Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
GoMaRoS

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ποσες νικες σερι εχει η ομαδα;;;;

Respect!!
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

HOOL4IGAN έγραψε:Εγώ πάντως βλέπω σιγά σιγά να νιώθει από ΠΑΟΚ... Σιγά σιγά του φεύγει η νοοτροπία της Ξανθούλας... Το πας καλά και θα το σηκώσεις ρε μπαγάσα...
:pano:
Συμφωνώ
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Και χωρις σκουφακι ή φουλαρι νικας εσυ βρε.
Κατα τα αλλα ευκαιρια να παιξει και ο Μπισεσβαρ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Napoli4 έγραψε:Μπραβο Κόουτς! Συνεχίζουμε έτσι! Πρωτάθλημα μόνο με νίκες!
+ 1...

Ακόμα 11 τελικοί μόνο με νίκες, δίχως ούτε έναν χαμένο πόντο και το σηκώνουμε!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Συγχαρητήρια για το φοβερό σερί. Για τον Ομάρ τα ΄χουμε πει, οπότε σε δικαιολογώ. :)
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μακαρι να σηκωσει το double μαγκες...αλλα αυτο στην επιθεση δεν μπορω να το καταλαβω. Το πλανο μας ειναι καντε οτι σας κατεβει,ε στις 20 φασεις ολο και καποιο γκολ θα μπει. Αυτο μου εκπεμπει η ομαδα.Αλλες φορες βαζουμε πολλα γκολ,αλλες ζοριζομαστε. Αλλα το επιθετικο πλανο ειναι "Καντε διαφορα πραματα μπας και σκοραρουμε". Δεν ειναι "καντε το α η το β η το γ και το γκολ θα ερθει"

Τελος παντων,μαζευε εσυ τα τριποντακια και τον Μαιο θα μαστε καλα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Γκουερινο έγραψε:Ο πρωτος κανονικος προπονητης που ειχαμε στην εποχη του Σαββιδη. Ανεξαρτητα απο τα φετινα αποτελεσματα, αν μεινει του χρονου θα γραψει ιστορια αυτη ομαδα
RESPECT
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Δεν θα σχολιασω το σημερινο συνονθυλευμα που παρουσιασες, καθως το εχουμε δει ουκ ολιγες φορες.

Η αντιμετωπιση του Μπισεσβαρ απο την πλευρα σου ωστοσο με αναγκαζει να σε χαρακτηρισω ειτε εμπαθη ειτε παρα πολυ κακο προπονητη.

Ευτυχως η ποιοτητα του ειναι τετοια που σε εκθετει κατ επαναληψη με αποτελεσμα η μεγαλη πλειοψηφια των οπαδων μας να αναγνωριζει την αδικια που υφισταται ο συγκεκριμενος. :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Επειδη τον κραζετε που δεν ξεκινησε Μπισεσβαρ. Θυμηστε μου λιγο, ποσες προπονησεις εχασε ο Μπις αυτην την εβδομαδα λογω τραυματισμου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nothu την Κυρ 28 Ιαν 2018, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ρε παιδιά μετά από 12 νίκες συνεχόμενες και έχοντας αναλάβει την ομάδα στα κάτω της συνεχίζει να τα ακούει στερεοφωνικά ....
Μήπως έχετε λάθος ;
Δεν έχει λογική αυτό που γίνεται...
Σας διαβάζω και νομίζω ότι κάθε Κυριακή δεν περιμένετε νίκη της ομάδας μας αλλά την ήττα του προπονητή μας.
Του χρόνου θα πάρουμε αυτόν που γουστάρετε αλλά τώρα σήμερα στήριξη στον Λουτσεσκου ,ΠΑΟΚ είναι και αυτός.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τον Καντουρί τον έκαψε. Με το που επέστρεψε τον πέταξε μέσα. Πολλά συνεχόμενα λεπτά σε ένα κορμί που φαίνεται και απροπόνητο γενικά μέσα στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε τι φταιει ακριβως ρε παιδια στην επιθεση? Το ενα εξτρεμ καμια 10ρια φορες κουτουλησε στον αντιπαλο και δεν καταφερε να τον περασει ποτε.Το αλλο εξτρεμ ειναι ο Καμπος που 2 φορες που βρεθηκε σε καλη θεση για πασα την εστειλε στα πουλια και τελος ο Πριγιοβιτς ειναι ενας επιθετικος που στηριζεται αποκλειστικα στις εμπνευσεις των αλλων συμπεριλαμβανομενων των 2 παραπανω.Τι ακριβως μπορουσε να κανει ο Λουτσεσκου? Εχει να διαχειριστει ενα πολυ περιεργο ροστερ μεσοεπιθετικα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις καμία συμμετοχή στο σερί η ομάδα πάει με αυτόματο πιλότο.... Μπράβο κόουτς μας έχεις κάνει ρόμπα συνέχισε έτσι.... Ο ΠΑΟΚ να πάει καλά.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οσο κουρασα εγω με τα περι λουτσε αλλο τοσο κουρασε το οτι αν τον κριτικαρει καποιος, πετιεται η ατακα πως θελουμε να χασει η ομαδα να του την πουμε.
Οχι και για αυτο εγω στις νικες λεω αυτα που βλεπω και θεωρω πως γινονται εγκληματα αγωνιστικα.
Χιλια μπραβο του που δεν τρωμε γκολ ουτε με αιτηση αλλα μπροστα η διαχειριση ειναι φαουλ. Η εμμονη με καντουρι πλεον ειναι επικινδυνη.
Ελπιζω να ενσωματωθει ο ζεβεδαιος γιατι αυτο που γινεται με βιερινια ειναι αυτοχειρια.
Αλλοι 3 βαθμοι στη σακουλα. Παμε γερα
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

++++ Ντιμ.

Αφηστε να πουμε την αποψη μας ρε ανθρωποι!Μη δειτε διαφορετικη γνωμη ορισμενοι, με τη μια προστασια.

Φιλε Nothu που τα παραπανω δεν "πανε" σε σενα, δεν "κραζουμε" που δεν τον εβαλε σημερα. "Κραζουμε" που τον εχει εκμηδενισει εντελως ως μοναδα. Που τον εχει στον παγκο σε καθε ματς. Λες και ειναι ο πιο αμπαλος παιχτης της ομαδας! Και να που για ακομη μια φορα ο Αφανας καταφερε να εκθεσει τις επιλογες του προπονητη του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”