Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Είδα που λέτε χθες το derby πριν από μας. Είδα το ξύλο που έριχναν και οι μεν και οι δε κ σκεφτόμουνα ότι είμαστε πολύ soft ομάδα. Αλλά τουλάχιστον για τα μεταξύ μας παιχνίδια έχω εμπιστοσύνη στον Λουτσέσκου.Είδα επίσης και έναν αμυντικό με αρχοντική παρουσία, τον Τσιγκρίνσκι. Και μετά είδα κ το δικό μας παιχνίδι. Είδα αμυντικούς να διώχνουν όπως να ναι την μπάλα όταν πιέζονταν, είδα τους μέσους μας να εκνευρίζονται όταν έτρωγαν ξύλο από τον Μάντσον...
Σήμερα φεύγει ο Τσίμιροτ:
το τρεχαντήρι; ΝΑΙ
Ο καλός επαγγελματίας;ΝΑΙ
Ο συνδετικός κρίκος άμυνας επίθεσης; ΝΑΙ
Δεν έπρεπε να φύγει τώρα; ΙΣΩΣ
ΑΛΛΑ
Εμείς δεν είμασταν που θέλαμε να πάρουμε ψηλό και δυνατό εξάρι ή κάνω λάθος;
Ο Τσίμιροτ δεν έχει 98 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ με 2 γκολ κ έξι ασίστ ή κάνω λάθος;
Με τον Κάνιας δεν κάναμε πέρυσι τα καλύτερα παιχνίδια κ είχαμε χτίσει το σερι κ όταν τραυματίστηκε άλλαξε όλη η ομάδα ή κάνω λάθος;
Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι εκεί στην διοίκηση τρελάθηκαν ξαφνικά ή ο Λουτσέσκου θέλει να φάει το κεφάλι του.
Απλά είμαστε πάντα της τελευταίας στιγμής, για αυτό κ έλεγα μεταγραφές μετά τις 20. Για αυτό κ μου βρωμούσε όταν τελείωσε του Μολέδο κ πάλι ακούγαμε για 3 δανεικούς στον βάζελο...
Πιο πολύ θα ήθελα Κουρμπέλη κ όσοι λένε ποιος Κουρμπέλης, ΑΝ έρθει, ας κάνουν υπομονή κ να τον δουν. Έτσι κ αλλιώς, μπορεί να παίξει άμεσα.
Τώρα το Αγρίνιο θα ήταν δύσκολο, είτε με είτε χωρίς Τσίμιροτ. Τώρα λείπει κ ο Πέλκας, έχουν κ τον Δέλλα που θα σκυλιάσει να μας κόψει βαθμούς κ χλώμιασε η κατάσταση.
Μέχρι τις 31 θα έρθει αντικαταστάτης!!
Σήμερα φεύγει ο Τσίμιροτ:
το τρεχαντήρι; ΝΑΙ
Ο καλός επαγγελματίας;ΝΑΙ
Ο συνδετικός κρίκος άμυνας επίθεσης; ΝΑΙ
Δεν έπρεπε να φύγει τώρα; ΙΣΩΣ
ΑΛΛΑ
Εμείς δεν είμασταν που θέλαμε να πάρουμε ψηλό και δυνατό εξάρι ή κάνω λάθος;
Ο Τσίμιροτ δεν έχει 98 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ με 2 γκολ κ έξι ασίστ ή κάνω λάθος;
Με τον Κάνιας δεν κάναμε πέρυσι τα καλύτερα παιχνίδια κ είχαμε χτίσει το σερι κ όταν τραυματίστηκε άλλαξε όλη η ομάδα ή κάνω λάθος;
Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι εκεί στην διοίκηση τρελάθηκαν ξαφνικά ή ο Λουτσέσκου θέλει να φάει το κεφάλι του.
Απλά είμαστε πάντα της τελευταίας στιγμής, για αυτό κ έλεγα μεταγραφές μετά τις 20. Για αυτό κ μου βρωμούσε όταν τελείωσε του Μολέδο κ πάλι ακούγαμε για 3 δανεικούς στον βάζελο...
Πιο πολύ θα ήθελα Κουρμπέλη κ όσοι λένε ποιος Κουρμπέλης, ΑΝ έρθει, ας κάνουν υπομονή κ να τον δουν. Έτσι κ αλλιώς, μπορεί να παίξει άμεσα.
