Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Petros1988 »

Με αυτόν τον Λεοβατς τι θα γίνει θα πουληθεί η θα αράξει με τον Μπρικιτς παρέα μέχρι το καλοκαίρι? Μακάρι να ρθει καμία καλή πρόταση αλλά 2 2.5 χαρτιά για Λεοβατς αλλά έτσι όπως το κόβω θα ρθει καμία πρόταση 800.000 και θα πούμε και ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Dimg4 έγραψε:Ευστοχο σχολιο που ειχα διαβασει
"Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ χαμηλής δυναμικότητας για να κρατάμε παίκτες της αξίας του Τσίμιροτ. Οπότε πιστεύω είναι λάθος να περιμένουμε να μείνει στην ομάδα μας για πάντα. Όμως θεωρώ επίσης λάθος να αφήνουμε αυτούς τους παίκτες να φεύγουν πριν κατακτήσουμε τίτλο. Γιατί αλλιώς πουλάς αυτόν τον παικταρά όντας 2ος και αλλιώς πρωταθλητής και στους 8 του europa."

χιλιαδες φορες εχουν γραφτει αυτα(και απο μενα)
τι αξια ομως εχει;

η ΠΑΕ αποφασισε ,εμας δεν μας πεφτει λογος

θα πει καποιος και γιατι γκρινιαζετε;
μας δεν γκρινιαζουμε,αν γκρινιαζαμε θα λεγαμε πως και τα μουδανια ακομα αγορασαν στραικερ κλασης.
:lol:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Το θέμα δεν είναι ο μισθός του Τσιμιροτ, ουτε η τιμή πώλησης, ουτε ο προορισμός. Δεν πληρώνουμε εμείς, δεν παίρνουμε λεφτά εμείς (σαν οπαδοί), ουτε θα βλέπουμε τη στανταρ αν είναι 1η ή β βελγιου. Το θέμα είναι πως έφυγε 25/1, κι όχι μονο αυτό, αλλά όπως φαινεται δεν έχει γίνει προεργασία για τον αντικαταστάτη του. Σε χρονια που δεν κυνηγάμε τον ατρόμητο για την 4η θέση αλλά είμαστε στο -1 απο τον γαυρο και κυνηγάμε νταμπλ.

Για μένα δεν είναι κανας παικταρας ο Τσιμιροτ. Καλός παίχτης, στα ματια μας φαντάζει ταλενταρα γιατί έχουμε περάσει χρονιες με Βαγγελή, Ηλιάδη και τζιολη. Είναι 25 χρονων ομως και το ταβάνι του είναι μικρομεσαια ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος. Δηλαδή απο κει που πήραμε τον Κανιας. Ομως τα παραπάνω δεν αναιρούν το γεγονος οτι είναι βασικό γρανάζι της ομάδας και δεν υπάρχει παικτης με αντίστοιχα χαρακτηριστικα στο ρόστερ.

Δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στην ομάδα, ποιο είναι το σκεπτικό τους και τι προσπαθουν να πετύχουν αλλά κάνουν συνεχώς λάθη που είναι αστεία για την λειτουργια ομάδας τοπ20 Ευρώπης που ονειρευεται ο Σαββίδης. Κι όχι μονο αυτό, αλλά επισκιαζουν οποιες καλες κινήσεις γίνονται.

Εμενα προσωπικά μαρεσουν οι μεταγραφές Μίχελ αλλά το timing της πώλησης τώρα, ο χαμένος χρονος και το όλο σκηνικό με Μολεδο, και η αποτυχημενη πρόσληψη Στανόγεβιτς τον εκθέτουν. Δεν ξέρω αν φταίει αλλά όλα αυτά τα λάθη αφορούν τις αρμοδιοτητες του. Αν είναι όντως υπεύθυνος, τοτε απο το καλοκαίρι μάλλον θα χρειαστεί αντικατάσταση, αν δεν είναι τοτε η ΠΑΕ οφείλει να τον προστατεψει.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

