7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
μάθε και στους άλλους να πεινάνε για τη νίκη, να τρέφονται με την επιβολή επί του αντιπάλου
καμία μονομαχία χαμένη
καμία μπάλα παρατημένη
μετάγγιση λύσσας για την επικράτηση
όλοι άρρωστοι με μοναδικό φάρμακο τη νίκη
καμία μονομαχία χαμένη
καμία μπάλα παρατημένη
μετάγγιση λύσσας για την επικράτηση
όλοι άρρωστοι με μοναδικό φάρμακο τη νίκη
- aspromaura ioannina
Ο καντουρί μονο στατικός δεν ήταν σήμερα, ζητούσε συνεχώς τη μπάλα και προσπαθούσε να μοιράσει. Έρχεται απο ενάμιση μήνα απραξίας, πολύ καλός για τα δεδομενα. Θα δειξει πράγματα στη συνέχεια, δεδομενο
- ΑποστόληςΑ
Εεεεεε όχι. Εκτός από τον ενάμιση μήνας απραξίας, όλα τα άλλα δεν ισχύουν. Ούτε μπάλα ζητούσε (συνεχώς κρυβόταν), ούτε πολύ καλός ήταν. Ήταν επιεικώς κακός. Αν δεν έβγαζε και την ασσίστ θα ήταν απολύτως αρνητικός.george188 έγραψε:Ο καντουρί μονο στατικός δεν ήταν σήμερα, ζητούσε συνεχώς τη μπάλα και προσπαθούσε να μοιράσει. Έρχεται απο ενάμιση μήνα απραξίας, πολύ καλός για τα δεδομενα. Θα δειξει πράγματα στη συνέχεια, δεδομενο
-
john4serres
Εμένα μου φάνηκε χθες δυνατό κορμί που ξέρει μπάλα.
Εχει τεχνική να κρατήσει μπάλα.
Θα δώσει ασίστ φαρμάκι στο Αγρίνιο.
Εχει τεχνική να κρατήσει μπάλα.
Θα δώσει ασίστ φαρμάκι στο Αγρίνιο.
- Παλαιολόγος
-
Dimg4
Το οτι ξερει μπαλα ειναι δεδομενο. Το που αποδιδει καλυτερα το ξερει ο προπον.... lol ουτε να τελειωσω την προταση δεν καταφερα. Αν καταφερει και σε βγαλει παλτο εσενα θ προκειται για κατορθωμα. Παντως εκει που ΕΠΙΜΕΝΕΙ να σε βαζει εισαι τραγικος
- back in black
Θα πέσει φωτιά να σε κάψει Οντι, στο χθεσινό στατικός ο Καντουρί;Odi έγραψε:Μπράβο για την ασσίστ. Σαν την έκλαμψη ενός παλαιμάχου μου φάνηκε. Εκνευριστικός, αργός, εκτός ρυθμού και λόγω τραυματισμού,τελείως στατικός με μηδέν κίνηση χωρίς την μπάλα, δεύτερος σε όλες τις διεκδικήσεις.
Σε κάποια φάση έκοψε μια μπαλιά μπροστά στην 6 και έκανε λάθος κίνηση με αποτέλεσμα να βρεθεί μόνος του έξω από το γήπεδο.Θλιβερό.
Για ξαναδες τον αγώνα απο τοτε που μπήκε θα αλλάξει σιγουρα η αποψη σου.
Μέσα ήμουν Ρίζλα. Καρφωμένα είχα τα μάτια μου πάνω του. Έπαιρνε την μπάλα κυρίως στα αριστερά της επίθεσης, οπότε και δεν κατάφερνε να γυρίσει ποτέ μέτωπο στην εστία, γιατί τον έπαιρνε παραμάζωμα ο αντίπαλος.Δεν συνεργάστηκε ποτέ με κανέναν συμπάικτη, κρατούσε την μπάλα πολύ χωρίς λόγο,ήταν καρφωμένος σε λάθος θέση μόνιμα.
Έφαγε δυο τρεις κλωτσιές γεμάτες, έκλεισε το ματς κάνοντας ένα και μοναδικό σπριντ 30 μέτρων στο οποίο θύμισε εν ενεργεία ποδοσφαιριστή. Επίσης γύρισε μια φορά και έκοψε μια επίθεση και μετά βγήκε μόνος του έξω από το γήπεδο.
Αυτά.
Έφαγε δυο τρεις κλωτσιές γεμάτες, έκλεισε το ματς κάνοντας ένα και μοναδικό σπριντ 30 μέτρων στο οποίο θύμισε εν ενεργεία ποδοσφαιριστή. Επίσης γύρισε μια φορά και έκοψε μια επίθεση και μετά βγήκε μόνος του έξω από το γήπεδο.
Αυτά.
- thanos-xanthi
- Παλαιολόγος