16. Gojko Cimirot
Re: 16. Gojko Cimirot
Τις τιμές που ακούγονται μην τις παίρνετε σοβαρά, ούτε ξέρουμε τα πραγματικά πόσα, ούτε τι διευκολύνσεις και γνωριμίες προκύπτουν.
Προσωπικά δε με νοιάζουν καθόλου.
Προσωπικά δε με νοιάζουν καθόλου.
- aspromaura ioannina
Aureliano Buendia έγραψε:Είναι τόσα πολλά που δεν καταλαβαίνω και που με νευριάζουν.
Με 2 πρωταθλήματα σε 91 χρόνια και για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό με ρεαλιστικές πιθανότητες κατάκτησής του, γιατί ρε γαμώτο να πουλήσεις ένα βασικότατο στέλεχος της ομά...
Θα έκανε κάτι αντίστοιχο ο οσφπ με το πρωτάθλημα να κρέμεται από μια κλωστή;
..
Και πότε επιλέγουμε να προβούμε σε αυτή την πώληση;
25 Ιανουαρίου, μόλις 6 μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος....
Αυτα.
Εφυγε απο τον ΠΑΟΚ για να παει στην στανταρ....αυτο απο μονο του μιλαει για το ποσο βελτιωθηκε....σε ευχαριστουμε για οσα προσφερες καλη τυχη αλλα δε
χαλιεμαι κιολας....θελουμε πιο ολοκληρωμενο παιχτη
τον αν θα τον φερουν αλλο θεμα...
χαλιεμαι κιολας....θελουμε πιο ολοκληρωμενο παιχτη
τον αν θα τον φερουν αλλο θεμα...
giapas έγραψε:kos, από ποιον παίρνει χαρτάκι ο προπονητής μας; Και για ποιον παίκτη;
Για ποια περίπτωση αναφέρεσαι ;
η επιλογη να αφηνει εξω τον τσιμι και να βαζει κανιας ή να αφηνει εξω πριγιο και να βαζει κουλουρη δεν ειναι αγωνιστικη επιλογη. ο προπονητης δεν επιλεγει απλα τους καλυτερους. τοσο απλα.
εσυ μπορει να πιστευεις οτι γνωριζε την περιπτωση πωλησης τσιμιροτ και ηθελε να δωσει αγωνιστικο ρυθμο σε κανιας ή σε σακχωφ.
εγω πιστευω οτι πηρε εντολη να τους ξενερωσει για να γινει πιο ευκολα η δουλεια.
το ποσο ηθελε ή το ποσο πιεζε ο τσιμι να φυγει ΤΩΡΑ δεν θα το συμπερανω απο δηλωσεις της μιας ή της αλλη πλευρας.
το καταλαβαινω απο την αγωνιστικη διαθεση τοσο του τσιμι οσο και του πριγιο.
Ο Έλληνας πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας όσο εύκολα αναπνέει. Δεν θα έβγαζε και μία για τον Cimirot;
Το καλύτερο χαφ του ΠΑΟΚ το ήθελε μία ομάδα του μεγέθους της Σταντάρ. Ή ο Cimirot δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζετε ή είμαστε πολύ μικρότερο μέγεθος από αυτό που νομίζουμε.

Το καλύτερο χαφ του ΠΑΟΚ το ήθελε μία ομάδα του μεγέθους της Σταντάρ. Ή ο Cimirot δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζετε ή είμαστε πολύ μικρότερο μέγεθος από αυτό που νομίζουμε.
kos έγραψε:giapas έγραψε:kos, από ποιον παίρνει χαρτάκι ο προπονητής μας; Και για ποιον παίκτη;
εσυ μπορει να πιστευεις οτι γνωριζε την περιπτωση πωλησης τσιμιροτ και ηθελε να δωσει αγωνιστικο ρυθμο σε κανιας ή σε σακχωφ.
εγω πιστευω οτι πηρε εντολη να τους ξενερωσει για να γινει πιο ευκολα η δουλεια.
Αυτές οι 2 προτάσεις νομίζω ξεκαθαρίζουν την άποψή μας.
H Σταντάρ Λιέγης πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή ειδικά, δε θεωρείται ''σκαλοπάτι παραπάνω'' για τον παίκτη. Ακόμα και στην περίπτωση να ήθελε ο Τσίμιροτ απλά να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα, τα ποσά που αναφέρονται (πόσο να απέχουν από την πραγματικότητα) είναι πραγματικά αστεία.
εγω δεν εχω κανενα θεμα με το να φυγει ο τσιμιροτ!καλος παικτης αλλα μεχρι εκει!εχω θεμα με το timing καθαρα!
flash4 έγραψε:H Σταντάρ Λιέγης πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή ειδικά, δε θεωρείται ''σκαλοπάτι παραπάνω'' για τον παίκτη. Ακόμα και στην περίπτωση να ήθελε ο Τσίμιροτ απλά να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα, τα ποσά που αναφέρονται (πόσο να απέχουν από την πραγματικότητα) είναι πραγματικά αστεία.
