Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aquila

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από aquila »

Ο τελευταίος που θα φταει σε αποτυχία απο δω και περα ειναι ο λουτςεςκου.
Οποιος κανει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομαδας ειναι ανίδεος απο ποδοσφαιρο και επικινδυνος για μενα.
Η μονη περιπτωση να δεχθώ οτι αυτο που εγινε με τσιμιροτ δεν ειναι δείγμα αμπαλοσυνης ειναι να εχουν συμφωνήσει μεταξυ τους οι ομαδες το ποιος θα παρει πρωταθλημα και ποτε. Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι απλα μεγαλο αυτογκολ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

aquila έγραψε:Ο τελευταίος που θα φταει σε αποτυχία απο δω και περα ειναι ο λουτςεςκου.
Οποιος κανει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομαδας ειναι ανίδεος απο ποδοσφαιρο και επικινδυνος για μενα.
Η μονη περιπτωση να δεχθώ οτι αυτο που εγινε με τσιμιροτ δεν ειναι δείγμα αμπαλοσυνης ειναι να εχουν συμφωνήσει μεταξυ τους οι ομαδες το ποιος θα παρει πρωταθλημα και ποτε. Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι απλα μεγαλο αυτογκολ.
+1926
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το είπε ο καραπαπας σήμερα ότι ο τσιπρας θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.... Όπως λέγανε το 1985 ότι μας το έδωσαν λόγω των εορτών των 2300 χρόνων της Θεσσαλονίκης :) :) :) :)
Το 1976 δεν θυμάμαι γιατί μας το δώσανε..... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε: Εγώ όμως είμαι οπαδός κι αυτός προπονητής κι όταν έχει χαθεί κάθε χρονικό περιθώριο αντικατάστασης του από κάποιον καλύτερο, πάντα με φετινό αποκλειστικό στόχο το Πρωτάθλημα, τότε εγώ θα τον στηρίξω ως το τέλος...
Τραβατε με κι ας κλαιω.
Πειτε τε το ρε παντελονατα καθαρα καναμε λαθος(τουλαχιστον στο αμυντικο κομματι) ,δεν ειναι τοσο κακο.
Ολους οσους στηριζαμε τετοια εποχη τους φαγαμε ;)

Υ.Γ. Τίποτε προσωπικό kat...Ξες εσύ...Προτιμώ να παίρνω αφορμές από "τσιγκλίσματα" όσων ξέρω τα μούτρα... ;)

kat...Μην με τσιγκλάς ;) κι εσύ ρε φίλε μέσα στην μαύρη αγανάκτηση μου, σε παρακαλώ δηλαδή.. :twisted: :lol:
Δεν εισαι μονο εσυ ρε Γκορανιε μαζι τα λεγαμε μετα τον Απολλωνα ξερω πως το βλεπεις.

aquila έγραψε:Η μονη περιπτωση να δεχθώ οτι αυτο που εγινε με τσιμιροτ δεν ειναι δείγμα αμπαλοσυνης ειναι να εχουν συμφωνήσει μεταξυ τους οι ομαδες το ποιος θα παρει πρωταθλημα και ποτε.
:shock: :shock: Τι λετε μωρε.Τι λετε?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εχει δίκιο ο Αquila εκεί που πίνουν τα τσιπουράκια τους οι 3 μεγαλομέτοχοι και κανουν τις μπιζίνες τους
στριβουν και το ποιος θα πάρει την κούπα, να τα λέμε αυτα...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

aquila έγραψε:Ο τελευταίος που θα φταει σε αποτυχία απο δω και περα ειναι ο λουτςεςκου.
Θα συμφωνήσω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Στο στρίψιμο το δικό σου το μυαλό!

Κ-Ο-Υ-Ρ-Ε-Μ-Π-Ε-Λ-Ε ... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

slidar έγραψε:Τον αδικείς Γρηγόρη.. Παρέλαβε μια ομάδα μην πω τι ... Κόντεψαν να τον φάνε .. διότι ΠΑΟΚ και υπομονή είναι λέξεις άγνωστες .. οι παίχτες τον κράτησαν μετά την Νέα Σμύρνη όταν ο μεγάλος ήταν έτοιμος να τον δώσει πόδι .. και σήμερα που μιλάμε η ομάδα έχει ταυτότητα .

Δεν βλέπεις βελτίωση ? Ε όχι ρε συ ... Άλλο ποδόσφαιρο βλέπουμε μάλλον .
Άλλο ποδόσφαιρο από κείνο που είδα σε Ριζούπολη και Νέα Σμύρνη δεν βλέπω slidar, διαφωνώ και συμπάθα με...Βλέπω όμως μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση-ενέργεια στα μάτια και τις κινήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών μας...