Τώρα το Αγρίνιο θα ήταν δύσκολο, είτε με είτε χωρίς Τσίμιροτ. Τώρα λείπει κ ο Πέλκας, έχουν κ τον Δέλλα που θα σκυλιάσει να μας κόψει βαθμούς κ χλώμιασε η κατάσταση.
Μέχρι τις 31 θα έρθει αντικαταστάτης!!
15αδα θα κατεβαζουμε στο γηπεδο???Παλαιολόγος έγραψε:τωρα θελουν δυο παιχτες στο 6,οχι απλα εναν!
βραβειο μεταγραφικου σχεδιασμου
αυτην την στιγμη τα αμυντικα μας χαφ ,που ειναι η ραχοκοκαλια μιας ομαδας
ειναι ο κανιας και ο κατσε(που δεν υπολογιζεται)
και αναμενουμε καποιον να κουμπωσει και αμεσα κιολας

κανεναν δεν θελουμε ...μαουριτσιο/κανιας - καντουρι/σαχοφ - πελκας/Μπισεσβαρ ειναι τελεια 3αδα.
- thanos-xanthi
δεν εχει νοημα να πας να αγορασεις απο αφραγκουζο
θα περιμενεις να υπογραψει ως τις 31 του μηνα και το τελευταιο βραδυ θα τον δωσει στον φαταουλ με τα μισα λεφτα
θελω να πιστευω οτι το ταξιδι του Μιχελ προχτες ειχε να κανει με μεταγραφη του αντικαταστατη, και ηδη εχουμε υπογραφη σε προσυμφωνο η και παιχτη στη Θεσσαλονικη, ωστε να διωχνουμε ετσι αρον αρον τον Τσιμιροτ
θα περιμενεις να υπογραψει ως τις 31 του μηνα και το τελευταιο βραδυ θα τον δωσει στον φαταουλ με τα μισα λεφτα
θελω να πιστευω οτι το ταξιδι του Μιχελ προχτες ειχε να κανει με μεταγραφη του αντικαταστατη, και ηδη εχουμε υπογραφη σε προσυμφωνο η και παιχτη στη Θεσσαλονικη, ωστε να διωχνουμε ετσι αρον αρον τον Τσιμιροτ
Πάνε σκάσε κάνα μύριο για Κουρμπέλη και μετά πάμε όλοι μαζί να χορέψουμε τον χορό του Ζαλόγγου.
Ρε λαλακες (χαιδευτικα) το σχολιο μου ηταν απαντηση σε ποστ αλλου.Εγω ειχα γραψει ηδη στο τοπικ του Τσιμιροτ πως προφανως δεν ξυπνησε μια μερα ο Λουτσεσκου και αρχισε να βαζει τον Κανιας.Προφανως για αλλη μια μεταγραφικη περιοδο ο βοσνιος πιεζε για μεταγραφη.Δεν ειναι το προβλημα μου η απομακρυνση του,αυτο που με καιει ειναι το γεγονος πως για μια θεση που ειχες ηδη κενο και ηξερες τις προθεσεις παικτη και μανατζερ επρεπε να ειχες ηδη παικτη εδω τις πρωτες μερες του Γεναρη.sourmenetes έγραψε:Εσυ το πιστευεις δηλαδη;;;joshua έγραψε:Καλα γραφουν και οτι η κινηση αποφασιστηκε χτες και οτι σημερα θα αποφασισουν σε ποια κατευθυνση θα κινηθουν.Αν ισχυουν αυτα,εχε γεια καημενε κοσμε...
Λίγες σκέψεις για την υπόθεση Τσίμιροτ (ΟΝ τόπικ γιατι σχετίζεται με αντικαταστάτη) :
Ειλικρινέστατα, χθες στο ματς με Ατρόμητο η απόδοση Τσίμιροτ για μένα ήταν τόσο ανούσια και μέτρια, ώστε την ώρα του αγώνα σκεφτόμουν πως μπορεί να έχει έρθει πρόταση και να ξέρει οτι θα φύγει.
Προφανώς δεν ήξερα οτι αυτό όντως ίσχυε. Και δε σημαίνει οτι τον κατηγορώ για μειωμένη απόδοση. Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που δεν με έπεισε με την παρουσία του.
Επιπλέον, η δήλωση Λουτσέσκου μετά το ματς οτι δε θέλει εξάρια (λάθος για μένα ως τακτική προσέγγιση) με οδήγησε ήδη από χθες να γράψω οτι αν επιμένει σε αυτό ο Λουτσέσκου, τότε πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αντικατασταθεί ο Τσίμιροτ με παίκτη ΠΟΛΥ ποιοτικότερο.