Το ποσό είναι αστείο γιατί δεν ξέρουμε να πουλάμε κι έχει αποδειχτεί πολλές φορές. Αν τυχόν βάλαμε μεταπώληση μπορεί να είναι και πολύ μεγαλύτερο, αν και δεν γράφτηκε κάτι σχετικό.
Η Σταντάρ όμως είναι πολλά σκαλοπάτια επάνω γιατί απλούστατα παίζει στο βελγικό πρωτάθλημα, που είναι από τις καλύτερες βιτρίνες της Ευρώπης για παίχτες κάτω των 25 κι ο Τσίμι κι ο κάθε παίχτης ξέρει ότι με μια καλή χρονιά εκεί έφυγε για Αγγλία ή Γερμανία με τρελά λεφτά.
Καμία ομάδα δε μπορεί να ξεπεράσει πολύ το επίπεδο και τη φήμη του πρωταθλήματός της. Εξαίρεση όσες παίζουν Τσάμπιονς, στυλ Βασιλείας, αλλά κι αυτές για λίγο κι όσο έχουν πραγματικά καλή ομάδα.
Μην ξεχναμε και το μισθο, θα παιρνει 800+ μπονους
Εδω δεν νομιζω να επαιρνε πανω απο 500.
Ολες οι ομαδες για τους ξενους ποδοσφαιριστες αποτελουν σκαλοπατι για το επομενο βημα, ειτε ειναι μισθολογικα ειτε σε καλυτερη ομαδα.Αυτα ειναι δυστυχως τα δεδομενα τωρα.
Μακαρι να οι ξενοι που θα ερχονται στο ΠΑΟΚ να ειναι αριστοι επαγγελματιες σαν το Τσιμιροτ που παρα τις επιθυμιες τους να κανουν τη δουλεια τους.Και οχι περιπτωσεις Λουκας και Ροντριγκεζ.
Απλα αυτες οι κινησεις πρεπει να γινονται οταν συμφερει την ομαδα.
Εδω δεν νομιζω να επαιρνε πανω απο 500.
Ολες οι ομαδες για τους ξενους ποδοσφαιριστες αποτελουν σκαλοπατι για το επομενο βημα, ειτε ειναι μισθολογικα ειτε σε καλυτερη ομαδα.Αυτα ειναι δυστυχως τα δεδομενα τωρα.
Μακαρι να οι ξενοι που θα ερχονται στο ΠΑΟΚ να ειναι αριστοι επαγγελματιες σαν το Τσιμιροτ που παρα τις επιθυμιες τους να κανουν τη δουλεια τους.Και οχι περιπτωσεις Λουκας και Ροντριγκεζ.
Απλα αυτες οι κινησεις πρεπει να γινονται οταν συμφερει την ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Παρ 26 Ιαν 2018, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
kos έγραψε:giapas έγραψε:kos, από ποιον παίρνει χαρτάκι ο προπονητής μας; Και για ποιον παίκτη;
η επιλογη να αφηνει εξω τον τσιμι και να βαζει κανιας ή να αφηνει εξω πριγιο και να βαζει κουλουρη δεν ειναι αγωνιστικη επιλογη. ο προπονητης δεν επιλεγει απλα τους καλυτερους. τοσο απλα.
το ποσο ηθελε ή το ποσο πιεζε ο τσιμι να φυγει ΤΩΡΑ δεν θα το συμπερανω απο δηλωσεις της μιας ή της αλλη πλευρας.
το καταλαβαινω απο την αγωνιστικη διαθεση τοσο του τσιμι οσο και του πριγιο.
πως το καταλαβαινεις απο την αγωνιστικη διαθεση του τσιμι ακριβως? ιδιος και απαραλλαχτος ηταν ο παικτης, δεν εδειξε κανενα σημαδι δυσφοριας...οπως και ο πριγιο...προτιμας δηλαδη να βγαλεις σεναρια 'βασιζοντας' τα σε δηθεν επιχειρηματα, αντι να πιστεψεις τους μανατζερ του πχ που καθε μεταγραφικη περιοδο ψαχνονται...και φυσικα να μην πιστεψεις τον ΠΑΟΚ που τον ανανεωσε, του ανεβασε τη ρητρα και τον πιστεψε σαν παικτη...
αυτα τα 'δεν τον εβαζε για να τον ξενερωσει και να γινει πιο ευκολα η δουλεια' ειναι αστεια πραγματικα...αν μη τι αλλο, στην ομαδα εχουμε φερθει σε ολους τους ποδοσφαιριστες αψογα, ισως και παραπανω αποσο πρεπει..το να λες οτι ο ιβαν και ο μιχελ ακολουθουν τετοιες τακτικες ειναι ακρως προσβλητικο!
