Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ρε παιδιά από πού πηγάζει η σιγουριά ότι υπλαρχει ή δεν υπάρχει θέμα με το ffp;
Φερε εναν Νατχο τωρα να γουσταρουμε!
Ενα ειναι σιγουρο παντως και ειμαι κατηγορηματικος...
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως σχεδιασμος, και η ΠΑΕ λειτοτργει σπασμωδικα αναλογα με τις ορεξεις του καθε στελεχους.-
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενα ειναι σιγουρο παντως και ειμαι κατηγορηματικος...
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως σχεδιασμος, και η ΠΑΕ λειτοτργει σπασμωδικα αναλογα με τις ορεξεις του καθε στελεχους.-
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μαθω αν ισχυει η οχιtrouman έγραψε:Ρε παιδιά από πού πηγάζει η σιγουριά ότι υπλαρχει ή δεν υπάρχει θέμα με το ffp;
- White Ranger
Βλέπω με απάντηση Σαββιδάκου jr για αντικαταστάτη Cimirot θα έρθει ισάξιος ή καλύτερος προβλέπω να έρχεται ο Caktas (που είναι ελεύθερος και είναι κ 8άρι με καλή τεχνική) δε βλέπω να σκάμε λεφτά στον βάζελο για Κουρμπέλιδες και Ξεκουρμπέλιδες.
Δημοσιογράφος καλός και σοβαρός μου είπε ότι υπάρχει θέμα με ffp...
- thanos-xanthi
φιλε ο Caktas ηδη ανακοινωθηκε απο τη Χαιντουκ ΣπλιτWhite Ranger έγραψε:Βλέπω με απάντηση Σαββιδάκου jr για αντικαταστάτη Cimirot θα έρθει ισάξιος ή καλύτερος προβλέπω να έρχεται ο Caktas (που είναι ελεύθερος και είναι κ 8άρι με καλή τεχνική) δε βλέπω να σκάμε λεφτά στον βάζελο για Κουρμπέλιδες και Ξεκουρμπέλιδες.
Στην τελευταία Γενικη Συνέλευση ο Γκαγκάτσης είπε το αντίθετο....από την μία υπάρχει θέμα FFP και από την άλλη την παλεύουν για Χατσεριδη;;; Κάτι δεν στέκει εδώ...Demir έγραψε:Δημοσιογράφος καλός και σοβαρός μου είπε ότι υπάρχει θέμα με ffp...
Έφυγε ο Σαμπράνο πάντως που είχε αρκετά βαρύ συμβόλαιο. Αν υπάρχει θέμα ας μη κοιτάνε Χατσερίδηδες. Βλακείες λέω εγώ, δεν υπάρχει τίποτα.Demir έγραψε:Δημοσιογράφος καλός και σοβαρός μου είπε ότι υπάρχει θέμα με ffp...
- sourmenetes
- Moderator
Εχεις μειλ.ABALAEA2 έγραψε:Δώστε λίγο βάση please στα παρακάτω!
Κάποια πράγματα δεν γράφονται και δεν λέγονται. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα πολύ πιο σημαντικό από μεταγραφές κλπ. Ο Σαββίδης μακάρι να μπορούσε να ρίξει αύριο 10 μύρια και να πάρει τους καλύτερους. Πιστέψτε με πολύ θα το ήθελε. Δεν μπορεί όμως!! Η πώληση Cimirot σχετίζεται με αυτό που σας λέω. Δεν είναι θέμα οικονομικής δυνατότητας, είναι θέμα κανόνων. Ο ΠΑΟΚ στο τέλος της ημέρας θα κάνει αυτό που πρέπει.
Ο λόγος που ανέφερα τα παραπάνω είναι για να δείξω ότι για κάποιους που ίσως ξέρουμε κάτι παραπάνω, είναι άσχημο να βλέπουμε συνεχές κράξιμο, για κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν πολλά...
- White Ranger
thanos-xanthi έγραψε:φιλε ο Caktas ηδη ανακοινωθηκε απο τη Χαιντουκ ΣπλιτWhite Ranger έγραψε:Βλέπω με απάντηση Σαββιδάκου jr για αντικαταστάτη Cimirot θα έρθει ισάξιος ή καλύτερος προβλέπω να έρχεται ο Caktas (που είναι ελεύθερος και είναι κ 8άρι με καλή τεχνική) δε βλέπω να σκάμε λεφτά στον βάζελο για Κουρμπέλιδες και Ξεκουρμπέλιδες.

Δε το ήξερα τότε μπας και πάρουμε κανέναν που λήγει το 2018 καλοκαίρι με χαμηλή τιμή
πχ https://www.transfermarkt.com/raphael-h ... ler/104414
Raphael Holzhauser
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24
Φίλος του ΠΑΟΚ ρώτησε τον Γιώργο Σαββίδη (διαδικτυακά) για τον αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ. Ο Σαββίδης απάντησε: «Θα φέρουμε νέο στη θέση του» και περιέγραψε ότι αυτός δεν θα είναι σίγουρα χειρότερος, αλλά καλύτερος του παίκτη που παραχωρήθηκε.
Φίλος του ΠΑΟΚ ρώτησε τον Γιώργο Σαββίδη (διαδικτυακά) για τον αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ. Ο Σαββίδης απάντησε: «Θα φέρουμε νέο στη θέση του» και περιέγραψε ότι αυτός δεν θα είναι σίγουρα χειρότερος, αλλά καλύτερος του παίκτη που παραχωρήθηκε.
Σας ευχαριστούμε για την ενημερωση 9 ωρες μετα.
αν δεν το εβλεπαν απο εδω.. Και μερικοι σας περνουν και στα σοβαρά, μαυρα μεσάνυχτα εχετε

Όπως πήρανε τον Τζάλμα για καλύτερο του Μακ και τον Ενρίκιε για καλύτερο του Ροντρίγκιεζ. Όπως αντικαταστήσανε τον Λούκας...