goran 64 έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Ρε παιδια ο τσιμιροτ εκλεισε στη στανταρ με 800 το χρονο...εδω επαιρνε τα μισα...και δεν ηθελε να καθησει...αρα για να τον κρατησεις επρεπε να του δωσεις ισαξιο ποσο(τουλαχιστον θα πω εγω)..με εφορια δλδ 1.1 μινιμουμ...και σας ρωταω...αξιζει ο γκοικο αυτα τα λεφτα???
Κάτσε ρε Δημήτρη...Σιγά λίγο ρε παλικάρι μου γιατί δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος να πτωχεύσουμε λόγω Τσίμιροτ...
Ποιος είπε να γίνει "χρυσή κότα" ο Γκόικο? Να μην τον παραχωρούσαμε, χαλώντας την ομαδική χημεία λέμε!!!!
Μήπως δεν ήταν καθαρά δική μας απόφαση να καθορίσουμε τώρα ή αργότερα την τύχη του και μαζί της ομάδας?
Υπογεγραμμένο συμβόλαιο με μας δεν είχε ο παίχτουρας, μάλιστα προσαρμοσμένο-ανανεωμένο ως τις 30/6/2019?

Και τα διπλά να του δώσανε (υπόθεση εργασίας), την στιγμή που δεν μας πληρώσανε στο ακέραιο την ρήτρα αποδέσμευσης του παίχτη, στο χέρι μας ήταν να τον κρατήσουμε και δίχως καμία αναπροσαρμογή, έτσι δεν είναι?

Επίσης ποιος το λέει ότι "δεν ήθελε να καθίσει"? Φήμες? ΑΡΔ? Εικασίες? Ο ίδιος το δήλωσε? Ο Ιβάν? Ποιος το λέει?
Ο παίχτης ως τώρα δεν είχε δείξει ανόρεχτος σε αγώνα, μα ούτε καν σε προπόνηση...Ήταν τύπος και υπογραμμός...
Στον προπονητή, με όσα δήλωσε σήμερα, ήταν απαραίτητος, ως ο χαφ με ξεχωριστά στοιχεία απ τους άλλους...

Ακόμα λοιπόν κι αν ισχύει και μια δεύτερη υπόθεση εργασίας, σαν την πρώτη περί χρημάτων, θα μας στοίχιζε πολύ να καλύψουμε την οικονομική διαφορά του απ αυτά που θα πάρει εκεί μέχρι τέλους της σεζόν με ένα extra πριμ?

Όταν έχει βάλει ο Ιβάν 100 εκατομμύρια σε 5 χρόνια, με μοναδική αγωνιστική ανταποδοτικότητα πέρσι ένα Κύπελλο Ελλάδος, τον έχεις για τόσο χαζό να μην "θυσιάσει" άλλες 200 χήνες τώρα, ώστε να μην αποδυναμωθεί η ομάδα εν όψει κατάκτησης του Ιερού Δισκοπότηρου που κυνηγάμε επί 33 χρόνια, όπως και ο ίδιος επί 6 συναπτά-συνεχόμενα?

Απλό είναι όλο το θέμα-υπόθεση του Τσίμιροτ ρε παίδες...Απορώ πού, πώς και γιατί μπερδεύεστε ακόμα δηλαδή...

Να πω ότι δυσκολεύεστε να βγάλετε συμπεράσματα μετά (και) από τέτοιο εγκληματικό λάθος, να το καταλάβω...
Εκεί μαζί σας...Υπάρχει μία πολυδαιδαλοσύνη για το ποιος ακριβώς και τι πραγματικά φταίει, την οποία όμως την δημιούργησε ο ίδιος ο Ιβάν σαν Πρόεδρος της ΠΑΕ εδώ και ενάμισι χρόνο, με το μοντέλο διοίκησης που ανέχεται κι ακολουθεί, όπου δεν ξέρουμε ούτε ανώτατο μπάτζετ, ούτε τομείς ευθύνης, ούτε ανάλογους υπεύθυνους σ αυτούς...