Διότι δυστυχώς ο Γκοικο δεν είναι ούτε εξάρι, ούτε οχτάρι, ούτε βεβαίως δεκάρι. Έχει κάποια χαρακτηριστικά 6/8 αλλά δεν τα έχει ανεπτυγμένα σε ικανοποιητικό βαθμό.
Εφόσον λοιπόν ο ΠΑΟΚ θεωρεί οτι δεν θέλει κόφτη (δουλειά σαφώς ευκολότερη για άτεχνους παίκτες όπως ο Γκοικο, σε σχέση με το να μοιράζουν παιχνίδι και να κρατάνε μπάλα), τότε είναι μια καλή ευκαιρία η αποχώρηση Τσίμιροτ ώστε να φέρουμε ποιοτικό 8αρι δίπλα στον Μαουρίτσιο.
Γενικώς, δεν λυπάμαι που φεύγει ο Βόσνιος. Είναι από τους λίγους παίκτες που σχεδον αποθεώθηκαν πριν ακόμα έρθουν στην Τούμπα, όλο για ταλεντάρα διαβάζαμε και ταλεντάρα δε βλέπαμε.
Έχει κάποια καλά στοιχεία, έχει αντοχή και καταπίνει χιλιόμετρα, αλλά αν ο Κάτσε είχε λίγο όγκο παραπάνω θα δυσκολευόμασταν να τους ξεχωρίσουμε και αυτό τα λέει όλα.
Επίσης θεωρώ μεγάλο λάθος να γράφεται πως ήταν ο σταθερότερός μας παίκτης.
Να με συμπαθάτε αλλά ο Τσίμιροτ για μένα ήταν ο ΠΛΕΟΝ ασταθής παίκτης μας. Η απόδοσή του είχε τεράστιες διακυμάνσεις ανάλογα με το ποιον παίκτη είχε δίπλα του. Πέρυσι με Χαρίση όταν έπαιζε, χάναμε τ αυγά και τα πασχάλια. Μετά με Κάνιας έστρωσε, αλλά όταν τραυματίστηκε ο Ισπανός η ομάδα κατέρευσε. Φέτος δεν έχει κουμπώσει ακόμα ούτε με Μαουρίτσιο, ούτε με κανέναν άλλο.
Και τέλος, παίκτης ο οποίος από τη μέρα που έρχεται κινεί γη και ουρανό για να φύγει, εμένα δεν μου κάνει!!!
Επαγγελματίας ήταν, επαγγελματικά πληρωνόταν, στο καλό.
ΒΕΒΑΙΩΣ η τιμή θα έπρεπε να είναι ακόμα καλύτερη.
ΒΕΒΑΙΩΣ έπρεπε να έχουμε ήδη αντικαταστάτη και ΒΕΒΑΙΩΣ οι αλλαγές σε βασικούς παίκτες δεν γίνονται 25/1 όταν κυνηγάς τίτλο μετά από 35 χρόνια.
Αλλά δε θα τα βάψω και μαύρα.
Αν επέλεγα εγώ θα έφερνα ένα θηρίο-κολώνα εξάρι που να ξέρει τα βασικά της μπάλας και να προωθείται σε στημένα. Να καλύπτει τα νώτα Μαουρίτσιο και Καντουρί.
ΥΓ. Τρία χρόνια βασικός ο Γκοικο. Τι έχουμε να θυμόμαστε; Ένα εντυπωσιακό γκολ στη Λεωφόρο, ένα ωραίο μοίρασμα μπάλας στο γκολ του Πριγιοβιτς κόντρα στο γαύρο και.... τι άλλο? Τρέξιμο?
Φαίνεται όμως οτι ο Λουτσέσκου θέλει κάτι άλλο. Αντε να δούμε τι θέλει.
Ειλικρινέστατα, χθες στο ματς με Ατρόμητο η απόδοση Τσίμιροτ για μένα ήταν τόσο ανούσια και μέτρια, ώστε την ώρα του αγώνα σκεφτόμουν πως μπορεί να έχει έρθει πρόταση και να ξέρει οτι θα φύγει.
Προφανώς δεν ήξερα οτι αυτό όντως ίσχυε. Και δε σημαίνει οτι τον κατηγορώ για μειωμένη απόδοση. Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που δεν με έπεισε με την παρουσία του.
