Συμφωνώ και επαυξάνω. Κάθε μεταγραφική περίοδο μας βάζει τα γυαλιά ο Σαββίδης κι ακόμη δεν του δείχνουμε εμπιστοσύνη.Γκουερινο έγραψε:Μπορει και να μην ειναι εκπληξη. Μπορει απλα να σημαινει οτι οι υπευθυνοι ξερουν καλυτερα απο τους ειδημονες οπαδουςΠαλαιολόγος έγραψε: σοβαρα τωρα αν δεν κανουμε γκελα πριν και επιπροσθετα κερδισουμε ντερμπι με αυτον τον αξονα θα ειναι εκπληξη πρωτου μεγεθους
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Παρ 26 Ιαν 2018, 03:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε πηρε απο το υπογειο και σε πηγε στο ρετιρε....φυσαει και δεν σ αρεσει?

Δεν είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος για να πουλήσεις έναν παίκτη. Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν και να έχουν έτοιμες λύσεις. Κατά τα λοιπά όμως πίστευω ότι όλοι οι παίκτες αγοράζονται και πουλιούνται, ετσι είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Το αν είναι προς το συμφέρον αυτή η κίνηση θα εξαρτηθεί απο τις επιλογές που θα κάνουν.
Και ο Τσιμιροτ όσο καλός παίκτης και αν είναι πιστεύω ότι μπορεί να αντικατασταθεί.
Κατά την γνώμη μου από το ρόστερ του ΠΑΟΚ ο μόνος που δεν μπορεί να αντικατασταθεί και δεν μπορουμε να φερουμε καλύτερο απο αυτον είναι ο Λέο Μάτος.
Και ο Τσιμιροτ όσο καλός παίκτης και αν είναι πιστεύω ότι μπορεί να αντικατασταθεί.
Κατά την γνώμη μου από το ρόστερ του ΠΑΟΚ ο μόνος που δεν μπορεί να αντικατασταθεί και δεν μπορουμε να φερουμε καλύτερο απο αυτον είναι ο Λέο Μάτος.
-
Κοίτα κάτι να ξέρω που δεν ξερει καποιος όχι και εγώ από παντού μαζεύω πληροφορίες αλλά δες παίχτης που κάνει μπαμ ότι ήρθε με παραπάνω κιλά μόνος του λέει θέλω 15 μέρες ο κοουτς λέει ένα μήνα κατι δεν κάναμε καλα. Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει ο Βιερίνια εκεί αριστερό Μπακ είναι σούπερ την έχει την θέση και σε συνδυασμό με ματος απέναντι κάνουν ντου από παντού αλλά νομίζω ότι η ομάδα ήθελε παίχτες έτοιμους και όχι εμείς να τους ετοιμάσουμεtrouman έγραψε:Μήπως υπερβάλεις λίγο; Αζεβέδο φιάασκο; νέο είναι αυτό; ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; ή απλά γράφεις έτσι;Phoenixgrg έγραψε:Ένα είναι σίγουρο πρέπει μετά από αυτό με τον τσιμιροτ δυο προπονητές μεσα στο καλοκαίρι και λεβεκ να αλλάξουμε στελέχη πάσχουμε και κάνει μπαμ αυτοί μόνο για να περνούν τον μισθό του ιβαν είναι κάνουν τραγικά παιδικά λάθη και πραγματικά μας αρμέγουν να μην πω για αζερβεδο που η δουλειά πάει για ενα φιάσκο εκτός αν κάνει την έκπληξη και χάσει καμία 10 κιλά και γίνει ενεργός ποδοσφαιριστής ομάδα με λεφτά και πέρνει άνεργο πολυτραυματια μπακ αν αγοράσουμε και Κουρμπέλη που δεν είναι ούτε για τα κορδόνια του τσιμιροτ όλοι οι σκάουτερ της ομάδας ταμείο ανεργίας άμεσα
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν χάθηκε ο κόσμος ούτε το πρωτάθλημα επειδή πουληθηκε ο Τσιμιροτ. Η ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια κάθε τρύπα που προκύπτει την καλύπτει επάξια. Ας δείξουμε εμπιστοσύνη ή έστω υπομονή και ας περιμένουμε δυο-τρεις μέρες.