Γι αυτές τις παθογένειες της διοίκησης φωνάζουμε πολλοί (μέσα κι εγώ) από την φυγή ακόμα Αγγελίδη και Άρνεσεν!
Ρε γκοραν δεν ειπα ρε φιλε οτι θα πτωχευσουμε...αν ειναι δυνατον...ρωτησα εαν ο γκοικο αξιζε αυτα τα λεφτα..και λογω εξέλιξης οπως λεει ευστοχα για μενα ο ρειν θα ζητουσε κατιτις παραπανω...και ερχομαι εγω τωρα και σε ρωταω...πες τον κρατουσες τον τσιμι εως το καλοκαιρι..εαν δν υπηρχαν αναλογες προτασεις δεδομενου οτι σε ενα χρονο τελειωνε το συμβολαιο του τι γινοταν?τον εχανες μετα ελευθερο?εκραζες μετά τον ιβαν που ενα περιουσιακο στοιχειο της ομαδας με εξελιξη εφευγε τζαμπα..για τον γκοικο καθε καλοκαιρι ερχοταν προταση...ποτε τοσο υψηλη..
Δε δικαιολογω την ανισορροπια που δημιουργειται...ουτε προς ΘΕΟΥ δεν επικροτω την ανοργανωσια αλλη μια φορα...μην παρεξηγηθουμε..
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

επισης αυτη η εμμονη με στοπερ!
οταν εχουμε μεγαλυτερη αναγκη ενος φορ με διαφορετικα χαρατηριστικα

τι να πω,επειδη ισως ειναι γουστο του προεδρου,που θελει εναν ποντιο απο την ανατολη στην ομαδα
οκ προεδρος ειναι αυτος βαζει τα λεφτα,γουστο και καπελο του.μαγκια του

παρε ομως μωρε και καμια ποντικομαμη ψηλα...για πρωταθλημα πας,μακ δεν θελει κορυφη ο ρουμανος

για να δουμε ομως μια βδομαδα για τον ΠΑΟΚ ισοδυναμει με μιση εντεκαδα παιχτες
το θεμα ειναι να ενσωματωθουν κιολας,εκει ειναι το ζουμακι
μπαινει φλεβαρης
και ολα κρινονται φλεβαρη και μαρτιο

οπως το βλεπω θα προτιμουσα να μην φυγει ο βοσνιος και να παιρναμε μονο ενα αριστερο μπακ
απο αυτο που γινεται τωρα
αλλα περι ορεξεως
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο παιχταρας επιβλητικος χαφ και μπουκαδορος φορ για μενα ειναι MUST.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Aυτη η Ρουμπίν που μας έδωσε τον Ζαμπρανο, δεν μας δίνει και τον Μβιλα; Καλος ήτανε αυτος καποτε στην Ρεν
Στην Ρωσια δεν τον έχω δει.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Αν ήταν στοίχημα θα πόνταρα στο ότι έκλεισε και θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό, για να μην διαταραχτεί η ηρεμία στα αποδυτήρια.
Έχουν γνώση οι φύλακες. Το γράψε ο Γιώργης, θα πάρουμε ισάξιο κ καλύτερο. Τέλος. -
Υ. Γ.
Με κάνανε και ξαναείδα τα πρώτα λεπτά των αγώνων μας με Ατρόμητος κ Βαζέλο για σκαουτιγκ. Θαρρώ ότι ο Κουρμπελης είναι πιο μοντέρνος παίκτης απ τον Μάντσον, καλύτερος με τη μπάλα, πιο ανάλαφρος, πιο ηγετικος. Ο Μάντσον καλύτερος στα ατομικά μαρκαρισματα, υστερεί στη δημιουργία.
Αν μου λέγαν να διαλέξω, θα έπαιρνα Κουρμπελη.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Βισωνα αμα ξαναπεις για Κουρμπελη θα βάλω οτι μέσον έχω στο ΠΑΟΚμανια για να φας μόνιμο. :twisted:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Παίδες για Richard της Κάραμπαγκ τι λέτε?? Εμένα μου κάνει και είναι και προσιτός. Ας τον κλείσουν να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Rizla έγραψε:Aυτη η Ρουμπίν που μας έδωσε τον Ζαμπρανο, δεν μας δίνει και τον Μβιλα; Καλος ήτανε αυτος καποτε στην Ρεν
Στην Ρωσια δεν τον έχω δει.
Δεν συμφωνούμε με αυτόν που μένει και ελεύθερος;;; Κάποτε ήταν μεγάλη παικτούρα...
https://www.transfermarkt.com/alex-song ... eler/27394