υγ. αν δεν κανω λαθος πριν την ανανεωση η ρητρα του τσιμι ηταν 3 μυρια...αν η ομαδα ηθελε να τον ξεφορτωθει θα το ειχε κανει προπολλου και με τα ιδια λεφτα...
Έχω διαβάσει κάθε ερμηνεία και θεωρία συνομωσίας για την επιλογή να πουληθεί ο Τσίμιροτ. Μπορεί όμως ο προπονητής να ήθελε έναν παίκτη πιο στιβαρό για να κάνει το κέντρο απροσπέλαστο ή παίκτη να προωθεί καλύτερα την μπάλα μπροστά. Στην διάρκεια της χρονιάς δοκίμασε τον Κάτσε αλλά δεν του βγήκε (αναμενόμενο θα έλεγα εγώ). Μετά δοκίμασε τον Κάνιας, αλλά μάλλον δεν ταιριάζει στο παιχνίδι που πλέον παίζει ο ΠΑΟΚ. Ζήτησε λοιπόν ένα παίκτη που να καλύπτει τα θέλω του για να ταιριάξει στο δικό του πλάνο, και αποφασίστηκε να πουληθεί ο Τσίμιροτ για να μην απαξιωθεί ή χαλάσει το κλίμα της ομάδας αν ξαφνικά βρεθεί στον πάγκο.
Υ.Γ.1 Δεν έχω ιδέα αν έτσι έγιναν τα πράγματα, αλλά ίσως είναι πιο λογική σκέψη από τις θεωρίες συνομωσίας.
Υ.Γ.2 Αν έρθει ο παίκτης που θα δώσει δύναμη και καλύτερη προώθηση της μπάλας ο ΠΑΟΚ θα είναι κερδισμένος.
Υ.Γ.3 ήθελα να είναι ήδη εδώ αυτός ο παίκτης
Υ.Γ.1 Δεν έχω ιδέα αν έτσι έγιναν τα πράγματα, αλλά ίσως είναι πιο λογική σκέψη από τις θεωρίες συνομωσίας.
Υ.Γ.2 Αν έρθει ο παίκτης που θα δώσει δύναμη και καλύτερη προώθηση της μπάλας ο ΠΑΟΚ θα είναι κερδισμένος.
Υ.Γ.3 ήθελα να είναι ήδη εδώ αυτός ο παίκτης
Στο να κάνει η όποια ομάδα τάλαρα τον όποιον παίχτη της, έχει να κάνει και με το τι λέει ο προπονητής...Τι? Όχι?
Ειδικά όταν ο παίχτης είναι υπόδειγμα επαγγελματικά-αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά αυτό είναι θέσφατο...
Γίνεται δε ακόμα πιο θέσφατο όταν η ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα και δεν ψάχνει πηγές εσόδων...
Υπάρχει περίπτωση να θέσει βέτο ένας προπονητής για την παραμονή τέτοιων παιχτών και να μην εισακουστεί?
Αν συγκρίνουμε τον "ζόρικο" που έφυγε με τον "soft" που έχουμε, ίσως καταλάβουμε γιατί έμεινε ο Τσίμι πέρσι!!!!
Το αν θα έρθει άλλος παίχτης στην θέση του και το τι χαρακτηριστικά θα έχει, θα δείξει πολλά για το "δια ταύτα"...
Προσωπική μου άποψη-σκεπτικό είναι αυτά φυσικά, που ελπίζω να μην δείχνουν αστεία στα μάτια κάποιων...
Ειδικά όταν ο παίχτης είναι υπόδειγμα επαγγελματικά-αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά αυτό είναι θέσφατο...
Γίνεται δε ακόμα πιο θέσφατο όταν η ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα και δεν ψάχνει πηγές εσόδων...
Υπάρχει περίπτωση να θέσει βέτο ένας προπονητής για την παραμονή τέτοιων παιχτών και να μην εισακουστεί?
Αν συγκρίνουμε τον "ζόρικο" που έφυγε με τον "soft" που έχουμε, ίσως καταλάβουμε γιατί έμεινε ο Τσίμι πέρσι!!!!
Το αν θα έρθει άλλος παίχτης στην θέση του και το τι χαρακτηριστικά θα έχει, θα δείξει πολλά για το "δια ταύτα"...
Προσωπική μου άποψη-σκεπτικό είναι αυτά φυσικά, που ελπίζω να μην δείχνουν αστεία στα μάτια κάποιων...
Τα τσεπωνουν οι Σαββιδηδες κυριοι.
Κατι φαντασματα του παρελθοντος που ποσταρουν ακαταπαυστα ειναι ολα τα λεφτα.
Κατι φαντασματα του παρελθοντος που ποσταρουν ακαταπαυστα ειναι ολα τα λεφτα.