16. Gojko Cimirot

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Simba εχω την εντυπωση πως αναφερεσαι εμμεσως στο σχολιο που εκανα για τα στατιστικα του, διοτι απευθυνεσαι στον Τζοκερ, ο οποιος απαντησε στο σχολιο μου. Αν οχι ζητω συγγνωμη εκ των εκ των προτερων. Φιλε μου δεν ειπα κατι κακο. Δεν εθιξα την αξια του παιχτη. Ισα ισα που θεωρω τη φυγη του τεραστιο πληγμα. Μια εικασια εκανα σχετικα με την αιτια που ισως κρυβεται πισω απο την χαμηλη αξια της μεταγραφης του..τιποτε παραπανω.Δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου. :pano:
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Γκοικο καλη συνεχεια!

Ο ερχομος του ηταν θεωρητικα πολυ ενδιαφερον προτζεκτ με πολλες υποσχεσεις λογω ηλικιας κ οντας διεθνης. Αρκετα μεγαλο κ το κοστος μεταγγραφης του.

Στην πραξη τωρα.. Ειναι ενας παιχτης με πολυ καλη τεχνικη για εξαρι, μια θεση ομως που επανελλειμενα εδειξε πως δεν ξερει να παιζει. Απ την αλλη για οχταρι δεν εχει την ποιοτητα κ σπιρταδα που χρειαζεται σε μια ομαδα που εχει κατοχη κ δημιουργει. Πιστευω πως θα ηταν πολυ καλος σε μια μικρομεσαια ομαδα κορυφαιου πρωταθληματος αλλα για τον ΠΑΟΚ των ονειρων μου δεν κανει. Φευγει σαν κυριος κ αξιζει το σεβασμο μας.

Οσο για τον αντικαταστατη του ειναι μεγαλο το θεμα. Απ τη μια πας για πρωταθλημα οποτε θελεις αμεσα καποια λυση, απ την αλλη εχεις ενα μακροπροθεσμο προτζεκτ που απ οσο εχς καταλαβει προυποθετει κινησεις προμελετημενες κ ουσιας. Γι αυτο πιστευω οτι η θα παρει παιχνιδια ο Καντουρι στη θεση 8 η' θα παρουμε εμπειρο παιχτη δανεικο. Δεν πιστευω οτι μπορει να γινει σοβαρη επενδυση ετσι σε 5 μερες. Σοβαρη προεργασια κ ετοιμη λυση κακα τα ψ εμματα δεν πιστευω οτι υπαρχει, οχι γιατι ΠΑΟΚ εισαι αλλα γιατι Ελλαδα εισαι, Σουπερλιγκ εισαι..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kos, από ποιον παίρνει χαρτάκι ο προπονητής μας; Και για ποιον παίκτη;
Για ποια περίπτωση αναφέρεσαι ;
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Καλη συνεχεια Τσιμι

Εγω δεν μπαινω στο τριπακι να πιστευω τις αναρτησεις των δημοσιοκαφρων οτι ηθελες συνεχως να φυγεις.Ακομα και να ηθελες,εδειχνες συνεχως επαγγελματισμο και δεν εκανες σκηνικα.

Επαιξες εχθες λες και ησουν κλεισμενος για αλλα 2 χρονια στον ΠΑΟΚ,παρολο που ουσιαστικα ηξερες για την μεταγραφη σου.Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο σε μας για αυτα που θα δουμε στο κεντρο απο δω και περα αν δεν κλεισουν κανα χαφ της προκοπης
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Καλή συνέχεια Gojko στην νέα σου ομάδα.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Καλή συνέχεια στην καριέρα του. Τίμιος, εργατικός, χαμηλών τόνων. Και εγώ ήθελα κάποιον καλύτερο στη θέση του αλλά όχι τώρα, 5 ημέρες πριν τη λήξη των μεταγραφών και ενώ στους αμέσως επόμενους αγώνες πάιζουμε όλη τη χρονιά.
Μακάρι να διαψευσθούν οι εκτιμήσεις όσων πιστευουμε ότι ο Τσίμροτ αφήνει στην παρούσα συγκυρία ένα κενό που είναι πραγματικά δύσκολο να καλυφθεί.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ε οτι περιοριζονται οι πιθανοτητες μας για την κατακτηση και αυξανουν για γκελα προφανως,βασει λογικης
αλλα φανταζομαι ειχαν την ευφυια οταν τον πουλησαν να το ξερουν αυτο
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τώρα μπήκα για να δω αυτήν την είδηση. Δε μπορώ παρά να κράξω. Η ομάδα έχει ανάγκη από τέτοιους επαγγελματίες - αθλητές υπόδειγμα χαρακτήρα. Μια ζωή κορόιδα μας πιάνουν. Ότι καλό έχουμε σε αθλητή μας το παίρνουν και μαζεύουμε όλους τους υπερκοστολογημένους και τους 30+. Η ομάδα είχε ανάγκη από 25άρηδες σαν τον Τσίμιροτ και όχι να πουλά τον 1 που έχει. Αν πουληθεί και ο Πέλκας πλέον ούτε για ανέκδοτο κάνει αυτή η ομάδα, ούτε για μπλακ χιούμορ. Εγώ τον Τσίμιροτ το Γενάρη ούτε με 5εκ δεν τον έδινα. Από 10 και πάνω ναι. Δεν έχουμε τη δύναμη να αντικαταστούμε τέτοιους παίκτες και το αποδείξαμε. Ο Μαουρίτσιο κοστίζει το συμβόλαιό του 3εκ περίπου μαζί με την εφορία. Δηλαδή όσα θα πάρουμε περίπου από τον Τσίμιροτ. Σε 3 έτη θα έχουμε πληρώσει 9εκ για Μαουρίτσιο και αμφιβάλλω αν η προσφορά του θα είναι όση του Τσίμιροτ.

