Συμφωνώ σ αυτό που λες αν και δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στην πράξη, δεν είδαμε πχ ποτέ Μαουρίσιο Σάχοφ ή Μαουρίσιο Καντουρί στα χαφ. Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί θα μαζεύαμε πολλά με σοβαρή ομάδα. Αλλά και πάλι, ο Τσίμι δεν ήταν καθαρό εξάρι και γι αυτό έδενε καλά με τον Βραζιλιάνο γιατί κάλυπτε την έλλειψη τρεξιμάτων του τελευταίου.axristeas έγραψε:θελω να βγαλω αυτο απο μεσα μου:
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ,ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 6ΑΡΙ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ 2 ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ-8ΑΡΙΑ
Αφου το δειτε,αναθεωρηστε τις οποιες σκεψεις σας για τον σχεδιασμο,και το τι παιχτες θελετε
Αλλά πάμε και στον Λουτσέσκου. Από τη μία η ομάδα οφείλει να καλύψει τις απαιτήσεις του ώστε να μην του βάλει τρικοποδιές, από την άλλη οφείλει να κρατήσει μια πισινή, γιατί αν πχ ο Λου κάνει δυο ήττες μέσα στο μήνα μόνο σίγουρη δεν θα ναι η θέση του. Κι αν ο επόμενος παίζει με 6άρι τι θα κάνουμε?
Αν έχουν στο στόχαστρο τον Τσάκτας, αντί του Τσίμιροτ άνετα μπορούσαν να διώξουν τον Κάνιας και τον Σάχοφ και να έχουμε μια τριπλέτα στο 6-8 που θα κεντάει και να είναι κι όλοι εσωτερικοί μέσοι και χωρίς να διαταραχτεί η χημεία. Αν έχουν κανένα καημό για τον Κουρμπέλη είναι απλά τραγικοί.
Άλλο έχω καταλήξει ότι έγινε. Πολλά τα έξοδα της ομάδας, θέλουν να κάνουν μείωση του ανοίγματος, ίσως και λόγω ffp όποιος μπορεί να πουληθεί χωρίς μεγάλη επικοινωνιακή ζημιά πουλιέται κι ελπίζουν με Χατσερίδη κι όποιον άλλον πάρουν να αντιστραφεί το κλίμα. Άλλη λογική εξήγηση για το timing αυτής της πώλησης δε μπορώ να βρω.