Βλέπω πια έναν άλλον Βιέρι, άλλον Τζάλμα, άλλον Βαρέλα, άλλον Μακ, επιπλέον έναν (σφαίρα στις πρώτες εμφανίσεις του και μετριότατο τελευταία) Λημνιό, έναν Πασχαλάκη-στόρι και έναν Πέλκα που δεν έβλεπα ποτέ...
Μάτος, Πρίγιοβιτς, Κρέσπο, Σάκχοφ σταθερά καλοί-χρήσιμοι, Κάνιας, Μαλεζάς, Μαουρίσιο και Καντουρί στα ίδια μέτρια επίπεδα ακόμα, ο Μυστακίδης να περιμένει ευκαιρίες και εξαφανισμένοι οι Μπίσε, Ρέι, Δεληγιαννίδης...
Έβλεπα κι έναν Τσίμι να τον πίνω στο ποτήρι, αλλά αυτός δυστυχώς μας τελείωσε, τον απήγαγαν Βέλγοι εξωγήινοι...

Το τόπι μας κάνει το χατίρι και μπαίνει στο πλεχτό συχνά, δίχως να συνεχίζεται το δοκάρι και έξω...Θυμάσαι, έτσι?

Τώρα όμως να δω πια τι θα δω, δίχως δύο απ τα τρία βασικά μου χαφ, στα επόμενα παιχνίδια, όσο λείπει ο Πέλκας...

Τακτικά, το μόνο που άλλαξε στην ομάδα (και αυτό ξεκίνησε απ την επόμενη αγωνιστική που πρωτοήρθε ο μπαμπάς Λουτς στην σουίτα της Τούμπας σημειωτέον) είναι ότι ο Πέλκας παίζει πολύ πιο κοντά στην περιοχή και τον φορ...

Αυτά βλέπουν τα μάτια μου και πιάνουν οι κεραίες μου ως τώρα, δίχως διάθεση για αδικία του, πάντα ως άμπαλος...
Εδώ θα είμαστε και στην συνέχεια και θα τα βλέπουμε-κρίνουμε παρέα, ξέροντας θαρρώ ότι δεν έχω εμμονές... ;)

Υ.Γ. Σκεπτόμενος κάποια ονόματα που μπορεί να έφερνε ο μεγάλος στέλνοντας τον, λέω "ο Θεός μας φύλαξε"... :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 27 Ιαν 2018, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Rizla έγραψε:Εχει δίκιο ο Αquila εκεί που πίνουν τα τσιπουράκια τους οι 3 μεγαλομέτοχοι και κανουν τις μπιζίνες τους
στριβουν και το ποιος θα πάρει την κούπα, να τα λέμε αυτα...
Αν ελεγα ότι ο Πλατανιάς δεν παιρνει πρωταθλημα φετος ακομη και ο θεός ο ίδιος να κατέβει, να υποθέσω οτι θα εβγαζες το συμπέρασμα οτι ειμαι βλάσφημος και οχι οτι ο Πλατανιάς δεν εχει καμια πιθανοτητα για πρωταθλημα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

aquila έγραψε:
Η μονη περιπτωση να δεχθώ οτι αυτο που εγινε με τσιμιροτ δεν ειναι δείγμα αμπαλοσυνης ειναι να εχουν συμφωνήσει μεταξυ τους οι ομαδες το ποιος θα παρει πρωταθλημα και ποτε.
Γουατ? :shock:
Ωρε φιλε και το εγραφα εγω αυτο... 8 χρονια μπαν θ ετρωγα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Dimg4 έγραψε:
aquila έγραψε:
Η μονη περιπτωση να δεχθώ οτι αυτο που εγινε με τσιμιροτ δεν ειναι δείγμα αμπαλοσυνης ειναι να εχουν συμφωνήσει μεταξυ τους οι ομαδες το ποιος θα παρει πρωταθλημα και ποτε.
Γουατ? :shock:
Ωρε φιλε και το εγραφα εγω αυτο... 8 χρονια μπαν θ ετρωγα :opaokara:
Έχω φάει δυο μηνες επειδη ειπα οτι ήμασταν ηττοπαθείς, αλλα δεν έκατσα να γκρινιάζω σαν παιδακι γιατι μου ρίξανε μπαν και γιατι ρίξαν σε μενα και οχι στον ενα η στον αλλο. Αυτομπαναριστηκα αλλο ενα 10μηνο και μονος μου και οταν εκανα κέφι ξαναμπηκα.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ήμουν σκεπτικός στην αρχή για τα στατς του βιογραφικού σου. Με εμάς έχεις γράψει 2.22 βαθμούς ανά αγώνα που αναγόμενο στους 30 αγώνες μας δίνει σχεδόν 67 βαθμούς. Έτσι εγγράφομαι κι εγώ επίσημα στο club των Λουτσόσκυλων και προσεύχομαι για τα υπόλοιπα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Να φύγετε, να πάτε αλλού κύριε" Κούρδε μας... :mrgreen:
Οι αιτήσεις εγγραφής στο κλειστό club των λουτσόσκυλων εξαντλήθηκαν χθες και δεν προκάματε... :D :opaokara:

Υ.Γ. Παρατάσεις εδώ δεν δίνονται...Είμεθα αυστηροί ημείς...Τι μας περάσατε? Ελληνικό Δημόσιο? :P
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Επίσης, θα χρειαστεί και μια παράταση και ο Γιωργάκης για τις μεταγραφές :-) Και να διευκρινίσω ότι η προβολή των τελικών βαθμών μας είναι για την ακρίβεια 66.6...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Σατανά... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”