Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Taseos »

Χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Rizla έγραψε:Έχουμε ήδη αποτυχει, απλά η αποτυχία θα είναι μικρότερη παίρνοντας το νταμπλ.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παιδια, βασικα, καλυτερα να μη συνεχιστει αυτο με μαζουτ, γιατι δν ειναι λιγες οι φορες που πληρωσαμε αυτη την αλαζονεια, υποψιν..

Ειρωνειες πριν τα ματς με παναιτωλικο, 2 ασιστ σε 100'

Το ιδιο με γιαννενο, οπου στο 1-1, με τη μπαλα στον αερα, παιρνει καλυτερη θεση απ'τον αμυντικο και με κεφαλια κανει συστημενη πασα στον λιβαγια που δινει την ασιστ. Πιο μετα κερδιζει την κοκκινη του γιαννιωτη.

Το ιδιο πριν μπει στο μαντριγαλ, οπου σε 20' βγαζει 1 ασιστ που δεν κανει γκολ ο αραουχο και αλλη μια στο τελος που στο τσακ εδιωξε ο αμυντικος και πανηγυριζε σα να'βαλε γκολ..

κουλ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Rizla έγραψε:Έχουμε ήδη αποτυχει, απλά η αποτυχία θα είναι μικρότερη παίρνοντας το νταμπλ.
τι είπες ρε άρχοντα :lol: :lol: :lol:

υγ. εγώ το γουστάρω το καλοπροαίρετο τρολάρισμα με μασούντ πάντως και απορώ σήμερα, πως και δεν πήρε μόνος του το ματς της κούλας
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν είδα το παιχνίδι, παρά μόνο τα εκτεταμένα στιγμιότυπα. Σε αυτό δείχνει ο γαύρος να έχει ξεφτυλίσσει την Αεκ. Αν έπαιζε ο Ανσαριφάντ θα ήταν ένα άνετο 2-0. Ο Τζούρτεβιτς είναι χειρότερος από τον Κουλούρη. Τουλάχιστον ο Ευθύμης έχει δύναμη. Όχι ότι ο Ανσαριφάντ είναι σπουδαίος, απλά με Τζούρτζεβιτς παίζει με 10. Είναι ξεκάθαρο ότι στοχεύουν στο πρωτάθλημα και για αυτό το ροτέισον. Ξέρουν ότι το κύπελλο είναι ζόρικο φέτος. Από νωρίς δύσκολη κλήρωση και μετά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν ΠΑΟΚ, που κακά τα ψέμματα, αν το δούμε από τη δική τους οπτική, δύσκολα παίζεται. Η Αεκ είναι αυτό που γράφω από την αρχή της χρονιάς: η ομάδα των μίντια που με το παλεύει με τη χημεία της και κάποια σφυρίγματα. Της έδωσαν 4 πόντους, πράγμα που τη διατηρεί στο παιχνίδι ακόμη, ενώ έχει ένα καλό προπονητή. Η κριτική είναι άδικη, γιατί κάνει αυτό που μπορεί με Μπακασέτες και Μπακάκηδες, ένα πολύ μικρό μπάτζετ, ενώ ούτε κανονικά εξτρέμ έχει. Πάνω σε όλα αυτά, έχασε και τον Μάνταλο. Για μένα η Λέστερ της Ελλάδας είναι η Αεκ. Ο Ατρόμητος είναι πολύ μεγαλύτερη έκπληξη αν θα το έπαιρνε (που δεν πρόκειται, άρα τζάμπα λέμε για Λέστερ).

Ο αντίπαλος είναι ο γαύρος φέτος για το πρωτάθλημα και καλό είναι η Αεκ είτε να κερδίσει είτε να φέρει Χ. Παρακολούθησα τελευταία το γαύρο και μπορώ να πω ότι έχει πολλές λύσεις μπροστά. Η διαφορά δυναμικότητας αποτυπώθηκε νομίζω ξεκάθαρα και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Άθλια η αεκ και βγαίνουν και μιλάνε για 80-20 διαιτησία. Για κλάμματα. Ξύπνησα και 7 παρά σήμερα το πρωί, έτοιμος να κοιμηθώ ήμουν.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Είδα το παιχνίδι χτες. Το πρώτο ολόκληρο παιχνίδι και των 2 ομάδων .

Οι προηγούμενοι με κάλυψαν σε μεγάλο βάθμο.

Να πω ότι εντυπωσιάστηκα από 2 παίκτες , έναν από κάθε ομάδα. Για τους ίδιους λόγους όμως

Το Ρομαό και το Γαλανόπουλο.
Δυνατά κορμιά , έτρεξαν πολύ , νταήδες στο χώρο ευθύνης τους και με πάρα πολλές δυνάμεις. Ο Ρομαό βέβαια πολύ βρώμικος , αλλά με πολύ επιθετικά μαρκαρίσματα και γενικά έκανε κουμάντο.
Ο μικρός της κούλας μου ήταν επίσης πολύ καλό. Δυνατός , ακούραστος . Δε κατάλαβα αν ξέρει και μπάλα , αλλά σε φυζικαλ ματς όπως χτες είναι ογκόλιθος
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

giapas έγραψε: Ο μικρός της κούλας μου
ο δαιμων του τυπογραφειου ελπιζω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:lol:
ξεσκεπαστηκε ή ξεχασε το "φανηκε"?

Εγω λεω να γινει ενα καλο ντου, στελνοντας τον στο κουλομανια, για να στανιαρει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

giapas έγραψε:Ο μικρός της κούλας μου
Πεσαν οι μασκες.Τον ειχα καταλαβει εγω....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φρουρά , φρουρά , φρουράααααααααααααααα :D :D

Σατανάδες είστε. Από το Παλαιολόγο το περιμέναμε λόγω μασουντ , ο γιαπας μας προέκυψε !