Απλα αγωνιστικα ΔΕΝ εχουμε ισαξιο του Τσιμιροτ εκει. Οσο κι αν θελουμε να πεισουμε τον εαυτο μας πως "δε χαθηκε ο κοσμος", ειναι μεγαλη απωλεια οσον αφορα την χημεια που εχει η ομαδα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εννοείτε ότι είναι μεγάλη απώλεια. Και εγώ θα προτιμούσα να μην διαταραχθεί η ομάδα αλλά απο την στιγμή που έφυγε δεν έχουμε τον χρόνο να κοιτάμε πίσω. Ελπίζουμε( προσωπικά έχω εμπιστοσύνη) ότι θα φέρουμε ισάξιο του. Η πρόθεση να παρθεί αυτός ο παίκτης είναι το μόνο σίγουρο. Το έχουν αποδείξει οι κινήσεις τους.
Έχεις δίκιο Εβρίτη σε αυτό, αλλά είναι η μισή αλήθεια. Το timing του deal είναι πολύ κακό. Είμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και η απώλεια του Τσίμιροτ δημιουργεί ένα κενό που όποιος κι αν έρθει θα αργήσει να καλύψει.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν χάθηκε ο κόσμος ούτε το πρωτάθλημα επειδή πουληθηκε ο Τσιμιροτ. Η ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια κάθε τρύπα που προκύπτει την καλύπτει επάξια. Ας δείξουμε εμπιστοσύνη ή έστω υπομονή και ας περιμένουμε δυο-τρεις μέρες.
Δεν εχεις αδικο,απλως νομιζω πολλοι -οπως και εγω- διαφωνουν στο ποτε εγινε ημερολογιακα η πωληση και μαλιστα πριν απο κρισιμα παιχνιδια,παρα στο αν εχουμε ή θα παρουμε αλλον.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν χάθηκε ο κόσμος ούτε το πρωτάθλημα επειδή πουληθηκε ο Τσιμιροτ. Η ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια κάθε τρύπα που προκύπτει την καλύπτει επάξια. Ας δείξουμε εμπιστοσύνη ή έστω υπομονή και ας περιμένουμε δυο-τρεις μέρες.
ωχ ναπολιτανε τα ιδια παραλληλα γραφαμε με αλλες λεξεις

Νομιζω οτι το συγκεκριμένο σαιτ ειχε βγαλει πρωτο την μεταγραφή ζαμπρανο, λιγα λεπτα μετα την ανακοίνωση βιειρινια. Μπορει να κανω και λαθος. Δεν μας λεει ομως ειναι λατινοαμερικανος η παιζει εκει; η ειναι και τα δύο;Hermann έγραψε:To paokvoice όλο ανοησίες (για να μη πω κάτι χειρότερο) γράφει.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το ιδανικό θα ήταν να πωληθεί το καλοκαίρι και ας ήταν με λιγότερα( το πιο πιθανό παραπάνω να ήταν) και εγώ έχω τους ίδιους προβληματισμούς με εσάς απλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω οσο πιο θετικά μπορώ και να περιμένω τον αντικαταστάτη πριν βγάλω συμπεράσματα. Προφανώς πρέπει να έχουν την ικανότητα και την τύχη να φέρουν κάποιον με τα ίδια χαρακτηριστικά του τσιμι που θα παίξει κ θα προσφέρει άμεσα. Μου έδειξαν ότι έχουν την διάθεση να το κάνουν οποτε αναμένουμε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Είναι και κάτι άλλο και αυτό είναι η επιθυμία του παίκτη και το αν ήθελε να φύγει. Βέβαια θα μου πεις και γιατί να περνάει πάντα το θέλημα των παικτών; Μεγάλη κουβέντα και δεν οδηγεί πουθενά. Ο στόχος είναι ένας, το πρωτάθλημα και είναι πάνω από έναν παίκτη. Είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε τον αντικαταστάτη και να προχωρήσουμε μπροστά. Φέτος δεν χάνεται για κανέναν λόγο.
Ο Χατσεριδη λογιζεται ως κοινοτικος;
Αν οχι δεν γινεται και Μαντσον και Χατσεριδη.
Αν οχι δεν γινεται και Μαντσον και Χατσεριδη.