Ο Μβιλα έκλεισε ως ελεύθερος στην Σεντ ετιεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ioanmits την Παρ 26 Ιαν 2018, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimitris_L4...Δεν παραθέτω το post σου αδερφέ μου γιατί θα βγει ντιβανοσκέπασμα, όμως σου απαντώ άμεσα...
Με ρωτάς αν άξιζε το ρίσκο με τέτοιο παίχτη, 25 χρόνων, πρότυπο αθλητή και επαγγελματία και εξωαγωνιστικά, διεθνή με καλύτερη της Ελληνικής μας Εθνική, που (με όσα έχω δει ως τώρα προσωπικά) να προσφέρει στον ΠΑΟΚ (για τρεις συνεχόμενες χρονιές αναντικατάστατος χαφ μας και μάλιστα από τρεις διαφορετικούς προπονητές)...

Κανένα ρίσκο δεν υπάρχει με τέτοιον παίχτη αδερφέ, ούτε να φύγει ελεύθερος ούτε να πουληθεί ευρώ παρακάτω...

Ακόμα όμως και αν υποτεθεί ότι υπάρχει ρίσκο, όταν είναι ο βασικός μου χαφ, ο μόνος με αυτά τα χαρακτηριστικά στο ρόστερ μου μάλιστα, όπως δήλωσε ο προπονητής μου και πάω για Πρωτάθλημα, ε τον κρατάω με κάθε κόστος!
Εδώ κρατάει ο Ιβάν (ή μάλλον τον κρατάνε κάπως) παλτά και παλτά...Σ αυτόν θα κολλούσε τώρα δηλαδή?

Αν πάλι εσύ διαφωνείς με το δικό μου σκεπτικό (ούτε καν με το οπαδικό αλλά το επιχειρηματικό) σεβαστό απόλυτα!

:pano:
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

makispaspartou έγραψε:Παίδες για Richard της Κάραμπαγκ τι λέτε?? Εμένα μου κάνει και είναι και προσιτός. Ας τον κλείσουν να τελειώνουμε.
simba likes this post :D και εμενα μου ειχε αρεσει αρκετα....
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

Αλάνια μου νταξ μεχρι Τετάρτη έχουμε δρόμο ακόμη
Αντίο κυριε Τσίμιροτ και απο το πεζοδρόμιο
Αφού είπε ο Γιώργης οτι θα πάρουμε αντι-Τσίμιροτ είμαι ήσυχος και μια χαρά θα πάνε όλα
και πάνω που λέω νταξ αμυντικό χαφ θα πάρουμε στόπερ παμε για τον Χατσερίδη και αναρωτιέμαι γιατι κανένας δημοσιογράφος δεν ρωτάει τον Λουτσέσκου αν θα πάρουμε ΦΟΡ βλέπω αυτό http://sportdog.gr/blogs/article/435314 ... -o-branies
και λέω βρε μπας και ο Σκιάς κάνει τα κόλπα του?
ξέρω οτι πολλοι απο εδώ μέσα δεν εκτιμάτε το συγκεκριμένο site και τον Γεωργίου εγώ κρατάω φυσικά μικρό καλάθι αλλά απο την άλλη σκέφτομαι οτι αρκετό καιρό αναφέρετε στον ΜΠΕΡΓΚ και λέω βρε λες?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”