Τουλάχιστον μη το κάνετε πάλι παράθεση μπας και ξεχαστεί. Αν το δει κανάς γκοραν , τη γ@μησα :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Notorious4 έγραψε:Καλά μια πλάκα κάναμε! Αλλά εκ του αποτελέσματος θεωρείς ότι θα βοηθούσε; Γιατί μέχρι στιγμής είναι μετριοκακός.

εγω νομιζω την πλακα μας την κανει ο μεταγραφικος σχεδιασμος μας
ο μασουντ δεν μου ηταν το ζητημα που στοιχισε και 70 χιλ ευρω(που ειναι καλος παιχτης μια φορα),θα μας τιναζε τον προυπολογισμο αν δεν πηγαινε καλα και κολησαμε με αυτον(πιο πολυ για να μην τον παρει η αεκ οπως ειπα ηθελα να τον κλεισουμε)
οπως εγραψα πεντακοσιες φορες ηλπιζα να παμε σε παιχτες με παραστασεις ελλ πρωταθληματος που θα ενσωματωθουν αμεσα,θα παρουν πολλα λεπτα και κατευθειαν

κατα τα φαινομενα ακολουθησαν αλλο δρομο(προσπαθησαν τουλαχιστον μονο με μολεδο αν πιστεψουμε τις ειδησεις)
φεραν ζεβεδαιο,φερνουν χατσεριδη δεν ξερω ποιον αλλο
για μενα ειναι λαθος,διοτι αυτην την περιοδο κοιτας να προσθεσεις παιχτες που θα βοηθησουν και αμεσα οτι παρεις απο αυτους ,σε λιγες κομβικες φασεις θα κρινοταν ο τιτλος,να αυξησεις τις πιθανοτητες για αυτο(καθολου βεβαιο,αλλα πιο πιθανο,απο το να κουβαλησεις καποιον απο το κινεζικο π.χ πρωταθλημα)αντ αυτου οι δικοι μας πουλανε κιολας κομβικο παιχτη

και καλη επιτυχια με αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 25 Ιαν 2018, 13:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Μπραβο Γιαπας.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Παλαιολόγος έγραψε:
Notorious4 έγραψε:Καλά μια πλάκα κάναμε! Αλλά εκ του αποτελέσματος θεωρείς ότι θα βοηθούσε; Γιατί μέχρι στιγμής είναι μετριοκακός.

εγω νομιζω την πλακα μας την κανει ο μεταγραφικος σχεδιασμος μας
ο μασουντ δεν μου ηταν το ζητημα που στοιχισε και 70 χιλ ευρω(που ειναι καλος παιχτης μια φορα),θα μας τιναζε τον προυπολογισμο αν δεν πηγαινε καλα και κολησαμε με αυτον(πιο πολυ για να μην τον παρει η αεκ οπως ειπα ηθελα να τον κλεισουμε)
οπως εγραψα πεντακοσιες φορες ηλπιζα να παμε σε παιχτες με παραστασεις ελλ πρωταθληματος που θα ενσωματωθουν αμεσα,θα παρουν πολλα λεπτα και κατευθειαν

κατα τα φαινομενα ακολουθησαν αλλο δρομο(προσπαθησαν τουλαχιστον μονο με μολεδο αν πιστεψουμε τις ειδησεις)
φεραν ζεβεδαιο,φερνουν χατσεριδη δεν ξερω ποιον αλλο
για μενα ειναι λαθος,διοτι αυτην την περιοδο κοιτας να προσθεσεις παιχτες που θα βοηθησουν και αμεσα οτι παρεις απο αυτους ,σε λιγες κομβικες φασεις θα κρινοταν ο τιτλος,να αυξησεις τις πιθανοτητες για αυτο(καθολου βεβαιο,αλλα πιο πιθανο,απο το να κουβαλησεις καποιον απο το κινεζικο π.χ πρωταθλημα)αντ αυτου οι δικοι μας πουλανε κιολας κομβικο παιχτη

και καλη επιτυχια με αυτο
Θα φανεί σε λίγες μέρες κατά πόσο είναι γελοίος ο σχεδιασμός μας ας κάνουμε λίγο υπομονη.Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι τέτοιες μέρες φέραμε τον Πριγιο και ευελπιστώ σε ανάλογη κίνηση για την αντικατάσταση του τσιμιροτ.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ναι και παλιοτερα λινο

απλα βασει πιθανοτητων συζηταμε
ποσοι ηρθαν και ποσοι τελικα πιασανε
γιατι οπως επισης ειχα αναφερει στα μηνυματα εκεινα,μην ξεχνας ποσους φεραμε 1 σεπτεμβρη και ποσοι απο αυτους που δεν ειχαν παραστασεις ελ πρωταθληματος προσεφεραν
οι γκελες ηταν μια απορροια και αυτου του γεγονοτος

τωρα τελη γεναρη ακομα πιο δυσμενεις οι συνθηκες για κατι καλο

ηδη πηραμε ενα ρισκο με ζεβεδαιο,παμε να παρουμε ενα με χατσεριδη,ερχεται ισως και αλλος μπροστα απ εξω
και βλεπουμε και για κοφτη
ποσοι απο αυτους να πιασουν και να ενσωματωθουν και μαλιστα γρηγορα τωρα;
η ελπιδα μας ειναι ο ζεβεδαιος και ο κοφτης,διοτι εκει τα κενα πια βγαζουν ματι
μακαρι και ο περιφερειακος φορ
δεν ειμαι αισιοδοξος ιδιαιτερα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”