Επιπλέον, η δήλωση Λουτσέσκου μετά το ματς οτι δε θέλει εξάρια (λάθος για μένα ως τακτική προσέγγιση) με οδήγησε ήδη από χθες να γράψω οτι αν επιμένει σε αυτό ο Λουτσέσκου, τότε πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αντικατασταθεί ο Τσίμιροτ με παίκτη ΠΟΛΥ ποιοτικότερο.
Διότι δυστυχώς ο Γκοικο δεν είναι ούτε εξάρι, ούτε οχτάρι, ούτε βεβαίως δεκάρι. Έχει κάποια χαρακτηριστικά 6/8 αλλά δεν τα έχει ανεπτυγμένα σε ικανοποιητικό βαθμό.
Εφόσον λοιπόν ο ΠΑΟΚ θεωρεί οτι δεν θέλει κόφτη (δουλειά σαφώς ευκολότερη για άτεχνους παίκτες όπως ο Γκοικο, σε σχέση με το να μοιράζουν παιχνίδι και να κρατάνε μπάλα), τότε είναι μια καλή ευκαιρία η αποχώρηση Τσίμιροτ ώστε να φέρουμε ποιοτικό 8αρι δίπλα στον Μαουρίτσιο.
Γενικώς, δεν λυπάμαι που φεύγει ο Βόσνιος. Είναι από τους λίγους παίκτες που σχεδον αποθεώθηκαν πριν ακόμα έρθουν στην Τούμπα, όλο για ταλεντάρα διαβάζαμε και ταλεντάρα δε βλέπαμε.
Έχει κάποια καλά στοιχεία, έχει αντοχή και καταπίνει χιλιόμετρα, αλλά αν ο Κάτσε είχε λίγο όγκο παραπάνω θα δυσκολευόμασταν να τους ξεχωρίσουμε και αυτό τα λέει όλα.
Επίσης θεωρώ μεγάλο λάθος να γράφεται πως ήταν ο σταθερότερός μας παίκτης.
Να με συμπαθάτε αλλά ο Τσίμιροτ για μένα ήταν ο ΠΛΕΟΝ ασταθής παίκτης μας. Η απόδοσή του είχε τεράστιες διακυμάνσεις ανάλογα με το ποιον παίκτη είχε δίπλα του. Πέρυσι με Χαρίση όταν έπαιζε, χάναμε τ αυγά και τα πασχάλια. Μετά με Κάνιας έστρωσε, αλλά όταν τραυματίστηκε ο Ισπανός η ομάδα κατέρευσε. Φέτος δεν έχει κουμπώσει ακόμα ούτε με Μαουρίτσιο, ούτε με κανέναν άλλο.
Και τέλος, παίκτης ο οποίος από τη μέρα που έρχεται κινεί γη και ουρανό για να φύγει, εμένα δεν μου κάνει!!!
Επαγγελματίας ήταν, επαγγελματικά πληρωνόταν, στο καλό.
ΒΕΒΑΙΩΣ η τιμή θα έπρεπε να είναι ακόμα καλύτερη.
ΒΕΒΑΙΩΣ έπρεπε να έχουμε ήδη αντικαταστάτη και ΒΕΒΑΙΩΣ οι αλλαγές σε βασικούς παίκτες δεν γίνονται 25/1 όταν κυνηγάς τίτλο μετά από 35 χρόνια.
Αλλά δε θα τα βάψω και μαύρα.
Αν επέλεγα εγώ θα έφερνα ένα θηρίο-κολώνα εξάρι που να ξέρει τα βασικά της μπάλας και να προωθείται σε στημένα. Να καλύπτει τα νώτα Μαουρίτσιο και Καντουρί.
ΥΓ. Τρία χρόνια βασικός ο Γκοικο. Τι έχουμε να θυμόμαστε; Ένα εντυπωσιακό γκολ στη Λεωφόρο, ένα ωραίο μοίρασμα μπάλας στο γκολ του Πριγιοβιτς κόντρα στο γαύρο και.... τι άλλο? Τρέξιμο?
Φαίνεται όμως οτι ο Λουτσέσκου θέλει κάτι άλλο. Αντε να δούμε τι θέλει.
-
αν ηταν ο κουρμπελης ο στοχος, θα τα ειχαμε βρει εδω και κανα μηνα με το βαζελο πιστευω και δεν θα υπηρχε και το σιριαλ με τον μολεδο....η τουλαχιστον θα ηταν η διαπραγματευση σε αλλη βαση...
