ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 24/01 21:45 (PAOKmania Radio-laola-CosmoteTV)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 24/01 21:45 (PAOKmania Radio-laola-Cosmot

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Κουλούρης βασικό φορ. Κάνω τον σταυρό μου και συνεχίζω να ελπίζω.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Στα δίχτυα μέσα θα τους βάλει
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Κουλούρης βασικό φορ. Κάνω τον σταυρό μου και συνεχίζω να ελπίζω.
Κανε τον σταυρό σου καλύτερα μην πάθει τίποτα ο Πριγιοβιτς και μείνουμε σε ολα τα σημαντικά παιχνίδια μονο με τον Κουλουρη. Μετα θελω να δω τα μούτρα του Λουτσεσκου...
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Εγώ πάντως μόλις βλέπω τον Κουλούρη βασικό ένα πράγμα σκέφτομαι....σε ποιο λεπτό θα γίνει αλλαγή..
Μικραινεις την ομάδα με βασικό Κουλούρη.αυτο μόνο!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Χατ τρικ Κουλούρης και τα μυαλά στα μπλέντερ.

Παιχτάρα είσαι Ευθύμη, απόδειξε το.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

obanebane έγραψε:Προσπαθω να βρω για ποιο λογο παραγκωνιζεται ενας παιχτης που η ομαδα επενδυσε το καλοκαιρι επανω του.
Τα για να παίξει ο Γλυκός η για έρθει ο Μποικο τα θεωρώ παπαριες.
Όποτε κρίνω με βάση αυτά που βλέπω.
Αν είναι κάτι άλλο που γράφει ο Μπαφος δε μπορώ να το ξέρω.
Εχει προσωπικο θεμα,με το παιδι του.Ειχε ανεβασει και φωτο ο ιδιος ο παιχτης απο το νοσοκομειο,δεν ειναι κατι κρυφο.Ελπιζω μονο να μην ειναι αυτο που φοβαμαι και να γινει καλα το παιδακι.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αρκετα ζορικη στιγμη για μας,οταν απαντες εχουμε στραμμενο το βλεμμα στο πρωταθλημα
αλλα η ομαδα παιζει καλα.νικη εστω με μισο μηδεν..

επισης ισως για πρωτη φορα μετα απο χρονια που δεν μας απασχολει αν παιζουμε εκτος ή εντος εδρας
αφου αν σημερα ο μη γενοιτο να στραβωσει το ματς,παλι φαβορι θα μαστε στο εκτος
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ναι καλά άμα στραβώσει και έρθει άσχημο αποτέλεσμα ήττας αντίο ζωή πες μου μετά αν γυρίσει όταν θα παίζουν οι άλλοι ταμπουρι στην ρεβάνς.
Και καθυστερήσεις θα κάνουν με το παραμικρό και ότι αηδίες θες.
Αλλά δεν πειράζει μωρέ κυπελλακι λένε κάποιοι και τέτοια κουραφέξαλα λες και έχουμε καμία 30αρια κύπελλα ξέρω γω.

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

σωστα ξεχασα πως παιζουμε στο ελληνικο πρωταθλημα οπου συνηθως οι διαιτητες ανταμειβουν την σκοπιμοτητα
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

30 κύπελλα δεν έχεις, αλλά αξίζει να το θυσιάσεις στο βωμό της διαχείρισης όταν έχεις μπροστά το στόχο του πρωταθλήματος. Αν την κυριακή ξεκινούσε με τον παναιτωλικό με βασικό τον κουλούρη, πάλι θα έπεφτε το κράξιμο της αρκούδας. Για να τον βάζει σήμερα, όλα δείχνουν οτι την κυριακή θα πάμε με prijovic. Να σημειωθεί πάντως οτι το να κάνεις rotation δε σημαίνει οτι καις το κύπελλο ή οτι το απαξιώνεις. Απλώς το βάζεις πιο χαμηλά στη σειρά προτεραιότητας των στόχων σου.

