Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Demir »

Ελπίζω να μην έρθει παίκτης από Ρωσία γιατί θα είναι έτοιμος τον Απρίλη!
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

βαθεια διχασμενος ο μανιακος :D οποιος παικτης και να ειναι, η πωκηση μια ευχαριστηση του την δινει :D
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Aς κάνω κ γω μια ψύχραιμη τοποθέτηση... Ξεκινώ από το γεγονός οτι ο cimirot ήταν από τις συμπάθειες μου κυρίως λόγω του χαμηλού προφίλ που είχε. Από κει κ πέρα ήταν πολύ χρήσιμος και έκανε πολλές δουλειές, τρεξίματα, κοψίματα, κουβάλημα μπάλας, πάγωμα παιχνιδιού... αλλά δεν είναι κ αναντικατάστατος. Εύκολα μπορείς να βρεις παίκτη επιπέδου cimirot και καλύτερο του. Ποντάρω κυρίως στη δίψα που έχουν οι σαββίδηδες για να πάρουν τον τίτλο και στο οτι είναι και μεταγραφάκηδες. Δε νομίζω δηλαδή οτι θα έκλεινε η πώληση του βόσνιου αν δεν υπήρχε έτοιμη και η αντικατάστασή του. Ελπίζω και γω να μην είναι ο κουρμπέλης, όχι τόσο για την ικανότητα του όσο για το ότι προβλέπω να μας πιάνουν κώτσους οι βάζελοι. Προσωπικά εμένα ο κουρμπέλης μου έχει αρέσει όσες φορές είχε τύχει να δω τον βάζελο αλλά το δείγμα είναι μικρό και δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Για τον caktas πάλι έχω την αίσθηση οτι είναι 8-10 που σημαίνει οτι αν είναι αυτός πάλι θα υπάρχει μια αδυναμία στο αμυντικό κομμάτι. Ας περιμένουμε λοιπόν καναδυο μέρες και κράζουμε μετά...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αφού, λοιπόν, το ξέρεις (ως ΠΑΟΚ) καιρό το θέμα με τις τάσεις φυγής του Τσίμι, έχεις βρει αντικαταστάτη που θα έρθει ΑΜΕΣΑ, φαντάζομαι.
Να πω την αλήθεια, θεωρώ ότι είναι λάθος η πώληση του Τσίμιροτ σε αυτή τη χρονική στιγμή. Μακάρι αυτοί που το αποφάσισαν να έχουν πάρει τα μέτρα τους ώστε να μην κοστίσει αυτό στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εμενα προσωπικά ποτε δεν με τρέλαινε. Όπως είχα πει πολλές φορες τον θεωρώ ένα πολύ φτωχό χαφ. Δηλαδή από τις δέκα δουλειές που πρέπε να κάνει ένα χαφ κάνει τις πεντε. Τις κάνει πολύ καλά αλλα δεν είναι αρκετές για να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ . Και τα 2,5 τα θεωρώ πολύ καλά λεφτά γι αυτόν τον παίχτη. Το θέμα είναι ότι φτάσαμε 25/1 για να πουληθεί. Και γενικά φτάσαμε 25/1 και όχι μονο δεν έχουμε κλείσει τρύπες αλλα ανοίγουμε ακόμα μια.

Θα συμφωνήσω με Μανιακό για τον αντικαταστάτη. Από Ελλάδα μονο Μάντσον νομίζω μπορεί να παίξει.

Από κει και πέρα ξαναλέω μόλις τελειώσει η μεταγραφική περίοδος πρέπει να πάρουν αποφάσεις για το πως θα γίνει ο σχεδιασμός της επομενης σεζόν και ποιος θα τον κάνει. Γιατί οποιος ασχολείται τώρα τα έχει κάνει πουτ@να. Είναι ο Μίχελς? Είναι ο Γιωργάκης? Είναι ο Ivan? Είναι η Kontsareva? Είναι όλοι αυτοί μαζί? Δεν ξέρω αλλα δεν τραβάει το πράμα έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Πέμ 25 Ιαν 2018, 09:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ksenitemenos4

eorptol1 έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:αν πραγματικα πιεζει να φυγει παντως ο τσιμι, ειναι το λιγοτερο βλακας αν το κανει τωρα...ας το κανει σαν πρωταθλητης το καλοκαιρι...μανατζερ σαινια...
Πίεζε από το καλοκαίρι ο μάνατζερ του

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγραψα και στο τοπικ του, δεν υπαρχει καμια λογικη να φυγεις τωρα ενω μπορεις να παρεις πρωταθλημα και να κανεις γερη μεταγραφη το καλοκαιρι...και σαν μανατζερ να το δεις, πιο πολλα θα βγαλεις τοτε...αν δεν κατανοω μια φορα την αποφαση μας να τον δωσουμε, την δικη του δεν την κατανοω δεκα! να πω ηταν κανα φοβερο πρωταθλημα η καμια ομαδαρα να τον δικαιολογησω...αλλα στο βελγιο?!

απο την δικη μας πλευρα, αφου καιγεται τοσο να φυγει και τον θελουν οι αλλοι τοσο πολυ, επρεπε να ζητησουμε περισσοτερα...μπορει και να το καναμε βεβαια και να πιστευουμε οτι θα καλυφθει το κενο, τι να πω....

