Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τζαλμα πουλεν, παικταρας, στο τοπ10 που έχει περάσει απτον ΠΑΟΚ και αγαπημενος κάθε φίλαθλου κι οπαδού της ομάδας. Νέα πενταετη ανανέωση να κλείσει την καριέρα του εδω
Αν αληθευει πως ειχε ποσοστο 15% και η σεραγεβο τεραστια επιτυχια η πωληση Τσιμιροτ με 2 μυρια και κατι ψιλα...Αγορασαμε παικτη απο την σεραγεβο και τους δωσαμε και ποσοστο μεταπωλησης??????????
Με βαση πως ξεκίνησε η χρονια, αυτη τη στιγμή εχουμε την απωλεια του λεοβατς, του Σαμπρανο και του Τσιμιροτ.Αν υποθεσουμε οτι ο Ασεβεδο θα καλύψει το κενό συντομα, στις 25 Γενάρη οχι δεν ενισχύθηκε η ομαδα αλλα αποδυναμωθηκε πάρα πολύ. Και ολα αυτα σε μια απο τις πιο κρίσιμες χρονικές περιόδους της ιστορίας μας.
Ελπίζω έστω και την ύστατη στιγμή να μπαλωσουμε οτι μπαλωνεται, γιατι το τρενο βρίσκεται ηδη στο Πλατύ Ημαθίας .Πραγματικά πως τα καταφέραμε παλι ετσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 25 Ιαν 2018, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω παντως δεν βλεπω καμια προσπαθεια να καλυφθει το κενο και μν πει κανεις νωρις ειναι επρεπε να ειναι ηδη εδω ο αντικαταστατης αλλα χαλαρα το τσιμιροτ δειχνουν με φανελα της στανταρ οκ ολα καλα.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Madson Henrique Nascimento Santos είναι 26 ετών και 9 μηνών περίπου κι εμένα προσωπικά με αρέσει. Σκυλί, κόφτης και καλή τεχνική. Γνώστης του Ελληνικού πρωταθλήματος. Για τους υπόλοιπους 3 μήνες φαντάζει αρκετά καλή επιλογή για το 6. Από τους Kace και Canas θεωρώ ότι είναι καλύτερος. Σαν κόφτης τουλάχιστον.
Είμαι υπέρ Μαντσον.Τον θεωρώ τον καλύτερο παίκτη του Ατρομήτου