Ο παίκτης έπρεπε να μείνει και να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τον πουλάς 10εκ, και όχι τώρα. Πολύ κακό timing. Για κάθε απόφαση αυτής της ομάδας εδώ και καιρό βάζω πάντα το χειρότερο. Θα προτιμούσα το κορώνα γράμματα στις αποφάσεις μας, που τουλάχιστον δίνει 50% επιτυχία. Άρα θεωρώ ότι ο Πέλκας θα πουληθεί επίσης στο χειρότερο timing, όπως κάναμε και με τον Μακ και με τον Ροντρίγκες.

Υγ: Αν δεν έχουμε βάλει ποσοστό μεταπώλησης μεταξύ 20-30% είμαστε χαϊβάνια.

Υγ2: Αν τελικά το πλάνο ήταν τα 2,5εκ του Τσίμιροτ να τα δώσουμε για τον Κουρμπέλη, μόνο και μόνο για να πάρουμε παίκτη από το βάζελο και να τους σώσουμε, αυτό ξεπερνάει κάθε level of retardation.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Καλη συνεχεια τσιμιροτ.
Παντα εδινες αυτο που μπορουσες
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Στο ακουσμα της ειδησης ξενερωσα. Δεν ειμαι συμφωνος με την μεταγραφη του τωρα ειδικα μεσουσης της σεζον ειδικα οταν διεκδικεις τον τιτλο με ενα απο τα βασικα γραναζια στην μηχανη σου και κομβικο παιχτη.
Πισω απο τα στατιστικα που λενε την μιση αληθεια για 2γκολ κ ασιστ υπαρχουν και κατι αλλα που ισως ειναι και τα σημαντικοτερα στην εξισωση. Τα ατελειωτα τρεξιματα που ετρεχε για 3 στο κεντρο Όλες οι μπάλες κι αμυντικά και επιθετικά περνούσαν από τα πόδια του το καθετο παιχνιδι το νευρο που εβγαζε δεν τα παιρνουμε απο κανεναν αλλο αυτη τη στιγμη.
Πουλεναρα μου σε ευχαριστουμε!!
.Καλη τυχη σε εναν απο τους αγαπημενους μου παιχτες.Κυριος ηρθε,κυριος εφυγε.Στο επανειδειν και εις ανωτερα παιχταρα μου!!!
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Gojko Cimirot Gojko Cimirot
Defensive Midfield
25 Bosnia-Herzegovina
PAOK Thessaloniki PAOK Saloniki
Greece Super League
Standard Liège Standard Liège
Belgium Jupiler Pro League
3,00 Mill.

3 λέει το τρανσφερμαρκτ
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μαλλον 2,5 θα παρει ο ΠΑΟΚ και τα υπολοιπα θα τα δωσουν οι βελγοι στους βοσνιους...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

μεταφέρθηκε στις μεταγραφές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος The_Stalker την Πέμ 25 Ιαν 2018, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν ήθελε να μεινει σε μας αλλα στην βελγικη στανταρ Λιέγης υπεφραψε 4.5 χρονια. :lol:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ο τσίμιροτ αν ισχύουν τα ποσά που γράφονται, θα παίρνει αρκετά παραπάνω λεφτά στο Βέλγιο.

Στον ΠΑΟΚ από τη μια υπήρξε άψογος και επαγγελματίας μέχρι την τελευταία μέρα. Από την άλλη, παίκτης που αφήνει τον ΠΑΟΚ και την προοπτική πρωταθλήματος και συμμετοχής στο τσουλου για κάποια Σταντάρ, εμένα με αφήνει μια πικρή γεύση. Του εύχομαι καλή επιτυχία, αλλά και να μας βλέπει στους ομίλους του τσουλου από την TV και να το μετανιώνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”