υγ. τι ρητρα εχει?
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Σχεδιασμος της πλακας...εχουμε και λεμε..
Ομαδα που το καλοκαιρι τελειωσανε οι μεταγραφες και ειχες 5 τερματοφυλακες 1 δεξι μπακ 10 χαφ 1,5 αριστερο μπακ 1,5επιθετικο και 3 σεντερ μπακ...λες αντε δν γαμιεται ενα λαθος εκαναν θα το διορθωσουν τον γεναρη...
Ερχεται ο γεναρης οπου πρεπει μεχρι τις 10 το πολυ να εχεις βουλωσει τις τρυπες εαν θες να λεγεσαι σοβαρος οργανισμος και αντ αυτου δεν εχεις στοπερ ακομα δεν εχει παρει επιθετικο εχεις παρει ενα αριστερο μπακ στοιχημα και πουλας το καλυτερο χαφ ανασταλτικα...
Εαν καταφερουμε να παρουμε εστω και κυπελλο με αυτον τον προγραμματισμο πρεπει να μας γραψουν τα βιβλια του ποδοσφαιρου..
Γκοικο καλη τυχη...μαλλον θα ειχες ονειρο να παιξεις στην 5η ομαδα του βελγιου μεσουσης της χρονια κιολας και οχι μα διεκδικησεις πρωταθλημα...να εισαι καλα και ευχαριστουμε για ολα...
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Προσωρινά ο Καντουρι στο 8 όπου θεωρώ ότι του ταιριάζει καλύτερα αυτή η θεση. Σίγουρα έχουν κλείσει κάποιον για να δω σαν τον τσιμι, ελπίζω να είναι ο Τσακτας.
Ναι έκανε μεγάλο λάθος η ΠΑΕ που τον πούλησε αυτή τη χρονική στιγμή, αλλά μην απογοητευομαστε.Ολοι μαζί για το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Το πρόβλημα δεν είναι που φεύγει και πουλάνε τον Τσίμιροτ.... Το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με αυτή τη διοίκηση είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
Θυμηθείτε πέρυσι πότε έφυγε ο Ροντριγκεζ και πότε ήρθε ο Ενρικε...
Προχειρότητα και ερασιτεχνισμός σε όλο τους το μεγαλείο....
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τον Τσιμι? Το μηχανακι του κεντρου και τον συνδετικο σου κρικο?
Εναν απ'τους 4-5 πιο κομβικους παικτες? Στον πιο νευραλγικο χωρο του γηπεδου?
Τη στιγμη που εισαι τοσο κοντα στο πρωταθλημα? Τελη γεναρη?
Με μαουρισιο χλωμουτσικο και κανιας-σαχοφ απο πισω? Θα κλαψουν μανουλες!

Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Ι

Και μαλιστα με 2.5 στη Στανταρ!
Να ηταν 4 μυρια, να πω οκ, να μπουνε σε σκεψεις..
Να ηταν κανα μεγαθηριο ή κανα πρωταθλημα βιτρινα, οπου δεν υπηρχε τροπος να μεινει γιατι δεν κρατιοταν οπως ο γκαρι, να πω οκ...Αλλα μιλαμε για τη 10η Στανταρ, ffs!
Σιγουρα, ηταν γνωστο οτι ηθελε να κανει το παραπανω βημα, αλλα σιγα μην εκλαιγε πιεζοντας για να παει εκει..
Ας ειμαστε σοβαροι.

Οχι μονο δεν θα τον πιεσαν να μεινει (για να παρουμε πρωταθλημα και το καλοκαιρι φευγει),
αλλα θα τον προετρεψαν κιολας..

Αλλωστε
https://imgur.com/a/P71Nm

Εινα που
Ivan έγραψε:Από νωρίς σχηματίζουμε τους σκοπούς και τους στόχους του συλλόγου για τη σεζόν, έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους παίκτες, τηρούμε χρονοδιάγραμμα των διαπραγματεύσεων.
Πριν από αυτό, ουσιαστικά ήμασταν υποχείριο των μάνατζερ. Είναι από τις πιο βαριές αρρώστιες, αλλά εμείς πρέπει να το αλλάξουμε.

Τεσπα, μακαρι να λεω μλκιες λογω απιστευτου εκνευρισμου..
Και μακαρι να'ρθει παικταρας..Αλλα δυσκολακι το κοβω..
Αλλα ακομη κ αν ερθει, ποτε να μπει, να ετοιμαστει και να προσαρμοστει στον πιο νευραλγικο χωρο του γηπεδου..Ποσο ρισκαρεις στην πιο κρισιμη καμπη που ολα κρινονται τον επομενο 1.5 μηνα..

Μονο στον ΠΑΟΚ αυτα...Κριμα.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Ο παίκτης το είχε εκφράσει από παλιά με κάθε τρόπο ότι θέλει να φύγει. Δεν φταίει η διοίκηση για αυτό. Θα φταίει αν δεν έχει έτοιμη λύση για αναπλήρωση του παίκτη.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι η στιγμή τώρα με την ομάδα εντός στόχων για γκρίνια και κράξιμο.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Σωστός

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Πάντως ο Caktas έμεινε ελεύθερος από τη Ρούμπιν...
Και έχει τους ίδιους μάνατζερ με τον Τσίμιροτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ioanmits την Πέμ 25 Ιαν 2018, 09:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως γράφεται ότι πάμε για Κουρμπέλη ... Αν αληθεύει και δεν είναι παπάς, δεν μου φαίνεται ότι αυτό είναι το δημιουργικό εξάρι που ψάχνει ο Λουστεσκου. Πιό πολύ σαν κλασσικό αμυντικό εξάρι μου φαίνεται.
Ksenitemenos4

σιμπα παντως εως τωρα καθε μεταγραφικη περιοδο ο παικτης πιεζε να φυγει και ο ΠΑΟΚ τον κρατουσε, δεν νομιζω ξαφνικα να τον 'προετρεψαν' κιολας...ειδικα για 2.5 μυρια...τι να πω, δεν μου φαινεται λογικο να καιγοταν ο ΠΑΟΚ να τον δωσει αυτη τη στιγμη οταν τον ανανεωσαμε κιολας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”