδομένα τότε όλα θα ισχύουν .. αν όχι τότε στο καινούριο φόρουμ ξεκινάμε από το μηδέν και το παλιό μένει κάπως ως αρχείο.
Θα ανέβει πολύ σύντομα μόλις ξεπεραστούν οι δυσκολίες με το φόρουμ και βρεθεί λύση .. Υπομονή.
Το εκανα και δεν γινετε τιποτα.Dante έγραψε:Δεν είναι όμως καθόλου λειτουργική λύση. Δεν μπορούν να συνυπήρξουν δύο διαφορετικά forum γιατί πολύ απλά ο απλός θα χαθεί μεταξύ των δύο forum και δεν θα ξέρει που θα γράφει στο παλιό ή στο καινούργιο. Εδώ εμείς οι mod με ένα και έχουμε χάσει την μπάλα τι θα γίνει με δύο? Εγώ εμμένο στην άποψη να μην αλλαχτεί καθόλου το παλιό. Απλά να γίνουν κάποιες εξωρα'ι'στικές παραμβάσεις δεν νομίζω ότι μας χρειάζεται καινούργιο forum. Στο κάτω κάτω τι περισσότερο νομίζεται ότι θα μας παρέχει το νέο forum? Πάνω κάτω το ίδιο με αυτό θα είναιpantix έγραψε:Ρε παιδιά κάντε ένα ρημάδι back up και βάλτε το σε μια γωνιά του site για όποιον θέλει να το κατεβάζει σε doc μορφή, και μετά αν θέλετε σβήστε το!! (που δεν θα το ήθελε κανένας μας νομίζω). Κάντε ένα καινούργιο forum αλλά κρατήστε και το παλιό. Πάντως είναι κρίμα να χαθούν τόσες ΠΑΟΚτσήδικες απόψεις. Γιατί που αλλού εκτός από το ναό μαζεύονται τόσα αδέρφια για να μιλήσουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας?
![]()
![]()
adam04 έγραψε:Στο καινουργιο φορουμ,να μεινουν ολα ασα εχουν να κανουν με την φετινη σαιζον και τα υπολοιπα να υπαρχουν σε μια γωνια,για οποιον θελει να τα σκαλισει.
Φίκε μου για να μην λαμβάνεις ενημερώσεις με mail πρέπει να πειράξει το προφίλ σου στο forum από την επιλογή που έχει ψηλά στο μενού επιλογών του forum (το κουμπί βρίσκεται δίπλα στο κουμπί των προσωπικών μηνυμάτων). Πας στην επιλογή να ενημερώνομαι για απαντήσεις και επέλεξε όχι εκεί

Εγω δε εχω [ροβλημα να διαγραφουν τα προηγουμενα...εδω ειμαστε ολοι και η ιστορια μας συνεχιζεται....καποιοι λετε οτι μετα απο χρονια καλο θ αηταν να διαβασουμε τι γραφαμε ως τωρα...αλλος λεει να το εχουμε σαν back up αρχειο....εγω το θεωρω απιθανο να κατσει καποιος και να διαβασει τα παλια τοπικς...και να τα σωσετε καποια στιγμη θα τα σβησετε..οποτε,κατα τη γνωμη μου,αν χρειαστει ας παμε απο την αρχη στο φορουμ
Απο οτι βλεπω επικρατει η αποψη να μεινει σαν λινκ το παλιο φορουμ...παρολο που δε βλεπω να παει κανεις ποτε να διαβασει τι γραφαμε για τον Χριστοδουλοπουλο ή τον σαλπιγγιδη πχ οταν ηταν στην ομαδα....αυτο δεν γινεται ουτε και τωρα,ποσο μαλλον μετα απο καιρο.
Εγω εμμενω στην αποψη οτι ειναι αχρειαστο αλλα αφου ο λαος θελει και το παλιο ας γινει ετσι
Εγω εμμενω στην αποψη οτι ειναι αχρειαστο αλλα αφου ο λαος θελει και το παλιο ας γινει ετσι