Εμένα προσωπικά δε θα με πείραζε καθόλου να μη χτυπήσουμε από τώρα το κύπελλο, γιατί έτσι θα έχουμε λιγότερα ματς να δώσουμε όταν θα κρίνεται ο τίτλος. Το μόνο που με φοβίζει είναι το κλίμα που θα δημιουργήσει ένας αποκλεισμός που πιθανότατα να αποπροσανατολίσει και να ρίξει το ηθικό της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ολα τα ματς πρεπει να τα χτυπας.και ροστερ εχουμε και αλλαγες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε τρολαρει ο Λουτσεσκου,δεν εξηγειται αλλιως ροτεισον στην θεση του φορ οταν δεν εχει κανει σε αλλες και αλλες θεσεις.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Το ματς θα το κερδίσουμε εύκολα ή δύσκολα.Εγώ προβλέπω σκορ 1 η 2-0 με μάτος σκόρερ. :pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

30 κύπελλα δεν έχεις, αλλά αξίζει να το θυσιάσεις στο βωμό της διαχείρισης όταν έχεις μπροστά το στόχο του πρωταθλήματος. Αν την κυριακή ξεκινούσε με τον παναιτωλικό με βασικό τον κουλούρη, πάλι θα έπεφτε το κράξιμο της αρκούδας. Για να τον βάζει σήμερα, όλα δείχνουν οτι την κυριακή θα πάμε με prijovic. Να σημειωθεί πάντως οτι το να κάνεις rotation δε σημαίνει οτι καις το κύπελλο ή οτι το απαξιώνεις. Απλώς το βάζεις πιο χαμηλά στη σειρά προτεραιότητας των στόχων σου.

Εμένα προσωπικά δε θα με πείραζε καθόλου να μη χτυπήσουμε από τώρα το κύπελλο, γιατί έτσι θα έχουμε λιγότερα ματς να δώσουμε όταν θα κρίνεται ο τίτλος. Το μόνο που με φοβίζει είναι το κλίμα που θα δημιουργήσει ένας αποκλεισμός που πιθανότατα να αποπροσανατολίσει και να ρίξει το ηθικό της ομάδας.
:o

"Θυσιάστηκε" νωρίς νωρίς η Ευρώπη και για ακόμα πέντε χρόνια θα βλέπουμε εφιάλτες στις "ελβετικές" κληρώσεις...
Να "θυσιαστεί" και το Κύπελλο, στο οποίο έχουμε μάλλον τις περισσότερες πιθανότητες απ όλους να το σηκώσουμε?
Ε άμα είναι να σφάζουμε και κάνα αρνί μέσα στην Τούμπα πριν τους αγώνες ή καμιά παρθένα Ιφιγένεια ξέρω γω...

Πρωτάθλημα θέλουμε να πάρουν οι παίχτες μας ρε παλικάρια, ούτε την Τροία ούτε το άπαρτο κάστρο του Άλαμο...
Όπως και για το Πρωτάθλημα, έτσι, επακριβώς μάλιστα και για το Κύπελλο: Το Κύπελλο εμείς ή ... Ε Μ Ε Ι Σ !!!!

:pano:

ΠΑΜΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!!

:nairepaok:

Υ.Γ. Παρέλειψα το nickname του γράφοντος το παρατιθέμενο post γιατί δεν απαντάω με ειρωνεία ή για προσωπική αντιπαράθεση, αλλά απλά πήρα την αφορμή απ το σχόλιο του να γράψω και είναι καθ όλα σεβαστή η άποψη του...

Υ.Γ. 2 Εκπτώσεις κάνουμε σε ορισμένα εμπορεύματα-υπηρεσίες, όταν βλέπουμε ότι μπορεί να μας μείνουν stock!!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σπυριά βγάζω με τα Posts περί "ιεράρχισης των στόχων".. Απλά τα πράγματα:

Βήμα 1: Οι στόχοι είναι δύο.
Βήμα 2: Δεν υπάρχει βήμα δύο. Κατακτάς και τους δύο στόχους,γιατί είσαι ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”