Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
navigator11 έγραψε:Στο στρίψιμο το δικό σου το μυαλό!
Κ-Ο-Υ-Ρ-Ε-Μ-Π-Ε-Λ-Ε ...![]()
![]()

πως το καταφερε και το χωρεσε το στριψιμο στην προταση ομως ε;
- kataramenos5
- Παλαιολόγος
και συ φερεις ευθυνη που δεν ασκησες βετο στην πωληση,που δεν ζητησες γρηγορα παιχτες να ενταχθουν αμεσα
+3,14kataramenos5 έγραψε:Μλκα ειναι τρελος. Δε φορεσε σκουφο!! Μετα θα φταιει η ΠΑΕ?
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Σε κατακρίνω μόνο για την εμμονή σου στον Καντουρί, που ήταν αυτή που τελικά που τον ανάγκασε να ξανανιώσει ενοχλήσεις.
Εγώ πάλι σε κατακρίνω για ΕΝΑ ΣΩΡΟ πράματα αλλά τα χέρια μου είναι δεμένα : Πριν λήξει το πρωτάθλημα δε μπορούμε να μιλάμε για τις παπαριές που βλέπουμε λόγω τίτλου.
Και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, πάλι δε θα μπορούμε να μιλάμε γιατί κανείς δεν θα ακούει, πάλι λόγω τίτλου.
Αδιέξοδο.
Και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, πάλι δε θα μπορούμε να μιλάμε γιατί κανείς δεν θα ακούει, πάλι λόγω τίτλου.
Αδιέξοδο.
Μεγαλη νικη αλλα φιλε κανεις ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Το σταματαω εδω γιατι ειμαι χαρουμενος για τη μεγαλη νικη.
Λεμε λαθος με Λημνιο αλλα αληθεια αυτος φταιει που 28 του μηνος το αριστερο μπακ δεν ειναι ακομα διαθεσιμο? Μηπως εθελξε ο Μακ?
Εγώ πάντως βλέπω σιγά σιγά να νιώθει από ΠΑΟΚ... Σιγά σιγά του φεύγει η νοοτροπία της Ξανθούλας... Το πας καλά και θα το σηκώσεις ρε μπαγάσα...