Χαχα τα ειπες ολα.MANIAKOS έγραψε:
Αν ειναι ο κουρμπελης ειναι ηλιθιο γιατι θα ζητάν πολλα για ενα καδρόνι
- john4serres
Σκάσε το μπακίρι και φέρε από Krasnodar τον Charles Kabore!
Ετσι ξεχνάμε το κενό που θα αφήσει ο Cimirot.
Ετσι ξεχνάμε το κενό που θα αφήσει ο Cimirot.
- Παλαιολόγος
ο μονος παιχτης που προσομοιαζει σε τσιμιροτ στα χαρακτηριστικα αν και δυστυχως βραχυσωμος
ειναι ο κατσε
που κατα ατην γνωμη μου πλεον ειναι εκ των ων ουκ ανευ να του δοθουν λεπτα
πρεπε να παρει πολλα λεπτα
τουλαχιστον μεχρι και ΑΝ ερθει παιχτης καλυτερος που θα κουμπωσει
ισως με κατσε να μην φανει τοσο το κενο του,ειναι η τελευταια μας ελπιδα αυτο το μεσοδιαστημα
βεβαια ο παντα συντηρητικος ρουμανος,χρυσος καλος,αλλα φοβικος σε ριζοσπαστικες αλλαγες λογικα θα περασει κανιας
δηλαδη αξονας κανιας,μαουρι,ελ καντουρι
οχι ταχυς
αν και ο παναιτωλικος(ελπιζω) δεν εχει ταχυτητα,δεν τον εχω δει ομως
με τετοιο αξονα βεβαια αν πηγαιναμε σε ντερμπι τα πραγματα θα ηταν πολυ ζορικα.
ειναι ο κατσε
που κατα ατην γνωμη μου πλεον ειναι εκ των ων ουκ ανευ να του δοθουν λεπτα
πρεπε να παρει πολλα λεπτα
τουλαχιστον μεχρι και ΑΝ ερθει παιχτης καλυτερος που θα κουμπωσει
ισως με κατσε να μην φανει τοσο το κενο του,ειναι η τελευταια μας ελπιδα αυτο το μεσοδιαστημα
βεβαια ο παντα συντηρητικος ρουμανος,χρυσος καλος,αλλα φοβικος σε ριζοσπαστικες αλλαγες λογικα θα περασει κανιας
δηλαδη αξονας κανιας,μαουρι,ελ καντουρι
οχι ταχυς
αν και ο παναιτωλικος(ελπιζω) δεν εχει ταχυτητα,δεν τον εχω δει ομως
με τετοιο αξονα βεβαια αν πηγαιναμε σε ντερμπι τα πραγματα θα ηταν πολυ ζορικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 25 Ιαν 2018, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε συ Μανι αγορίνα, επειδή ο Κάνιας είναι κουπούκι δε σημαίνει οτι ο Τσίμι είναι τεχνίτης. Δηλαδή τότε ο Μαουρίτσιο τι είναι; Πελέ;
Κ τριπλα εχει κ σέντρα κ παςα ρειν . Τι αλλο θες απο 6-8αρι;
Δε κεω οτι δεν ήθελα καλύτερο αλλα ήταν σταθερά μας ο τσιμι κ τωρα θελει κ τυχη που δεν μ αρεσει γενικα αυτο
Δε κεω οτι δεν ήθελα καλύτερο αλλα ήταν σταθερά μας ο τσιμι κ τωρα θελει κ τυχη που δεν μ αρεσει γενικα αυτο
Η απόδοση του Cimirot φέτος είναι ένας από τους παράγοντες της καλής αμυντικής λειτουργίας.
Ο Μαουρίτσιο ρόλο 6αριού δεν έχει με την καμία. Στην Κέρκυρα δεν έκοβε ούτε με βαλέ τα πεθαμένα τους.
Αν πάρουμε κι άλλο 8άρι ή παίκτη μισοπνεύμονα θα είναι αυτοκτονικό.
Ο Μαουρίτσιο ρόλο 6αριού δεν έχει με την καμία. Στην Κέρκυρα δεν έκοβε ούτε με βαλέ τα πεθαμένα τους.
Αν πάρουμε κι άλλο 8άρι ή παίκτη μισοπνεύμονα θα είναι αυτοκτονικό.